Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spatz
Nem lehetne valahol zip-ben is letölteni a forditást, mert a cégnél exe-t nem tudok tölteni (1x már Hunnenkoening is segitett rajtam....)

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Töltsd le a másik törést. Ha azzal sem jó, akkor 'New Game'...

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

És akkor most mit csináljak?
Próbáltam nyomogatni a 2-est de nem csinál semmit csak a hátán virit ott a nyilpuska.
Shaman
Nyomd meg a 2-es billenytüt!
1-es kard,2-es ij,3-as nemtom,4-10-ig varázslatok.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

DarkHorSe
Kõszõnõm szépen a segítséget.

Swedish people are albino monkeys

Én még mindig nem tudom használni az ijat. Hiába jelenik meg az inventoryban mellette egy 2-es , nem akarja semmilyen billentyüre elöszedni. Valaki mondta, hogy a pace-t nyopmva lehet válogatni a fegyvereim között hát sz**ul nem lehet. Valakinek ötlet?
Shaman
Én ezt nem értem. 2-szer is végigtoltam a gamét,s simán kinyírtam az összes sárkányt. Soha semmi problem nem volt. Sztem a magyarítás kavarhat be.Próbáljátok uninstallálni (legalább annyi idöre,míg kinyírjátok a sárkányokat),hátha megjavul.
HP felugrás nekem sosem volt. Egyébként eccer talán valaki már említette,de nekem is bejött,hogy ha varázsló vagy,akkor csinálj vagy 10 csontit,s azok szépen leverik a sárkányt. Te közben álldogálsz oldalt,s malmozol,vagy valami:-))
Egyébként rájöttem még hogy lehet mágusnak végtelen pénze! ha csinálsz csontit,akkor mikor meghalnak ott hagyják a kardjukat a földön:-))) tehát megoldás:alszol,csonti kreálás,megvárod míg szétesnek,felveszed a kardjukat,s eladod. Kissé hosszadalmas,de aki nagyon rászorul.......:-)))

Shaman
Egyébként mindenképp érdemes chapter 2-ben minnél több orkot megölni,mert chapter 4-re majdnem az összes újratermelödik. Magyarán ha itt nem írtogatsz le jó sok orkot,akkor elég sok XP-töl esel el. (minimum a vár körül tisztísd le a terepet.)

Shaman
Menj át nyugodtan Bányavölgybe. A várat ha megkerülöd (nagy ívben,hogy orkok ne bántsanak) van egy ostromgép ott fel tudsz szaladni.
Chapter 2 trükkje minden kasztnál ugyanaz. Általában itt még kevés vagy ahhoz,hogy nyílt küzdelemben akár több orkkal ecerre megvívj,de van egy trükk amivel az összeset kinyírhatod. Odafutsz hopzzájuk,addig futkosol,míg vagy 10-en nem követnek,aztán vissza a faltörö koshoz,s ott elrakják a fegyvert.Vagy 2 lépést feljebb lépsz a gerendán megfordulsz,s elkezded nyíllal lövöldözni öket. (csak legyen jó sok nyílvesszöd). Ennyi kinyírod simán az összeset (kivéve shamanokat).
gerendán azért kell picit feljebb állni,mert néha beugranak,s csapnak egyet,s ezt elkerülendö. De olyan 1-2 lépés böven elég.

Na viszlát, most egy hétig nem jutok géphez addig is jó szórakozást, munkát...

War. War never changes.

Lenne egy kéerdésem (már megint)😊!
Annyi mindenné át lehet változni ORK-á is mer az kicsit tuti lenne😊
Az egyetlen ellenfél, aki ellen Manával többre mész, mint nyílpuskával, az a csontváz. Miatta viszont nem érdemes Manát tanulni, elég, ha azokat a Lélek Elixíreket megiszod, amiket találni és venni lehet. Nyomd fel az íjakat 60-ig, az úgyis kelleni fog a nyílpuskához, különben csak lassabban fogod tudni azt megtanulni. Az egykezes harcot mindenképpen érdemes felnyomni 30-ig, és utána elolvasni a könyvet, ami ad +5%-ot. Dexet 100-ig lehet fejleszteni, és amint az megvan, rögtön tanuld meg a hozzá tartozó Elixírt, és nyomd fel annyira, amennyire csak tudod, mivel a sebzésedet növeli. Sajna ez a csontvázak ellen semmit sem ér, hacsak éppen nem 900-ról 910-re nyomod fel, de ennek igen kicsi az esélye. Mindenesetre a csontikat vagy intézd el Mesterkarddal, vagy lõdd le olyan helyrõl, ahová nem tudnak felmászni, vagy pedig várj az ötödik fejezetig, és a második támadó rúnával viszonylag könnyen leszedheted õket. Az Erõt is felnyomhatod 40-ig, az Innos Haragja sokkal jobb fegyver, mint a Mesterkard. Gondolom az összes tolvajképességet megtanultad, de ha nem akkor azokat is írd fel a listára.

Nem a kastélyra gondolt

Teljesen mindegy, kit támadsz meg, mindig ezt az üzenetet fogod kapni.

