Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

fikászta a radai rosseb
Mike at home
gondoltam 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Ez a karib tenger kalozai mennyire hasonlit a gothicra?

Xardaxot sem
Mike at home
ez van, attol meg nem kell fikazni

Mike at home
mondjuk fketelistat en is keszitettem, az a paraszt Onart persze nem lehetett kinyirni

Mike at home
ejnye

Mike at home
akkor ne tedd fel
amit nem ertesz kerdezd meg
vagy szotarazz
valahol el kell kezdeni

az ilyen jatekokkal priman lehet tanulni angolul
eszre sem veszed, hogy milyen szokincset szedhetsz igy magadra

nekem speciel nem jõtt be a 2.része az 1. az igen jo volt ezzzzzzzz?
Zotya123
azt igen láttam, hogy kb 50%

az efektek szerintem jól sikerültek, tetszik.. :o)

ha vhol elakadsz itt tuti hogy segitenek
nem 100% -os a forditás
Zotya123
van, azt ki is nyomtattam, csak nem mindig vagyok tisztában a szövegekkel, beszélgetéseknél... thx azért!

akkor ne rakd fel ha van végigjátszásod jobb lesz ugy mert nem lesznek benne bugok?
Zotya123
igen

mind a két filet átmásoltad?
Miért ????Én még Xardaxot is megprobáltam tele volt vele a hocipõm.
Zotya123
thx

még1 kérdés, ha felteszem a magyarítást, nekem kilép a játékból... angol 1.31 verzió.
angol tudásom meg kicsit silány :o)

Mike at home
Lestert inkabb ne nyirja ki

Mike at home
Lestert akkor talalod meg, ha baranynal balra fordulsz, a tohoz. ott lesz egy steg, plusz egy jarat, benne par csapos mezobogarral, amik igy az elejen eleg huzosak, ha kijutottal a jaratbol, egy erdobe kerulsz, lemesz a szerpentinen, es Lester ott fog uldogelni a tuz mellett

Mike at home
aki nagyon fontos, azokat nem lehet megolni

Mike at home
igen, max vesztesz par exp-t

Mike at home
hat pedig van ott egy amulet
ha zsoldos vagy +15 ero
ha lovag +15 dex
bizony
es ott van ahol mondja

Mike at home
nekem spec tetszett a 2. resz, nem tudom mit nyavalyogtok

a sarkanyvadaszat meg egyaltalan nem erdekelt
nemhogy meg vartam volna is ra

tibor16
Ahogy én látom, végig vihetedm. Én is elcsesztem 1-2 dolgot, legfeljebb elveszett az érte kapható XP. Arra kell vigyázni, olyant ne verj meg, vagy lopjál meg, akitõl vmi függ, vagy veled van, mer ha pl lopásnál rájön, többet nem áll veled szóba.
Legalábbis ments elõtte, vagy olvasd a végigjáccást. Sokszor az se jó, ha túl hamar nyírod ki az ellent. Mer elvesztik a küldibe jáccott szerepüket - bár legtöbbször megkapod az értük járó XP-t. Csak esetleg úgy már nem az igazi.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Mike at home
vegre egy hasznos gondolat 😊

Lestert hagyd a francba .Varragh Ruuskh-ot nyird ki jo kard van nála ha kell
Mike at home
es meg nagyon sokan

van az oldalon egy guide is, abban le van irva

Mike at home
pl. Wolf

Mike at home
Talan vmi izmosabb fegyverrel menj oda

En mondjuk siman lenyilaztam, nem volt nagy ugy

Zotya123
sziasztok

olyan bajom van, rögtön az elejn! 😄 hogy lestert kellene visszaküldenem Xardashoz, de nekem folyamatosan vmi olyasmit magyaráz, hogy az út tele van farkasokkal, stb..., de én mindenkit megöltem... :o( ha ígyhagyom, és elmegyek lefelé, lesz abból késõbb bajom? vagy tojjam le, és játszak? köszönöm! (Gothic 2)

