Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
nos

palaval voltam, nem varazsloval

es csak a vege fele kardoztam
mondjuk kardra nem is gyurtam, csak a vegen
aztan rajottem, hogy a csontok milyen szepen szetesnek a szent nylitol, illetve a masodik pala tamado varazslattol. es a szent nyil csak 5 mana 150 sebzesre, a masodik 15 mana 300-ra (no ez mar mindenre eleg volt), a 3. varazslat meg 30 manaert 600-at utott, szoval az is jo volt, a vegso ellenfelet pl. ezzel nyirtam ki, es mivel csak kb. az 4-5 fejezettol hasznaltam varazslatokat, annyi mana italom volt, mint a pelyva. rengeteg dexteritim volt, erom ellenben keves, de azert a 100-at uto ketkezes kardot (csak 50 str kell hozza) meg tudtam fogni. Es a 65 dex-es Mesterkard se rossz

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hacker
Most olvastam, hogy egyenlõre semmilyen hír nincs a gothic 2 kiegészítõjének az angol verziójáról. Pedig németül már megjelent, és be is lehet szerezni. Lehet, hogy nem is lesz angol változata? Lehet, hogy csak idõ kérdése...

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

csak a szent kalapaccsal lehet lenyomni ami a monasteryben van lent a pincenel, egy faszi orzi altasd el es akkor kinyirhatod, de asszem xpét se ad szal..a cuccait meg el lehet csorni ha gyors vagy>.<

Hacker
http://gothic.rpgdot.com/index.php

Íme egy remek angol gothicos oldal. Nézzétek meg. Nagyon érdemes 😊

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
http://www.piranha-bytes.com/gothic2/content_german/media_artwork.php

Ezt az oldalt nézzétek meg. Egy nagyon szemrevaló paladin hölgyeményt találhattok ott. Biztos a kiegészíben lesz benne, de az is lehet, hogy csak a poén, vagy a látvány (hát...inkább ez) kedvéért készítették el

Mr_no_NaMe
Na arra énis kiváncsi vagyok hogy honnan szette le mert már vagy 6* játszom végig a GothicII-õt és õszintén szólva kicsit meguntam😞(
Hacker
A crack file mellett kell hogy legyen egy ar.exe nevû file. Ha nincs...hát az gáz. innen letöltheted a másik filet is.

http://www.gamecopyworld.com/

Legalábbis valaki azt mondta, de én nem találtam sehol. Írd be a keresõbe 😊

Hacker
HONNAN A FRANCBÓL SZEDTED LE A GOTHIC 1-ET!!!!!!!!!!!!!!!!
Mailban írd meg.

igen, itt az action : ctrl+elore, ugyanigy az inventoryban: irányok, de ctrl-al

War. War never changes.

Szuri!
Ha nem olvasom az angol forumban, hogy masnak is gondot okozott, akkor kellemetlenebbul ereznem magam. Szal up-ot is kell nyomni.
Udv!
A gothic 2-vel mar vegeztem, es most toltottem le a Gothic 1-et. Na es mindjart problemam is van vele. Hogy kell ebben felvenni valamit a foldrol, es beszedet kezdemenyezni. Action gomb ezekre nem reagal.
1.08j verzioval probalom. Szal mikepp kell beszelgetni es targyat felvenni? Koszi!
Shaman
Egyébként mié nem olvastok néha vissza mielött ide írtok??
Nem akarok senkit bántani,de "csak" 2 oldalot kéne visszaolvasnia,ami barátok közt is max 15 perc,s megleled a választ.
de a legkirályabb amikor pont az elözö komment válaszol a kérdésre,de még azt sem képes senki elolvasni!:-)
Na jól van kihõbörögtem magam.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
Csekkold ott drakeX szépen leírta mit kell tenni.

Õszntén megmondva nem idegesítesz, csak nemtok segíteni, nekem ilyen bajom nem volt... de hallottam hogy másnak is ez a baja. A crackeknél mind2 fájlt átmásoltad vagy csak az exe-t? Mind2-t kell. Ha valaki tud segítsen!

War. War never changes.

Én meg attól hibbanok meg, hogy Te vagy a 30., aki ezt kérdezi... nézd meg a cracked, mind2 fájlt átmásoltad?

War. War never changes.

Shaman
Ez kétségtelenül így van.A játék vége már nem kihívás,de mégis nekem az tetszett benne,hogy a mágus VÁLTOZATOS! Idézhetsz lényekjet,vagy gyilkolhatsz,10 féle varázslattal,stb.

