Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Sziasztok!
Valaki írjon már a mailemre légyszi, hogy hogyan is állnak a fordítások, mert amúgy én nemigen fogok benézni, mivel nincs netem.

Csõ all.

Hacker
Cirka? Cazzo? Ki/Mi az a cirka? És ki/mi az a Cazzo.

Én jó 4 nap alatt végignyomtam. A gothic 2 továbra sem mûködik, pedig már az ég világon mindent megpróbáltam, amit meg lehet tenni (legalábbis szoftverileg). Már csak a gép bõvítése marad. Hát csak meg kell csinálni (csak elõbb kell pénz). Addig újrajátszom a gothic 1-et, csak most elmegyek gurunak 😊

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
Ok. Szóval az akrobatika segítségével, akkor sem sérülsz meg, hogyha igen magasról is leesel. Továbbá sokkal nagyobbat ugrassz (elrugaszkodsz, majd ugrassz egy hatalmasat. Ugrás közben a test majdnem párhuzamos a vízszintel. Majd úgy érsz földet, hogy gurulsz). Állítólag a harcban is megkönnyíti a dolgodat, de én nem jöttem rá hogy hogy.

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

darky
Hali
Nem voltam egy darabig: Hogy állnak a fordítások?
DIEGO
ez egy jo kérdés, szerintem nem fog menni.
valoban rákell telepiteni, mert ujra kezded a G2 elején Xardas-nál, bár ahogy kijössz a toronybol mindjárt az ut elején egy uj személy láthato Cavelon a Vadász a G1-böl.
DIEGO
Erre nem tudok mit m ondani, erröl még nem hallottam.
most néztem kifingattad a Gothic 1 -et !Cazzo neked nem vaoak az ilyen fajta játékok/vicc volt/kb.1 hét alatt kész!!!ÉN az ilyen falyta game-kal hetekig el tudok piszmogni.Hány orát nyimtál vele naponta ?cirka !azért gratulálok neked.Most megint egy kis Gothic 2?
Mike at home
meseljel errol az akrobatikarol bovebben

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

tibor16
Tényleg, ezt az addont rá kell telepíteni a Gothic 2-re? -és mi van ha nekem az angol verzió a Gothic 2? -ez meg ugye német. Németül amúgy se tudok (nem mintha angolul tudnék) csak gondoltam belenézek.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Ja és ez is 1 lemez.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Nem, német, és a souldrinker a CD változat a másik Rip. Én is csak utólag tudtam meg, tõllem is úgy kérdezték.

Hacker
A lopást, nem tudom, hogy kell használni. Az akrobatikát meg nem akartam. Megnéztem, hogy milyen, de szerintem csak hátráltatott. Mert néha én a gyorsabb mozgás kedvéért, néha ugrottam egyet-egyet. De az ekrobatika, ezt lelassította, amikor megpróbált felkelni a gurulás után.

DIEGO
ez nem rossz, de hogy hogy nem tanultad a lopást, és acrobatikát?
DIEGO
Ez az Angol version? 4 CDlenne benne?

Erröl nem tudok a németben csak 1 wan.
Hacker
Gothic 1, kivégezve 😊

Ez lettem a játék végén:

Õr->zsoldos
Level 31

erõ:176
ügyesség:136
mana:152
életerõ:622
egykezes fegyverharc:mesterszint
kétkezes fegyverharc:mestreszint
íjpuska:tanult
íj:tanulatlan

lockpickelés:tanult
lopás:tanulatlan
lopódzás:tanulatlan
akrobatika:tanulatlan

felmaradt tp-k:51

Hacker
Gothic 1, kivégezve 😊

Ez lettem a játék végén:

Õr->zsoldos
Level 31

erõ:176
ügyesség:136
mana:152
életerõ:622
egykezes fegyverharc:mesterszint
kétkezes fegyverharc:mestreszint
íjpuska:tanult
íj:tanulatlan

lockpickelés:tanult
lopás:tanulatlan
lopódzás:tanulatlan
akrobatika:tanulatlan

felmaradt tp-k:51

scynetyc
Sajna nekem gyengusz az angol tudás igy sok segitség,bár én is csak akkor alkalmazom ha elakadok.
scynetyc
Mindig is az ijász meg a vari volt a kedvencem :o)Én is a tüskéket nyomatom ,bár az összetett ijam is meg van,de az gyenguszabb a számszerijnál.Most összejött 40 pont megyek vissza Khornisba :o)
tibor16
Sziasztok, - a folytatásnál 2 CD van. "Die Nacht des Raben" címmel kezdõdik mindkettõ. Ami a gondom, hogy van külön az "Addon Dynasty" és van a "Addon Souldrinker", -ez 2 külön CD, most mind a kettõ kell, vagy mi van???? -tud vki segíteni...mit is jelent ez?

DIEGO
Fegyverböl tulkinálat volt nálam, gyakorlatilag bármelyik fegyverrel az "UNTOTE" na most ez jo szo nem is igazán tudom hogy magyarul hogy forditsam át.
a nem halot sárkány?? ez hülyeség. na mindegy szoval nem volt igazán ellenfél.

mondom ha érdekel akkor a jövö pénteken ezen a helyen a játék megtekinthetö: www.mandb.hu
vagyis bekell jönni a boltba.
Hacker
Én nem használtam a végigjátszaást, csak ha már nagyon-NAGYON szükségem volt rá. De így is elvittem a chapter 4-ig.

Mike
de van olyan is, ami +10 erõ +10 ügyesség egyszerre

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
végre egy ijász!

