Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibor16
Sziasztok, -nem akarom elhinni, hogy ott ahol nincs ágy nem lehet aludni!! Nincs erre megoldás???
A fekete troll mögül hoznám el az aloét, de szinte semmit nem látok...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Hol is lehet bejutni az ork barrikád mgé?

War. War never changes.

hmmm...ötletem sincs. marvin mód?

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

kicsi. nagyon kicsi.

frissítsd a /system könyvtárban ezt

Na most lettem 20as szintû a 2. fejezet végén, ez jó? Ja meg találkoztam pár gyíkemberrel, elég kemények...

War. War never changes.

Irdorath szigete mekkora az alapvilághoz képest? Még ne tartok ott csak a térképe van nálam úgyhogy lehet hogy hülyeséget kérdezek , akkor bocs.

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Nah megjöttem a kirándulásból
Ezalatt az 5 nap alatt annyi minden történt velem, mint máskor fél év alatt 😊)
Egy fuldokló kisgyereket kimentettem a tóból, egy óriási jégesõ szétszedte a kocsinkat, mentünk egyet egy versenyautóval egy rallypályán... eszméletlen volt 😊

War. War never changes.

Bandew
Valaki segíccsen!
Akárhányszor elindítom a játékot, mindig megjelenik az a hülye virtual diskes izé, és meg kell várnom míg befejezi a mûveletét. Nem csak egyszer kéne lefutnia ennek a programnak? Nem hiszem, hogy normális dolog minden indításkor percekig várni erre. Miért indúl el mindig?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hát pedig megvan a rúnakõ és beszéltem Lesterrel és elolvastam a levelet megvan a gólem szive a rúnáját is megtanultam elkészíteni de nem megy!
Hunnenkoenig
Ma este itt voltam, mert el kellett jönnöm becsbe, de holnap megyek vissza.

A feliratozasrol:
Smacker-rel atkonvertalod .avi-ba (www.radgametools.com)

Aztan valami video editing toollal rarakod a feliratot (ne svcd es dvd filmek feliratozasaban gondolkodj!) es visszakonvertalod .bik-be.

Még mindig Magyarországon van, szerintem írd be ugyanezt hétfõn

Nem olyan nehéz harcossal sem, de nehezebb, mint a másik kettõvel (íjász, mágus), bár a varázsló csak a 4. fejezetben lesz igazán erõs. A sárkányvadász különlegessége, hogy neki lesznek a legjobb fegyverei a játékban.

Randal
Hunnenkoenig:

A videók feliratozását hogyan csináltad mert érdekelne.
Ha tudsz dobj meg légyszi egy maillel vagy ICq-zunk eccer errõl egyet😊

Érdekes, amit mondasz. Leginkább azért, mert nem néztél bele a vágigjátszásba.
A könyv kinyitásához Lesterrel kell beszélned Xardas tornyánál, kapni fogsz tõle egy levelet, azt olvasd el. Utána menni fog a könyv-nyitogatás.

A varázslathoz kell egy kõgólem szíve, és egy üres rúnakõ, de semmi más. Ha ez megvan, akkor mennie kell. A 'csomó ijen zöldség' nem tudom mi lehet, de nem hangzik olyan rosszul

Az attól függ, hogy átmentél-e azóta másik fejezetbe. Az árusok árui fejezetenként változnak, van, akinél az addigiakhoz adódik újybb cucc, de van, akinek a teljes készlete lecserélõdik. Ha az utóbbiaknak adsz el valamit, és utána fejezetet váltasz, akkor bukta van. Ajánlom a marvin módot, vagy kezdd elölrõl...

Na de akko miért nem tom kinyitni isgaroth csarnokait(vagy mi)?Lementem a titkos könyvtárba de nem tom kinyitni!
Meg még...most gondoljátok el mindent összeszedtem hogy megtanuljam a gólem idézést (gólem szive) de a írja ki hogy Túl kevés nersanyag megmég egy csomó ijen zöldség!Kinek van tele a búrája eezekkel???Persze ezzel nem azt mondtam hogy xar a gothic hanem azt hogy van pár idegesítõ hiba!
Szófo*ásomnak mára vége!
Nekem nem tûnik rossznak. Csak költsd el azt a maradék TP-t az utolsó Circle megtanulására, a többit meg varázslatokra, de leginkább Manára. Arra nagy szükséged lesz. Megtanulhatod a Lélek Elixírt is, az még +10 Max Mana elixírenként.

'b', 'marvin', 'b'
'F2', 'insert liesel', 'Esc'
'b', '42', 'b'

A marvin mód a debugger, amiben bármit megváltoztathatsz a világban. Egyesek cheat módnak is hívják, nem teljesen alaptalanul.
Megnyitod a karakterlapot, beírod: 'marvin', majd bezárod a karakterlapot. A kilépéshez a karakterlapon írd be: '42'. A konzolt hívod le az F2-vel, beírod az utasítást, majd 'Esc'-cel kilépsz a konzolból.