Hacker
Vazze. Ahogy látom, csak nekem van ilyen pechem. Mindenki az angolt nyomta végig, én meg beleakadok. Na ez gáz 😞

Shaman(8417): Hát egy ilyen erõs karakterrel, unalmas játszani. Mégy, fire rain oszt kész. Ebben nincs semmi élvezetes. Azt mondod a fõellenfél meg sem sebzett? Hát akkor mi a jó az egészben? Így elveszik a játék varázsa. Hol a kihívás? Sehol, mert túl könnyû az egész. Ezért jobb a lovaggal játszani. Ahol közelharcban kell résztvenned. Itt mondja mindenki hogy 3-4 vágással elintéz egy sárkányt. Én nem tudom, mert nekem nem volt szerencsém sárkánytmészárolni. A játék azért van, hogy szórakoztasson, és ezért pakolnak bele egy rakás, erõs elenfelet. Ha te ilyen könnyen kigyilkolsz mindenkit...hát akkor én nem értem mit élvezel a játékon.

A lovag a legjobb. Végülis ez a kaszt viselheti a legjobb páncélokat, nemkis erõvel (és ezáltal erõs fegyverrel) rendelkezik, és a távharchoz is (íjpuska) sõt, még a varázserejét is fejlesztette. Legalábbis én így képeztzem a lovagomat, de szerintem ez a leírás a paladin npc-kre is igaz.

Shaman
Ha lenne a gaméban multilehetöség,hidd el szívesen kipróbálnám,kinek a karija fexik meg hamarébb:-))
(kapsz egy fagyasztást,aztán tüzesöt,közben idézek 3-4 démont,nem hiszem,hogy sok esélyed lenne......)

Shaman
Sztem meg nem a lovag a legjobb,hanem a mágus.
Eleje kicsit nyögvenyelös,de rágyúrsz,meg italozol kicsit dex-re felszeded az elsö map legjobb nyílpuskáját (az 50-et sebzöt),s onnantól sima az út. Azért kell a nyílpuska,hogy ne kelljen minden cscska lényre manát pazarolni.
Chapter 4-töl meg eccerüen félelmetes a mágus,nincs ellenfél,tömeg pusztítás.
Chapter 5-6 ban akkora tömegmészáros leszel,mint egyik kari sem. befutottam egy erdöbe rohantam 2-3 kört míg vagy 25!!! lény volt a nyomomban,s ellöttem 1 db fire raint,s annyi.
Játék föellenfele meg sem sebzett.
Sárkányoknál moziztam (teremtettem 10-12 csontit,s megvártam míg szétkaszabolják a sárkányokat)
Szal sztem az eleje kívételével (amíg a nyílpuskát meg nem szerzed) a mágus a legkönnyebb út.

Shaman
Bocsi,de angol verzióval nyomtam (némettel elvböl nem nyomnám,utálom a nyelvet),szal nekem nem volt így semmi gondom.jah és XP-m van még csak nem is 98. Szal nemtom.....

R@in
Egy demon szinte egyedül elintézte az élõhalott sárkányt, alig kellett párat rásuhintanom :p

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Azért nem csak neki sikerült. Nekem se volt vele gondom, minden ment rendesen, szaggatni is csak a végén szaggatott, illetve, a városban már korábban is, ha sokat játszottam. Pedig nincs nagy gépem (1000 Cel, 400 M Ram, Gef2mx64Mb). Ezen a gépen a rippelt gothic 1 szaggat mint a görcs, ha sokan vannak körülöttem. Félóra alatt sikerült kinyírnom 6 wargot, mert annyira szaggatott, amikor rám másztak. Mondjuk a ezt bármilyen felbontásban mûvelte, úgyhogy akkor maradt a legnagyobb 😊).

Egyébként még mindig keresem a Gothic 1-et ISO-ban, ha valaki tud segíteni....

A magyarosítás hogy áll? A gothic 1-é, mert ami van az elég kevés, és gondolom, már haladt a dolog azóta.

Na csá
Én is az angol verziót játszottam végig, és összesen 1x fagyott ki, akkor is unokatesóm "jóvoltából", aki eddig még minden játékomat ki tudta fagyasztani... 😊 Hibával sem találkoztam. (Az az egy is, amirõl azt hittem, hogy programhiba, a saját hülyeségem miatt volt.)

Ja, nálam is Win98 alatt futott, szóval gyanús, hogy valami XP-vel való inkompatibilitás állhat a problémák hátterében...

Mike at home: Melyik volt az a sárkány, ahol kardozni kellett? Én simán lenyilaztam mindet, beleértve az utolsót is.
Hacker
Mike at home (8405): Igen. Akarok még 256 mb memóriát (így lesz 512). Majd veszek, csak elõb végignyomom a gothic 1-et. Azzal biztos nem lesz semmi gond (habár...ki tudja). Szerintem win millenium alatt is elmegy (nekem az van fent)

Mike at home (8407): Igen? Szerintem te vagy az elsõ, akinek ez sikerült.