Tölts le egy másik törést a www.gamecopyworld.com-ról, és próbáld azzal (az ar.exe-t töröld le, ha ezt a crack-et használod). Sajnos elõfordulhat, hogy a mentéseket bebukod, és csak akkor fogsz tudni rendesen játszani, ha újat kezdesz, bár ez attól függ, hogy a mentések melyik töréssel készültek.

Mindegyik beszélgetés végén azt mondják, hogy a Szem lemerült, és harcolnod kell, mindentõl függetlenül. Ez nem hiba. Mit értesz azzal, hogy 'újratermelõdik az xp-jük'? Mármint a hp-jük? Ez most azt jelenti, hogy meg tudod ölni õket, és utána feltámadnak?

A Lovag rúnák közül az elsõ ötöt Albrecht fogja megtanítani: egyet a harmadik fejezetben (fény), kettõt a negyedikben (1-1 gyógyító és támadó varázslat), kettõt az ötödikben (szintén 1-1 gyógyító és sebzõ vari). Az ötödik fejezetben az ork ezredesnél megtalálod az utolsó gyógyítást, és a hatodikban, az árnyéklordnál az utolsó támadó rúnát. A fényt egyébként a 2. fejezetben is felkaphatod a lovag hullájáról a bányavölgyben, ahogy mész le a bejárattól a folyó felé (jobbra egy fa alatt, egy sárkányrabló õrzi).

Lobart tanyája mögött a királyszár csak akkor van ott, miután beszéltél Zuris-szal a piactéren arról, hogy honnan szerzi Constantino a növényeit.
A varánoknál az amulettet csak a 2. fejezetben fogod megtalálni, a felsõ oldalon (ahogy odamész, a húspoloskás hulla után balra kell menned). Pontosan a három fa között van.

Olyan vki segítségét kérném, aki végigvitte már íjásszal a játékot. Lvl 24 vagyok, chapter 3 végén. Van vagy 40 tp-m, 60%os crossbow, íj semmi szinte, kard se. Dexem 100, cuccal 115.
A csontik problémát okoznak, senki más. Gondolom még többet fogok látni majd...mit fejlesszek? Dex meddig mehet fel, 150ig?
Merre érdemes még elindulni?
1.Milícia vagyok, varázslás felé, minden tpm manára?
2.Nálam a mesterkard, fejlesszem az egykezes kardot inkább?

Marhára nem tudok dönteni...de a kard gondolom csak a csontik miatt lenne jobb. Varázslásban talán több az erõ, de bírnám tp-vel? Van még pár királybogyóm manaelixírnek...
Minden ötletet szívesen vennék, thx!

TSW: Tunderke

Köszi, mûködött!

TSW: Tunderke

tibor16
Bajba vagyok a füvekkel, -nem találok királyszárat és goblinbogyót. Ami volt, azt eltékozoltam, nem sejtettem, hogy nem lessz több. Megköszönném, ha vki segítene.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

lwb
a városban a kikötõben egy Brahim nevû fickónál van térkép.

tibor16
Segítsetek lécci. Az elején eltékozoltam a királyszárat, goblinbogyót, ragadoófût meg nem is találtam. Biztos jiderült, az elsõ résznél tartok. Királyszárat a fénykörbe és a vár keleti kapujánál, goblinbogyót meg 1 helyen, de nem emléxem, -szedtem (azt tudom, goblinok voltak ott), de ott már nincs. A ragadozófûrõl meg fogalmam sincs, hol találom. Kérlek segítsen valaki, -már bejártam újra aezeket a helyeket de ott nincs.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

vki mondja meg gyors mert 1 hétig nem jutok géphez 😊

War. War never changes.

És hol lehet az ork barrikád mögé menni?

War. War never changes.

Ja és csak egy farkast támadtam meg akkor elõ jött ez a szöveg aztán meg támadtam egy húspoloskát és ez a szöveg megint elõ jött.
Na elöször is a legujabb magyarositás van fenn. Megprobáltam leszedni de akkor is kijött ugyan ott. A crackot nem tudom mer az egyik haveromtol kaptam a játékot. Egyik korábbi mentéstõl is probáltam visza tölteni és megfogattam a tanácsod és milicistával mentem. De akkor is ez volt ugyanott. Nem rég megprobáltam egy mágusa akkor new gamet keztem akkor ez nem volt és sehol sem. Légyszi help!

Elõre is kösz!
DarkHorSe
na végre volt idõm elkezdeni a játékot tetszik szép stb .. de a városban a játék elején hol lehet térképeket venni ? mert nem igazán tudom mi merre van..

Swedish people are albino monkeys

A csontikat íjászként sosem fogod tudni könnyen megölni, mert 1000 körüli védelmük van nyilak ellen, ergo minden lövésed max 5-öt sebez. A snapperek az 55-ös nyílpuskával már 1-2 lövéstõl meghalnak. A címsor linkjáben, a végigjátszásban, az elsõ fejezet végén, a tippek között megtalálod, hogy hol szerezhetsz ilyen nyílpuskát az elsõ fejezetben. Mindenesetre nem árt feltornázni a Crossbow skilledet 60-ig.

