Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
ja es azert maradt meg pont, a 6. fejezetben felnyomtan a crossbow-ot is 90-re (tehat bow 60), de ennek nem sok ertelme volt

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ne ide se merem irni, mennyi ponton volt, mertr megmondom oszinten, hogy en qrva lusta vagyok 20x nekimenni egy jateknak, meg idom sincs ra, szoval en azert kihasznaltam a program "sebzodeskor nem tunik el az ital amit iszunk" bugjat, es a tp-ket inkabb a kezsegek fejlesztesere koltottem (ez vmi iszonyat draga) amit egyebkent nem tehettem volna meg
2h 100%, 1h 60%, crossbow 60%, bow 30%
100 str, 200 dex, 157 mana, 700 eletero (ez a vege)
mondjuk lehet, hogyha nem a kulonbozo alkatreszek kinyereset tanulom meg, hanem dex meg meg mana lotyit csinalni, akkor nagyjabol hasonlo eredmenyt el lehetett volna erni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
volt

nem mas nevere, csak azzal irsz

neha hibas az sg szervere

Mike at home
van lotyi is a vilagon

Mike at home
engem nem

en szeretek angolul jatszani

Mike at home
mondjuk a Baldurs Gate-tel is addig jatszottam, amig egy ellenfel ki nem nyirta kis csapatomat ugy, hogy sajat kis ketfos csapatom tagjait a legkevesbe senm zavartatta, hogy utik oket, es az istennek sem voltak hajlandok tamadni, hiaba mondtam nekik, hogy tamadjanak.

masik, hogy mar nem igazan birom, amikor jonnek az npc-k a siramaikkal, hosszu litaniaban nyavalyognak, aaaah 😊

ilyen szempontbol pl. a Fallout2 jo volt
max a falut kellett megmenteni, de ha akartam nem foglalkoztam veluk

na persze, lehet, hogy a BG2 is ilyen

neha magam sem tudom mi fog meg egy jatekban, es egy masik meg miert nem, el kene ezen gondolkodni...

Mike at home
igazsag az, hogy nagy boldogsaggal ugrottam neki a Morrowindnek anno, de aztan hamar el is ment tole a kedvem, mert:

- benuskak voltak a cuccok "ikonjai"
(mondjuk ez a legjkezvesebb)
- a lenyem csak fuggoleges le-fel mozdulatokkal kardozott roppant benan
- a kardozast ugy csinalta, hogy suhingatta a levegot az ellenfel mellett fel centire
- ezalatt az ellenfel siman elintezett

szoval kb. ennyi, ez persze csak egy fel ora - ora benyomasa, lehetseges, hogy kesobb megtetszett volna
(mondjuk ez elsore tetszett, a Morrowind heleyett meg jott a Blade of Darkness a maga komboival, es szegeny Morrowindnek annyi lett - pedig eredetiben is megvan)

Mike at home
nagyon nehez nyomkodni a q-t vagy e-t

Legkõzelebb téged is várunk sok sok szeretettel ha nem birsz majd aludni
Hahoooooo most nyirtam ki Dextert és a bandáját !!Erõsnek éreztem magam ,aztán szembe kerûltem egy Tárna rák harcossal és rádõbentett az ellenkezõjére!Gigászi kûzdelem volt /ugy 10 mp-ig/ aztán tõltés és megint visszatõltés!
R@in
Remélem lesz, de elébb jöjjön a kieg :p

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

megoldás: automatikus bejelentkezés...

War. War never changes.

R@in
Csigavér! 😊)) Mással is elõfordult már, ennyire nem gázos hogy igy káromkodj.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Van valahol arrol szo hogy lesz gothic3 -as?

nem halottam még ilyenrõl de elõforduhat
igen ,rõgtõn Sly al kell beszélned és odaadni neki a medált utána fletcher csak
Hacker
Volt már ilyen valakivel? Hogy véletlenül belépett, valaki más nevére. Én észre sem vettem a hibámat, csak amikor már kiírta. Pedig a saját nevemre léptem be!

Mindenesetre bocsánatot kérek attól a bizonyos Pettõl, akárki legyen is, és nem kell aggódni, hogy ismét belépek a nevében, mert majd máskor jobban figyelek.

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
BAZDMEG ANYÁD! HÁT EZT ÉN ÍRTAM! HOGY A FRANCBA LÉPHETTEM BE PETT NEVÉRE! Hackert írtam a bejelentkezésnél, és a jelszavam is jó volt.
MI FOLYIK ITT!

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Tényleg! Ez eszembe sem jutott. De azért ez akkor is sok(k).

És mondjátok már meg mi a francnak kell olyan kibaszottul sok erõ? Nagyobban sebez a fegyver vagy mi? A játék legerõsebb fegyveréhez (Nagy érc sárkányölõ) 100 erõ szükséges!
curse
Mondjuk ezen az eron en is neztem 😊 Ha eljatszottad az ork nagyur gyurujes trukkot akkor pl Torlofnal felkenhetted 110-re + ero amulett + Ring of Force = 130 + egeszseges taplalkozas + Thekla + nehany elixir + = 214 ?!

