21229
-
#10736 Na vegigvittem - allat nem gaz a vege csak konnyu :)
Vagy egy masfel evet jatszottam vele - megszakitasokkal - most mi lesz helyette ?
--
csak egykezes Orc Slayerrel zuztam le mindekit pedgi az csak 65os sebzesu volt :)
--
100as dexterityn se tudtam tigrisbukfencet ugrani - ezt csak elozo gothicba lehetett?
--
mikor jon angolul a kovekezo resz?
-
#10735 A honlapomon fent van a Gothic1 magyaritas es berendeztem egy forumot is!
http://honositasok.com/g1.html
Jo csevegest! -
#10734 Tudom, főleg ezért is :) -
#10733 Ha zsoldos vagy MINDENKÉPPEN érdemes kovácsolni, mert 5. fejezetben csak úgy szerezheted meg a játék két legjobb fegyverét ( 1k:90 damage, 2k:110 damage ), ahoz hogy kétkezest tudj kovácsolni meg is kell tanulni!!! -
#10732 np ;) -
#10731 Ha jól emléxem kelyhenként ad 60 xp-t, meg a végén 100-at. Az aranyra nem emléxem. -
#10730 Nem tom pontosan, de nem éri meg. Én is bajlódtam vele, erre adott egy keves xp-t, meg némi pénzt :( -
#10729 Kösz -
#10728 Lenne egy kérdésem:
Mennyi TP-t, ill. anyagi juttatást, v. vmi tárgyat kapok azért ha megszerzem a Vérkelyheket a tolvajcéhnek? -
#10727 Szerintem érdemes megvenni, úgy értem nem kerül sokba. Az elején lehet, de később úgyis megszereznéd. -
#10726 A kikötőben. Ahogy mész le az főutcán, menj jobbra. Egy kisebb ház előtt, egy padon ül a fickó. Őtőle vehetsz.
Khorinsos térképet a fickó házában találasz, csak fel kell törnöd a ládáját. Bányavölgyeset a bnyavölgyi várban, a trónteremben. -
#10725 Hol?Hol?Hol? -
#10724 A kikötőben árulja őket egy fickó, de nem érdemes venni, mert meg lehet őket találni is (kicsit nehéz, de meg lehet) -
#10723 Hi all !
Hol lehet venni térképet?
Szerintem átnéztem az összes árust de eggyiknél se találtam. Az "M" betüre pedig nem jön be semmi. -
Zoleeca #10722 Ja lehet hogy nem nyilvánvaló, de angol szöveget küldj -
#10721 Lehet, de nekem sosem volt időm kovácsolgatni. De lehet hogy kipróbálom. Zsoldossal úgyis oda akartam menni.
Egy kérdés: Hogy a fenébe lehet kétkezes kardot kovácsolni? Én mindig csak egykeezeset tudtam. A kétkezes külön meg keell tanulni? Nem hinném! Akkor hogy... -
Ba*2 #10720 sztem a kovácsnál van a legjobb munka mer 100at ad 1 kardért és csak 10be kerül a vas... egyébként meg a Bennetnél mindig tudsz venni vasat csak beszélj vele es ad, de mindig mielött beszelsz vele csinalj vmit (pl: üsd a vasat vagy tedd bele a tűzbe), s ha megint beszélsz vele akkor megind fogadni vasat... Tehát beszélsz, csinálsz vmit, beszélsz, csinalsz vmit... Így könnyedén össze lehet szedni akár több ezer pénzt is... -
#10719 Ok, hamarosan küldök, csak elegge komplikalt ide oda, angol-nemet fajlokat menedzselni :-)
Sajna epp elöfordult, hogy egy szöveget ketten is leforditottak :-)
valami jobb rendszert kell majd kitalalnom... -
#10718 Kössz -
Zoleeca #10717 Bocsi Hunnenkoenig, hogy csak most irok, de sajna elég szoros volt a vizsgaidőszakom(szigorlat), meg bejött egy "asszony" is a képbe és nem volt időm fordítgatni. De most megpróbálhatom. Majd meglátom, hogyan haladok,de nem igérek semmit. Kezdetnek mondjuk küldhetnél 500 sort: [email protected]
Randal: a G1 fordításban volt már javítás azóta? Vagy még mindíg HornOx-ra vadásztok?
