Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazán chapter 4-ben ha TELJESEN kiirtod a Bányavölgyet tudsz nagyot fejlödni. Én onnan olyan 90 LP-vel jöttem vissza.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
valahogy így fejeztem be a játékot:
Mana:330
Életerö:635
Stregth:35
Dexterity:107
És még maradt vagy 30 LP-m amit nem osztottam el.
Szintemre nem emléxem,de olyen 367 körül volt.
War. War never changes.
Amikor késöbb megcsinálod Ignacz küldetését,akkor ö is megtanít alkimíára,s utána Constantino tanít tovább.
Én Bosper tanítványa voltam,s akkor jó pénzért vette meg a böreimet.
War. War never changes.
Chapterenként érdemes megnézni van-e az emberkéknél.Emberek akik árulhatnak:Sagitta,Constantino,Ignacz,Zuris,Salandril(mielött elzavarod kolostorba feltétlen nézd át az áruit,mert utána nem árul),Lutero.
Illetve ha elviszed magaddal akkor chapter 6-ban még van Vatrasnál és Miltennél is.
Még valami ha megcsinálod a löttyöket,tudom nagy a késztatés,de nem érdemes meginni,ha arra a képességre gyúrsz. Értem ez alatt. Pl ha Zsoldos vagy,s van 5 erö löttyöd,ne idd meg öket addig amíg valami tanárnál ki nem koppolod az eröt 100-ra,mert azután már nem tud senki tanítani,s utána már csak löttyökböl tudsz plusz eröhöz jutni.Ezt tegyétek meg úgy is,hogy mikor tanáthoz mentek leszeditek a gyürüket (mondjuk +5 strength gyürüt). Mert beszámít. tehát mondjuk gyürüvel 100 az eröd akkor már senki sem tud tanítani,de levesezed a gyürüt elmész a tanárhoz,s ugye akkor 95-ös a strengthed.Utána a tanár megtanítja 100-ig utána visszaveszed a gyürüt,s akkor már 105 lesz.
Elég logikátlannaki találtam. (jah és mindegyik úgy hogy NEM tanultam elötte semmilyen potion készítést,csak sima alkímiát)
Ha nem mágus vagy,akkor máshogy szól a quest (csekkold le végigjátszást).
Sárkányölö kard chapter 5-ben tudsz majd csinálni.Zsoldosként addig én is az Orcslayerrel hadakoztam.
crossbowhoz érdemes chapterenként meglátogatni Bosper boltját. Illetve chapter 6 hajóba beszállás elött mégeccer.Én nála találtam meg a 100-at sebzö crossbowt.
A progi úgy van megírva,hogy ahhoz hogy 100%-on tudj bármilyen harcos képzettséget,minimum 60%-ban tudnod kell a párját is. Végül is ha belegondolsz ez logikus az életben is. Ha tudsz Íjal löni akkor valószínüleg fogsz tudni bizonyos szinten crossbowal is löni (vagy legalábbis célozni).
Amúgy érdemes a leggyakrabban használt dolgot 100%-ig felvinni,mert akkor már mindig critikált sebez. (Pl én egykezes kardot felvittem).
Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
mert nekem már csak healinget akar tanítani. viszont sagittánál meglett a spirit elixir (gyorsan csináltam is négyet 😄 ).
A két varázsitalos kérdéserde ajánlom a guide-ot ott, ahol a végigjátszást találtad, benne van, hogy ki milyen varázsitalokat tanít (bár a jelek szerint Sagitta tanít még Lélek Elixírt is, de neked most úgysem ez kell). A lényeg az, hogy elõtte meg kell tanulnod a 3 féle healing potion (vagy a 3 féle mana potion) receptjét is, csak utána tanulhatod meg az elixíreket.
A kérdéseidet várjuk szeretettel...

Na küldj egy anyagot, és hétvégén nekiállok. Úgyis addigra Marilyn is majdnem készen lesz a részével a g2 németbõl, és akkor meg kell csinálnom a g2-es szöveget is. Ha addigra küldesz valamit, akkor megcsinálom azt is.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Biztos ezren kérdezték ezket, de akkora eke vagyok, hogy szántani lehetne velem...
Szóval:
Mikor jutok hozzá a nehéz milícia vérthez?
Hogyan kell lopakodni? Megtanított a tolvaj csóka és amikor iccaka be akarok lopózni Constantinus gyûrûéjért, akkor felébred mindig...
Mégegy: 35 str és 11 dex-em van.Ha tank módjára csak karddal akarok zúzni, ahhoz kell azért fejleszteni az ügyit is??
Mágus vagyok. Neoras nem tanítja csak a 100+ manát. Legalábbis 2. fejezetben nem. Annak a neve Elixir of Mana.
Szóval õ biztos nem tanít permanens növelõt. Nála kezdtem.
Szal a sárkánytojásos lötty nem 15 Erõt ad,hanem amit ad az sztem véletlenszerüen adja képességekre. Ugyanis nekem 15 dexterítyt adott Mágusként.Na csak ennyit akartam.
War. War never changes.