Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Na még kell vagy 10 komment 9K-hoz. gyerünk emberek húzzatok bele!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
de ha esetleg nem tudnád,s azért írtál így akkor elmondom,hogy a virtuális világban a nagy betü a kiabálásnak felel meg,s nem igazán szeretik az emberek.
Inkább normálisakat irjál be!
OLYAN KÉRDÉSEM LENNE HOGY LESZEDTEM A FOLYAMATBAN LÉVÕ FORDÍTÁST DE MIKOR ELINDÍTOM A JÁTÉKOT AKKOR KILÉP ÉS EGY SZÜRKE FELÍRAT JÖN ELÕ AZ ASZTALON. HA VALAKINEK VOLT MÁR ILYEN AKKOR ÍRJA MEG HOGY MIT CSINÁLT HOGY JÓ LEGYEN.
KÖSSSZ!!!
vagy nemtom
valahol csak találsz majd
de addigra szinte semmi ellenfél nincs, fõleg ha a fõtérképen is kiirtottad az összes orkot még a 4-esben
Secub vagy hogy hívják, miért sérthetetlen? (tudjátok akitõl meglépett anyuci meg a fiacskája)
minap mászkálgattam kicsit erre-arra, hogy azért ne felejtsem el teljesen az irányítás finomságait (meg megállapítsam, hogy ez jobb mint a karib kalózos)
a 4. után a maradék két fekezet már nagyon rövid
az össz játékidõre emlékszem, az 71 óra volt, és 39-es lettem
(a kriptában nem voltam, és nem vertem meg minden npc-t az xp-ért, de azt hiszem minden mást bejártam)
csald el õket, és egyesével öld meg
ha tudsz lövöldözni, akkor felmászhatsz vhová
akkor gyengén is ki tudod õket nyirni
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Mostanában nem játszom vele, hanem játékot csinálok. Majd ti is meglátjátok, milyen fasza lesz, csak legyen már kész.
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Egyébként milyen kasztú vagy?
Én chapter 2-be 11-esen mentem.Már nem emléxem pontosan,de chapter 4-ben olyan 26-30 körül lehettem.
A nagy titok,hogy MINDIG nyírd ki az összes orkot,az nagyon sok XP-t ad. Mondjuk ezt 2-szer tudod megtenni.Chapter 2-ben és chapter 4-ben. (illetve ha chapter 5-ben beengeded öket a várba)
majd pár óra múlva küldök egy képet itt a fórumba, mikor 200-ezren vannak rajtam! 😊 egyébként egyszerre 5 sima orkot kitudok nyírni csak akkor van gond ha jön a elit ork ezt neki :
, mikor nyírtad ki a fekete trollt? én 15-ös szinten. Amúgy 7-es szinten mentem a bányavölgybe és már 18-as vagyok, te? Mennyi órája játszol a gothiccal? én 33 órája , 4. fejben vagyok, az életelixir mennyi életet ad? írj most 

ITT
Menj arra a fagyos vidékre (az 1. részben, ott volt az új-telep), ott van egy jégsárkány.
Menj fel a hegyre, valahol dél-nyugaton (a térképen, pirossal (lávával) van jelölve a tûzsárkányhelye.
Menj azokhoz a romokhoz (az 1. részen, kellett megtalálni, az egyik fókuszkövet) A tetején, van egy kõsárkány.
Látjátok, köpöm vágom hol vannak a sárkányok, mégis eltûntek a francba, és ez (is) végzetes bug lett a számomra. Brühühühühühü

Naszóval. Továbbra sincs fix info, a játék megjelenését illetõen. De az egyik tesztelõgárda, adott némi infót, a játékról: Szóval, teljesen elõrõl kell majd kezdeni a karakter generálást. Kit érdekel, hogy 40-es lovag voltál a gothic 2 végén. A legalsó szintrõl kezded újra a játékot, xardas tornyából kiindulva, és újra be kell álnod valaminek (zsoldos, milica, tanonc). Egy teljesen új kontinensen, kalandozhatsz, új küldetések, új ellenfelek, stb. stb.
Azt is mondták, hogy elõnyben részesülnek azok, akik végigvitték elõtte az alapjátékot. Meghogy néhol ez elengedhetetlen...valami ilyesmi.

)\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Csak meg ne kövezzetek ha késik egy kicsit\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Még meg akarom a logómat animálni,csak az nem eldöntött kérdés,hogy az ürhajós,vagy a szörnyike halljon meg:-)
Wizard Of Wor rulezzz!
Egyébként szvsz az egésznek semmi értelme.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Mármint nem a logod mert az tényleg marha jó !
Még a 7000.ik hozzászóláshoz sem kellett eljutnom és nem egy ugyanilyen témát találtam.
Node spongyát rá befejeztem én is ezt a témát inkább játszatok ki ezzel ki azzal vagy mindkettõvel.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]