Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hacker
Tudod mi a fõellenség?
Igen? Nem lep meg. Már mindenki kipofázta itt (hát én is )
Nem? Akkor meg mit hülyülsz. Ha le akarod lõni, akkor mond és küldök egyet, és ha nem, hát akkor nem.

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
Hát...biztos. Amúgy már a 4. chapterben vagyok, és jobb köpenyt viselek. De hogy sárkányokat csontikkal? Na az nem fog menni. Az idézésekre, semmit nem adtam. Találtam egy rúnát, ami csontigoblinokat idéz, dehát azokkal nem sokra megyek. Nemigen szoktam idézni. Inkább a tûzvarázslatokra megyek. De már megbántam. A Tûzgolyón (fireball) kívül, semmi mást nem használok. Na jó, néha ellövök egy kis-tûzvihart(small firestorm), de tényleg nincs más. Pedig tanultam. Nehéz tûzlabda (totál használhatatlan. Hát a tûzgolyó jobban sebez. De tényleg), gömbvillám (sosem használtam. Kár volt megtanulni). A MANÁNAK MEG MINDIG HÍJJÁN VAGYOK. Már besokallok ettõl. Folyton elfogy. Na akkor rohanás, tápoás, aztán újra harc. Ez kissé fárasztó.
Már azt fontolgatom, hogy újrakezdem zsoldossal. Még megnézem a sárknyokat, de ha nem nyer, akkor újrakezdem!

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Shaman
fie rain =fire rain

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
Asszem amikor elkészítik Innos szemét az erdöben,akkor fog pyrokar adni neked jobb mágusköpenyt. Ettöl már nem lesz jobb,illetve úgy lesz,ha a késöbb adott amulettet majd felveszed.
Hidd el a mágussal nagyon könnyü,föleg chapter 3-tól. Nincs is szebb mikor a sárkányokat úgy irtod ki,hogy 10-20 csonti üti öket!:-))
Chapter 5-töl mikor meg meglesz a fie rain,eccerüen NINCS ellenfél! A lényeg akkor az lesz,hogy minnél több lényt gyüjtsd magad köré,oszt ellõsz egyet,oszt csókolom.

Esrohnoil
Nefasturris: Szerintem rengeteg kellemes élménytõl fosztod meg magad, ha csalással, v. nem az elejétõl játszod végig a játékot...
Az más kérdés h. mennyi idõd van rá... de nem olyan nehéz... mindenre rá lehet jönni.
Engem már az elsõ részben is az fogott meg, h. az elején legyõzhetetlennek látszó lényeket - a fõhõs fejlõdésvel arányosan - egyre gyengébbnek találtam. Persze mindig akadt vmi ami erõsebb volt. 😊
A 2. résznek már elég nagy a bejárható területe.
Amikor elered az esõ, ki szoktam lõni a zenéjét ha épp az erdõben mászkálok (itt-ott köd), és csak hallgatom a zajokat. Szerintem nagyon el lett találva a hangulata.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Segítség kellene.Elakadtam azon a résznél,ahol az orkok templomában
meg kell szerezni az 5 kardot.Az ötötdik kardot sehol nem találom.Van egy olyan terem,ahol
egy szarkofág(itt lenne a kard?) van rajta egy zöld kapcsolóval vagy mivel.Ha azt babrálom akkor nem történik semmi,kivéve hogy
bezáródik egy rács és nem tudok kimenni.Van a teremben egy olyan kapcsoló is amire rá kell lõni a nyillal ,de nem történik semmi.
Merem remélni,hogy csak én vagyok a béna és ez nem egy bug.Ötlet?
BaLeeX
Baze az bányapók!
Amúgy tudom, hogy tárnarák, de ez a bányapók szerintem nagyon poén.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Nefasturris
Mért meglepi? Egy lila bohóc az vagy mi? 😄

?:P

Bandew
Baleex csak a vicc kedvéért használja a bányapók szót (legalábbis remélem 😄)
Meg ez azért is jó, mert ha az "á"-ból "a"-t csinálunk, akkor máris Gyûrûk Ura.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hacker
Figyu. Ugye most újrakezdtem a gothic 2-t, tûzmágussal. Szépen vagyok 15-ös szintû, így a chapter 3 végén. Lenne két kérdésem:

1. Nektek mekkora erõtök volt? nekem 33 van, és ebbõl 3-at, Thekla kajája adott. És hosszúkard (longsword) a fegyverem, na meg varázslatok.

2. Mikor kapok már egy jobb köpenyt? Most még mindig az van, amit elõször adtak. Gondolom hogy lesz egy jobb, de mikor már. Hát így nemigen mennék át a bányavölgybe, sárkányt ölni, erõs varázslatok ide vagy oda.

Amúgy szerintem ez a kari $z@r. legalábbis, a paladinommal könnyebben boldogultam. Bár az jó volt, hogy a fekete rohadékok, nem tudtak megmérgezni, csak egyszer, amikor Fernando, átváltozott.

Hacker
Biztos? ne maradjon meglepi a játék fõellenfele?

