Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hacker
Kedves

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
Hozzászólásom

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
Én

Hacker
Az

Hacker
Lesz

Hacker
Az

Shaman
Gyá most vettem észre,hogy 8989 enyim lett.Szép szám:-)))
Na még kell vagy 10 komment 9K-hoz. gyerünk emberek húzzatok bele!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
Hát jah

Mike
ja ez nekem szólt! ilyen stílussal itt nem sokra mész

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Shaman
Sztem neked kéne visszafogni magad.
de ha esetleg nem tudnád,s azért írtál így akkor elmondom,hogy a virtuális világban a nagy betü a kiabálásnak felel meg,s nem igazán szeretik az emberek.

ANYÁD!

Inkább normálisakat irjál be!
Mike
és miért kiabálsz?

SZEVASZTOK!
OLYAN KÉRDÉSEM LENNE HOGY LESZEDTEM A FOLYAMATBAN LÉVÕ FORDÍTÁST DE MIKOR ELINDÍTOM A JÁTÉKOT AKKOR KILÉP ÉS EGY SZÜRKE FELÍRAT JÖN ELÕ AZ ASZTALON. HA VALAKINEK VOLT MÁR ILYEN AKKOR ÍRJA MEG HOGY MIT CSINÁLT HOGY JÓ LEGYEN.

KÖSSSZ!!!
darky
És a G1 fordítás?
Mike
mintha Onar tanyája felé lenne, ott van egy temetõ, talán ott
vagy nemtom
valahol csak találsz majd

Mike
5-ös elején
de addigra szinte semmi ellenfél nincs, fõleg ha a fõtérképen is kiirtottad az összes orkot még a 4-esben

Secub vagy hogy hívják, miért sérthetetlen? (tudjátok akitõl meglépett anyuci meg a fiacskája)

minap mászkálgattam kicsit erre-arra, hogy azért ne felejtsem el teljesen az irányítás finomságait (meg megállapítsam, hogy ez jobb mint a karib kalózos)

Mike
én spec nem rohantam ennyire
a 4. után a maradék két fekezet már nagyon rövid
az össz játékidõre emlékszem, az 71 óra volt, és 39-es lettem

(a kriptában nem voltam, és nem vertem meg minden npc-t az xp-ért, de azt hiszem minden mást bejártam)

Mike
akkor még nem menj sárlányt ölni

csald el õket, és egyesével öld meg

ha tudsz lövöldözni, akkor felmászhatsz vhová
akkor gyengén is ki tudod õket nyirni

raziel.
Ja ha van az orkmészárlód vagy kinzó fejszéd egyszerû megölni a trollokat. A keze és lábaközött elfutsz, gyorsan megkerülöd és mivel elég lassu szegényke könnyen lelehet verni ha ezt ismételgeted.

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Hacker
A fekete trollt, a legeslegkönnyebb kinyírni. Csak egy jó fegyver kell hozzá (az orkmészárló, megteszi). Amúgy 10-es szinten.

Mostanában nem játszom vele, hanem játékot csinálok. Majd ti is meglátjátok, milyen fasza lesz, csak legyen már kész.

Hacker
Jajj hol a fenébe is volt az a fû? Én is azzal szenvedtem meg (meg a goblin-szamócával). Azt hiszem Stagitta elad néhányat (de nem biztos). Ha nem, akkor keresd vízközelben.

Kurty
Tom, az még genge! Minden orkot kinyírok megfogadom! Aztán megyek a sárkányokhoz, lovag vagyok, mikor szerezhetem meg a nehéz lovagpáncélt?

Shaman
szvsz az kevéske.
Egyébként milyen kasztú vagy?
Én chapter 2-be 11-esen mentem.Már nem emléxem pontosan,de chapter 4-ben olyan 26-30 körül lehettem.
A nagy titok,hogy MINDIG nyírd ki az összes orkot,az nagyon sok XP-t ad. Mondjuk ezt 2-szer tudod megtenni.Chapter 2-ben és chapter 4-ben. (illetve ha chapter 5-ben beengeded öket a várba)

Kurty
Hacker mi az email címed?

Kurty
Na az már valami!! Csak azok az orkok.. ezt nekik!:
majd pár óra múlva küldök egy képet itt a fórumba, mikor 200-ezren vannak rajtam! 😊 egyébként egyszerre 5 sima orkot kitudok nyírni csak akkor van gond ha jön a elit ork ezt neki : , mikor nyírtad ki a fekete trollt? én 15-ös szinten. Amúgy 7-es szinten mentem a bányavölgybe és már 18-as vagyok, te? Mennyi órája játszol a gothiccal? én 33 órája , 4. fejben vagyok, az életelixir mennyi életet ad? írj most

Hacker
Itt egy patch a gothic 2 addonhoz. Lehet hogy a gothic 2 angol verziójában is javít dolgokat, de nem vennék rá mérget.

ITT

Hacker
Állítólag nem, és ha jól tudom, akkor 1000 xp-t

Kurty
Ja és nehéz megölni?

Kurty
Jólvan, most akarok menni a mocsári sárkányhoz mennyi xp-t ad?