Nincs is felirat, nem is lesz. Ezért TITKOS ajtó
Állj a lámpától egy lépésre (csak egyetlen egy lámpa van ott az emeleten), és nyomd meg az akció gombot (bal egérgomb default beállításban).

Tudja... Újraterelgetés van ilyenkor
Esetleg marvin mód (insert liesel).

Volt itt valaki, akinek ugyanez volt a problémája, ez egy hibás mentett állás eredménye. Ha újrakezded, akkor valszeg jó lesz. Nem emlékszem, kinek volt ez a baja, de újrakezdést javasoltam neki. Viszont nem tudom, hogy mi lett a végeredmény.
Próbáljatok meg minden fejezet végén menteni, és a térképváltások után (fõleg 2. és 4. fejezet) rögtön visszamenni a másik térképre. Ha valami nem stimmel, az jó eséllyel a térképváltásnál romlik el, tehát ha egyszer vissza tudsz menni, akkor utána már nem lesz gáz (a játék térképenként ment, ha átmész a bányavölgybe, akkor az ottani mentéseid csak annak a térképnek az adataiban fognak különbözni, ezért is rövidebb ott a mentési idõ).

Szasztok!
Én mágus vagyok és az ötödik fejezetet nyomom de:erõ 15,ügyesség 10,mana 140 vagy 160 nemtom,+50TP!
Szerintetek ez így jó?
tibor16
Sziasztok, A vérkelyheket gyûjtögetem az elsõ részben. Elloptam a Valentino kulcsát, de a házában (jobbra a 2. ház a felsõvárosban) az emeleten nem találom a lámpát ami nyitná a titkos ajtót, vagy legalábbis nem aktív, nincs semmi felirat -segítsetek légyszi.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Shaman
Egyébként Zsoldossal van egy bug a játékban.
Mikor a menekülteket elvezeted Onar farmjára Chapter 5-ben,s megérkeznek,akkor megköszönik,megkapod az Xp-t,de sajna a nyakadon maradnak,s mindenhova követnek (legalábbis nekem így volt). Mondjuk akkor már úgyis teleport rúnákkal haladsz,szal úgy meg ugye nem tudnak követni,de amint megint visszamész Onar farmjára a nyomodba szegödnek.
Nekem azért volt ez kicsit idegesítö,mert akkor mentem kiírtani a Kriptát,s a hülyék jöttek velem!!:-))
Úgy megdöglöttek ott,mint szél:-)) Elöször paráztam,hogy lesz-e ennek következménye,de nem volt,úgyhogy utána nem érdekelt:-)))

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
:-)))))) Nem tom ilyenkor mi van.
darekX lehet tudja. Setleg vegyél egy másik birkát,s hozd el,tudom,kicsit unalmas végigmenni vele a térképen,de nem tom mit lehetne tenni egyébként.

Shaman
Én amint bementem a Kolsotorba egyböl odaadtam a birkát Opolosnak. Aztán szépen ott legelészett a többiekkel.

Shaman
hmmm,minek mentél be a szobákba?
Egyébként,nem lehet azt választani,hogy meghoztad???Mert szerintem igen. Csak felajánl egy olyan opciót is hogy azt mondd,hogy elhagytad.

Shaman
Ez amúgy elég nagy marhaság volt.
Amiket SOSE adj el,mert elixírt lehet belölük csinálni: Goblin berry,King`s Sorrel,Dragon Root,Fire Root.Na ezek.
Egyébként mielött eladod miért nem nézed meg az inventoryban mire jó????? Kristálytisztán le van írva,hogy 1-el növeli a strengh-edet!!! (Elixírben 5-el)
Mielött BÁRMIT eladsz nézd meg mire jó,ez általános tanács!!!
Egyébként télleg vissza lehet vásárolni.

Shaman
csekkold meg a #7255-ös hozzászólásomat,ott van egy link,azon a térképen megtalálod hol vannak,ha a Drachenwurzel-re klattyintassz.

Shaman
Megszívtad!! A birka képes leesni a szakadékba,mint késöbb a menekültek is chapter 5-ben. Vigyázva kell vinni,soxor hátranézve.
vegyél másikat.

