Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.withingames.net/index.php?show=screenshots&type=showfromgame&id=182&page=1&shot=1
Tudom, tudom egy kissé cifra, de csak jelöljétek ki, nyomjatok egy CTRL+C billentyû kombinációt. Aztán menjetek a böngészõre, töröljétek ki, ami benne van, és nyomjatok egy CTRL+V billentyûkombinációt. Jó képnézegetést 😊
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
vagy a piramishoz vezetõnél?
inkább a monostornál...
ellödõzhetõ nyilat meg lehet venni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Most level 9-es vagyok, és rájöttem hogy köll gyilkolni (elindultam az erdõben, és sorra nyírtam ki a szörnyeket. Eközben, rájöttem). Nem mindig sikerül, megütni a dögöket. Mármint, megütöd, de nem sebzõdik. Ez biztos az ügyességedtõl függ, mert egyszer, két ütéssel (azért mondok ütést vágás helyett, mert zúzó fegyverem van) kinyírtam egy tárnarákot, de lehet, hogy a Critical Damage miatt volt. A lényeg az, hogy jól kell idõzíteni. Távol kell tartani a nyavajásokat, és ha közel jönnek, egy erõs ütéssel, rendesen megsebezheted õket. Igaz, ha egyszerre többen jönnek, akkor ezt elég nehéz eljátszani, mert többfelé kell figyelni.
Ha tényleg alulfejlett karakterem van, akkor a játék, nagyon nagy izgalmakat hozhat 😊
Íjpuska a függõhíd alatt? Melyik függõhíd alatt? Mert van egy rakás! Meg amúgy semigen tudnám használni, mert egyetlen dartom (bolt) sincs.
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Persze lehet úgy is ahogy te csináltad, csak jóval fejletlenebb lesz a karid. Legalább izgalmas lesz.😄

Tud valaki egy jó tippet? Vagy mondjátok már meg, hogy hol szerezhetek egy jobb fegyvert. Addigis, az egyetlen technikám, hogy fejlõdök, még pár szintet, aztán majd meglátjuk
Viszont nem ártana felrakni valamelyik honlapra egy alap mentést. Arra gondolok hogy tp költés és táborválasztás nélkül a lehetséges legnagyobb szint. Ha senki nem csinál ilyet akkor majd én lehet nekiálok, csak most mágussal kezdtem és nem álltam meg, hogy az elsõ szigetet is mágia segitségével takaritsam le.
http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture
Most a Chapter 2-ben járok, és éppen a tárnarákfészekhez tartok, de meg kell mondjam, kissé tartok tõle. Láttam egy képet a tárnarák királynõrõl, és nem üdít fel. Ki kell majd nyírnom? Hát ez félelmetes...de biztos nagy buli lesz 😊
Amúgy a gothic 1-ben, sokkalta könnyebb gyilkolni. Én nem tudom miért, de könnyebb. Azt tyúk szerû izét, egy vágással kinyírom. De van néhány szörny, amit nem tudok megsebezni. Például ilyen, az az átkozott Lurker (Lurker at the Dam küldi). Eleinte nem tudtam megsebezni, de így, a chapter 2-ben, simán kinyírtam. A farkassal ugyanez volt. Ütöm, vágom, de semmi sebzés. Eleinte azt hittem, hogy annyira erõs, hogy nem is látszik a sebzés értéke (amúgy ez nagy hülyeség). Amúgy ez mitõl van?
Amúgy, már nemigen izgat, mert már meg tudom õket sebezni, de azért érdekelne, hogy miért. (valószínûleg nem voltam eléggé fejlett. Most level 6-os vagyok, és így megy)
Ha a jatek ugy veszi, hogy leolted a sarkanyokat, akkor ha visszamesz a passon Khorinisba, atlepsz a kovetkezo chapterbe. Ha ez nem tortent meg, szal meg mindig a negyedik (asszem) chapterben vagy, akkor asszem baszhatod sajnos :/
masik: en ugy tapasztaltam, hogy az imadkozas 100 arany eseten vagy str+1, vagy max.hp+4, 50 aranynal meg nem emlexem 😊) asszem mana+4, hp+2. En mercenary-val voltam, de sztem kaszt nem szamit. A CoF-os tag a varosi piacteren (nem emlexem a nevere) meg mindenfelet ad, bar lehet, h ugyanazoket, de nala lehet 200 aranyat is adomanyozni. Viszont asszem 1000 arany utan leallit. Vele vigyazzatok, mert ha olyat kaptok tole, amit mar kaptatok, akkor asszem nem adja meg ujra, nekem legalabbis ez volt.
http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture
Valószínûleg még fogok kérdezni, mert a játék kissé bonyolult, de az is lehet, hogy csak az új, kissé fura irányítás teszi. Az viszont tetszik, hogy ebben a részben, eléggé sokat harcoltam csapatban, pedig mégcsak most értem el az 5. szintet 😊
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Ennyi??? Ez hol logikus????
Én azt hallottam, hogy embereket kell szervezni a hajóra. Ez nem így van?
csemete : paladin
de akkor, mondja már meg valaki, hogy jutok el a hajóval a szigetre????
Girion, mondta : ok, vihetem a hajót...ÉÉÉÉS??
hova tovább???
hogyan tovább????

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Én paladinnal voltam és nekem mindenre adott(volt amikor manára is)
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
paladin = erõ
mage = mana
bla-bla-bla
szintenként többször is próbálkozhatsz
suxxx az egész!
hónapok óta játszom vele, több, mint 60 óra játékidõ van mögöttem.
mondhatom, hogy a kedvenc játékom...volt
utolsó kisérletképpen próbálj vele mégegyszer beszélgetni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
HELP