Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
Mióta megvan a game nem csak én fejlesztettem a gépemen a game kedvéért 😉)
De azért a fejlesztõknek volna még mit dolgozni a memóriakezelésen...
JÖHET A PATCH😊
Halomra lõnek és nem látok semmit. Már a kapcsolóknál szar volt, de még elment. Nem tudom miért kell ilyet csinálni. Végig játszható a game, de mire a legizgalmasabb részhez érek, addigra annyi szart beletesznek, hogy nem lehet egy gyengébb géppel befejezni.
Már tervezem az új gép vételét (1-2 hét), de akkor is..!😞
Az viszont tuti, hogy mágusként is végig akarom játszani mégegyszer. De azt csak full magyaron. És természetesen a Gothic1 full magyaron, mágusként való végignyomása után ;-)))
Úgyhogy gyerünk srácok, ne lohadjon az érdeklõdés. A hullámok nem csaphatnak össze a fejetek fölött - csak miután lefordítottátok 😊) 😛P
Innos legyen veletek!
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Miért kelljen kibogozni az idióta írásodból, hogy tulajdonképpen mit is akarsz...
Vagy írjál rendesen vagy meg se szólalj.
Hány éves vagy, mert NAGYON fiatalnak látszol.
Egyébként meg ha így kezded a mondatod: csa puncik , ne várj semmi jót.
Elég nagy tapír vagy hallod-e.
uristen sérthetetlenség akko in is elkezdem elülrül a gamát bazze

Hol vagy?
Azt irtad kapok toled forditast(angol!)...mar alig varom. Kuldd el minnel hamarabb. Koszi
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
há bazze, eztet mostanám yol megszíttad havver.
sztem kezd elölrõ a gammát uyganis kihagytá ám fontos cuccost öregbá.
marvinaz nagyonfazsdolog. sérthetetlenségmeg minden ilyes ám!
szal közd elõlröl.
ez a fasz van.
Egyébként meg tanulj meg normálisan beszélni, mert a "laza" szövegeddel nem érsz el semmit se.
chap5 vaze van legenyseg meg keptön, beszelek Girivel de vaze nem adnak kulcsot vaze. WTF?? fel is mentem hajomra, faszik felengedtek~~mer fasza vagyok. de vaze mi az a marvin? azon toprengek lehet elhajitottam vhova vhogy visszakene szervalni, de nem is biztos h megkaptam. most mi a fasz van?
Majd talán feléled ha kész lesz full magyarosítás:-)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
De itt többen is írták,hogy ez megtörtént velük. Fogalmam sincs mi lehet a baj.(Nem hinném,hogy ez gépfüggö)
Esetleg valami questet kihagyhattál,vagy valakivel nem beszéltél,vagy nemtom.Vagy eccerüen csak egy BUG! De nálam nem jött elö.
Egyébként mivel akartad sebezni a sárkányt? Mert van olyan mágia ami nem hat rá,esetleg lehet ez a gond.
Egyébként marvin módot kell használnod (az a csít mód),de hogy ott mint meg hogy azt nem tom.
Beszéltél vele egyébként (mármint a jégsárkánnyal?),mert addig nem tudod sebezni.
Mivel sebeznéd? Úgy értem zsoldos/íjász/mágus vagy?
...a végigjátszás szerint: "egy rúnaasztalnál egy szenteltvíz és egy üres rúnakõ segítségével elkészíthetsz egy teleport rúnát, amivel bejutsz egy titkos terembe"
Szóval ezért gondolom, hogy "sima" szentelt víz kell hozzá...
tudom, kezd egy kicsit eldiablósodni a téma, de akkor is, annyira megszerettem ezt a játékot, hogy SAJÁT karaktert akarok😊))
Különben az alábbi dolgok kellenének csak:
-Fegyver
-Páncél
-Pajzs
-Csizma
-Amulett
-Gyûrû
-Sisak
Ha megnézed csak 3 új dolgot kellene beletenni.
Igaz így eléggé változtatni kellene a harcrendszeren is, kicsit bonyolultabbá tenné.
Ha meguntátok az öltöztetést, mehet újra a Gothic😊) Lord of the Penisring?
jó lenne pajsz, meg talán külön sityak is😊 Jaj anyúúú, de örülnék neki, nameg csizma is😊
RPG.DOT fórum, KaiRo válaszol
Frank Zappa - Bobby Brown Goes Down rulez😊
War. War never changes.
War. War never changes.
Your mother's a sheep-shagging
Én szvsz a normál jelentésén szétröhögtem magam.
Kronstöckel = Királyszár
Drachenwurzel= Sárkánygyökér
Goblinbeere= Goblinbogyó
Heilwurzel = Fehár mályva
Feuerwurzel=Tûzanyámkínja
Snapperkraut= szvsz Mocsári kender

...igazság szerint Darky-nak szántam a linkeket!

ez a végigjátszás megvolt nekem, ha ez az. csak durván 172 oldal😊
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/3360.html >> JeMyM végigjátszása
http://gothic.rpgdot.com/index.php >> térképek, fórum miegymás

Sorry, tervbe van véve. kb akkor mikor kész lesz a magyarosítás hozzá.
Elõreláthatólag az idõpont (ha tudom tartani a jelenlegi munkatempót) augusztus közepe lesz.
De ha kell az eddig összegyûjtötteket elküdhetem neked mailben.
befrissítettem a file-t, de csak annyi változás van, hogy az ellenõrzét mutató ablak úgy 150 képponttal lejjebb került...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.