Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
na szal veszel 1 alvás tekercset utánna irány a monastery pinyoja itt lesz 1 faszi az 1 ik teremben aki 1 kalapácsot öriz na a csávot altasd el és utánna kapd fel a kalapácsot az asztalrol ha ezzel mind megvagy akkor irány a mágikus golem kalapácsot fel egy jpl irányzott ütés a golemre és be is hal utánna menj vissza dumálni azzal akitöl a questet kaptad és kész is vagy
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
War. War never changes.
Szvsz olyan 500,1000 hozzászólással ezelött volt:-)))))
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
a barikád mögé pedig pontosan ott tudsz átmászni ahol az lovag behal tudod amelyiknél a végtelen pizt tudod megszerezni.Na ha szemben állsz a barikáddal akkor ahol fekszik a lovaghullája attol jobbra látsz a barikádnál 1 örtornyot tehát a hulla és az örtorony közti részen probálgasd én ott másztam fel anno
War. War never changes.
Én nem haragszom rád, de értsd meg, felesleges leköcsögözni egy játékot ha nincs türelmed játszani vele. (kivétel ha télleg szar, lásd Indiana Jones...)
Amúgy leírást NE használj, mert nem kell. kóvályogj a városban, mászkálj össze-vissza, fedezd fel a világot.
Egyébként nem lehet szinte semmit se elbaszni, legfeljebb egy-két küldetést😊
A leírást a saját érdekedben csak akkor használd hogyha tényleg elakadtál, egyébként fölösleges.
Na igen, a Vice Cityben volt egy-két idegörlõ küldetés😊

te döntésed h leirással v nélküle nyomod...
itt még nem ütögettem a billentyûzetet ököllel
max az idegesítet, hogyha nem jól duumálok, elbeszam a küldetést, és mindig csak jóval késõbb jövök rá, hogy vmi nem stimmel
szóval jobb lett volna szabadabban játszani, és nem folyton a leírásba pislogni
na csak ennyi, egyébként meg tetszik a játék, mégha félre is értették itt egyesek a kifakadásomat 😊)
ja igen, egyébként a gta3 vice city-nél vertem utoljára a bill. ököllel, és volt artikulátlan ordítozás is 😄D
nézd meg h nálla van e az amulett ha igen akkor nm kell szarakodnod h megtaláld kinek adtad el nem 100% h nála lesz de meg lehet probálni föleg ha még nem voltál a barikád mögött
War. War never changes.
Nyugi már és hidd el h ez 1 kvajo game csak tudni kell vele játszani (és nem idegeskedni) amugy a game kezdeti szakaszában semmi szükség pénzre vagyis majdnemhogy 1 fillért se kell költened
csinálgatni kell a questeket és elöbb utobb lesz pized ilyeneket meg felesleges megvanni az elején pl :börvért stb és akkor arra se megy el piz
Mind1 én amikor legelöször nyomtam a gamet még akkor se volt piz problémám.
Arrol meg hogy felbassza az agyad a game akkor télleg nem kell vele játszani mert ahogy mondod "a játék lényege h szorakoztassson" de ugye minden ember máshogy reagál a dolgokra van olyan ugye aki az elsö elakadásnál szétbassza a klaviaturát és tombol a monitor elött na az ilyennek nem h ez a game nem valo hanem semmmmmilyen....
Döntsd el.
Én a sárkábnyokra csontikat varázsoltam,s amíg az olyan 10-15 csintoval hadakozott,én nyugodtan álltma nézelödtem,gyógyítottam magam,stb:-)))û
Meg sem sérültem,föleg azért,mert még a duma elött teremtettem öket,szal mikor befejezte a sárkány,akkor egyböl neki támadtak:-))
Van egy feladat a 4. fejezetben, hogy szerezzük meg Cor Angar amulettjét. Ez a havas vidéken egy barlangban lenne egy csontváz mnágusnál. De én már vmikor jártam ott régebben és kinyírtam az ellenfeleket a barlangban, és eladtam vhol az amulettet. Nincs vmi konzolparancs amivel meg tudnám szerezni? Köszi a segítséget elõre is.
War. War never changes.
(a forrás a Gothic2.hu) semmit nem változtattam meg, csak FF nyomtatásban most jobban látszódnak a feliratok
http://kep.tar.hu/ohweb/images/pic2806352.jpg
War. War never changes.
Akkor ne írd már le, hogy köcsög játék, mert akkor szinte mindegyikkel így kezdenéd.
egyébként ha meg megkönnyíti, akkor meg mivan? a játék lényege, hogy szórakoztasson, stresszbõl köszönöm, van már elég
Én most nagyon belekezdtem, szal kicsit gyorsítottam a tempómon.