Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

re-mail ment(megy)

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Randal
mail ment(megy)

Randal! Mennyi hianyzik meg a forditasbol? Nekem tulajdonkeppen mindegy mit forditok ugyhogy kuldhetsz anyagot es megprobalok segiteni. PErsze igy a vegen bekapcsolodni nem biztos hogy jo otlet(stilus, stb) irj emailt ([email protected]) ha kellek.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

En meg csak varom, meg varom, meg varom az ujabb anyagot Hunnenkoenig-tol de nem jon. A vegen meg elmegy a kedvem a forditastol...

Randal
Sziasztok!

Gothic:

köszi a fordítástz, nagyon jól jött.

Most viszont életbe lépett egy kis problema.
Csütörtökön, azaz 31.-én hazapakolok, ahol nem lesz netem, azaz max. augusztus 4-ig tudok a könyvtárban folgokat elintézni.
Szal nem valószínû, hogy csütig kész lesz a fordítás, ahogy szerettem volna.

Ez függ drakeX-tõl, meg Nevl-tól is(HWSW fórum).

Nomeg, hogy milyen gyorsan tudok haladni.

Szal a következõ kérésem lenne drakeX vagy Hunnenkoenighez:
Ha nem tudom csütig befejezni a fordítást akkor átvennétek tõlem az adminisztarív munkákat?
Úgymint telepítés készítése, magyarítás feltöltése(tárhelyet adok), helyesírás tesztelése, konvertálás (anyag elküldése HornOx-nak)?

Megpróbálom csütig befejezni, sõt 4-éig megpróbálom a részem is elintézni.

Szal kellene nagyon a segítség.
Sorry, hogy így alakult.

En meg egyszeruen csak berohantam a troll moge, felvettem a cuccost es mikor mar eleg eros voltam visszamente. Kb 5 utestol meghalt es nem kellett gyogyitanom. Ugyanez volt a "fö" ellenségnél is. Sima ügy volt. SZVSZ egy kicsit lehetett volna nehezebb is a vége(Paladin-nal voltam 38. szinten)

gothic1
Ha mágussal nem gond = Ha mágussal vagy nem gond.

gothic1
Ha mágussal nem gond. Van egy perem balra arra felmászol. A troll szalad feléd majd megakad. A résen keresztül lehet fire arrowzni, vagy fireballozni. 😊 íjjal nem lehet itt átlõni próbáltam. Én a harmadik fejezetben nyírtam ki harcosként: nekimentem szembõl háromszor (közben healing) 😊

Jockey
beszaladsz atrollhoz, és simán körbefutod, mig a háta mögöt nem vagy
amikor kb háta mögöt vagy, ütsz bele 1, majd megint futsz kicsit körbe
idõigényes, de meglesz elsõre, csak rá kell jönni az ízére

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Valamelyik vadásznál. Végigjátszásban benne van. Vagy a fekete troll elõttinél, vagy Onar tanyája mögött jobbra.
tibor16
Nekem is az egyik haverom segített, -megkérdeztem-, és megkért, ne reklámozzam -sajnálom. Esetleg írj nekem egy levelet magánba ICQ: 190019937

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Hali, honnan szedted le az ISO-s gothic 1-et? Mert engem is érdekelne...
tibor16
Jacky köszi, a Gothic 1-et meg felraktam (nem bírtam ki 😊 )-nem kell törés hozzá

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Pár ládanyitó kód:

Grimbald bánya: bbjjbj
Piramis barlang jbbjbj
Pepe melletti barlang: bjjbbb
2. láda: jbjjbj
3. láda: bjjbb
Tengeri roncs: jbbjjbbbjjj
Világítótorony alatt: jbbjbb
Szigeten bal elsõ: jbbjjjb
2. láda: ua.
Banditák Onar tanyája mellett fenn: bjbjjjb
Fõnöküknél (Dexter): bjbjj
Alattuk láda: bjjbb
Lee: jbbjjb
Bennet: bjbjj
Onar fõépülete, jobb elsõ fenn: jbbjb
2.: jjbjbjb
3.: jbbjjjb
Pénzkölcsönzõ: bjjbj
Ignaz: bb
Constantinus: bjjb
Kaszárnya kovács: jbbjjj
Tolvajoknál balra: jjbbj
Grom felett: bjbjb
Grom: bjjb
Banditák az ork felderítõ utáni völgy végén: jbbj
Piramis: jbbjjjb
mellette: bjbjbj
Lord Hagennél fenn: jjjjjjjj
Raktár melletti ház: jb
Dragomir: jbbjbbj
sátor jobboldalt: bjbj
Akil és a Fogadó között: jbbjjb
Ork barlang: bjjbj
Felsõváros városházától jobbra: bjjbjbb
Gerbrandt: jjbbjjb
mellette: bbjjbb
Fernando: bjjbj
Matteo:bjjbj
pultnál: ua.
Brian kovács: ua.
Halárus mellett: jbbj
Halárus: bjjb
Edda elõtt: bbjb
Edda: bb

