Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem nagyon tudok róla többet írni. Mindig akkor kellene frissítenie, amikor fagyás után indítod a játékot. De sajnos az angol verzióba belekerült egy bug, ami miatt bizonyos gépeken minden indításnál lefuttatja az ellenõrzést. Ezt tudod kiküszöbölni, ha a g2 \system könyvtárában befrissíted a vdfs32e.exe file-t (a linkrõl töltsd le a frissítést). Legalábbis ezt mondják az okosok, akik a játékot csinálták...

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

dzsonesz
na azéé

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

dzsonesz
szeva!
na szal veszel 1 alvás tekercset utánna irány a monastery pinyoja itt lesz 1 faszi az 1 ik teremben aki 1 kalapácsot öriz na a csávot altasd el és utánna kapd fel a kalapácsot az asztalrol ha ezzel mind megvagy akkor irány a mágikus golem kalapácsot fel egy jpl irányzott ütés a golemre és be is hal utánna menj vissza dumálni azzal akitöl a questet kaptad és kész is vagy

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Hunnenkoenig
Azt megigerhetem, hogy lesz! :-)
Kegyes leszek hozzatok ismet... :-)

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

dzsonesz
yammi yammi igen igen már nagyon várom.....

DarkHorSe
5402.dik hozzászólás a 26 dik oldalon 😊

Swedish people are albino monkeys

tibor16
Mi van, megállt az idõ, hogy beírtam,....????

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Sziasztok, -engem is idõnként kivág az asztalra a játék (ATI 8500). Azóta jobb lett a dolog, amióta a képernyõt a winben szintén 16 bit-esre állítottam.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Mike
ok

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Off: Mike gyere át A Divine Divinity szobába és segíts nekem, plz. thx
Mike
másrészrõl nekem már ez is akciójáték, mert magamnak kell kardozgatni, meg ugribugri 😊

Mike
eh, amikor irtam elõtte cc 2,5 napja mást se csináltam

Mike
hehe
most már tudom

csá

Mike
hehe
most már tudom

csá

Mike
elõszõr én is úgy csináltam, de akkor még városi polgár sem tudtam lenni magamtól 😊

darky
nemenvoltam

hivatalos Detonator?
44.03-nál tart
Egy próbát megér
Nemtok átmászni a barrikádon... pontosan hol kell?

War. War never changes.

Ó a francba! Rájöttem, hogy miért dob ki az összes játékból!!! Amikor a hibaüzit kiÍrja, általában mindig egy anvioctl.sys nevû rendszerfájlra hivatkozik, hogy ez okozza a hibát. Elõször azt hittem memóriahiba, de most rákerestem, meg is találtam, és meg is találtam! Az ASUS gyártmányú videokártyám 43.45-ös driver-éhez tartozik, és akkor beugrott a fejembe, hogy mielõtt ezt a driver-t feltelepÍtettem volna, nem volt semmi probléma a játékokkal. Szerintetek is ez lehet a baj? TelepÍtsem újra ezt a driver-t, vagy szedjek le egy régebbit, vagy (ha van) újabbat?
Shaman
Volt itt anno egy komment drakeX-töl,ahol be voltak képek is szúrva,hogy hol és hogyan tudsz átmenni az ork falon. Keress vissza.
Szvsz olyan 500,1000 hozzászólással ezelött volt:-)))))

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
Ez nekem új.Akkor ezek szerint 2 helyen is át lehet menni,ugyanis én a hegyen mentem át.

dzsonesz
a barikád mögötti részen a barlangot amit mondtam ott találod ha átmentél elfordulsz balra és ahol a viz átmegy a barikád alatt attol feljebb van picit a szoros aminek a végén van a barlang

dzsonesz
na azért senki nem ad jutalmat csak behal és kész.
a barikád mögé pedig pontosan ott tudsz átmászni ahol az lovag behal tudod amelyiknél a végtelen pizt tudod megszerezni.Na ha szemben állsz a barikáddal akkor ahol fekszik a lovaghullája attol jobbra látsz a barikádnál 1 örtornyot tehát a hulla és az örtorony közti részen probálgasd én ott másztam fel anno

Hogyhogy ott lesz az ork barrikád mögött angar hullája? Az csak az npc másolata? ÉS hogyan is lehet bejutni a barrikád mögé? Pontosan hol lehet átmászni? Már próbálgattam egy jó ideje, de sehol sem tudtam... Ja és ha kinyírtam Sylviot a jégsárkány után, akkor ad vki jutalmat érte?

War. War never changes.

Randal
Hát ha úgy írod le akkor tényleg félreérti az ember.
Én nem haragszom rád, de értsd meg, felesleges leköcsögözni egy játékot ha nincs türelmed játszani vele. (kivétel ha télleg szar, lásd Indiana Jones...)

Amúgy leírást NE használj, mert nem kell. kóvályogj a városban, mászkálj össze-vissza, fedezd fel a világot.

Egyébként nem lehet szinte semmit se elbaszni, legfeljebb egy-két küldetést😊

A leírást a saját érdekedben csak akkor használd hogyha tényleg elakadtál, egyébként fölösleges.

Na igen, a Vice Cityben volt egy-két idegörlõ küldetés😊

dzsonesz
amugy mike ha jol gondolom h te kivagy akkor csak nézd meg az én emil cimemet és te is rögtön rá fogsz jönni h én ki vagyok

dzsonesz
szoval mike ted te is azt mint shaman és kérdezz drake töl

dzsonesz
na igen ez is 1 magoldás😊

Shaman
Nem tom én még nem használtam,majd drakeX megmonnya:-))

dzsonesz
figy senki nem kért rá h a "leirásba pislogj"
te döntésed h leirással v nélküle nyomod...

