21229
-
#11976 Oh Why Az 51 ből 31 filerészlet nem jött le, meg már az oldal sem, mért van ez, pleze valik -
fucko #11975 Banyek,most nemtom h torolve lett e a kieg vagy valami masrol van szo, mert nemtom tovabb tolteni :((( (404) -
#11974 Mi már itt küszködünk hónapok óta, a fickó meg csak így lazán bevágja hogy itt van na szépp, de ne értsetek félre ezer köszönet meg szaja pava meg minden istenek vagytok fiúk ezerrel load everione -
fucko #11973 is -
fucko #11972 Vagyis LWB Isten:) -
fucko #11971 Isten vagy, nem is hinned miota hajkuraszom... -
Gary #11970 Az arra rászorulóknak:
Gothic 2 Die Nacht Des Raben
Köszönet érte LWB-nek! (#11648) -
#11969 "Hali !
Van egy jobb megoldás is mint az ovvernet.
Bár nem tudom mennyiben különbözik a bittorrent-től.
De nekem még a torrent nem okozott problémát.
Aki ezzel a progival akarja letölteni, az menyjen a
www pont suprnova pont org oldalra és
írja bele a search fülbe a következőket:
' Gothic 2 The Night Of The Raven '
Elötte érdemes feltelepíteni a letöltő klienst, ezt is megtalálod ezen az oldalon. Egy felugró ablakból lehet le tölteni.
Csá!" INFO: kacsa -
Toomy_Xp #11968 Én sem szeretem az ilyen progikat, de nagyon játszani akrtam már az addon-nal szal bevállaltam. Ha esetleg mégis megpróbáljátok azé a tűzfal menjen mellette, mert az úgyis szól ha valami a nethez akar hozzáférni. Mer ez akar ám! :)) -
#11967 Aham, értem. Háát ilyenben még nem volt részem, és vhogy nem is nagyon akarodzik... tudja a fene... Gondolom -feltenni vhová, meg nem nagyon akarod... -
Toomy_Xp #11966 Ha hiszed ha nem Pont ezért ültem most vissza a gép elé, mert eszembe jutott, hogy lehet félreértjük egymást!!!! :)
http://www.overnet.com/downloads.php
Erről a linkről kell letölteni az overnet kliens progit! Ezt aztán fel kell telepiteni és az lesz a progi amiről irtam!!! Abban kell megosztani a file-jaidat és abban kell keresni is!!!
Bocsi!!! -
#11965 Milyen progira gondolsz? -
Toomy_Xp #11964 Ja igen!! Egy cd a cucc de 800MB!!! -
Toomy_Xp #11963 Sajna nem tudok pontos linket adni! Úgy muködik a progi, hogy meg kell osztanod fájlokat a sját vinyódról, és azt hiszem csak ezután konnektál be a rendszerbe(legalábbis azt hiszem). Ezek után a saját keresőjébe csak simán beírtam, hogy raben, aztán kiad egy csomó mindent. Rendeztesd méret szerint és fent lesz tutira egy jópár fajta nacht des raben!!!!
Most nyomtam egy próbát és a következők vannak fent ebben a pillanatban:
-Gothic 2 die nacht des raben german.rar,jeleneleg ezt 20 ember osztja meg.
-Gothic.2.Die.Nacht.des.Raben.German.Alvohol.Clone.PLATIN.rar,ezt most 47 ember osztja meg
-Gothic 2 Die Nacht Des Raben.bin Ezt egy ember osztja meg most
-Gothic_2_Die_Nacht_des_Raben_GERMAN_Alcohol_Clone-PLATiN_(password=www.ed2k.org).rar, jelenleg 3 ember osztja meg.
Szal mennie kéne, ha rendesen csináltátok a megosztást. Ellenőrizzétek, hogy a progiban bal fent az Options és a Help mellett lévő kerek ikon zöld e! Ha piros akkor nem vagytok bekonnektálva. A zöld a jó! Egyébként regisztrálni sem kell mert én se csináltam aztán nem volt semmi baj. Én is tegnap csináltam az egészet, mert itt irták a forumon, hogy az Overnet-en fent van.
Remélem menni fog nektek is!!! -
#11962 1 cd? amugy egy pontosabb linket én is megköszönnék -
#11961 Beljebb mentem a keresőjében, de továbbra sem találom, -ha tudnál segíteni.... -
#11960 Nem tudon, regisztráltam is, de nyoma sincs a kiegnek.... basszus, vagy ennyire láma lennék? Ha estleg van complett linked, mer most vmi Donkey progit akar itt ezen a címen lenyomni, a keresője meg aszonta nincs fennt ilyesmi ...pedig már mióta próbálom leszedni.... -
20Joe #11959 Sziasztok!
