Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
palaval voltam, nem varazsloval
es csak a vege fele kardoztam
mondjuk kardra nem is gyurtam, csak a vegen
aztan rajottem, hogy a csontok milyen szepen szetesnek a szent nylitol, illetve a masodik pala tamado varazslattol. es a szent nyil csak 5 mana 150 sebzesre, a masodik 15 mana 300-ra (no ez mar mindenre eleg volt), a 3. varazslat meg 30 manaert 600-at utott, szoval az is jo volt, a vegso ellenfelet pl. ezzel nyirtam ki, es mivel csak kb. az 4-5 fejezettol hasznaltam varazslatokat, annyi mana italom volt, mint a pelyva. rengeteg dexteritim volt, erom ellenben keves, de azert a 100-at uto ketkezes kardot (csak 50 str kell hozza) meg tudtam fogni. Es a 65 dex-es Mesterkard se rossz
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Íme egy remek angol gothicos oldal. Nézzétek meg. Nagyon érdemes 😊
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Ezt az oldalt nézzétek meg. Egy nagyon szemrevaló paladin hölgyeményt találhattok ott. Biztos a kiegészíben lesz benne, de az is lehet, hogy csak a poén, vagy a látvány (hát...inkább ez) kedvéért készítették el

http://www.gamecopyworld.com/
Legalábbis valaki azt mondta, de én nem találtam sehol. Írd be a keresõbe 😊
Mailban írd meg.
War. War never changes.
Ha nem olvasom az angol forumban, hogy masnak is gondot okozott, akkor kellemetlenebbul ereznem magam. Szal up-ot is kell nyomni.
A gothic 2-vel mar vegeztem, es most toltottem le a Gothic 1-et. Na es mindjart problemam is van vele. Hogy kell ebben felvenni valamit a foldrol, es beszedet kezdemenyezni. Action gomb ezekre nem reagal.
1.08j verzioval probalom. Szal mikepp kell beszelgetni es targyat felvenni? Koszi!
Nem akarok senkit bántani,de "csak" 2 oldalot kéne visszaolvasnia,ami barátok közt is max 15 perc,s megleled a választ.
de a legkirályabb amikor pont az elözö komment válaszol a kérdésre,de még azt sem képes senki elolvasni!:-)
Na jól van kihõbörögtem magam.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Csekkold ott drakeX szépen leírta mit kell tenni.
War. War never changes.
War. War never changes.
Shaman(8417): Hát egy ilyen erõs karakterrel, unalmas játszani. Mégy, fire rain oszt kész. Ebben nincs semmi élvezetes. Azt mondod a fõellenfél meg sem sebzett? Hát akkor mi a jó az egészben? Így elveszik a játék varázsa. Hol a kihívás? Sehol, mert túl könnyû az egész. Ezért jobb a lovaggal játszani. Ahol közelharcban kell résztvenned. Itt mondja mindenki hogy 3-4 vágással elintéz egy sárkányt. Én nem tudom, mert nekem nem volt szerencsém sárkánytmészárolni. A játék azért van, hogy szórakoztasson, és ezért pakolnak bele egy rakás, erõs elenfelet. Ha te ilyen könnyen kigyilkolsz mindenkit...hát akkor én nem értem mit élvezel a játékon.
A lovag a legjobb. Végülis ez a kaszt viselheti a legjobb páncélokat, nemkis erõvel (és ezáltal erõs fegyverrel) rendelkezik, és a távharchoz is (íjpuska) sõt, még a varázserejét is fejlesztette. Legalábbis én így képeztzem a lovagomat, de szerintem ez a leírás a paladin npc-kre is igaz.
(kapsz egy fagyasztást,aztán tüzesöt,közben idézek 3-4 démont,nem hiszem,hogy sok esélyed lenne......)
Eleje kicsit nyögvenyelös,de rágyúrsz,meg italozol kicsit dex-re felszeded az elsö map legjobb nyílpuskáját (az 50-et sebzöt),s onnantól sima az út. Azért kell a nyílpuska,hogy ne kelljen minden cscska lényre manát pazarolni.
Chapter 4-töl meg eccerüen félelmetes a mágus,nincs ellenfél,tömeg pusztítás.
Chapter 5-6 ban akkora tömegmészáros leszel,mint egyik kari sem. befutottam egy erdöbe rohantam 2-3 kört míg vagy 25!!! lény volt a nyomomban,s ellöttem 1 db fire raint,s annyi.
Játék föellenfele meg sem sebzett.
Sárkányoknál moziztam (teremtettem 10-12 csontit,s megvártam míg szétkaszabolják a sárkányokat)
Szal sztem az eleje kívételével (amíg a nyílpuskát meg nem szerzed) a mágus a legkönnyebb út.
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Egyébként még mindig keresem a Gothic 1-et ISO-ban, ha valaki tud segíteni....
A magyarosítás hogy áll? A gothic 1-é, mert ami van az elég kevés, és gondolom, már haladt a dolog azóta.
Na csá
Ja, nálam is Win98 alatt futott, szóval gyanús, hogy valami XP-vel való inkompatibilitás állhat a problémák hátterében...
Mike at home: Melyik volt az a sárkány, ahol kardozni kellett? Én simán lenyilaztam mindet, beleértve az utolsót is.
Mike at home (8407): Igen? Szerintem te vagy az elsõ, akinek ez sikerült.
Mike at home (8408): Varázsló voltál? Így már érthetõ. Én paladinnal vittem el ameddig lehetett. És szerintem, a 90/90-es sárkány-darabolóm jobb mint egy íj.
jatekstilustol fugg
en pl szamszerijjal mentem vegig, a csontikat szent nyillal es tarsaival lodoztem szet, egyedul egy sarkanynal, es a golemeknel, trolloknal kardoztam
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
es probald meg win98 alatt
nalam semmi gond nem volt (jo, parszor azert lefagyott)
a vegen szaggatott csak
ja es soha nem tunt el semmi
DE
a jatek egyeb reszeben soha nem volt akkora szaggatas, hogy az az egeszsegem rovasara ment volna
ez nem egy fps
A masik amit sajnalok, hogy mire lett szuper cuccom, akkor mar szinte nem is kellett.
A terkep is lehetett volna nagyobb, joval tobb npc is lehetett volna, lo (ez a maniam)
ezzel egyutt kiraly volt a jatek, most megszerzem az 1-et, aztan keresek vmi hasonlot
Figyelem! Ha valakinek van egy frankó kasztválasztás elõtti mentése ahol még nem pakolgatott semmire, azt nagyon megköszönném ha elküldené!
Most meg akarom majd szerezni a német verziót, csak elõb megvárom a magyarosítást, mert egy kukkot nem tudok németül.
Hardver problem lenne....nemtom,nem hiszem,de akkor mié?
(Jah én magyarítás nélkül nyomtam,lehet,hogy azé nincsennek benne a bugok!)
De igazából csak a sárkány eltünés volt a végén ami tényleg zavart kicsit.
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Megyek...nincs ott senki...megyek tovább...egyszercsak otterem egy seeker, és azonnal össze is esik. Mintha egy hegy tetejérõl esett volna elém)
Asszem csak ennyi.
DE MÁR MEGÕRÜLÖK TÕLÜK

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture
Nem tudnátok adni egy címet ahonnan a gothic 1-et le lehet tölteni?
Nagyon megköszönném...