Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha szaladsz, csak akkor rajzolja ki a fuvet, amikor mar ott allsz (graf felnyomva total)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
most nezegetem a Jedi-t. Hat a Gothic jobb. Nagyon hianyzik, hogy nem tudom allitani a kamerat, hogy ha nem celzok pontosan, a muki siman hadonaszik a semmibe, es az ellenfel addig hatba vag, stb
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
ezért nem kellene ilyen kategorikus kijelentéseket tenni. az "ilyenolyannagyonxar" helyett sokkal elegánsabb (lenne) egy "nekem nem tetszett". más a két játék mind hangulatban, mind világban, mind stílusban. mind2nek megvannak az erényei és a hibái.
nálam spec a mw a csúcs, de tetszett a g2 is. mind2 jó darab szvsz.
ha meg valakinek hiányoznak az ut vs q3 stb topicok - megvannak még, ott lehet fikázni eleget.
épp ezért nem hozom fel, mik a mw erényei, mik nem tetszettek a g2ben - minek? úgyis mind2vel azok játszanak akiknek tetszik. akinek vmelyik bejött, megpróbálkozhat a másikkal, hátha az is megnyeri tetszését - de lehet hogy nem fogja. ezt a veszekedést meg hagyhatjuk is süllyedni...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
semmi ... Ossze vissza kószálni ezt azt, sok töltés........... ennyit tölt ha megyek 2 métert nem úgy mint a Gothic! Mikor lesz friss fordítás?

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
kit érdekel az örökös nyavalygás, a céltalan bóklászás, a béna kis ikon fegyverek, amiknek a markolata hosszabb mint az éle, meg az a béna csápolás, amit a Morro kardozásnak hív
ja és csak annyit, hoyg a Morro megvan erdetiben is, úgyhogy csihadj
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Áhá. A gothic 2 addon, újabb remek pontszámokat ért el, egy csomó másik országban is.
Elõreláthatólag, valamikor Januárba kerül a piacra az angol verzió. Ez tényleg csak nagyon halovány infó, mert szinte tényleg semmit nem mondanak. Szóval csúszhat, és ahogy ezt én ismerem, csúszni is fog.
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Látom megint elakadtak a gothic 1-ben, bocs hogy nem tudtam segíteni (Volt más 😊 )
Mindjá utánanézek mi hír a gothic 2 kieg. angol változatáról.
A német már megjelent, ha jól tudom.
Ha nem, akkor

meggyõztelek?

War. War never changes.
Nagyritkán csak a suliból meg a volt kolitársaktól fogok netezni.
Na jó, ha tehetem minden nap, de feltöltés vagy letöltés csak ritkábban😊
A G2 kieg angol változatáról mi hír?
Így megmaradnak a nyilvesszõink/dartsaink, és bezsebelhetjük, azt a temérdek xp-t
Persze azzal vigyáznink kell, hogyha teljesen véletlenül, az egyik ork túlfut a határon, de elõtte már meglendítette a fejszéjét, védjük ki. De az elit harcosoknak ez már nem akadály (ilyen vagyok én is 
)\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Na és veled????? :o) Mi ez a ritka netközelség?
megint csak beugrottam.
No, akkor az a 270 van hátra ami nálad porosodik😊
Akkor úgy látom nem kell küldenem többet.
zoozoo:
270 sor a 8000-bõl😊
Akkor már tényleg csak 1-2 hét😊
A többiek megcsinálták a részüket?
Télleg csak 200 sor hiánycikk?
Mer akkor mán jelleggel megcsinálom azt a 270-et ami nálam porosodik. Aztán küldjed mihamarabb a maradékot

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Zoleeca:
Thx, megkaptam a mailedet, itt válaszolok rá.û
Netem nemigen lesz, max suli könyvtárában no meg a haveroknál a koleszban, így kicsit lassú lesz az adatforgalom.
Nos, nemigen csináltam én se semmit, csak vártam, hogy kész leygen az anyag. majd küldök neked még egy kis fordítanivalót.
Na jó, annyit elkezdtem, hogy összepakoltam a szöveget, kijavítottam a hibákat és elkezdtem átolvasni, hogy legalább a fogalmazás korrekt legyen.
Amúgy ha jól emlékszem max 200 sor hiányzik az egészbõl.
Gépemet nem hoztam fel, így nem leszek teljes munkaidõs, az albérletben lesz gép, de nem biztos, hogy azon fogok dolgozni, szerintem otthon hétvégenként.
Még a héten elküldöm neked a fordítást és elkezdem a dolgokat.
Hy Scyn! rég láttalak! mi van veled fõnök?

De itt egy tipp, az íjászoknak (ezt már az 1. chapterben, érdemes leütni) bár, lehet, hogy már sokan ismerik:
Szóval, tornásszátok fel az ügyességet, 50-re. Aki íjászt akar, annak úgy is kell még ennél több is. Onar tanyájának közelében, van egy völgy, amelyben 2 troll tanyázik. Ezeket a trollokat, a jól megismert, módszerrel, kinyírhatjuk, majd felvehetjük, az 50/50-es fegyvert.
50 ügyesség kell hozzá, és 50-et sebez.
#8853 olvasd el.
Hallod? majd Vasárnap bizonyíts meccsen béby!
Majd ott szedheted a gombákat mert ugyse csinálsz semmit.

Beckham

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Csak az irányítást kell megszokni. Tárgyak felvételénél, senki ne felejtse el megnyomni az "elõre" gombot, a "jobbra" és a "balra" gombokkal pedig, suhintgassatok az ellenfelekre 😊
Tényleg bocs de tegnap még fent volt.
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
1. mert ingyen van, és csak hasznod van belõle.
2. tárnarákokat, amúgy is érdemes kinyírni, azért a rengeteg xp-ért, és akkor miért ne szedjük össze a páncéljukat is 😊
3. és ha még a páncél tök fölösleges is (mert az), el lehet adni, jó pénzért
de mondom, nem kell vele foglalkoznod ha lovag vagy
Addig is türelem.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture
Szépen kérem!
Köszi