Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az fincsi én modszeresen 5000 h szoktam az ilyen játékokkal nyomni
Mike at home
71 ora alatt vegignyomtam 1x egy palaval

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
kopakodast megtanitja neked a vadaszhapi, a zarnyitast meg az acs

ha a tolvajokkal nem fogllakozol, akkor sincs semmi

uszkalas elott kell menteni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

te Mike at home
mi az a browser?
aaz ácstol tanultam már
azért nem jo ha mentek mert ez a részre rá mentettem réges rég
Na jo és a tõbbit megfogják tanitani nekem vki?
Mike at home
ki?

milyen browsert hasznalsz?

Mike at home
mi van? miert nem jo?

te hol tartasz?
oké kõsz
az nem jo ha mentek
Mike at home
nem baj, nincs jelentosege

zarnyitast tanulhatsz az acstol is, 250 arany fejeben

Igen az elsõ részrõl
Mike at home
ugorgya bele nyugodtan, de elotte ments

Na most akkor baj v. nem baj ha kivan nyirva az egész tolvaj banda???????!!!
Hacker
Szerintem is jobb ez így ahogy van. nem nagyon szeretem az íjazgatást, de ha még nekem is kéne céloznom, mégjobban utálnám.

Azt mondod mindig másik célpontra ugrik? Hát szerinted mire való a "Lock target" billentyû

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
Tudja a fene. Én nemmertem a vízbe ugrani, mert tele van vízilényekkel, amiktõl kibaszottul irtózom.

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Mike at home
Attila adja oda

Mike at home
nem

Mike at home
nem

Mike at home
te bajod

nekem tetszett a nyilazas

elvegre a fickonk - foleg mester szinten, nem vakeger

ez nem lett Morrowind, ahol a karim benan hadonaszott a levegoben az ellenfel mellett egytized millimeterre, es az ellenfel a levegobe csapolas mellett kellemesen kivegzett

aki fps-zni akar, ahol celozni is millimeterre kell, az jatszon massal, van eppen eleg ilyen program

nem lesz semmi bajod hoyg kiirtottad öket

atille>halvor halboltja mogott

a kulcs attilénél van, vagy megolod vagy a kuldi kmiatt inyge nekedadja, nezd meg a buvalbaszott vegigjaccast ha nem talalsz vmit

Hacker
Tolvaj céh? Te most az 1. részrõl beszélsz?

Hacker
Én egymagam (lovag voltam) nyírtam ki az egész banditabagázst (Dextert is beleértve), a 3. chapterben. Az baj?

tud nekem segiteni vki abban ,hogy nagy baj e az ha én kinyirattam az egész tolvaj bandát a lovagokkal !lent a alagutakban a vérkelyheket meg nem szereztem mõg csak egyet a gyûrû az megvan de már nem tudom odaadni Cassiesanak szoval baj e ???? kõszõnõm
Hacker
A hangfelvételek Londonban készülnek, és remélhetõleg nem kell egy teljes évet várnunk rá, mint az alapjátékra.

Ezt laza üzenetére íram
Laza
hoppa, felul megtalaltam 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Skubi az oldal tetejére!
R@in
Nem

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Laza
Hali

tudtok magyarositasrol?!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Hacker
Végre a Phiranya bites, nyilvánosságra hozta, hogy mi lesz a játék kiegészítõjének az angol változatával. Szeptember 4.-étõl készül az angol változat, és pár röpke hónap(ocskák) múlva beszerezhetõ lesz a Gothic 2 The Night of the raven 😊

Miért lenne attól fps hogy te célzol? Akkor most a Morrowind is fps?? Lovaggal szerintem emiatt nem fogom végigvinni, mert gagyi a nyilazás. Legalábbis nekem mindig ráakad magától valami teljesen más célpontra meg ilyenek. Az ijjal a valóságba is célozni! kell, meg ha vannak fantasy világok ott is. Szóval akkor úgy mondom, hogy reálisabb is lehetett volna az ij.

Ezt is megcsinálhatták volna úgy mint diablot, hogy végigviszed azt mehet elölrõl, kétszer annyi ellenféllel és nehezebben. Akinek meg ez nem tettszett volna az viszi megint könnyû szinten. Ez, hogy a sárkányok ilyen vérszegények tényleg nem túl jó.

DC= Direct Connect
Hacker
DC? Az meg melyik? Mindenestre, most majd megnézek néhány angol oldalt is. Kössz.

Hacker
DC? Az meg melyik? Mindenestre, most malyd megnézek néhány angol oldalt is. Kössz.

Udv!
DC-rol szedtem le a Gothic elso reszet. Nem magyar hubokrol, hanem public hublistbol valogattam. Foleg az eszkimoknal(svedek, es a finn tesok) eleg sok helyen megvan, es jon is rendesen.

filek:
dev-got1.bin 547395072 522.04
dev-got2.bin 628033392 598294

Sok sikert a keresesben. Akinek meg nincs meg, megeri megnezni, mert sok ismeros arc es helyszin van.
pa!
Mike at home
svf file van? mert akkor tudod crc ellenorizni

Mike at home
a kiiro szoftver szerintem mindegy

Mike at home
nekem pl. az nem tetszett, hogy szinte alig volt csapatharc

Mike at home
nem mindenkinek a kozelharc a maniaja, ezt talan meg kellene ertened

attol, hogy valaki nem all le kaszabolni, attol meg jol szorakozhat

masik (ami nem neked szol) most miert kell azon vitatkozni kinek a karija jobb?

Mike at home
asszem elindulok varazsloval, ezt az idezgetest ki kell probalnom

Mike at home
ja es csak szolok, nem kell annyit gepelni, mivel Mike es Mike at home ugyanaz a szemely, csak eppen Mike a munkahelyi, a masik meg ertelem szerint az otthoni nick-em

Mike at home
a kosarkanyt karddal vertem le, abbeli meggondolasbol, hogy azon biztos nem fog a nyil

Mike at home
47-es szint? bakker... az szep