Bányavölgy:
Felsõ bánya: jbbb
Vízesés mögött: jbbj
2 rabszolga: bj
Marcos: ua.
Ház: bjj
Bányavölgy 1.láda: bjjb
2. láda barlang elõtt: jbjb
Vár fenn: jbbbjb
Tûzmágusok (Milten) bjbj
Udvaron: bj
Láda váron kívül, hídnál: bbjj
Garond: jbbbbj

Egyelõre ennyi, remélem segítettem legalább a visszatöltések megspórolásában 😊
tibor16
Sziasztok, -most szedtem le a DJcom féle Gothic 1-et. Nem találtam az ISO-ban Crack-et. Mielõtt feltelepíteném, jó lenne tudni kell-e hozzá? Tudna vki segíteni?

A vérlegyek fullánkjának kinyerését még meg kell tanulnod!
Jockey
sajna nem
nekem 30as 2h-l már 10 lpt volt hogy 5öt fejlõdjek, felnyomtam 40re, igy lett 20as 1h-m jelenlge, igy most inkább 1h-t használok

Jockey
köszi a helpet, közbe inkáb elkezdtem hazsnálni az orcslayert, a pala kard megvan, a másik amit írtál meg nincs, hiába futkorászok el tölük nem adják oda, ha meg elkapnak szétcsapnak 1 ütésböl, igy egyenlõre maradtam az 1kezesnél
közbe átmentem a fejezet 2be, mert már kezdtem unni az elsõ mapot, viszont azt a vérlegyes dolgot nem vágom hogy kell
megvan atekercs, de nem nem adnak semmit a vérleygek, kel még valamit tanulni hozzá?
egyenlõre csak a prémkinyerés és zárnyitás van meg mint base skill

lwb
az egyik sárkánynál lesz (asszem a kõsárkánynál) a mine colonyban. és benne van a végigjáccásban is. legalábbis úgy emléxem.

tibor16
Sziasztok, szia Jacky, -engem érdekelne, -ha esetleg gondolod elküldheted magánba is, de fel is rakhatnád, biztos nem csak én örülnék neki...

30-as ügyesség kell hozzá. Csak beszélgetés közben adja ezt a lehetõséget.
Érdekelne valakit ládák nyitási kombinációja? Mert ha igen, beírom ide a fórumba. Rengeteget (majdnem az összeset) felírtam az elsõ 2 fejezetbõl.
"Törni" nem lehet a zárakat. Csak ha van tolvajkulcsod hozzá(szerintem te erre gondoltál). Akkor is egy megfelelö jobbra ill. balra fordítás kombinációval lehet kinyitni. Ha beletörik ujra kell kezdened(ha van még kulcsod). Ezért érdemes megjegyezni, hogy hol tartottál. Egyébként én ugy vettem észre ha magasabb az ügyességem nem törik bele olyan könnyen

Te honnan tudod? Add meg a tégládat!!!!

mert a kieg a vízmágusokról fog szólni, nem a nekromantákról

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

War. War never changes.

gothic1
onar farjára = onar farmjára 😊))

Ez nem direkt volt! 😊

gothic1
Ha jól emlékszem a two handed 60% (Master) után kezdi a one handed skillt is nyomni. Van éppen a "dragon slicer" ami kétkezes. Ha van 80 strengthted, akkor már használhatod is (80 a damagéja is). Ahol a fekete troll van (északon) ott a vadásznál (akinek snapperekre fáj a foga) elmész balra a félúton az erdei oltár felé lesz egy barlang jobbra. Itt lesz két csonti és két undead lovag kicsalogathatod õket valahogy. Megölni nem fogod tudni öket, de ha kicsalogatod tiéd lehet a kard.

Másik lehetõség (ez sokkal könnyebb): Van egy taverna a térkép közepén. Ez az legnagyobb keresztezõdés a játékban, mehetsz onar farjára, a kolostorba, a városban innen. Biztos tudod melyikre gondolok. No ettõl nem messze lesz egy barlang egy temetõnél amit goblin skeletonok õriznek. Ezeket az elsõ fejezetben is ki lehet nyírni. Ha sikerült menj be a barlangba csalogasd ki a zombikat, majd menj be újra és lesz ott kétkezes paladin sword (damage : 40), valamint egy kincsesláda. 😊

Méééééért neeeem? Brühühüüüü

lwb
olvasd el a fenti linkben a guide-ot ott leírják az ilyesmit. de az 1h amúgy is nõni fog, ha növeled a 2h-t (benne van ez is a guide-ban).

amúgy a legjobban sebzõ fegyverek mind 2h-sak, de azt hogy az elsõ chapterben hol találsz ilyet, azt nem tudom.