Üdv -
Zoleeca #10716 "Ja, en is beszeltem valakivel mostanaban, aki a legnagyobb RPG-snek vallotta magat es mikor mondtam neki a Gothicot, csak nezett es azt se tudta eszik-e vagy isszak?"
Lehet a Doom - ra gondolt. Ott volt ilyen fegyver, ha jól tudoom -
#10715 Na akkor egy boldogot! -
#10714 Je. Szülinapom van :D
-
#10713 Helló!
Honnan lehet letölteni a Gothic2-öt? -
#10712 Help!megkapom a feladatot Nagurtól elmegyek Baltramhoz elküld Akillal tanyájára de nem kapom meg a csomagot most akkor mi van??? -
#10711 Randal, CRC hibaval van a rar fajl!
Küldd megegyszer!
Ez most az a szöveg, amit HornOx küldött forditasra? -
syabi #10710 elküldtem még egyszer, remélem ez már meg is érkezik.
csö -
#10709 Vagyis ez a teljes, végleges, hibátlan, 100%-os, tökéletes fordítás? -
#10708 Király , kongret -
#10707 Angol videók vannak fordítva? -
#10706 Halihó!
Elkészült a Gothic 1 videóinak feliratozása meg minden( végre valahára)
A fordítást most küldtem el Hunnenkoenignek, meg beszélek még a gamestaros fiúkkal, hogy nem tudnák-e felrakni a videókat. -
balty #10705 A listás küldit akkor is lehet teljesíteni, ha nem őt választod mesterednek. Lehet nincs meg még minden. Én megtanultam mástól az alkimista alapjait és miután odaadtam neki a listát, tanulhattam tőle is! -
#10704 Syabi, szerintem nem kaptam meg!
El tudod küldeni megegyszer?
Egyebkent az elözö irast nem rosszindulattal irtam, hanem gondoltam, hatha egy kicsit motival mindenkit :-)
Szoval nincs harag :-) -
#10703 Haradnál a leg$z@rabb melózni, mert nincs időd leállni kovácsolni, ráadásul nehéz beszerezni az alapanyagot, míg a másik két mesternél a meló adja magát (gomba, állatprémek) -
#10702 Paladinrúnát nem tanítanak a hajón, de majd találni fogsz egy igen ütőset ;) -
#10701 Ne bánd, szerintem az a jobb. A farkas, warg, árnyékfutó és troll bőröket jó pénzért veszi meg, és ezeket úgyis kinyírnád a játék során. -
#10700 bakker hogy igy mondod szerintem az ijászhoz csatlakoztam:( -
#10699 Nem csatlakoztál közben másik mesterhez? A kovácshoz vagy a vadászhoz, aki a prémeket veszi át? Csak egyhez lehet. Ha a vadásznak szállítasz, az alkímistának már nem lehet. -
#10698 Help!A játék elején az alkimistának öszekell szedni egy lista alapján gyógynővényeket!Összeszedek mindent odamegyek az alkimistához és nem tudom odaadni neki nincs olyan beszélgetéstéma mint pl a farkasprémnél ahol volt egy olyan megszólalása a karinak hogy itt vannak a prémek és a feladat teljesítve lesz a feladat menüben!Mi a megoldás segítsetek!!!! -
#10697 Szuper!
Mágussal megvárom a teljes magyarítást, úgy szeretném végigvinni. Zsoldossal már lenyomtam, most lovaggal vagyok.
Jut eszembe, mikor lovag lettem, Albrecht megtanított a szent nyíl rúna használatára. Az ötödik fejezetben a gonosz elpusztítását, (vagy mi is volt), tanította meg, és a hatodikra pedig kellene a lovag csúcsvarázslat, a Destroy Evil. De a hatodik fejezet már a hajón ér minket, hogy fogja ez megtanítani nekem, forduljak talán vissza érte? Vagy a hajón megtanítja majd valaki?