scynetyc
Van egy olyan küldi hogy a paraszt nem akar dolgozni valamely farmon és nekem kellene rábeszélem,csak valamikor csorikámat kinyirtam :o( Asszem Bronkonak hivják.) Ha nem csinálok meg minden küldit vagy elcseszem (mert van 2 is a fals teljesitéseknél) attól végiglehet vinni a játékot?
scynetyc
Hali! A gothic 2-rõl beszélek és a magyarnyelvû végigjátszásban van róla szó! Idezem
2. fejezet:
Gyõzõdj meg róla, hogy minden küldetést megcsináltál, amit tudtál, és az sem árt, ha a térképet is teljesen bejártad. Beállítottságtól függõen valószínûleg lesz ugyan néhány szörny, akit nem fogsz tudni megverni (pl. a csontvázaknak legalább a fele), de minél többet megölsz, annál fejlettebb lesz a karaktered.
Beszélj a tanácsházán Lord Hagennel. Kérdezz meg tõle mindent, amit lehet, és máris kezdõdik a második fejezet.
Ebben a fejezetben a fõ küldetés a 'Bizonyíték', ezt a fejezet végén találod.
Mielõtt bármit csinálsz, menj vissza arra a helyre, amit az elsõ fejezetben megjegyeztél (az elsõ csapat banditánál, ahol a képedet is találtad). Öld meg a varánokat, és a fennsík magasabbik oldalán, a fák között találsz egy amulettet. Zsoldossal +15 Életerõ amulettet, Milíciával +15 Ügyesség amulettet fogsz itt találni.
Vedd fel a küldetéseket, amiket ezen a térképen lehet, majd irány a hágó. Ha nagyon tápos vagy, akkor megpróbálhatsz a hágón átkelni úgy, hogy megölöd az orkokat. Ha mégsem sikerül (ez a valószínûbb😊 ), akkor a hágó elején (az elsõ és a második kanyar között, a fiatal farkasok után) lesz egy járat balra, ezen kikerülheted az orkokat.
Szal,ezek szerint létezik és szeretném megtalálni.

Továbbá hol tudom a dexteritim 30-nál feljebb nyomni? A kikötöben Lares csak harmincig tanit.
Üdv!
Azt kérdezném, hogy a jégsárkány kinyirásának van e valami különleges módja, mert Örkmészárlóval még megsebezni sem tudom, pedig az elõzõ 3 sárkányt gond nélkül megöltem. Itt nagyon megakadtam, kérlek segitsetek!
Lehet hogy bug?
Már újrainstalláltam a gamét, de ugyanazt csinálja. Elõre is kösz.
Én nem emlékszem hogy utána kellett-e volna még Lester vmire... miért keresed?

War. War never changes.

Hacker
G1
Ott nincs. Már néztem. Amikor a mágikus lencsét kell keresned, akkor tényleg ott áll, hogy segítsen a hárpiák elleni harcban, meghogy megszerezze azokat a dokumentumokat. De a chapter 4-ben, már elhúz onnét, és fogalmam sincs, hogy hova.

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

asszem az elhagyatott kastélynál, a híd és a kõgólem után van

War. War never changes.

Hacker
Én nem emlékszem ilyen részre. Fõleg nem a 2. chapterben. Szerintem te vagy egy másik játékról beszélsz, vagy a kiegészítõjérõl. Sajnos a kiegészítõvel, még nemigen játszott itt senki (nem azt mondom hogy senki nem játszott vele, de nem sokan). Legtöbben az angol verziót várják (köztük én is), ami még nem jelent meg.

