Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hacker
Oh.......Na ez gáz. Ilyen hibával, még soha nem találkoztam.

Megkérdezted hogy ki az erõseb? A sárkány biztos elismerte, hogy te vagy, és sunnyogva, leált 😊

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Galy
elmondom mégegyszer : a sárkányt próbáltam gyakni MINDENFÉLE fgyverrel, semmi sebzés!

ami viszont felettébb érdekes : beszéltem a sárkánnyal (Innos szeme feltöltve)

2 kérdést tudtam neki feltenni : "ki vagy" és, hogy "ki a legerõssebb" (vagy valami hasonlót)

elmondta, vége lett a párbeszédnek, és ott álltunk egymás mellett, és b@szott rámtámadni.

szó nélkül elvettem az összes kincset, le se sz@rt!

ha ez nem bug, akkor mi???
Hacker
Hmm, hmm hmm. Ez nehéz ügy. Talán az van, mint a kõgólemeknél. Csak és kizárólag zúzó fegyverekkel lehet megsebezni a dögöt (nem tudom hogy miért, de a stonebreakert nem tekinti zúzófegyvernek, legalábbis nekem nem sebezte a kõgólemeket). Bár én nem tudom, mert nem öltem sárkányt (nem is tudom hányszor mondtam ezt el) egy bug miatt, úgyhogy ez csak egy tipp. Ha zúzó fegyvert akarsz szerezni, ajánlanám a csillagbárdot, láncon....vagy valami ilyesmi.

Khorinsban, a piramis melletti barlangban, néhány tárnarák õrzi. Van néhány összeomlott kõgólem is, de õk csak akkor élednek fel, ha felveszed a fegyvert. Amúgy a kõgólemekkel, lehet (jó)néhány potya xp-t szerezni:
Szedd fel a fegyvert, és indulj el kifelé. A kõgólemek, sorra ébrednek fel. Amikor a szörny, kezdi összerakni magát, rohanj neki, és a szerzett fegyverrel, üsd szét mint az állat. Ha elég gyors vagy, a kõgólem szétesik, de újra megpróbálja összerakni magát. Ekkor sújts le mégegyszer. Ezt elismételgetve, azt a 4-5 gólemet, életveszteség nélkül kinyírhatod, és bezsebelheted, azt a rengeteg xp-t.
alán sárkánynál is mûködik majd (bár gondolom, az nem fog szétesni). Egy próbát megér...

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Galy
Paladin a csávó, és azt hiszem abba kell hagynom a játékot 😞

beszéltem mindenkivel, csak általános információkat kapok.

A régi kastélyban mindenki hõsnek kiállt ki, mert megöltem az összes sárkányt, ami NEM IGAZ! 😊

Khorinisben nem tudok elhajózni, mert senki sem beszél velem errõl, csak általános információkat kapok.

SUXXX!
DIEGO
@HUNNENKÖNIG

Szombat ota játszom az ADDON-t aG2-höz, szinte megállás nélkül. Öreg ez egyszerüen fantastisch.
DIE NEUE WELT" lemossa az eredeti történetet .
ezt játszanod KELL!!!!!!
curse
Nah, vegre en is kivegeztem 😊 En nem lettem annyira tap a vegere. Lev37, STR 147, DEX 65, MP 53, HP 572, 1H 100, 2H 60, Bow 60, cBow 30, minden tolvajkepzettseg + nemi allatkinzas + nemi forge.
Meg a vegen maradt 20 pontom, mer nem volt kinel tanulni, dehat mar mindegy volt 😊

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

Galy
Hello!

Beszéltem is vele, Innos szeme fel van töltve

R@in
Az lol ha ezt baszta el 😊))))))))

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Mike
akkor hagyd, menj vissza késõbb

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Galy
démon is megvolt, de az se tudta megsebezni 😊

se kard, se mágia, még stonebreaker sem 😊

na, erre varrjatok gombot!

Mike
má megint lassú az sg 😞

Mike
nekem ijjászat bejött

200 dex nélkül is
mikor még csak 80 volt akkor is

max fel kellett vhová mindig mászni

Mike
nekem ijjászat bejött

200 dex nélkül is
mikor még csak 80 volt akkor is

max fel kellett vhová mindig mászni

Mike
idézz meg vmilyen erõsebb lényt
mondjuk egy démont

Mike
sorrend nem számít

nálam:

jég
mocsár

tûz

Mike
karddal pedig szétverhetõ

Mike
én nem sírtam, hogy gyengék az ellenfelek

nekem az csak jó 😊

R@in
Én nem a megadott sorrendben öltem meg a sárkányokat, még sem volt belõle probléma.😊 És van egy mentésem a sárkányok után :p

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

curse
En mar akkor mentem Dexterhez, amikor Torlof vinnyog, hogy fekete csuhas tag van a bandit camp elott, mert addig nem voltam kepes megtalalni 😊 Ugyhogy atmentem a hidon, megtamadott a seeker, es ahogy kardot rantottam, kapasbol ramjott 6-7 bandita, aki a kozelben volt, szal nalam ennyi volt a taktika, mondjuk addigra mar 1-2 utesre ettem az ilyeneket 😊

Az ijaszatnal meg nekem is az van, hogy ha 2-nel tobb lehetseges celpont van, akkor a q-e nyomogatassal olyan rohadt gyorsan valtja a celpontot, hogy egy poccintessel kapasbol atugrik mindenkin, es csak a 2 szelsot lehet becelozni.