Mike
😄DDD

itt még nem ütögettem a billentyûzetet ököllel
max az idegesítet, hogyha nem jól duumálok, elbeszam a küldetést, és mindig csak jóval késõbb jövök rá, hogy vmi nem stimmel
szóval jobb lett volna szabadabban játszani, és nem folyton a leírásba pislogni

na csak ennyi, egyébként meg tetszik a játék, mégha félre is értették itt egyesek a kifakadásomat 😊)

ja igen, egyébként a gta3 vice city-nél vertem utoljára a bill. ököllel, és volt artikulátlan ordítozás is 😄D

dzsonesz
megprobálhatod még azt is h cs5 be átmászol az ork barikádon és ott van 1 hegyszoros amin ha végigmész találsz 1 barlangot, a barlangban fog feküdnim angar hullája is meg még sok mindenkié..
nézd meg h nálla van e az amulett ha igen akkor nm kell szarakodnod h megtaláld kinek adtad el nem 100% h nála lesz de meg lehet probálni föleg ha még nem voltál a barikád mögött

és a marvinnal hogyan tudom megszerezni a tárgyat?

War. War never changes.

dzsonesz
szeva all!
Nyugi már és hidd el h ez 1 kvajo game csak tudni kell vele játszani (és nem idegeskedni) amugy a game kezdeti szakaszában semmi szükség pénzre vagyis majdnemhogy 1 fillért se kell költened
csinálgatni kell a questeket és elöbb utobb lesz pized ilyeneket meg felesleges megvanni az elején pl :börvért stb és akkor arra se megy el piz
Mind1 én amikor legelöször nyomtam a gamet még akkor se volt piz problémám.
Arrol meg hogy felbassza az agyad a game akkor télleg nem kell vele játszani mert ahogy mondod "a játék lényege h szorakoztassson" de ugye minden ember máshogy reagál a dolgokra van olyan ugye aki az elsö elakadásnál szétbassza a klaviaturát és tombol a monitor elött na az ilyennek nem h ez a game nem valo hanem semmmmmilyen....

Shaman
Vagy megtalálod árusnál,vagy használod a "marvint".vagy hagyod a questet a fenébe,mert nem létfontosságú.
Döntsd el.

Shaman
Ez így is van,és én pont ezt is használtam.
Én a sárkábnyokra csontikat varázsoltam,s amíg az olyan 10-15 csintoval hadakozott,én nyugodtan álltma nézelödtem,gyógyítottam magam,stb:-)))û
Meg sem sérültem,föleg azért,mert még a duma elött teremtettem öket,szal mikor befejezte a sárkány,akkor egyböl neki támadtak:-))

Hali kéne egy kis help:
Van egy feladat a 4. fejezetben, hogy szerezzük meg Cor Angar amulettjét. Ez a havas vidéken egy barlangban lenne egy csontváz mnágusnál. De én már vmikor jártam ott régebben és kinyírtam az ellenfeleket a barlangban, és eladtam vhol az amulettet. Nincs vmi konzolparancs amivel meg tudnám szerezni? Köszi a segítséget elõre is.

War. War never changes.

darky
Drake!

A vdfs-rõl írj egy picit többet, PLZ

Oprendszer, frissítés, stb

THX
Mike
jaja

utálom õket jól, mert elveszik az idõmet

Mike
itt egy nyomtatóbarát verzió a térképrõl
(a forrás a Gothic2.hu) semmit nem változtattam meg, csak FF nyomtatásban most jobban látszódnak a feliratok

http://kep.tar.hu/ohweb/images/pic2806352.jpg

Nem semmi hogy az army of darkness varázslattal pillanatok alatt (ha pl. 3-szor elsütjük) tucatnyi csontvázat tudunk idézni... sztem 15 csontváz szétkapná a4.fejezteben lévõ sárkányok bármelyikét.

War. War never changes.

Randal
De figylej, ha szórakozni akarsz meg ilyesmi.
Akkor ne írd már le, hogy köcsög játék, mert akkor szinte mindegyikkel így kezdenéd.

Mike
ez nem flém, csak leírtam amit gondoltam, mert éppen ehhez volt kedvem, semmi önigazolás, vagy ilyesmi, mégcsak nem is kötözködés

Mike
huha marhára, fõleg, hogy maximum 500-at használtam el belõle max, és most 980-nál vagyok tehtát 20 minusz

egyébként ha meg megkönnyíti, akkor meg mivan? a játék lényege, hogy szórakoztasson, stresszbõl köszönöm, van már elég

tibor16
A fennti (címmezõ) kék link alatt bejön a magyarosítás oldala. Ott találsz egy olyant, hogy térképek. A német térkép linkek segítségével megmutatja, mit hol találsz -csak németül.

Randal
No problemo, csak tuggyam, hogy csinálod-e.
Én most nagyon belekezdtem, szal kicsit gyorsítottam a tempómon.

Légyszi mondjátok meg az "átváltozás Ork-á" tekers hejét Plz!Ha eggyáltalán van ijen.
Kupola lett.

Lehet angolról is fordítani, én is abból fordítok. Dobj egy mail-t Hunnenkoenig-nek.

Ha megtanultad a rúnát, akkor Goraxtól mindenképpen tudsz venni tekercset hozzá.