Hacker
Én csak a sárkányirtásig jutottam el (a sárkányokat már nem tudtam kinírni), így nem tudom sokat hogy melyik a jó szint a chapter 4-ben.

Hacker
Öld le õket. Fuss be a várba, aztán, kövesd az 8908. hozzászólásban leírtakat.

Hacker
Lappangás

Kurty
Van vagy 40 ork aki rám támad, mikor kimegyek a várból, akárhová megyek megölnek! Mit csináljak?

Kurty
Köszike, 18-as szinten már mehetek? Vagy még tápláljam magamat?? Ja mikor lesz új fordítás?

Hacker
Nézz szét a mocsárnál (a vártól keletre, az erdõben), ott van egy mocsárisárkány.
Menj arra a fagyos vidékre (az 1. részben, ott volt az új-telep), ott van egy jégsárkány.
Menj fel a hegyre, valahol dél-nyugaton (a térképen, pirossal (lávával) van jelölve a tûzsárkányhelye.
Menj azokhoz a romokhoz (az 1. részen, kellett megtalálni, az egyik fókuszkövet) A tetején, van egy kõsárkány.

Látjátok, köpöm vágom hol vannak a sárkányok, mégis eltûntek a francba, és ez (is) végzetes bug lett a számomra. Brühühühühühü

Kurty
Má 18-as vagyok 4. fej-ben, meg van innos szeme, mit kell csinálni milyen sárkányokat kell kigyilkolni? És hol találom õket a bányavölgybe? Valaki pls. hlp me.!

Hacker
Újabb hírek (inkább információk), a gothic 2 kiegészítõjérõl-ez inkább azoknak szól, akik még nem játszottak vele-
Naszóval. Továbbra sincs fix info, a játék megjelenését illetõen. De az egyik tesztelõgárda, adott némi infót, a játékról: Szóval, teljesen elõrõl kell majd kezdeni a karakter generálást. Kit érdekel, hogy 40-es lovag voltál a gothic 2 végén. A legalsó szintrõl kezded újra a játékot, xardas tornyából kiindulva, és újra be kell álnod valaminek (zsoldos, milica, tanonc). Egy teljesen új kontinensen, kalandozhatsz, új küldetések, új ellenfelek, stb. stb.
Azt is mondták, hogy elõnyben részesülnek azok, akik végigvitték elõtte az alapjátékot. Meghogy néhol ez elengedhetetlen...valami ilyesmi.

Hacker
Hajrá szörnyike

Hacker
Morrowind.....Gothic..... Inkább semmit nem szólok, mert megint veszekedhetnénk tovább, úgy még 3000 hozzászóláson át(amúgymeg egyáltalán nem csak arról beszltünk, csak pont oda lapoztál, ahol arról volt szó )

Szerintem még várhatsz rá...Ha Hunnenkoenig annyit foglalkozott vele mint ahányszor itt járt a forumon... Ellenben tegnap küldtem el Randalnak a G1 maradék részét, ami azt jelenti hogy már teljesen le van forditva, csak az egyéb munkálatok vannak hátra. Randal kb.jövõhétre igérte Csak meg ne kövezzetek ha késik egy kicsit

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Shaman
Jah egyébként köszi!
Még meg akarom a logómat animálni,csak az nem eldöntött kérdés,hogy az ürhajós,vagy a szörnyike halljon meg:-)
Wizard Of Wor rulezzz!

Shaman
Oksa lehet igazad van én azt a szakaszt kihagytam (2 hét nyaralás),de azt bizton állíthatom,hogy 3000-olyan 6500-ig "csak" 1 flém volt morrow vs Gothic 2 témában.
Egyébként szvsz az egésznek semmi értelme.

Shaman
Lehet,még tartogatnod kéne:-))

tibor16
Sziasztok, -mi van, már a gothic2.hu sem üzemel??? Ha behívom, árva fekete képernyõ van. Tud errõl vki vmit? Pedig az újra jáccást a magyarításra tartogattam....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

CS@
Azaz ,hogy a francokat !
Mármint nem a logod mert az tényleg marha jó !
Még a 7000.ik hozzászóláshoz sem kellett eljutnom és nem egy ugyanilyen témát találtam.
Node spongyát rá befejeztem én is ezt a témát inkább játszatok ki ezzel ki azzal vagy mindkettõvel.

CS@
Okés elhiszem.
Kegyetlen jó a logod !

Shaman
Akkor ez fatális véletlen lehet,ugyanis akár hiszed akár nem a Morrow téme lecsengett,csak tegnap,vagy tegnapelött hozta elö valaki.De komolyan. itt 4000 hozzászóláson kerseztül senki sem csesztette a morrowt.

én a revenantot is szeretem 8)

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Mike at home
jo, akkor zarjuk le a morrot, nem ez a topikja

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
csakhogy, ha mar megvettem egy jatekot, akkor ott fikazom, ahol nekem tetszik, mar bocs

szo volt a Morro-rol nem enhoztam fel, mint etalont, arra irtam azt amit

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]