Galy esetleg meg megprobalhatnad, hogy minden lehetsegesrol beszelsz Garonddal meg Oric-kal, aztan mentesz&kilepsz&elinditod, es nekimesz megint a dragonnak. Gondolom Innos szeme fel volt toltve, mer eleve ugy all le pofazni a sarkany... asszem regebben is mondta vki, hogy nem tudta megsebezni, aztan kesobb odament, es legyakta, mint egy babat 😊

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

Galy
hát...a castle körül az összes orkot.....fákk
Ja ez elég buggyanus, részvétem miatta.

Ja mert gondolom közbe szépen leirtottál mindenkit. Az pedig ilyenkor a legjobb poen, hogyha rászánod magad arra a 10 órára és a végén kiderül hogy nem is az volt a baj.😄

Galy
ráadásul 100% one-handed master vagyok 😊
Galy
megvettem a legütõsebb fegyvereket és azokkal sem tudtam megsebezni...szal nem hiszem, hogy a fegyveremmel van a baj.
Galy
szal hihetetlen egy egy ilyan jó gammát ilyen bugokkal b@sszák el...
Lehet hogy kõsárkányhoz keményebb kard kell...

Galy
a kardom 75-öt sebez, és egy haverom (mage) tûzzel gyakta le, a szemem elõtt...
Galy
laza 10 szintet buknék egy ilyen eljárással....
Hát akkor sajna nincs más ötletem. Nem lehet, hogy gyenge a kardod és a sárkány meg immunis a tüzre?😄D

Galy
na ezt nem!

akkor ezt se fejezem be, mint a G1-et 😞
Hát ha van mentésed elöbbrõl akkor szerintem csináld egyenként sorrendbe ahogy parcival mondja., és jelentsd ha kivégeztél egyet elõször garondnak utána Parcivalnak.

Galy
megtörtént ez is

😞
Jaja akkor lehet azért genyáz mert már kinyirtad a legerõsebbet, a jégsárkányt. Na meg mindig vissza kell menni bejelenteni az arcnak /parcicval/, hogy végeztél az egyikkel és utána õ mondja melyik következik!!

Galy
jég
tûz
mocsári

az én sorrendem
Galy
sorrend?????

nem tartottam be!

kellett volna???

Hát ez több mint undoritó de sajna ebben én nem tudok segiteni😞( Érdekes hogy titkon pont emiatt paráztam a kõsárkánytól. Aztán nekem mégis sebesült elsõre. Nem lehet hogy nem tartottad be a sorrendet? mocsári kõ tüz jég..

Szóval mondjuk diablonál érthetõ a nagy tápverseny, mert ha egy pontot félreosztasz akkor hell szinten már nem is állja meg a helyét a figura. De itt mi értelme van???

Galy
és attól tartok, hogy miatta nem tudom folytatni a kalandot...
Galy
de engem kurv@ra idegesít!!! 😊

3 sárkány elsõre legyaktam, ezzel meg nem tudok SEMMIT sem kezdeni...😞
Akkor a te sárkányod tényleg kõ kemény.😄 Egyébként érdekes, nekem egy kõgólem csinált ilyent az elsõ térképen azt hittem azért van ez mert kõbõl van. Aztán a végére csak kinyirtam azt is.

Nem is értem mi ez a nagy elszállás a tápolás terén. A magyaritás oldalon is a guide-be, hogy varázslónál csak ezeket meg azokat érdemes megtanulni. Totál olyan a játék, hogy simán végig lehet vinni akkor is ha a gyengébb varázslatokra pakolsz, illetve félreköltesz pár pontot. Szóval ott ül az ember, és minden lehetséges segitséget térképet tárgymutatót stb. felhasznál annak érdekében, hogy minél jobban szétfullozza az arcot azt utána nekiáll sirni, hogy gyengék az ellenfelek.😄

Galy
35. szinten vagyok...
Galy
megtörtént, beszélgettünk, és utána hiába püfölöm, hiába küldöm rá a tûzgolyókat SEMMI!

további ötletek?
Galy
Hi!

Egy kérdés : Pen***** nevû sárkányt, aki asszem kõbõl van, miért nem tudom megsebezni?

Mágiával sem!!!

Hmmm? Valaki?
Hacker
Tudom. Curse már mondta. Ez eszembe sem jutott, igaz, már régen játszottam a játékkal. Feladtam😞 Mostanában a neten lógok.

Hacker
(Bocs az ábráért, de nemtaláltam jobban )
Azért nem hinném, hogy olyannagyon szerencsétlen vagy, hogy elkapod a célpontot, megpróbálod rajtatartani, és megnyomod a "lock target"-et (tedd kézre. pl.:e vagy f)

Hacker
A tánarák harcos, tényleg nagyon kemény ellenfél, engem is mindig megizzasztanak. De Dextert és egész bandáját, érdemes megölni. Persze ne harcolj velük egyszerre, mert kibeleznek.
Elõször nyírd ki Dextert, ezután, majd jönnek be a többiek a házba szépen sorban. Ha elég gyorsan végzel velük (ami nagyon egyszerû), akkor mindig, maximum 3 emberrel kell harcolnod. Aztán egyszer elfogynak. Csak néhány marad, akikkel akár egyszerre is megküzdhetsz 😊

Hacker
Ok. Bocs, csakhát egy kissé kiakadtam. Velem még nem volt ilyen, ez volt az elsõ. Máskor megnézem kinek a nevén jelentkeztem be (remélhetõleg több ilyen nem lesz)

Hacker
Hát elõfordult...

Botond
hehe,akkor peches vagy :-) nekem vmi 174es erõvel lvl36os csávókámmal 1 kezessel(szent paladinos kard) 3ból elhasalt :-) mind3 criticalozott ;-)