Mike at home (8408): Varázsló voltál? Így már érthetõ. Én paladinnal vittem el ameddig lehetett. És szerintem, a 90/90-es sárkány-darabolóm jobb mint egy íj.

hat megnezem van e olyan save de en igazabol mar hetek ota nem gothicozom

Mike at home
hm... 😞

jatekstilustol fugg

en pl szamszerijjal mentem vegig, a csontikat szent nyillal es tarsaival lodoztem szet, egyedul egy sarkanynal, es a golemeknel, trolloknal kardoztam

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
bocsika, ne mondj ilyet, nekem angol verzio van, es semmi problemam nem volt vele (a 71 ora alatt max ha 5x fagyott ki, de azt is inkabb a vege fele)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
amikor megkapod erte, akkor mar a hajadra kenheted 😊

Mike at home
tegye bele 512-t
es probald meg win98 alatt

nalam semmi gond nem volt (jo, parszor azert lefagyott)

Mike at home
ja nem, nalam az siman ment
a vegen szaggatott csak

ja es soha nem tunt el semmi

Mike at home
az utolso terembe, ahol sok seeker volt, nekem is rendesen beszaggatott, majdnem otthagytam a fogam,
DE
a jatek egyeb reszeben soha nem volt akkora szaggatas, hogy az az egeszsegem rovasara ment volna

Mike at home
en ott nem is jartam, vagy igen? mi van benne?

Mike at home
szvsz meg jo volt ez igy, ahogy volt
ez nem egy fps

Mike at home
Nohat vegignyomtam palaval a Gothic2-t, 39-es szintu lettem a legvegen, sajna az utolso ket fejezet mar nagyon rovid volt. (a tiszta jatekido igy is 71 ora volt - es 65 nap)
A masik amit sajnalok, hogy mire lett szuper cuccom, akkor mar szinte nem is kellett.
A terkep is lehetett volna nagyobb, joval tobb npc is lehetett volna, lo (ez a maniam)
ezzel egyutt kiraly volt a jatek, most megszerzem az 1-et, aztan keresek vmi hasonlot

R@in
Küldtem 1et, nézd meg jó-e.

Olyan kéne ahol az alap feladatok /sok futkorászás ide oda/ már el vannak végezve és lassan jövöget a ksztválasztás ideje.

:d Még játsz egy 5-6 órát és akkor már küldheted is. Azért kösz!

ja nem si shamannak kell hanem joinak😛, mind1 csak adjatok mailcimet^^

shaman nem van eg yolyan mentesem, ott van hogy most kene bemenni khorinisbe, elöte farmerekr csinaltam meg. Ja es mar 2 wargot + 6 varant is megoltem az legelejem ahol chap2be az amu lenne.p szorgalmas voltam es egy kis trukkel mindet meg virtam ölni, adj mailcimet

Hacker
Hát én nemigen használtam íjat, csak számszeríjat, de azt is csak nagyon-nagyon ritkán.Szerintem, nincs rá nagy szükség. Egy jó kardal többre mész 😊

Egyébként az ij szerintem nem a legjobban van megoldva a game-ben. Mert miért látna jobban az akinek ij van a kezébe? Arról nem beszélve, a célzás örömét azért meg kellett volna hagyni a játékosnak.

Hurrá! Azzal akartam de egy kicsit féltem tõle.

Figyelem! Ha valakinek van egy frankó kasztválasztás elõtti mentése ahol még nem pakolgatott semmire, azt nagyon megköszönném ha elküldené!

Hacker
Nálam sincs magyarítás, mégis tele van hibával a progi. Ez azárt van, mert mi az angol, te meg a német verzióval játszol (legalábbis valószínûleg). Ugyanis a német verzió nem, de az angol verzió tartalmazza a megjelent Patch-ot. Bár ez javítás lenne, ám az angol verziónak rendesen keresztbetett, ezért senkinek nem ajánlom, hogy feltegye.
Most meg akarom majd szerezni a német verziót, csak elõb megvárom a magyarosítást, mert egy kukkot nem tudok németül.

Shaman
Csak azt nem értem nálam mié nem jöttek ezek elö.Nálam teljesen normálisan futott a gamma.
Hardver problem lenne....nemtom,nem hiszem,de akkor mié?
(Jah én magyarítás nélkül nyomtam,lehet,hogy azé nincsennek benne a bugok!)

R@in
Én Khoronis felsõ-negyedében a szökõkút szélére ugorva beestem a pálya alá
De igazából csak a sárkány eltünés volt a végén ami tényleg zavart kicsit.

Hacker
ÁÁÁ...semmi különös. Csak eltûntek a sárkányok, meg az egész díszes társaságuk. Meg illegális file miatt nem tudok térképet váltani. Meg emberek potsognak égbõl (komolyan. Ez a legutóbbi hiba amit észrevettem.
Megyek...nincs ott senki...megyek tovább...egyszercsak otterem egy seeker, és azonnal össze is esik. Mintha egy hegy tetejérõl esett volna elém)
Asszem csak ennyi.
DE MÁR MEGÕRÜLÖK TÕLÜK

curse
hehe, en meg Xardas tornyanak a falan estem at, le a szakadekba 😊

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

Hacker
Mi van?

Sõt, parasztasszony 😊)
Hali!
Nem tudnátok adni egy címet ahonnan a gothic 1-et le lehet tölteni?

Nagyon megköszönném...