Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fekete troll mögül hoznám el az aloét, de szinte semmit nem látok...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
War. War never changes.

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
War. War never changes.
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
Ezalatt az 5 nap alatt annyi minden történt velem, mint máskor fél év alatt 😊)
Egy fuldokló kisgyereket kimentettem a tóból, egy óriási jégesõ szétszedte a kocsinkat, mentünk egyet egy versenyautóval egy rallypályán... eszméletlen volt 😊
War. War never changes.
Akárhányszor elindítom a játékot, mindig megjelenik az a hülye virtual diskes izé, és meg kell várnom míg befejezi a mûveletét. Nem csak egyszer kéne lefutnia ennek a programnak? Nem hiszem, hogy normális dolog minden indításkor percekig várni erre. Miért indúl el mindig?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A feliratozasrol:
Smacker-rel atkonvertalod .avi-ba (www.radgametools.com)
Aztan valami video editing toollal rarakod a feliratot (ne svcd es dvd filmek feliratozasaban gondolkodj!) es visszakonvertalod .bik-be.

A videók feliratozását hogyan csináltad mert érdekelne.
Ha tudsz dobj meg légyszi egy maillel vagy ICq-zunk eccer errõl egyet😊
.
A könyv kinyitásához Lesterrel kell beszélned Xardas tornyánál, kapni fogsz tõle egy levelet, azt olvasd el. Utána menni fog a könyv-nyitogatás.
A varázslathoz kell egy kõgólem szíve, és egy üres rúnakõ, de semmi más. Ha ez megvan, akkor mennie kell. A 'csomó ijen zöldség' nem tudom mi lehet, de nem hangzik olyan rosszul

Meg még...most gondoljátok el mindent összeszedtem hogy megtanuljam a gólem idézést (gólem szive) de a írja ki hogy Túl kevés nersanyag megmég egy csomó ijen zöldség!Kinek van tele a búrája eezekkel???Persze ezzel nem azt mondtam hogy xar a gothic hanem azt hogy van pár idegesítõ hiba!
Szófo*ásomnak mára vége!
'F2', 'insert liesel', 'Esc'
'b', '42', 'b'
A marvin mód a debugger, amiben bármit megváltoztathatsz a világban. Egyesek cheat módnak is hívják, nem teljesen alaptalanul
.
Megnyitod a karakterlapot, beírod: 'marvin', majd bezárod a karakterlapot. A kilépéshez a karakterlapon írd be: '42'. A konzolt hívod le az F2-vel, beírod az utasítást, majd 'Esc'-cel kilépsz a konzolból.
Állj a lámpától egy lépésre (csak egyetlen egy lámpa van ott az emeleten), és nyomd meg az akció gombot (bal egérgomb default beállításban).
Esetleg marvin mód (insert liesel).
Próbáljatok meg minden fejezet végén menteni, és a térképváltások után (fõleg 2. és 4. fejezet) rögtön visszamenni a másik térképre. Ha valami nem stimmel, az jó eséllyel a térképváltásnál romlik el, tehát ha egyszer vissza tudsz menni, akkor utána már nem lesz gáz (a játék térképenként ment, ha átmész a bányavölgybe, akkor az ottani mentéseid csak annak a térképnek az adataiban fognak különbözni, ezért is rövidebb ott a mentési idõ).
Én mágus vagyok és az ötödik fejezetet nyomom de:erõ 15,ügyesség 10,mana 140 vagy 160 nemtom,+50TP!
Szerintetek ez így jó?
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Mikor a menekülteket elvezeted Onar farmjára Chapter 5-ben,s megérkeznek,akkor megköszönik,megkapod az Xp-t,de sajna a nyakadon maradnak,s mindenhova követnek (legalábbis nekem így volt). Mondjuk akkor már úgyis teleport rúnákkal haladsz,szal úgy meg ugye nem tudnak követni,de amint megint visszamész Onar farmjára a nyomodba szegödnek.
Nekem azért volt ez kicsit idegesítö,mert akkor mentem kiírtani a Kriptát,s a hülyék jöttek velem!!:-))
Úgy megdöglöttek ott,mint szél:-)) Elöször paráztam,hogy lesz-e ennek következménye,de nem volt,úgyhogy utána nem érdekelt:-)))
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
darekX lehet tudja. Setleg vegyél egy másik birkát,s hozd el,tudom,kicsit unalmas végigmenni vele a térképen,de nem tom mit lehetne tenni egyébként.
Egyébként,nem lehet azt választani,hogy meghoztad???Mert szerintem igen. Csak felajánl egy olyan opciót is hogy azt mondd,hogy elhagytad.
Amiket SOSE adj el,mert elixírt lehet belölük csinálni: Goblin berry,King`s Sorrel,Dragon Root,Fire Root.Na ezek.
Egyébként mielött eladod miért nem nézed meg az inventoryban mire jó????? Kristálytisztán le van írva,hogy 1-el növeli a strengh-edet!!! (Elixírben 5-el)
Mielött BÁRMIT eladsz nézd meg mire jó,ez általános tanács!!!
Egyébként télleg vissza lehet vásárolni.
vegyél másikat.
2 Bosper tõl tanulhatod meg
3 Sztem az íjászal
Swedish people are albino monkeys
Te figy shaman lenne 1 kérdésem ez az 1etlen amire nem sikerült rájönnöm eddig hátha te tudod:Xardas várában azt a rácsot hogy lehet felhuzni mert ugye van 1 láda mögötte meg az asztalon is van valami
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Egyébként én oda már késöbb mentem (chapter 5-ben),mikor kb 3 perc volt fire rainnel kipucolni a kriptát.
mert ugye hiába sok a mana szarra se mész vele az elején pl ha az onar tanyája meletti kriptát akarod kipucolni

