Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

amit nem ertesz kerdezd meg
vagy szotarazz
valahol el kell kezdeni
az ilyen jatekokkal priman lehet tanulni angolul
eszre sem veszed, hogy milyen szokincset szedhetsz igy magadra

még1 kérdés, ha felteszem a magyarítást, nekem kilép a játékból... angol 1.31 verzió.
angol tudásom meg kicsit silány :o)
ha zsoldos vagy +15 ero
ha lovag +15 dex
bizony
es ott van ahol mondja
a sarkanyvadaszat meg egyaltalan nem erdekelt
nemhogy meg vartam volna is ra
Legalábbis ments elõtte, vagy olvasd a végigjáccást. Sokszor az se jó, ha túl hamar nyírod ki az ellent. Mer elvesztik a küldibe jáccott szerepüket - bár legtöbbször megkapod az értük járó XP-t. Csak esetleg úgy már nem az igazi.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
van az oldalon egy guide is, abban le van irva
En mondjuk siman lenyilaztam, nem volt nagy ugy
olyan bajom van, rögtön az elejn! 😄 hogy lestert kellene visszaküldenem Xardashoz, de nekem folyamatosan vmi olyasmit magyaráz, hogy az út tele van farkasokkal, stb..., de én mindenkit megöltem... :o( ha ígyhagyom, és elmegyek lefelé, lesz abból késõbb bajom? vagy tojjam le, és játszak? köszönöm! (Gothic 2)
2. fejezet:
Gyõzõdj meg róla, hogy minden küldetést megcsináltál, amit tudtál, és az sem árt, ha a térképet is teljesen bejártad. Beállítottságtól függõen valószínûleg lesz ugyan néhány szörny, akit nem fogsz tudni megverni (pl. a csontvázaknak legalább a fele), de minél többet megölsz, annál fejlettebb lesz a karaktered.
Beszélj a tanácsházán Lord Hagennel. Kérdezz meg tõle mindent, amit lehet, és máris kezdõdik a második fejezet.
Ebben a fejezetben a fõ küldetés a 'Bizonyíték', ezt a fejezet végén találod.
Mielõtt bármit csinálsz, menj vissza arra a helyre, amit az elsõ fejezetben megjegyeztél (az elsõ csapat banditánál, ahol a képedet is találtad). Öld meg a varánokat, és a fennsík magasabbik oldalán, a fák között találsz egy amulettet. Zsoldossal +15 Életerõ amulettet, Milíciával +15 Ügyesség amulettet fogsz itt találni.
Vedd fel a küldetéseket, amiket ezen a térképen lehet, majd irány a hágó. Ha nagyon tápos vagy, akkor megpróbálhatsz a hágón átkelni úgy, hogy megölöd az orkokat. Ha mégsem sikerül (ez a valószínûbb😊 ), akkor a hágó elején (az elsõ és a második kanyar között, a fiatal farkasok után) lesz egy járat balra, ezen kikerülheted az orkokat.
Szal,ezek szerint létezik és szeretném megtalálni.
Továbbá hol tudom a dexteritim 30-nál feljebb nyomni? A kikötöben Lares csak harmincig tanit.
Azt kérdezném, hogy a jégsárkány kinyirásának van e valami különleges módja, mert Örkmészárlóval még megsebezni sem tudom, pedig az elõzõ 3 sárkányt gond nélkül megöltem. Itt nagyon megakadtam, kérlek segitsetek!
Lehet hogy bug?
Már újrainstalláltam a gamét, de ugyanazt csinálja. Elõre is kösz.
War. War never changes.
Ott nincs. Már néztem. Amikor a mágikus lencsét kell keresned, akkor tényleg ott áll, hogy segítsen a hárpiák elleni harcban, meghogy megszerezze azokat a dokumentumokat. De a chapter 4-ben, már elhúz onnét, és fogalmam sincs, hogy hova.
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
War. War never changes.
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Hol a francba találom meg Lestert? Már mindenütt kerestem. Jelenleg a chapter 5 elejénél járok. Megvan az ulu-mulu is, meg a tárnarák páncél. Mennék is az orkvárosba, csak elõtte, szeretném, egybepakolni a bandát.
HELP

Olyan gondom van a Gothic 2 -ben,
1.-hogy elérkeztem a második felvonáshoz és mennék a talizmánért ami elméletben a pályakezdésnél lévõ banditák barlangja felett van a fák között. Pár varánt kell legyakni és a magasabb emelkedõnél kellene lennie,de nem találom sehol.Az lehet gond,hogy a 2. felvonás kezdete elõtt kinyirtam az itt lévõ varánokat?
help!!! köszike
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Hát igen. A 2. résznek, nincs olyan jól kidolgozott története, mint az 1.-nek. Most ot tartok, hogy az emberek, totál begolyóztak a régi telepen, és leölnek mindenkit, aki megközelíti. Amúgy, átáltam a zsoldosokhoz, (elõtte õr voltam), mert kellett a jobb páncél, és a régi telepre ugye nem engednek be.
Jelenleg Lestert keresem, hogy figyelmeztessem. Nem találom sehol. Biztos Xardas-nál lesz valahol.
Meg próbálom eljuttatni Cronos levelét, a fõ tûz-varázslónak. Húsbogárrá változva, bementem a telepre, de ennyi. Tovább nem jutottam. majd most megint elindulok, és megpróbálok, nembeleragadni a kisvízbe.
Ami most van, az totális káosz. Beomlott a bánya, a régi telep minden nemodatartozót kinyírt (hát kissé sajnáltam szegény templomosokat). Kinyírták a varázslókat, úgyhogy már csak a jó öreg Xardas segíthet nekünk. Bár kissé tartok a démonától.
Csemete. Ha a chapter 4 elején, 20-as szintû vagyok. Az viszonylag jó? Szerintem igen. Mert már most van több mint 300 életerõpontom 😊
Amit itt szerzel az már nem használhato, eltekintve a sárkányitaltol, ha elöállitottad. A varázslorész szerintem jobb itt komolyabb dolgokat kellet elvégezni, legalább i szerintem.
egy vigasz azért van, ha az addon-t játszod ott a végsöharz az naggyon kemény lessz, legalább is amig oda eljutsz.