DarkHorSe
1 ezeket tanárok tanítják a kikõtõben megtalálod õket
2 Bosper tõl tanulhatod meg
3 Sztem az íjászal

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe
de azt az elején eladtam mert nem tudtam hogy fontos lesz

DarkHorSe
sárkányfûûû merre van??? mert nem találom azt a xarttt

dzsonesz
na ja én mindig cs2 ben szenvedtem a kriptával de mindig sikerült is csak ugye elvoltam vele 1 darabig na igen én 1 erüszakos állat vagyok már csak azért is megcsináltam
Te figy shaman lenne 1 kérdésem ez az 1etlen amire nem sikerült rájönnöm eddig hátha te tudod:Xardas várában azt a rácsot hogy lehet felhuzni mert ugye van 1 láda mögötte meg az asztalon is van valami

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

DarkHorSe
na találtam is 2tõt és már csak a sárkányfû hiányzik a játék elején találtam is egyet de eladtam 😊 szóval kellene még 1

Shaman
Na mondjuk oda pont nem jó a nyílpuska:-))) csontik ellen annyira nem hatásos:-)))
Egyébként én oda már késöbb mentem (chapter 5-ben),mikor kb 3 perc volt fire rainnel kipucolni a kriptát.

dzsonesz
ettöl függetlenül én is igy csináltam ahogy irod
mert ugye hiába sok a mana szarra se mész vele az elején pl ha az onar tanyája meletti kriptát akarod kipucolni

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Shaman
Varival is szépen lehet haladni,ha vegyesíted kicsit. Én az elején dex potionokat ittam,meg kicsit pakoltam is rá (max 5 pontot),s felvittem 40-ig.Ekkor már tudtam használni az 55-öt sebzö crossbowt,s ez igen csak jó kombó volt.
Csicska lényeket crossbowal nyomtam,keményebbeknek mágia.
És bár DrakeX azt írta,nekem nem volt mana gondom pont ezért. Például chapter 2-ben a vár körüli orkokra 1 manát se pazaroltam,mert addig futkorásztam köztük,míg vagy 20-an követtek,aztán vissza a gernedához,s lelövöldöztem öket mind 1 szálig:-))

dzsonesz
nem tom én ezt csak varázsloval alkalmaztam a game be sehol méshol és csak manára pakoltam igy
de elötte már 2x végignyomtam zsoldossal és lovaggal is vazsinál meg picit baszta a csöröm h nem tudtam tápolni cs 1 ben azért nyomtam manára
amugy ez sztem seholsem csalás nem én tehetek rola h a game progamerei nem figyeltek ilyen apro dolgokra én csak 1szerüen kihasználtam a figyelmetlenségüket ennyi.....
szerintem meg csalásnak az számit ha valaki valamilyen segédprogi segitségével babrál nem pedig az ha valaki kihasználja a progi hibáit

Shaman
Egyébként ha megnézed ezt! akkor itt a Feuerwurzelre klattyintve kijelöli hol vannak.

Shaman
öööö nem tom hogy minek fordították a magyarban,én angollal nyomtam.
Egyébként ne csak az út mentén nézz szét,hanem menj néha beljebb is.
Angolban volt Fire weed,root,meg még valami.
Akkor probáld azt,hogy kijössz keleti kapun elindulsz a világítótorony felé,s az elsö keresztezödésben mikor felértél jobbra fordulsz.Eljutsz egy üldögélö vadászhoz.Na ott menj tovább az úton,s a hegy tetején asszem találsz.

DarkHorSe
na elmentem a piramishoz meg minden de egy tûznõvény-t se találtam 😞 nem tûzes csalánra gondol ? mert abból van egy csomó

Mészy
Sziasztok!
Van esetleg az angol verzióhoz valamilyen patch vagy bármi? kilép a program a 4. fejezet végén, amikor át kellene menni a khorinisi térképre.
ugyanezt csinálja a német verzió is.próbáltam másik gépen is, de ugyanaz a hiba.Az a gáz, ha elkezdem elõrõl, akkor is lehet, hogy kilép.
Kicsit gáz.csinált ilyet valakinek? Meg tudta oldani? Ha igen hogyan?

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Randal
Nem lesz gond egy szál se😊
Úgyis behajtom

Shaman
Opsz "nyílpuska" után felkiálltójel akart lenni,nem pedig kérdö:-)))

Shaman
Az lehet,ugyanis a Trollt NEM FOGJA A NYÍLPUSKA?SEM AZ ÍJ!!
használj kardot vagy mágiát. Karddal át kell bújni a hóna alatt,s ütögetni a hátát.Ahogy fordul fordulj vele. Kissé idöigényes,de karcolás nélkül ki lehet nyírni.

darky
Nna vagyok regisztrálva 😉

Randal, Hálám örökké üldözni fog, csak vigyázz, nehogy utólérjen 😊)
lwb
Ez tényleg csalás, de nem én írtam, hogy használom, hanem dzsonesz. Én nem is hallottam róla.

DarkHorSe
kõszi szépen.