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Csicska lényeket crossbowal nyomtam,keményebbeknek mágia.
És bár DrakeX azt írta,nekem nem volt mana gondom pont ezért. Például chapter 2-ben a vár körüli orkokra 1 manát se pazaroltam,mert addig futkorásztam köztük,míg vagy 20-an követtek,aztán vissza a gernedához,s lelövöldöztem öket mind 1 szálig:-))
de elötte már 2x végignyomtam zsoldossal és lovaggal is vazsinál meg picit baszta a csöröm h nem tudtam tápolni cs 1 ben azért nyomtam manára
amugy ez sztem seholsem csalás nem én tehetek rola h a game progamerei nem figyeltek ilyen apro dolgokra én csak 1szerüen kihasználtam a figyelmetlenségüket ennyi.....
szerintem meg csalásnak az számit ha valaki valamilyen segédprogi segitségével babrál nem pedig az ha valaki kihasználja a progi hibáit

Egyébként ne csak az út mentén nézz szét,hanem menj néha beljebb is.
Angolban volt Fire weed,root,meg még valami.
Akkor probáld azt,hogy kijössz keleti kapun elindulsz a világítótorony felé,s az elsö keresztezödésben mikor felértél jobbra fordulsz.Eljutsz egy üldögélö vadászhoz.Na ott menj tovább az úton,s a hegy tetején asszem találsz.
Van esetleg az angol verzióhoz valamilyen patch vagy bármi? kilép a program a 4. fejezet végén, amikor át kellene menni a khorinisi térképre.
ugyanezt csinálja a német verzió is.próbáltam másik gépen is, de ugyanaz a hiba.Az a gáz, ha elkezdem elõrõl, akkor is lehet, hogy kilép.
Kicsit gáz.csinált ilyet valakinek? Meg tudta oldani? Ha igen hogyan?
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
használj kardot vagy mágiát. Karddal át kell bújni a hóna alatt,s ütögetni a hátát.Ahogy fordul fordulj vele. Kissé idöigényes,de karcolás nélkül ki lehet nyírni.