Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibor16
Na végigjátszottam. Hát az utolsó quest nem voltínyemre. Nagyon nyomasztó volt. Innen üzenem azoknak akik még elõtte vannak, nem érdemes gyûjtögetni a végén, mer nem lehet vele mit kezdeni. Szintet is kétszer léptem ez alatt, de nem vettem hasznát, mer ilyenkor nem megy az ember vissza, egyébbként is feltápolja a játék, úgyhogy felesleges. A fõszörny meg alig volt nehezebb mint egy átlag sárkány. Kár, hogy nem élveztem úgy mint az elsõ-második részt, a harmadikat meg a térképváltás miatt. Innen vhogy felgyorsul a játék, az utolsóban meg olyan érzésem volt mintha doomoznék. Na mindegy, ettõl még benne van az elsõ 5-ben. Még szerencse, hogy az elsõ részt most fogom elkezdeni 😊)) Aztán jöhet újra a 2. rész, csak majd varázslóval. 😊))

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

DIEGO
nem akarom a üoent lelönni de ebben az addon-ban jowal több terület van amit bejárhatsz. ezenkivül a Piramide teljesen átlett épitwe.
hahooo most jõttem haza mizujs Hacker hol tatrasz a Gothic 1-ben?Én még a 2 nyûstõlõm bár már kezdi elvesziteni a varázst.Szerintem az 1 jobb volt.Semmi logikát nem látok a játékban szerintem leirás nélkûl nehéz lenne végignyomni.No de azért nyomom mint egy állat
Hacker
nekem jó, csak nehogy elfelejtsem. Mindenesetre, ha én a játékról kezdek, dumálni, az nagyon valószínû, hogy a gothic 1 lesz (persze ha valaki elakad a gothic 2-ben, és segítek neki, akkor nem kezdek a gothic 1-rõl beszélni, ez egyértelmû). Addig úgysem hagyom, amíg végig nem játszom a gamet.

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Mike
tmaradjon nyugodtan a Gothic1, de akkor pl. csináljuk azt, hogy aki a Gothic1-rõl ír, az a hozzászólása elejére írja oda

G1

így rögtön tudja mindenki, hogy most a Gothic1-rõl beszél

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Hacker
Hát...majdnem. Az elsõ rész, a bányavölgyben játszódik. A 2. rész, Khorintsban, de át lehet menni a bányavölgybe. Legalábbis egy részébe, ugyanis, a 2. részben, nem lehet bejárni, azt a hatalmas területet, amit az 1. részben bejárhattál.

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
Tudom hol a piramis.

Fontos szerepe? Majd kiderül. hamarosan megjelenik a game angolul is, és akkor, lehet azzal játszani. Addig maradok az 1. résznél.

Hacker
Naná. Én most az 1-rõl beszélek, és én elcsodálkoznák rajta, ha te ott level 12-es volnál, az 1. chapterben. Persze ez lehetséges, de akkor rengeteg idõt kellene töltened az 1. chapterben. Bocs hogy félreérthetõ volta, de én most nemis neked írtam volna le ezeket, hanem "csemetét" kerestem, de sajna, látszólag, nem volt itt. Szóval és a gothic 1. részérõl beszélek, mert azt nyomatom jelenleg, és azt is fogom, amíg végig nem játszom (Hát ezért nem találtam sem tavernát, sem piramist. A 2. részben tudom hogy van, és azt is tudom hol, de az 1.-ben nincs).

A gothic 1-rõl nem tudok fórumot. De elég sokan tesznek fel itt kérdéseket az elsõ részrõl.

Szóval bocs mindenkinek. Nemlátta valaki csemetét?

Szegény Ignazot kifosztottam. Azt csinálom vele, hogy leütöm aztán alkalmazom rajta a saját felejtés tekercsét. /egye meg amit fõzött/ De utána meg tök sajnálatra méltó.😄 Nem csinál semmit csak ül a székén és szomorkodik, áruja pedig semmi. Nem lehet valahogy ezen változtatni? Gondoltam visszaadok neki mindent, de már nincsenek azok a cuccok amiket elvettem tõle. Segitene ezen egyáltalán ha visszadnám neki?

térkép:

http://gamesweb.com/pc/tipps_tricks/gothic2/maps-flash.html

mindazonáltal a castlebeli fõpaladintól tényleg meg kell kapnod a térképet. ua. mint a sima bányavölgyi térkép + 3 pötty. viszont 3ból 2 csapat nem a bányáknál tartja a cuccot. a webes térképen diego-t ill. marcost kell keresni ezekért.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Nem azért de totál félreérthetõ amit hacker irt. Másrészt a Gothic 1 el kapcsolatos hosszabb beszámolóknak szerintem nem ebbe a fórumba a helye... Akkor azért vagy te 6-os mert az 1 be vagy annyi. Ahaaa.😄

Mike
egy ideig rajta van

DIEGO
a térképet biztos hogy megkaptad Garontol. Ebben a teremben még két Paladin vezér áldogal akikkel beszélned kell. Ha körbejárod illetve körbe harzolod magad mert ez rendkivül nehéz lessz akkor megfogod a három helyet találni.
Botond
nemtom,nekem nem volt bejelölve a térképen,de a haversrác aki a mappot nyomassa elmesélte,hogy merre köll elkolbászolni,oszt meglett :-)
Mike at home
figy

atmesz banyavolgybe
ott lesz egy var
beszelsz Garonnal, o ott a fonok
elkuld, hogy deritsd ki mi van a banyakkal
ad is egy terkepet, azon a banyak be vannak jelolve
a masodik fejezetben azonban nem leszel paladin
a harmadikban leszel, amikor visszahozod a jelentes Lord Hagennek, mennyi ercet termeltek ki

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hitm@n
de hol van a három érhely?? ha a térképen valaki megmutatná hálás lennék!!!elõre is köszz

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
és amugy hol van a három érchely ?? térkép szerint ?