Jockey
ja és 30ig van tolva jelenleg a 2h-m, valamit 60as erõs, de már 10 pontkell neki hogy 5öt tanuljon, most nyomnom kéne az 1h-t vagy ez ilyen szopás lesz?

Jockey
srácok
2h mercim van, elsõ fejezetbe vagyok, lvl 10 en, de nem találok normális 2h fegyvert, egyik sem közeíti meg azt a torura axe-t, most beszívtam akkor a 2h-l??
valamit hogy kell kinyirni azt atárnarákot, nekem kurvára nem sikerül, 2 ütés vagyok neki, néhány ötletet nbeéshetnétek ide

lwb
Végigvittem végre! Varázsló 36. szint, +38 LP-m bent maradt (nem tudtam már mire költeni).
A vége pite volt nagyon. Iagzából az elsõ egy-két fejezetet leszámítva, ha okosan játszik az ember, akkor könnyû végigvinni.

Igen, az az ötödik fejezet. Semmilyen új varázslat nincs a hatodikban, tehát nyugodtan használd el a rúnákat (még a 6.-ban is vehetsz egyet Miltentõl). A lenti mágus csak xp-t ad, ha beszélsz vele, semmi több.

Na erre kivételesen én sem tudok semmit mondani, bocsi...:-(

Abból ugyan nem...
Majd a Gothic III-ból

Sehol. Nincs ilyen a játékban, még cheattel sem.

Hunnenkoenig
Gothic1 9,97 euroert! Nemetül.

http://www.rollenspiel-shop.de/infoart_partner.php?id=138&artno=DTP0001

majd a kiegeszitobol kiderul mi lesz Xardasszal 😮

ja és mi lesz Xardassza la játék végén?

War. War never changes.

Na most szedem össze az embereket a hajóba, akkor ez ugye már az 5. fejezet? Megtanultam a 6. circle of magicot is, csináltam egy csomó runát, már csak 1 üres maradt... Ja és ugye nem baj,hogy beszéltem a monostorban a lenti könyvtárban lévõ mágusnak a titkos járatról?

War. War never changes.

Mike
thx

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

az a kibasz birka elõkerült. múltkor írtam ide, hogy egyszerûen eltûnt, amikor a Monasteryben mászkáltam. mivel nem sikerült marvinnal "becsalni", visszamentem venni egy másikat. Az a hülye Betsy ott legelészett, és amikor meglátott, már rohant is hozzám, és jött utánam...
Shaman
Nem tom van-e ilyen,de szvsz nincs. Egyébként minek az neked?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
Hááát egen,DE!
Ugye 2 térkép van,na most men minden fejezetben tudod mindkét térképet bejárni (van olyan fejezet,ami úgy kezdödik,hogy átmnész a másik térképre,stb.)
Egyébként valamilyen szinten újratermelödnek,de valamivel kevesebb termelödik újra.

Shaman
Én mágussal megtanultam sz ÖSSZES vadászos dolgot.
Zsoldossal egy-kettö kimaradt (pl vérlégy fullánk,stb) Amúgy néhányat questek miatt kénytelen vagy megtanulni,pl: Bör lenyúzása,sárkány vér kinyerése,ilyesmik)
Sztem érdemes egyébként elég sokat megtanulni.
Lehet erö,ügyesség,életerö,illetve mana löttyöt kutyulni. Ezeket elixíreknek nevezei a game (strength,dexterity,life,Spirit elixir).Erö: +5 eröt ad,dex: +5 dexet ad,mana: +10 manát ad,életerö: +15 életeröt ad.Mind véglegeset ad.
Egy párat találhatsz is,de szvsz a játékban olyan 20-at tudsz max kikeverni +-4 db.
Mindegyik alapanyaga a királyszár,King`s Sorrel. Végigjátszás honlapon van egy térkép,amin meg lehet nézni hol vannak ezek a növények,egyébként chapterenként érdemes az árusokat illetve alkimistákat megnézni,mert náluk is lehet.

Mike
Ha Lothar farmja elott beszélgettél vele, akkor tuti leszólít a piactér szélén Rangeru mellett üldögél egy padon majd.

A birkás tata mögötti kalapáló ürgét meg csak meg kell verni, nem szabad kinyirni

Mike
én egész számítógépek megsemmisítését vállalom 😊)

Mike
el is veheted tõle + felejtés

Hunnenkoenig
Az a zene a warcraft3 -bol van, de most nem tudom pontosan melyik.

Majd megprobalom megszerezni es felrakni valahova.