Hacker
Hajh. Bányapók heh? Na akkor most kezdjétek el mondogatni, hogy TÁR-NA-RÁK. Ok? Tárnarák! Addig amíg nem késõ. Én is elõször a bloodfly-okat vérkötõnek hívtam (a dragonflyból=szitakötõ), de aztán láttam, hogy mindenki vérlegyeknek nevezi õket, így én is áttértem (bár Randal, már átnevezte õket Vérszívókra). Szóval térjetek (meg) át ti is!

Methylisocloro
Nem bányapók hanem tárnarák

BaLeeX
Hmm akkor mégis csak bug volt. Volt bent pár hatalmas. Fõleg a bányarácsleeresztõs. De éljenek a bányapókok!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Hi Randal!
Mikor visszajovok eloszor Xardastol a vízmágusokhoz, Saturas mellett vár rám Riordian is.Gorn kuldte.
Erre a párbeszédbe kijon: "Várakoztatsz engem.Miért?
---
Rengeteg új élmény van ebben a játékban újrajátszásnál. Gyilkoltatok már Ragadozóként??!!!
Ez életem legjobb játéka. Ver mindent!!!!

Yang: Skandi- senior shao wari

Nefasturris
Hali!

Kb 3 hónap az elhamarkodás? Me kb. addig próbáltam, lista megvolt minden......... copyright by T.m. 181 LOL!!! 😄

BaLeeX
Hmm. Nem hamarkodtad el a dolgot? Mert emléxem énis tököltem annál a résznél egy darabig. Ugyanis lementema bányába Ian listájáért. Majd megtaláltam a fogaskereket a bányapókoknál (copyright by T.m.181). De én sem tudtam odaadni, mivel elõször a listát vissza kellett vinnai a régi táborba és azután adta a faszi a küldetést, hogy találjam meg a fogaskereket ami egyszerre meg is volt oldva, mivel bent volt a hátizsákomban.

Nefasturris
Ja és pl. az ilyen szerintem az ork sámán. Amelyik linket adtam ott nézd meg. A #9579. hozzászólásban van egy link.

Nefasturris
Biztos van olyan kód, h bedob egy olyan szörnyet, amit hogyha megölsz van benne egy csomó strenght potion meg ilyenek, na ha ezt bedobod ott, ahol vannak nagyon erõs npck, akkor azok kinyírják, te felveszed a potionokat és megiszod, ettõl tök erõs leszel. Gothic 1ben ezzel szórakoztam MINDIG 😄

Ok elküldöm oda is.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Nefasturris
Hmmmm az fincsi 😄

Az jó lesz elõre is thx!!!!!!!!!!!!!!!

Nefasturris
Na nekem itt volt egy játékhibám, a fogaskereket nem lehetett odaadni annak a fazonnak, úgyhogy itt kellett abbahagynom a gémet...

Nefasturris
Köszi

Hacker

Hacker
Pech. Nincs. Max olyat adhatok, ahol a game fõellenségével nézel szembe. Az a paladinos mentésem még megvan.

Hacker
Egyszerû. Kérezd meg Thorust, hogy tudsz-e neki segíteni valamiben. Szedd ki belõle, hogy van egy baja egy Újtáborbeli fickóval. Azt akarja, szabadulj meg tõle. Hát ki is nyírhatod, de hidd el, nem éri meg. Kérd meg, hogy vezessen el az új táborba. Kövesd, és közben jegyezd meg az utat. Elõbb utóbb, az új táborban kötsz ki, hacsak mag nem hal a szerencsétlen. ne feljtsd el meglátogatni az új bányát, ott van az új tábor mögött. Keresd meg a mérnököt, és szólj neki, hogy bányász akarsz lenni. Erre ad egy kezdetleges páncélt. (szerintem mikor megkérdezi, hogy van-e tapasztalatod, akkor mondj nemet. ekkor odaadja a gatyót, ha igent mondassz, akkor nem tudom)

BaLeeX
Bányapók.

Ez kb. olyan, mint:
- Mit is mondott doktor úr, haspók?
- Nem haspók, gyomorrák!

Hacker
Naésakkor? Végülis a magyarosítás után, mindenki azzal játszik (Randal híres lettél 😊). Ésszerû, hogy inkább ide jönnek segítségért, mivelhogy a G1 topicba, senki nem jár.

Hacker
Tárnarákok. Nem bányapókok.

Hacker
Xardas adda oda a ládák kulcsát. De rá kell kérdezned, hogy "kéne egy jobb páncél, mert ez a tárnarák vért, már elég lyukacsos" 😊
Szóval ekkor mondja, hogy nézz szét a régi tornyában, és odaadja a kulcsot. Itt megtalálod a páncélt, és a teleportrúnát, a régi táborba, ahhol már szétverheted az egész kibaszott bandát.

BaLeeX
Azt hiszem Xardas fogja majd odaadni a láda kulcsát ha itt lesz az ideje. Gomezt is csak akkor tudod majd kinyírni ha már megkaptad a teleportálást a tûzmágusokhoz a várba, utána már engedi.