Én si most nyomom a kieget és eddig meg vagyok elégedve vele egész jó! Az kicsit nemtetszett hogy előről kell kezdeni de ez a véleményem az első öt perc után megváltozott. Tényleg nagyon jó ez is. -
Toomy_Xp #11958 Gothic 2 addont valóban az Overnet-ről ( http://www.overnet.com/downloads.php ) lehet lecibálni. Egy kicsit szkeptikusan álltam a dologhoz, mert gondoltam majd jön kb 1-2KB-al, de kellemesen csalódtam, mert 20-60KB-között jött szal egy délután alatt lejött! Tüzfalat azé használjon mindenki aki még ezután tölti majd le, mivel a jó kis overnet kliens majd próbál email-eket küldözgetni, meg virtuális privát hálozatot létesiteni amiről nem árt ha értesülsz!:) Én nem engedélyeztem neki ezeket és igy is ment, szal nem a müködéshez kell. -
#11957 Sok dolgot meg lehet oldani és érdekes dolgokat lehet csinállni a szunyis és egyébb magicekkel -
romero83 #11956 Ok! Hahh, mostmár minden ok, beleolvastam egy másik fórumba és ott leírták a szúnyogos módszert, ez bevált. -
romero83 #11955 Hi! Olyan problémám akadt, hogy a Gothic 1-el játszok és eddig minden simán ment, leírás nélkül, de most elakadtam a 3. fejezetben, és elő kellett vennem a leírást.
Részlet a leírásból:
Nyomjuk meg a vaskapu melletti kis barlangban levő kapcsolót, majd menjünk be a kapun, és hozzuk ki Baal Lukornak a félig tépett papirost. A másik felét a padlón levő lyuk körül heverő csontvázaknál találjuk meg, s a kettőből Baal Lukor összehoz egy Ork Teleportálás varázslattekercset. Menjünk tovább a harmadik kijáratnál, öljük meg a tagbaszakadt orkot, majd álljunk a négy oszlop közé. Baal Lukor motyog valamit, mire menjünk a falhoz, és használjuk az Ork Teleportálást.
A probléma:
A tekercseket megtaláltam és odaadtam Baal Lukor-nak erre ő elvette a tekercset, de nem adott semmilyen teleport tekercset. És ráadásul nem is követ engem. Na most, hiába állok a négy oszlop közé semmise történik.
Please HELP! -
sanyiiiii #11954 overnet -
#11953 Német hangal elég loser, de amugy vhonnan lehet németet letölteni (kieg) dc meg torrent kivételével? -
sanyiiiii #11952 hova gondolsz te?
akkor egy csomóan megveszik ahelyett hogy letöltenék a németet és angolosítással jáccanak(halál se fog kimenni megvenni!)
LoL -
#11951 Na most mért nem lehetett már kiadni azt a ki.asz.tt kieget angolul ezt mondjátok meg, nem jobban megérte volna a piranyának meg a jowoodnak most nem azért de tényleg Nem??? -
sanyiiiii #11950 sőt én se értem németül de a fordítás betájával is tökéletesen játszható volt szerintem -
#11949 ez kőkemény tény -
#11948 Én meg nem értem németül, és még így is jobb, mint full németül. -
#11947 hű de száx lehet :D mondjuk megérteném németül is, de picsa szarul hangzik ez a nyelv :D -
#11946 Pontosan. -
#11945 tehát ez egy angol fordítás a német verzióhoz? (német hang, angol szöveg) -
romero83 #11944 És maga a játék kiegészítőt honnan szedhetem le? -
#11943 Bocsi, INNEN! -
#11942 !!!! Gothic II Die Nacht des Raben English Translation Mod 1.0 !!!!
Letölthető innen!
1.0-ás verzió, vagyis hibák kijavítva, teljes fordítás németről angolra. -
sanyiiiii #11941 1 német nyelvü fansite készítüöi már dolgoznak 1 G2 multi mod-on -
Zoleeca #11940 Nem igazán tudom elképzelni multiban...bár valami hasonló multis játék jó lenne :) -
#11939 jo kis jatek ez -
Sanca #11938 Ezt tudom en is. Unoficcial addonra gondoltam. -
Szid #11937 CSAK SINGLE-JÁTÉK.