Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megkérdezted hogy ki az erõseb? A sárkány biztos elismerte, hogy te vagy, és sunnyogva, leált 😊
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
ami viszont felettébb érdekes : beszéltem a sárkánnyal (Innos szeme feltöltve)
2 kérdést tudtam neki feltenni : "ki vagy" és, hogy "ki a legerõssebb" (vagy valami hasonlót)
elmondta, vége lett a párbeszédnek, és ott álltunk egymás mellett, és b@szott rámtámadni.
szó nélkül elvettem az összes kincset, le se sz@rt!
ha ez nem bug, akkor mi???
Khorinsban, a piramis melletti barlangban, néhány tárnarák õrzi. Van néhány összeomlott kõgólem is, de õk csak akkor élednek fel, ha felveszed a fegyvert. Amúgy a kõgólemekkel, lehet (jó)néhány potya xp-t szerezni:
Szedd fel a fegyvert, és indulj el kifelé. A kõgólemek, sorra ébrednek fel. Amikor a szörny, kezdi összerakni magát, rohanj neki, és a szerzett fegyverrel, üsd szét mint az állat. Ha elég gyors vagy, a kõgólem szétesik, de újra megpróbálja összerakni magát. Ekkor sújts le mégegyszer. Ezt elismételgetve, azt a 4-5 gólemet, életveszteség nélkül kinyírhatod, és bezsebelheted, azt a rengeteg xp-t.
alán sárkánynál is mûködik majd (bár gondolom, az nem fog szétesni). Egy próbát megér...
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
beszéltem mindenkivel, csak általános információkat kapok.
A régi kastélyban mindenki hõsnek kiállt ki, mert megöltem az összes sárkányt, ami NEM IGAZ! 😊
Khorinisben nem tudok elhajózni, mert senki sem beszél velem errõl, csak általános információkat kapok.
SUXXX!
Szombat ota játszom az ADDON-t aG2-höz, szinte megállás nélkül. Öreg ez egyszerüen fantastisch.
DIE NEUE WELT" lemossa az eredeti történetet .
ezt játszanod KELL!!!!!!
Meg a vegen maradt 20 pontom, mer nem volt kinel tanulni, dehat mar mindegy volt 😊
http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture
se kard, se mágia, még stonebreaker sem 😊
na, erre varrjatok gombot!
200 dex nélkül is
mikor még csak 80 volt akkor is
max fel kellett vhová mindig mászni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
200 dex nélkül is
mikor még csak 80 volt akkor is
max fel kellett vhová mindig mászni
nekem az csak jó 😊
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Az ijaszatnal meg nekem is az van, hogy ha 2-nel tobb lehetseges celpont van, akkor a q-e nyomogatassal olyan rohadt gyorsan valtja a celpontot, hogy egy poccintessel kapasbol atugrik mindenkin, es csak a 2 szelsot lehet becelozni.
Galy esetleg meg megprobalhatnad, hogy minden lehetsegesrol beszelsz Garonddal meg Oric-kal, aztan mentesz&kilepsz&elinditod, es nekimesz megint a dragonnak. Gondolom Innos szeme fel volt toltve, mer eleve ugy all le pofazni a sarkany... asszem regebben is mondta vki, hogy nem tudta megsebezni, aztan kesobb odament, es legyakta, mint egy babat 😊
http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture
3 sárkány elsõre legyaktam, ezzel meg nem tudok SEMMIT sem kezdeni...😞
további ötletek?
Egy kérdés : Pen***** nevû sárkányt, aki asszem kõbõl van, miért nem tudom megsebezni?
Mágiával sem!!!
Hmmm? Valaki?
)
Azért nem hinném, hogy olyannagyon szerencsétlen vagy, hogy elkapod a célpontot, megpróbálod rajtatartani, és megnyomod a "lock target"-et (tedd kézre. pl.:e vagy f)
Elõször nyírd ki Dextert, ezután, majd jönnek be a többiek a házba szépen sorban. Ha elég gyorsan végzel velük (ami nagyon egyszerû), akkor mindig, maximum 3 emberrel kell harcolnod. Aztán egyszer elfogynak. Csak néhány marad, akikkel akár egyszerre is megküzdhetsz 😊