Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
G1
így rögtön tudja mindenki, hogy most a Gothic1-rõl beszél
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Fontos szerepe? Majd kiderül. hamarosan megjelenik a game angolul is, és akkor, lehet azzal játszani. Addig maradok az 1. résznél.
A gothic 1-rõl nem tudok fórumot. De elég sokan tesznek fel itt kérdéseket az elsõ részrõl.
Szóval bocs mindenkinek. Nemlátta valaki csemetét?
http://gamesweb.com/pc/tipps_tricks/gothic2/maps-flash.html
mindazonáltal a castlebeli fõpaladintól tényleg meg kell kapnod a térképet. ua. mint a sima bányavölgyi térkép + 3 pötty. viszont 3ból 2 csapat nem a bányáknál tartja a cuccot. a webes térképen diego-t ill. marcost kell keresni ezekért.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
atmesz banyavolgybe
ott lesz egy var
beszelsz Garonnal, o ott a fonok
elkuld, hogy deritsd ki mi van a banyakkal
ad is egy terkepet, azon a banyak be vannak jelolve
a masodik fejezetben azonban nem leszel paladin
a harmadikban leszel, amikor visszahozod a jelentes Lord Hagennek, mennyi ercet termeltek ki
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
mit csináljak akkor ?
Paladin csak akkor leszel ha már egyszer visszajöttél a küldetésböl.(Pasz- Fegyenztelep)
a tavernát illetve a piramist jegyezd meg magadnak ha megtalálod, mert az ADDON-ban a Piramisnak fontos szerepe lessz!!
Akit érdekel az ADDON AZ Szeptember 5. megtekintheti az alábbi helyen egy most nyilt uj PC-Shopban.
www.mandb.hu
persze lehet, hogy megsem
az 1. total ugyanott jatszodik mint a 2?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Sikerült kinyírnom a Tárnarák királynõt, és sokkal könnyebb volt, mint gondoltam. Furcsamód, miután kinyílt a kapu a fészek fel, és az a rengeteg tárnarák ránktámadt, onnan könnyedén öltem a nyavajásokat. Én nem tudom miért, de 4-5 vágással, elintéztem õket (azelõtt 10-11 is kellett).
Na most itt vagyok a Chapter 3-ban, level 12-esen. Tudom, Tudom, ez nagyon kevés, de próbálok fejlõdni. Csakhát már néhány erdõt, kitisztítottam, az ork terepre, meg nem nagyon akarok menni (ott tuti meghalnék)
Én tudom, hogy alacsony a karakterem szintje, de szerintem a pénze, hát az rengeteg. Nektek mennyi pénzetek volt a chapter 3-ban (az elején. Mert még ott vagyok), és mennyi volt a játék végén?
Mondjátok...nem lehet valahol a rendes pénzt (coin), kõre cserélni (ore). Csakmert nekem, több mint 12000 rendes pénzem van, és semmi értéke 😞
Mégvalami. Egy küldiben, elakadtam. Tudjátok, van az a csákó, aki el akar húzni a régi teleprõl, a mocsár telepre. Egy haverja már elment, és õ is követni akarja, de valami baja van az õrökkel. Dumált ott valami 100 kõrõl, de már rég volt, és nem jegyzett fel errõl sokat.
HELP