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
de mikor kapok ??már beszéltem vele mindent de semmi levelet nem kapok ..
mit csináljak akkor ?

DIEGO
ajjaj akkor bajvan. Garon elküld hogy a három kiküldött csoportrol hozzál infokat+ mennyi érzet szedtek össze stb...
DIEGO
és kapsz egy levelet is L.Garontol amit át adsz L.Hagennak
Hitm@n
nem még nem jártam ott semmien érchelyen

DIEGO
és kapsz egy levelet is L.Garontol amit át adsz L.Hagennak
DIEGO
gondolom végigjártad a három érzhelyet ahova Lord Garon küldött, ezekután térszvissza a városba.
Hitm@n
voltam már ott de bizonyitékot hogy szerezzek ?

DIEGO
DE MIT? Elfog küldeni a Pass-hoz hogy bizonyitékot szerezzen a sárkányokrol.
Hitm@n
ugy hogy most mit csináljak ?

Hitm@n
igen voltam már nála mindent megbeszéltem vele

DIEGO
Lord Hagennél már voltál?
Paladin csak akkor leszel ha már egyszer visszajöttél a küldetésböl.(Pasz- Fegyenztelep)
DIEGO
O.K. értem.
Hitm@n
kérhetnék egy kis segitrséget ? akkor ok 😊 mit csináljak ha minden milicsista küldetés megvan andré-nem akar velem beszélni . hogy jussak a 2.fejeztbe??és hogy lehetek paladin

dikki*yysw
felh. infó. kattints a nevedre.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

DIEGO
FELH???
DIEGO
@hacker
a tavernát illetve a piramist jegyezd meg magadnak ha megtalálod, mert az ADDON-ban a Piramisnak fontos szerepe lessz!!
dikki*yysw
A németet azt látom a felh. infóidból

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

DIEGO
az egy dolog hogy némtül tudok. a gond ott wan hogy G2 még most sem lehet B-Pesten kapni.Legalább is 3 hete még nem láttam amikor lent voltam.
Akit érdekel az ADDON AZ Szeptember 5. megtekintheti az alábbi helyen egy most nyilt uj PC-Shopban.
www.mandb.hu
Hitm@n
hi all !! nagyon szeretném tudni hogy hogyan lehetek paladin? mert milicista vok már egy ideje de semmi. semmi milicista küldetésem sincs már tõlük.hogy léphetek akkor a következõ felyezetbe ?? elõre is kössz a választ

Mike at home
szerintem itt keverednek a 2-es es az 1-es dolgai
persze lehet, hogy megsem
az 1. total ugyanott jatszodik mint a 2?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hacker
Jah. Az én pénzem, jelenleg 8000 kõ körül van, de több is lehetne, csak vettem néhány fegyvert, meg nehéz Árnyék páncélt, úgyhogy ha nemköltök, akár 10000 is lehetne. Az sok a Chapter 3-ban?

Mike at home
beton? akkor? geppityu is van?

Hacker
Taverna? Piramis? Hát itt még nem jártam. Mindenesetre a nagy tó tudom hol van, úgyhogy majd ott keresgélek.

Sikerült kinyírnom a Tárnarák királynõt, és sokkal könnyebb volt, mint gondoltam. Furcsamód, miután kinyílt a kapu a fészek fel, és az a rengeteg tárnarák ránktámadt, onnan könnyedén öltem a nyavajásokat. Én nem tudom miért, de 4-5 vágással, elintéztem õket (azelõtt 10-11 is kellett).

Na most itt vagyok a Chapter 3-ban, level 12-esen. Tudom, Tudom, ez nagyon kevés, de próbálok fejlõdni. Csakhát már néhány erdõt, kitisztítottam, az ork terepre, meg nem nagyon akarok menni (ott tuti meghalnék)

Én tudom, hogy alacsony a karakterem szintje, de szerintem a pénze, hát az rengeteg. Nektek mennyi pénzetek volt a chapter 3-ban (az elején. Mert még ott vagyok), és mennyi volt a játék végén?

Mondjátok...nem lehet valahol a rendes pénzt (coin), kõre cserélni (ore). Csakmert nekem, több mint 12000 rendes pénzem van, és semmi értéke 😞

Mégvalami. Egy küldiben, elakadtam. Tudjátok, van az a csákó, aki el akar húzni a régi teleprõl, a mocsár telepre. Egy haverja már elment, és õ is követni akarja, de valami baja van az õrökkel. Dumált ott valami 100 kõrõl, de már rég volt, és nem jegyzett fel errõl sokat.
HELP

Szerintem az elsõ fejezetbe igy emlékezetbõl két függõ és két betonhid van. Arra gondoltam amin ha a taverna felõl jössz akkor a nagy tóhoz jukadsz ki. A nagy kanyarodó emelkedõ után, a piramis elõtt.

Hacker
Mondjuk...

Hacker
Hát jó. Ha egyszer tüdsz németül....

DIEGO
egy kicsit elkéstél, márr végig játszottam.
Galy
(img src="http://kep.tar.hu/pali/images/pic562124.jpg")

( = <
) = >

remélem világos
Hacker
???

Mike
alap

html tag -gel

Hacker
Hogyan tudok képet beszúrni?

Hacker
Igen.

Mike
másrészrõl, azt hiszem, te a gothic1-rõl beszélsz, ugye?