Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen? Nem lep meg. Már mindenki kipofázta itt (hát én is
)
Nem? Akkor meg mit hülyülsz. Ha le akarod lõni, akkor mond és küldök egyet, és ha nem, hát akkor nem.
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Már azt fontolgatom, hogy újrakezdem zsoldossal. Még megnézem a sárknyokat, de ha nem nyer, akkor újrakezdem!
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Hidd el a mágussal nagyon könnyü,föleg chapter 3-tól. Nincs is szebb mikor a sárkányokat úgy irtod ki,hogy 10-20 csonti üti öket!:-))
Chapter 5-töl mikor meg meglesz a fie rain,eccerüen NINCS ellenfél! A lényeg akkor az lesz,hogy minnél több lényt gyüjtsd magad köré,oszt ellõsz egyet,oszt csókolom.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Az más kérdés h. mennyi idõd van rá... de nem olyan nehéz... mindenre rá lehet jönni.
Engem már az elsõ részben is az fogott meg, h. az elején legyõzhetetlennek látszó lényeket - a fõhõs fejlõdésvel arányosan - egyre gyengébbnek találtam. Persze mindig akadt vmi ami erõsebb volt. 😊
A 2. résznek már elég nagy a bejárható területe.
Amikor elered az esõ, ki szoktam lõni a zenéjét ha épp az erdõben mászkálok (itt-ott köd), és csak hallgatom a zajokat. Szerintem nagyon el lett találva a hangulata.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
meg kell szerezni az 5 kardot.Az ötötdik kardot sehol nem találom.Van egy olyan terem,ahol
egy szarkofág(itt lenne a kard?) van rajta egy zöld kapcsolóval vagy mivel.Ha azt babrálom akkor nem történik semmi,kivéve hogy
bezáródik egy rács és nem tudok kimenni.Van a teremben egy olyan kapcsoló is amire rá kell lõni a nyillal ,de nem történik semmi.
Merem remélni,hogy csak én vagyok a béna és ez nem egy bug.Ötlet?
Amúgy tudom, hogy tárnarák, de ez a bányapók szerintem nagyon poén.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Meg ez azért is jó, mert ha az "á"-ból "a"-t csinálunk, akkor máris Gyûrûk Ura.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
1. Nektek mekkora erõtök volt? nekem 33 van, és ebbõl 3-at, Thekla kajája adott. És hosszúkard (longsword) a fegyverem, na meg varázslatok.
2. Mikor kapok már egy jobb köpenyt? Most még mindig az van, amit elõször adtak. Gondolom hogy lesz egy jobb, de mikor már. Hát így nemigen mennék át a bányavölgybe, sárkányt ölni, erõs varázslatok ide vagy oda.
Amúgy szerintem ez a kari $z@r. legalábbis, a paladinommal könnyebben boldogultam. Bár az jó volt, hogy a fekete rohadékok, nem tudtak megmérgezni, csak egyszer, amikor Fernando, átváltozott.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Mikor visszajovok eloszor Xardastol a vízmágusokhoz, Saturas mellett vár rám Riordian is.Gorn kuldte.
Erre a párbeszédbe kijon: "Várakoztatsz engem.Miért?
---
Rengeteg új élmény van ebben a játékban újrajátszásnál. Gyilkoltatok már Ragadozóként??!!!
Ez életem legjobb játéka. Ver mindent!!!!
Yang: Skandi- senior shao wari
Kb 3 hónap az elhamarkodás? Me kb. addig próbáltam, lista megvolt minden......... copyright by T.m. 181 LOL!!! 😄
?:P
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Ez kb. olyan, mint:
- Mit is mondott doktor úr, haspók?
- Nem haspók, gyomorrák!
Szóval ekkor mondja, hogy nézz szét a régi tornyában, és odaadja a kulcsot. Itt megtalálod a páncélt, és a teleportrúnát, a régi táborba, ahhol már szétverheted az egész kibaszott bandát.
Az 1. van lefordítva teljesen.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
És én az 2höz adtam kódot.
És a 2höz van magyarítás😊
Senki sem tudja fullra leírni a nevemet 😄 Mindig Nefas 😊
Pont fordítva:
Itt a 2-rõl van szó, de csak az 1-hez van fordítás.
😄DDDDDDDDDDD
Kattints a képre, hogy letölthesd. Aztán csak simán telepítsd fel.
Most linkelek elõször linket lehet h nem sikerül 😊))
Itt
Akkor zsoldos leszek. Nem tudtok nekem küdleni magatokról egy képet ahol éppen van 2ezer sárkány meg démonlord meg ilyenek?
😄😄😄 Naon megköszönném. De ennek mi a léynege? Vagyis az 1ben ki kellett nyírni a sleepert, és itt?
De ha csak harcolni akarsz akkor a zsoldos a legjobb. max 2kezes fegyver, meg max ero
A végén nem lesz problémád.
A leglátványosabb harcom a szigeten 10 gyikemberrel volt egyszerre. Igaz ekkor már 1 csapás-1gyikember

Yang: Skandi- senior shao wari
Mostanában lesz meg a 2. rész. Zsoldos leszek. És majd az eslõ chapterben megpróbálom megölni a fekete trollt úgy, h átszaladok a lábai között ütõm és ha megfordul megint és így tovább 😊 olyan mókás lesz 😄