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

curse
400 tp + ero/ugyesseg/eletelixirek + amulett(pl str+15 amulet) + gyuruk + goblin berries + dragonroot + Thekla 3 kajaja + alma + gomba + konyvek Khorinisban stb

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

Hacker
Na azért nem túloztál egy kissé? utánna számolta, és ha te tényleg mindezt a képességipontot megkaptad, akkor több mint 512 tp-dnek kellett volna hogy legyen, és ebbe még nincs beleszámítva a zárnyitás, a lopakodás, sem a varázsitalok készítése (pedig azok fejenként 5 tp-t fogyasztanak). De 40-es szintel, cak 400 tp-t kapsz

Udv!

Gothic 1-et nyuzom, es elejen volt egy olyan kuldetes, hogy Az eltunt or (Nek). A jopofa meg volt dogolve egy barlangban es a nyakorvet odaadtam Sly-nak. Eddig sima, mission accomplished, be is irta, hogy szep volt. Elobb beszeltem Fletcherrrel, erre megint kereshetem Nek-et, mert kivette az elvegzett missiokbol. Ez normalis?

Masik: Ha HUD-ot kiviszem ez erdobe, es elvagom a torkat, majd odavetem a vadallatoknak, es a maradekot elfoldelem, akkor lesz belole kesobb bajom. Az az arc kikeszit. Mar nem merek bemenni az Old Campba, mert rogton rohan es dumal. Majdnem olyan, mint a barany(Lislie talan) a G2-ben, de a barany aranyos volt, ez meg nem.

Kosz
Sajnos azt kell mondjam egyáltalán nincs elég ilyen progi. Jó meg aztán... annál kevesebb.

Ja és ne haragudj de ez a Morrowindes Story nehezen érthetõ, leirnád mégegyszer vagy ha arról beszéltél amire gondolok akkor talán nem ártana közelebb menni az ellenfélhez.😄

Hiába van lock target ha már eleve máshova ugrik, és te nekem ne mutogass ilyen segges ábrákat te kis looser.

Hacker
Hú hú hú. Látom, szépen elchatelgettetek itt hajnaltájt 😊

Mike at home
attol fugg

ha akarsz kardozni, addig amig csak lehet

ha annyira nem, akkor 50-nel mar tudod hasznalni a ketkezes lovagkardot (amit majd a kovacs csinal neked) az szenteles utan 85, majd a masodik szenteles utan 100-as sebzesu lesz

szoval ha kardozgatsz, akkor sok ero, es vagy az egykezes vagy a ketkezes jartassagot 100%-ra

szvsz inkabb a ketkezest erdemes

mára ennyi kõsszi szépen megyek én is
én ugy tudom hogy ottvan . Meddig érdemes az erõt felvinni?
Mike at home
vmit szeretnel kerdezni, most kerdezd, mert lassan megyek aludni

Mike at home
en a vegefele mentem oda, akkor mar nem volt erdekes

Mike at home
nem emlexem pontosan:
ha az orcmeszarlo nincs a ladaban, akkor semmi extra nincs benne

Mike at home
Gothic1-et?
nem
nincs meg

Mike at home
akkor ne ments mindegyiknel, ha tobb lada van, probalgasd vegig, ird fel, aztan tolts

vagy:

mindenkeppen ird fel a lepeseket, es akkor elofordulhat, hogy max egy-ket kulcsot torsz bele

te végig nyomtad az elsõ részt
ok thanks
na jo de olyan lassan tõlt a gépem hogy nem mindig akarom ezt megcsinálni legutoljára a piramis tetején mondott csõdõt a tudomány no meg az álkulcs
Mike at home
acstol, aztan majd a banyavolgyi varban, meg talalsz majd itt-ott

Mike at home
kicsit minden teren olyan ez a program mint pl. az alkulcsokkal, az elejen fogadhoz vered oket, kesobb meg mar nem erdekes
ugyanez van a penzzel
elejen nincs, kesobb meg mint a pelyva

kitõl lehetne venni?
Mike at home
fogsz talalni eleget

magas dexterityvel meg mar el sem torod

ha sporolni akarsz az alkulcsokkal, akkor a lada elott mentesz, felirod a kombinaciot, majd toltes utan kinyitod

sok sok álkulcsocskára gondoltam
ja ja pala vagyok
Mike at home
egyebkent milyen tobbire gondolsz? csatlakoztal mar vkikhez? (lovag/zsoldos/magus)

😊))))))
hol lehet mindig álkulcsot beszerezni nem tudod vletlenûl?,
Mike at home
koszi 😊

oké márrr értem
Mike at home
sok idod van

Mike at home
amin keresztul webezel

web bongesze

mert ha Internet Explorer
akkor van egy link a datum mellett, a "valasz erre" es rogton tudni fogja mindenki mire is valaszolva irsz, vagy hogy kinek