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
G1
Hol a francba találom meg Lestert? Már mindenütt kerestem. Jelenleg a chapter 5 elejénél járok. Megvan az ulu-mulu is, meg a tárnarák páncél. Mennék is az orkvárosba, csak elõtte, szeretném, egybepakolni a bandát.
HELP

Hacker
Hát reméljük, hogy a 3. részt az 1. részrõl, mintázzák majd, és lehetõleg, egy jó történettel próbálják kiszúrni a szemünket. Mert egy jó történet, mint az 1. részben, az mindent megér. Mert ilyenkor az ember, izgatottan viszi tovább, hogy na ugyan, mi lesz a vége. A 2. részben taláncsak a sárkányvadászatot vártuk nagyon. Meg ebben a részben, semmi szó nincs a fõellenrõl. A gothic 1-ben, már a legelején, megjelenik az alvó, habár ekkor még nem tudják, hogy kicsoda is igazából. most még megnézhetjük majd a The Night Of The Ravent, hogy az hogy sikerült. De az angol verzió, továbra is várat magára.

az nem rossz .én teljesen leáltam a gothic-al és a Wizardy 8-at gyûrûm megint.no meg a halhatatlan Diablot.lehet hogy megint elkezdem a Gothic 1 et inkább.Én tõbbet vártam a 2. résztõl.vazzeg ha ilyen szintû lesz a 3. rész inkább eladom a számitogépet és elmegyek dolgozni , eskûszõm
scynetyc
Hali!
Olyan gondom van a Gothic 2 -ben,
1.-hogy elérkeztem a második felvonáshoz és mennék a talizmánért ami elméletben a pályakezdésnél lévõ banditák barlangja felett van a fák között. Pár varánt kell legyakni és a magasabb emelkedõnél kellene lennie,de nem találom sehol.Az lehet gond,hogy a 2. felvonás kezdete elõtt kinyirtam az itt lévõ varánokat?
help!!! köszike
Mike
irkaljon csak nyugodtan a G1-rol, mert azt hiszem, hogy akit megfogott a G2, az fog jatszani a G1-gyel is, es sokkal kenyelmesebb egy topicban olvasni, mint 20-ban

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Van itt g1 fórum, nem tudom mibõl gondoltad hogy nincs. Mondjuk engem az se érdekel ha terminátor 3 kritikát irsz ide.😄

Hacker
G1
Hát igen. A 2. résznek, nincs olyan jól kidolgozott története, mint az 1.-nek. Most ot tartok, hogy az emberek, totál begolyóztak a régi telepen, és leölnek mindenkit, aki megközelíti. Amúgy, átáltam a zsoldosokhoz, (elõtte õr voltam), mert kellett a jobb páncél, és a régi telepre ugye nem engednek be.
Jelenleg Lestert keresem, hogy figyelmeztessem. Nem találom sehol. Biztos Xardas-nál lesz valahol.
Meg próbálom eljuttatni Cronos levelét, a fõ tûz-varázslónak. Húsbogárrá változva, bementem a telepre, de ennyi. Tovább nem jutottam. majd most megint elindulok, és megpróbálok, nembeleragadni a kisvízbe.
Ami most van, az totális káosz. Beomlott a bánya, a régi telep minden nemodatartozót kinyírt (hát kissé sajnáltam szegény templomosokat). Kinyírták a varázslókat, úgyhogy már csak a jó öreg Xardas segíthet nekünk. Bár kissé tartok a démonától.
Csemete. Ha a chapter 4 elején, 20-as szintû vagyok. Az viszonylag jó? Szerintem igen. Mert már most van több mint 300 életerõpontom 😊

Mike at home
en azon is bankodtam, hogy mire lett szuper pala vertem, meg agyonszentelt kardom, alig maradt vki, akin hasznalni lehetett volna (mar a 4. fejezetben kiirtottam minden - nem extra - szornyat a palyakon)

Mike at home
kiraly!

DIEGO
sajnos stimmel az utolso "VÉGHARZ2 NEM VOLT IGAZÁN NAGY KIHIVÁS!
Amit itt szerzel az már nem használhato, eltekintve a sárkányitaltol, ha elöállitottad. A varázslorész szerintem jobb itt komolyabb dolgokat kellet elvégezni, legalább i szerintem.

egy vigasz azért van, ha az addon-t játszod ott a végsöharz az naggyon kemény lessz, legalább is amig oda eljutsz.