Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
War. War never changes.
Más: 5. fejezetben beszélni kéne ám Lesterrel, hátha mond valamit (illetve ad valamit).

chapter 2 végén tartok de mielõtt befejezem szeretném megcsinálni egy régi questemet. Pepétõl kaptam, verjem szét Bullco fejét. 19. szintû vagyok, valszeg menne, de nem tudok belekötni. Azt mondja nincs mirõl beszélnünk, ha megütöm akármivel mindenki rám támad (milícia vagyok). Hogyan lehetne megtámadni, hogy a többiek ne jöjjenek? Vagy kiírthatom a kocsmát viccbõl?😊
TSW: Tunderke
Csak azt a farkast nem tudod megsebezni, vagy semmi/senki mást sem?
Kiknek sikerült megnyerni a szavazatát, hogy csatlakozni tudj?
pl. az is, hogy Onar tanyájánál Torlof céhen kívülieknek is tanít Erõt 90-ig. de ott a többi tanár is.
Felvettem az orkmészárlót de nem tudok erõt tanulni a városban lévõ 2 kovácstól mert azt írja ki hogy ettõl a mesterõl már nem tudsz töbet tanulni 50 max edigg rendben de senki mást nemismerek aki erõre tanítana lécci segítsetek! de a tanár ne a bányavölben legyen mert oda még nem tudok átmenni!
(65 erõre van szükségem)
Elõre is köszi!
Elöre is kösz!
War. War never changes.
***SPOILER***
Idézet a végigjátszásból, Hatodik Fejezet:
...Menj tovább az egyetlen átjárón, és egy kör alakú terembe érsz. Veled szemben egy zárt ajtó van, jobbra és balra minden átlóban egy-egy lépcsõ (összesen tehát négy), illetve ha a terem közepén állsz, akkor pontosan jobbra és balra pedig egy-egy ajtó látszik. Az ajtók egy-egy kisebb terembe vezetnek, ahol semmi nincs, csak két-két kapcsoló. Ezek az ajtók zárva is vannak, de ha elindulsz valamelyik átlós lépcsõn, akkor az út végén, a rácsnál megjelenik a Kulcsmester, és az õ megölésével hozzájutsz az ajtók kulcsához. Attól függõen, hogy ezeket milyen sorrendben húzod meg, kinyílik az adott oldalon, az egyik átlós lépcsõ végén lévõ teremben egy rács. Végig kell járnod mind a négy átlót, és ott aktiválnod kell az adott járathoz tartozó nyitószerkezetet. A járatok végén talált kapcsolókat a következõ sorrendben kell aktiválnod (az irányok a kör alakú terem közepén állva, a zárt ajtó felé nézve értendõk):
- Baloldalon felfelé: Középsõ, Jobb, Bal
- Baloldalon lefelé: itt csak egy kapcsoló van.
- Jobboldalon felfelé: Középsõ, Bal, Jobb
- Jobboldalon lefelé: elsõre itt is csak egy kapcsoló van, de miután ezt megnyomtad, rögtön három lesz. A kombináció: Bal, Középsõ, Jobb
Amint ezzel kész vagy, menj vissza a kör alakú terembe, nyomd meg mind a négy frissen kiemelkedett kapcsolót, majd a kiemelkedõ ötödik kapcsoló megnyomására végre kinyílik az ajtó is...
2. installáld újra a játékot
3. nézd meg, hogy ablakban mûködik-e (zStartupWindowed sor a gothic.ini-ben)
Ha ezek egyike sem jön be, akkor nincs ötletem.
Akkor amikor a zsodosoknál szavazást kell gyüjteni Szateza nem akar rám szavazni pedig háromszor megvertem. Az a baj ,hogy Festert megöltem. Cord szavazatát nem tudom meggkapni mert az egy illetve két kezes harcom 10%-os. Az ilyászatra gyúrtam. Rod ,Rault megvertem. Mind kettõ oda adta a szavazatát. Javrisal is beszéltem. De Torlof nem akarja elfogadni a tesztet. Légyszi segitsetek!
Elöre is kösz!
De azert szakitok ra idöt!
Jégsárkány elött feltöltötted a szemet? Mert amíg nem beszélsz vele elöbb addig nem is tudod sebezni.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
War. War never changes.
Hunnenkoenig:
Nem kell sietni, még nicsn kész és enm is lesz jódarabig.
1 óra múlva megyek haza, legközelebb csak vasárnap este-hétfõn leszek.
Szeretném úgy kiadni a cuccost, hogy legalább 50%-os legyen a fordítás.
Ráadásul meg kell majd néznem, hogy melyek azok a részek, amitket le kell fordítnai, hogy az eleje játszható legyen.
Esrohnoil megcsinálta Diego szövegét, DrakeX Xardasét és még 2-ét készíti, a többiekrõl nem tudok semmit se😞
CarajoEsp:
Futtas le egy Disk Doctort, meg egyszer tedd rendbe a vinyódat, utánna nem lesz vele probléma.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Mondjuk egyszerûbb, ha inkább leszedsz valahonnan egy .bwi/.bwa image file-t, azzal minden jól mûködik.
egyszer majdcsak kész lesz😊
Pár deci konyak után. 😊
Szóval szvsz csináld meg õket, hogyha még lehet és nem failed Questek.
Akkor ez a 2. queste amit nem csináltam meg:-))) Bosper íja volt a másik:-))
Pl. Carl ecceri 50 aranyért tanít eröt,stb.
Érdemes fennt a Topic cím alatti végigjátszás linkre klattyintani,s ha nem is akarod elolvasni a véguigjátszást,van ott egy Guilde menüpont,ott szépen le van írva ki,mit tanít,s mik a feltételei.