21229
-
#10271 Vagy nincs benn, vagy karcolt a cd, bár ha installálni tudtad, akkor mennie kell. Nagy valószínűséggel hibásan van letöltve. -
#10270 Greco nem működnik!!!! -
greco #10269 Itt találsz:Java programok -
#10268 Azt nem tudom, te gondolom a pénzeset te is tudod :) -
#10267 Hi skacok!
Lenne egy kérdésem:
Most kaptam egy Siemens S55-t.
Nem tudja valaki honnan tudok letölteni INGYEN java cuccokat? -
#10266 Próbáld egy letöltő progival, pl. Get Right az nekem is lehozza! -
Skyblue #10265 Nem, tuti, hogy a crack hibás (de azért köszi). Légyszí ha valaki tudja akkor írja meg, hogy honnan lehet letölteni a Gothic 2 crackjét! A gamecopyworld-ön próbáltam, de onnan nem tudtam letölteni (legalább is ma nem), mert azt mondja, hogy a lap nem elérhető. -
GDI #10264 Mert lehet tényleg nincs bent.Nekem be kell rakni az egyes cdt is hogy müködjön.Ez csak egy tipp,más ötletem nincs.Sorry -
Skyblue #10263 Hahó mindenkinek! Van egy kisebb problémám a játékkal, légyszí segítsetek, ha tudtok! A 2 crackes fájllal fölüírom az eredeti exe fájlokat, de továbbra is azt írja ki, hogy a nincs benn a korrekt CD a meghajtóban. Ha erre nincs így megoldás, akkor légyszí adjatok meg egy honlapcímet, ahonnan le lehet tölteni egy (vagy több) jó cracket! Köszi, és mindenkinek Boldog Karácsonyt! -
#10262 :D -
#10261 Hülye caps lock. :P -
#10260 mÁR MEGVAN. -
#10259 Ennek mi az eredeti címe? Nagyon kellene! :D -
#10258 Egy kis vidulás:
Karácsonyi flash!!!! -
#10257 Állat!!! -
#10256 Íme egy vers:
"Gyantás a seggem,
csillingel a herém,
biztos a karácsonyfa jött
hátulról belém!
Boldog, Békés Karácsonyt!" -
#10255 Boldog szülinapot. Mázli (vagy pech) hogy ilyenkor születtél -
#10254 BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT YELLOWCAB!!!! -
#10253 Nekem csak egy piciny karácsonyi ajándékocskára fáj a fogam ......... -
Szid #10252 Mindenkinek Boldog, Békés, Gothicban gazdag Karácsonyi ünnepeket kívánok
Szid
-
#10251 Boldog karácsonyt és sikerekben(+örömökben)gazdag újévet! -
#10250 Mindenkinek nagyon boldog, karácsonyt
Esrohnoil: "Ne csak ilyenkor szeressétek egymást!"
Úgy legyen -
#10249 Boldog karácsonyt!
Csak egy kívánságom lenne:
Ne csak ilyenkor szeressétek egymást!
-
#10248 Boldog nyulat!
... vagy mit. -
#10247 Boldog Karácsonyt Mindenkinek
És természetesen Gothic-ot éjjel, nappal! -
#10245 Boldog Karácsonyt!!! -
#10243 Mindenkinek Boldog karácsonyt!
Jy -
Isegrim #10242 OFF
Hentesjáték kedvelőknek :
Conan, az új hentisten ? -
#10241 Enter .. Tuty -
#10240 Sziasztok! Bocsi Kurty, hogy nem irok, de napi 14-16 orakat dolgozok. Karacsony elötti hajtas. Meg ajandekokat sem vettem.
Nincs energiam meg forditasokat is ellenörizni.
Hetfön pedig megyek pestre es ott leszek valszeg 28-29-ig.
Szoval majd csak januar elejen lesz esedekes. Mivel eddig csak te küldtel vissza anyagot, igy nem is sok ertelme van vele foglalkozni. En is forditottam egy keveset, de ez meg nem eleg egy uj verziohoz. Inkabb megvarom, mig visszajön minden kiadott anyag, de ugy hiszem mindenki inkabb a karacsonnyal es szilveszterrel foglalkozik :-)
Gondolom megertitek. -
#10238 heló skacok. Bocs hogy eltűntem egy időre, de a gépem nem akarta behozni az SG oldalát, így nem jutottam fel. Ha megbocsátotok, nem olvasok vissza....lássukcsak....84 hozzászólást, úgyhogy valaki mondja meg, miről dumcsiztatok legutóbb.
Remélem több ilyen hiba nem lesz, és rendszeresen feljöhetek fórumolni. -
Szid #10235 Takanohana!
épp most írtam le valami hasonlót, de mivel elfeledkeztem bejelentkezni, Te voltál a gyorsabb -
Sanca #10233 Swamp Camp-be kell beszelni vkivel. Ha jol emlexem vmi Guru adja, jutalomkent lehet valasztani. -
#10231 Megtörtént.....! De még így is csak 2.-ak vagyunk!
GYERÜNK MINDENKI HUSZONÖTÖDSZÖR IS SZAVAZNI -
Chappy #10230 JÓ GAME
-
roul #10228 Bocs hogy ide írok, de nem találtam erre forumot.
Az icewind dale 2-höz kéne leírás mert van egy pár képzettség amit nem tudtam mire vélni.
Egyébként én is befejeztem a Gothicot (2), és szerintem lesz folytatás, hogyne lenne. Csak várjanak amíg hardvert frissitek. :)) -
#10227 Úgyremélem kész lesZ :) amúgy Johnyy már jelentkeztem régen már fordítottam is nemtudom, hogy tetszik Hunnenkoenig bácsinak -
#10226 Hello hunnenkoenig , ha január végére kész lessz (vagy hamarabb) az maga lenne a gothicizmus forradalma... Hy .Jy -
#10225 Hello Kurty NA ha most segíteni akarsz akor jelentkezz fordítónak nagyon léccy. Ha már jelentkeztél akkor nem szóltan , te vagya király , meg minden gothic2 rajongó írnány szavazni.... "Éljen május elseje" Jy -
#10224 Legjobb RPG szavazás az 576.hu-n, köztük a Gothic 2-vel! Tudjátok, mi a dolgotok... :)