Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ebbõl elnéznék egy szinkronos verziót.
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nekem is hasonló gondjaim voltak. Az igazság az, hogy nem is fagy le, csak valami kurrrrrva sok ideig kell várni, meg asszem nyomogatni az Alt+Tab-ot, mert asszem nem is a G2 ablak van akkor. Már nem emléxem pontosan. Azt viszont tudom, hogy ez amiatt a szarság miatt van, ami az indítás elõtt elindúl. Már nem tom mi a neve.
Das eigentliche Erscheinungsbild, sprich die Grafik, hat sich nicht verändert - sie ist für ein Rollenspiel immer noch überragend, lässt aber für GOTHIC 3 noch Verbesserungen zu...
Van tovább is, csak szerinte, annak nincs értelme. De ezen megakadt a szemem!

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
😞(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
War. War never changes.
Naszóval, a gothic 1-et, ismát végigvittem, mégpedig magyarul, és zsivány-zsoldossal . Yipee yipee yipee Na és felfedeztem egy durva hibát. Nem tudom, hogy az angol......elõször a hiba:
Amikor a végén, az õrült Cor Calommal dumcsizunk, akkor nem jelenik meg a magyar szöveg. Sõt! Semmilyen szöveg. Nem tudom, hogy az angolnál itt kéne-e szövegnek lennie, de most nincs, csak hang. Ez hiba, vagy ez amúgy is ilyen?
"Azt mondtad kaphatok annyi húsbogárragut, amennyit akarok"-vagy valami ilyesmi-
És erre kéne azt mondani hogy:
"És ez így is van..."
Szal asszem ott kéne tartson, hogy lement a kolostor pincéjébe és megtalálta a Xardas rejtéjének elsö baromságát 😊 Na szóval, ahol megtalálta (elvileg egy könyvtárnak kéne lennie) annak a teremnek a végében van két lámpa meg egy polc. Jobb oldali lámpát nyomja meg de izomból (ha nem megy neki, segíts) 😊 Utána már látni fogja merre kell menni. De El fog még akadni itt lent, az is biztos, szal majd kérdezz nyugodtan 😊
Remélem tudtam segíteni, na Tsáá

A gyes-es anyuka roppant veszélyelyes faj!!
Különleges ovatosságra intek mindenkit, aki ilyennel találkozik!!!
A megszelidítésnek még a gondolatát is vessük el...
Az utunkba kerülõ egyed különösen veszélyes, ha hajlamos a pelenkamosást elhanyagolni, néhány lopott perc szerepjátékért...
Egyedül sose szálljunk vele szembe, kivétel, ha már elegendõ alkoholt vettünk magunkhoz... így a mentõdobásaink ugyan nem javulnak, de legalább roppant bátrak leszünk 😊))
Azt mire mondja hogy "És ez igy is van"?
Arra hogy ad neked naponta kaját?

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

És nem direkt volt! Csak most nézem. Jeeeeeeeeee
Amikor Snaf már adja a kaját naponta, akkor ugye elkérjük. Aztán ezt válaszolja:
"And thats true. Here! Take 3 potions."
Én így fordítanám:
"És ez így is van. Tessék. Itt van3 adag."
De így van fordítva:
"És készen is volnánk. Tessék.."
Szóval valamennyire illik oda, csak azért aki tud angolul, annak megakad a szeme (füle) az ilyen apróságokon.
Ilyesmikre gondolok. Szóval nem komolyra.
Remélem hamarosan megnézi.
Hunnenkoenig elhatározta, hogy addig nem tolja ide a képét amíg le nem fordítja a Gothic2-t.
De jó lenne!!!!
😄DD

Én is néhányat:
Lesternél a második fejezet elõtt (vagy az elején?) mikor beszélek Y'Berionról vele, azt mondom neki: "Mit fog tenni velem?" ide az jobban illene, hogy "Mit tegyek most?"
A Cavalornról szóló rész a tanítóknál angolul jelenik meg.
ha az emberek elé állsz, azt mondják, hogy "Most már bemehetek?" szvsz, mivel ezt használják mindenhol, ezért jobb lenne az "Elengednél végre?".
Most ennyi.
Köszi a figyelmeztetést.
A szikrás megjegyzés arra vonatkozna ha esetlegf Diego felfedezné a hibát.
Megvillan a szemében egy szikra vagy vmi ilyesmi.
Cor Kalomra csak azt tudom mondani, hogy a fordításban always is volt.
A szörny elpusztítása az téves, az tényleg kicsinyítés, úgy látszik csak egy helyen javítottam ki a hibát.
meglelt hibák:
Amikor csatlakozom Lares-hez "mis is" van egy mondatban. Tudom igy nehéz, de elfeledtem...
---
Naplórészlet:
Diego nagyon elégedett volt, mikor átadtam neki Ian listáját. Úgy látszik, hogy nem vette észer, hogy Lares hamisította, "vagy csak egy szikrát láttam a szemében?" ennek mi értelme?
---
Egy trollvadász tetemnél találtam egy "bejegyzést" a feljegyzés jobb, ha papírdarabról van szó, vagy ez 1 kitépett lap 1 naplóból???
Ugyanitt találni egy varázslatot "szorny elpusztítása" ha használod - szorny kicsinyítése jelenik meg a képernyon
---
Elvittem Cor Kalomnak a fókuszkovet a válaszban megemlíti a "mualkozást"
---
Naplórészlet:
Cor Kalom mindíg kibírhatatlan volt, mikor odaadtam neki a napi learatott mocsárifuvet. Dehát csak 1szer tortént meg!!!
Yang: Skandi- senior shao wari
, nekem nem megy a magyarítást meg csak ezért nem akarom leszedni, ha már felraktam...ott ui. helyre nem neagyon utal...vagy én vagyok túl agyatlan, na szóval leírhatnád.Köszönöm
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Bár mintha az 1-ben láttam volna.
A 2. részben, amikor Babónak vissza kell szerezni a papírzait Igaraztól...na nézzük csak meg jobban azokat a papírokat. És ott lesz, egy képen.
Az 1. részben, a térképárustól vehetünk egy olyan papírlapocskét, hogy "vázlat". Hát nem vázlat lesz rajta, hanem a nõ képe. Aki még nem látta, az rögtön nézze meg!

1:nem nézted meg elég jó. Tedd meg mégegyszer. Lehet, hogy csak aludni mentek
2:uninstaláld, majd reinstalláld a progit. És felejtsd el az eddigi mentéseidet. kezdheted szépen elõlrõl. Ez a legeslegrohadtabb bug a játékban. Nekem a sárkányokkal volt, de teljesen elõrõl kezdtem a játékot, és másodszorra, végig is vittem
Gólemszív heh? Hát a 2-ben nem tom hogy merre mikor miért. De az 1-ben keresed Xardashoz? Akkor egy kisebb beugróban van közel xardas tornyához. Gólem felélesztés rúnát és sehol nem találtam, és az 1. részbe, (tudomásom szerint) nem lehet rúnát csinálni, csak venni.
ha a gothic 2-rõl beszélsz, akkor fogalmama sincs, de ott találtam egy gólem-idézés tekercset.
Krob, küldem neked emailt
(Krob: ment mail)