én is az voltam!

szinte mindent meg lehet csinálni ijjal, pontosabban számszeríjjal. a csontikra arra ugyen nem hat, de arra meg jó lesz a paladin elsõ támadó varázslata

egyedül a golemeknél és trolloknálkell kardozni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

curse
nemisigaaaz, nekem mindket medal meg volt, a +15 dex meg a +15 str is.

baz jon kemeny 3 kval az a tetves gothic 1. mar csak kb 200 ora es lenn lesz mind2 cd

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

scynetyc
Én ijász vagyok a miliciánál és ez a talizmán plusz 15 ügyességipontot ad. Ha zsoldos lennék az erõre adna, stb. Szeddle a magyar végigjátszást és olvasd el figyelmesen. :o)
Hacker
Örülök neki, merthogy énnekem, fogalmam sincs, hogy milyen talizmánról beszélsz. Lehet, hogy én is megtaláltam, de akkor észre sem vettem.

scynetyc
meg találtam a keresett talizmánt .
scynetyc
köszi!
scynetyc
köszi!
Hacker
Már meg lett vitatva, hogy aki a gothic 1-rõl beszél, az a szövege elé tesz egy G1 jelet, így jelezve, hogy melyik játékról van szó (ha nem tesz jelet, akkor a Gothic 2-ról beszélünk)

Hacker
ha alkalmaztad rajta a varázsogét, akkor az haotott (ha még tanít is, akkor 100% hogy hatott a varázslat), De azért nem árul semmit mert elõtte kifosztottad, te szerencsétlen. Hát mit áruljon akkor. Amúgy az árusokat, nem jó összeverni, aztán meg kifosztani, mert utánna, nem ad el semmit, mert nincs nála semmi. Bár te nem annyi vettél el tõle, mint amennyi mindent árul, attól még nem ad el semmit.

Hacker
G1
Phúú de megszííííítttam a gothic 1-el. Már szarok Lesterre, meg mindenkire. Csak ki akarok jutni abból a kibaszott rohadt tempomból, aminek a végén ott áll a felébredt Alvó. A 2. részben, valami mágikus páncélról is szó volt, aminek köszönhetõen, túléltük ezt az egészet. Hát rajtam nincs semmi ilyesmi. Erõs tárnarák páncélom van, és slussz-passz. De nem is ez zavar. Sõõt. Teszek rá. Ha ki tudom nyírni az Alvót, akkor kit érdekel milyen páncélban. Az zavar, hogy maradt 57 kibaszott tapasztalati pontom, és nem használtam el semmire (pedig adtam volna az erõmre). És úgy látszik, nem is fogom, mert nem tudok kijönni a templomból (vagyis ki tudnék jönni, mert van teleport rúnám, de akkor nem tudnák visszamenni). Van egy kapcsoló, dehát galyra ment. De mind1. Kinyírom azt a mocsok démont. Ki én. Ki bizony. Csak kéne az ajtó kombinációja.

Szóval bementem, és lemészároltam, egy halom csontit, meg egy csontváz mágust. Aztán megnyomtam 2 kapcsolót, és kinyílt egy ajtó, ahol újabb két csontváz várt rám, egy csapdába csomagolva (hirtelen lezárultak az ajtók, és rámuszítottak két csontit). Tovább mentem, még egy csonti. Aztán most bejutottam, egy nem túl nagy szobába. Középen egy oszlop, a falmélyedésekben, egy-egy kapcsolók vannak (számszerint 3). Ha ezeket a kapcsolókat elfordítom, akkor utánna visszafordulnak, ezért úgy gondolom, van egy bizonyos kombináció. Mondjátok már meg hogy mi a kombináció. Úgy mondjátok, hogy van egy fehér, egy vörös, meg egy lila jel, a kapcsolók elõtt (igazából, az az Alvó feje, és a fején egy fehér, vörös, vagy lila jel), szóval, hogy melyik az elsõ szín, melyik a második, és melyik a harmadik (remélem értitek, mert már nagyon belegabalyodtam).
HELP

Egyébként meg ezért nem kéne itt a két játékot erõltetni, mert már nem lehet tudni ki melyikrõl beszél, szóval hülyeség hogy 1 fórum kell neki szerintem.

Na épp errõl beszéltem. Engem Ignaz totál beszopatott. Leütöttem megloptam, majd a felejtés tekercset akartam alkalmazni rajta. De nem ment és azóta totál szóbaáll velem sõt még tanit is! Csak nem árul semmit. Úgyhogy tényleg meg kell gondolni mert a másik karakteremmel késõbb csináltam ezt vele és úgy már volt vagy 40 feledés tekercse amit elkobozhattam tõle. Végülis ha hagyod akkor úgy néz ki hogy egész játék alatt gyûlik mindenkinek a készlete.

Zotya123
na jó nem új, csak már ráfér a felújítás...

Zotya123
én meg tapétát megyek venni... kell az új lakásba.. :o)

hû de még mekkora mert nem vagyok álmos
Mike at home
az szar

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

16 ora minden nap jo mi?
szombat- vasárnap
Mike at home
mikor melozol? szombaton? vagy most ejjel?

atyauristen már ennyi az idõ????????????????????????????????????????????????????????Mindjárt kelek miota van netem alig alszom .!!!!vazzeg mehek melozni
Mike at home
a kepek nagyon szepek

én lattam
Mike at home
nem toltottem meg le, csak kepeket lattam, remelem erdekes lesz

láttad a bemutatot?
egy az egyben
Mike at home

egy az egyben