BaLeeX
Ugye nem bizergáltad meg a rács mozgató szerkezetet? Mert ha igen akkor nagyon megszívtad mert kezdheted újra a játékot. Ha valaki azt leengedte akkor többet nem lehet kinyitni ez egy hatalmas bug a progiban. Nemtudom, hogy valami patch érkezett-e azóta a javítására egyáltalán.

Shaman
Hmm látom átalakult a Topic G1 topiccá!:-))

Kurty
A gothic 1-ben az érc páncélt nem tudom felvenni, már az ötödik fejezet közepén vagyok! Lemegyek a lerombolt toronyba a víz alá kinyírok mindenkit és van kettõ láda amit (zárnyitás mester szint) nem tudok kinyitni! Gondolom abban van a páncél! Ja, meg Gomezt sem tudom megölni? Miért? A kardom Berserker Kard vagy mi, az erõm 100, az ügyességem 44, az életem 437, és az egykezes harc mester szintû, valaki segítsen nekem! Köszi!

Esrohnoil
De, a fenti linken a 2. részhez találsz magyarítást, de ez koránt sem teljes...
Az 1. van lefordítva teljesen.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Az új tábort úgy találod meg legkönnyebben, ha a kiindulási ponttól elmégy a Régi Tábor felé, és ahol az út egy híd által keresztezi a tábor elõtti folyót, elindulsz jobbra a folyó mentén. Az egyenesen az Új Táborhoz vezet.

Esrohnoil
A 2. rész lényege, h. Beliar, akinek a földi megtestesítõje volt a Sleeper (azaz Alvó), bosszúból sárkányokat küld Khorinis városának elpusztítására. Nagyjából ezt kellene vhogy megakadályozni...

Nefasturris
De ezn a linken fent nem a 2höz van magyarítás?????

Stranger
Gyerekek lehet hogy nagyon láma kérdés, de én a G1-ben sehol sem találom azt a nyamvadt Új Tábort. Hol a p*csába van az?

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Bandew
2-höz nincs, mert történt egy kis baki. Amugy sem volt teljes. Az 1-hez már teljes van.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Nefasturris
De nem a gothic 2höz van magyarítás??? De..

És én az 2höz adtam kódot.

És a 2höz van magyarítás😊

Senki sem tudja fullra leírni a nevemet 😄 Mindig Nefas 😊

Bandew
😄DDDDDDDDDDD
Pont fordítva:
Itt a 2-rõl van szó, de csak az 1-hez van fordítás.
😄DDDDDDDDDDD

Bandew
ITT van a fordítás.
Kattints a képre, hogy letölthesd. Aztán csak simán telepítsd fel.

Nefasturris
Gothic 1 vagy 2? Mert itt az 1rõl is van szó 😊 De csak a 2höz van magyarítás. hmmm utána nézek. nézz el erre az oldalra:

Most linkelek elõször linket lehet h nem sikerül 😊))

Itt

Nefasturris
Úgy hogy letöltöd és fölrakod 😄

Nefasturris
Azért lesezk elõször zsoldos, mert elõször kiismerem ezzel a karival a gémet, mert ha télleg õ a legjobb harcos midnet feltok deríteni és midnenkit szétaprítani 😄

Nefasturris
Hali!

Akkor zsoldos leszek. Nem tudtok nekem küdleni magatokról egy képet ahol éppen van 2ezer sárkány meg démonlord meg ilyenek?
😄😄😄 Naon megköszönném. De ennek mi a léynege? Vagyis az 1ben ki kellett nyírni a sleepert, és itt?

Nem. Az csakis Zsoldoskiváltság.
De ha csak harcolni akarsz akkor a zsoldos a legjobb. max 2kezes fegyver, meg max ero
A végén nem lesz problémád.
A leglátványosabb harcom a szigeten 10 gyikemberrel volt egyszerre. Igaz ekkor már 1 csapás-1gyikember

Yang: Skandi- senior shao wari

Nefasturris
WoW csak most látom h válaszoltak 😊)) Köszi a választ. Elõször én is lovag szeretttem volna lenni, de elõször a zsoldosokat próbálom ki. Vagy most nemtom elbizonytalanítottál 😄 Még gondolkodok rajta. Lehet, h elõször akkor lovag leszek. A lovagok is megtudják szerezni a sárkányölõ fegyvereket?

Nefasturris
Nekem a Gothic egyel volt valami hiba. Amikor a chapter 2ben a fogaskereket oda kellett adni az egyik muksónak. Midnent megpróbáltam, de amikor beszéltem vele NEM VOLT OLYAN ELHETÕSÉG H ODAADJAM!!! úgyhogy elkezdtem kódokkal szórakozni 😄 Beraktam egy trollt h hagy szórakozzanak vele az õrök 😄 Meg ilyenek.

Mostanában lesz meg a 2. rész. Zsoldos leszek. És majd az eslõ chapterben megpróbálom megölni a fekete trollt úgy, h átszaladok a lábai között ütõm és ha megfordul megint és így tovább 😊 olyan mókás lesz 😄