Az a láda egy varázsló küldetés része, ha nem a kolostorhoz csatlakoztál, akkor nem fogod tudni kinyitni.

Az ott az ork barrikád. Egy helyen ugyan mögé lehet menni, de egy easter egg-en kívül nincs ott semmi, és az is max. poén.

Mit csináltál, hogy hirtelen elõjött a copy protection? Mert az eddigi hozzászólásaid alapján úgy tûnik, hogy már játszol egy ideje. Mit változtattál? Gondolok itt törésre, magyarításra, másik mentett állásra, újrainstallálásra, ilyesmi. Ez azért fontos, mert a pillanatnyi ötleteim elsõ darabja a 'kezdj egy új játékot', és gondolom, ezt nem szívesen tennéd.
Mellesleg milyen törést használsz?

magus
en azt csinaltam, hogy folyamtosan mentem korbe, o is fordult, aztan amikor eleg nagy volta z elony akkor megoltem, vagy meg lehet varni ha ugyes vaggy, mig nekikeszul utni, addig gyorsan elfutsz.

zoozoo
Uff nekem😊 Köszi 😊)

Lacc
Úgy kell a hátába kerülni, hogy megvárod amíg elindul feléd, aztán nem egyenesen nekifutsz és át a lábai és kezei közt, hanem mintha tennél körülötte egy kört elég nagy sugárral ahhoz hogy ne tudjon megütni, ekkor elkezd forogni, és gyorsan oda kell hozzám neii, át a lába/kezei közt, aztán már csak a seggét kell csapkodni és vigyázni nehogy rádforduljon.
A bányavölgyben a várban lehet majd megvenni. (az old campben)

War. War never changes.

zoozoo
Hello!
A nhéz milicia vértet mikor és kitõl kaphatom meg a 2. fejezetben? Anélkül nm szeretnék a bányavölgybe menni. Tolvajcéhnek és a fûárusnak kampec.Kell még tennem valamit? 😊

Hát én asszem 16-os szinten mentem az old campbe, most kírtottam ki az egész vár körüli területet és így lettem 18-as vagy 19-es szintû.

War. War never changes.

Lacc
Jaja, megöltem 3 sima trollt és a fekete trollt is. De még pl a csontikkal, snapperekkel nehezen bírok. Valami jó erõs számszeríjat kéne szereznem.
magus
megolted mar a trollokat? azzal eleg gyorsan udsz szinteket lepni

magus
hat en kb 12.es szinten mentem, es elcsalogattam oket egyenkent, utana heal, es csalogatas, vagy egyszeruen kikerultem.

Lacc
Most vagyok a 2.chapterben, nemsokára 12. szintû. Benéztem az elzárt kolóniába, de elég kemény monszták voltak ott, ráadásul még orkokat se nagyon tudok ölni, szóval inkább visszafordultam még tápolni, íjász vagyok. Mikor érdemes kb. a bányász kolóniára menni? Fõleg az orkok miatt kérdem.
Hunnenkoenig
Ma megyek Magyarorszagra.
Valoszinüleg egesz heten nem jutok netközelbe. SZoval emailekre egyebekre csak a jövö het utani heten tudok valaszolni!
Legyetek jok!

Na most írtottam ki elsõre az old camp körüli orkokat, jó sokan voltak... Ráadásul varázslóval mntem és a fireballon kívûl nincs más használható támadóvarázslatom, úgyhogy volt egy kis idõ... Ja és mi az a nagy fal ami miatt nemtok bemenni a régi szekta táborba?

War. War never changes.

drakeX! Sajnos senkit/semmit nem tudok megölni emiatt a Copy protection error miatt. Most mit csináljak? Légyszi segítsetek!
A sárkányok kinyírásának sorrendje nem számít. Ugyanúgy, ahogy a Sszem felvételének ideje sem számít. Sõt, nem kell felvenned a Szemet, hogy mûködjön, elég, ha nálad van. A beszélgetésbõl ne lépj ki, amíg mindent meg nem kérdeztél a sárkánytól, amit csak lehet. Esetleg megpróbálhatod õket sorban kinyírni, ebben az esetben a mocsár-kõ-tûz-jég a készítõk által felállított sorrend, de ezt a várban Oric is elmondja (mármint mindig megmondja, hol a következõ sárkány, és ebben a sorrendben mondja õket).
Egyébként mivel próbálod sebezni?

2-es gomb, ha bekészítetted (amikor bekészítesz valamit, akkor megjelenik mellette egy piros szám, azzal a gombbal veszed elõ). Vagy amikor megnyomod a space-t, akkor ne csak megnyomd, hanem tartsd is nyomva, és az oldalsó irányokkal választhatsz a bekészített cuccaid közül. Egyébként a space mindig az utoljára eltett fegyvert/varázslatot húzza elõ (a futás közben elrakott cuccok nem számítanak).

Az ijjat illetve nyilpuskát hogyan tudom elöszedni mert a space illetve középsö egérgombra csak a kardot szedi elö. Hiába választom ki az inventoryban nem szedi elö.