Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
El tudod küldeni megegyszer az [email protected] cimre? Ne a freemailre!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Hacker!
Orktemetoben.
Igen az egyikbe beugorhatok.
Node folotte van még egy lik, amit az istennek sem érek el
( még az alatta lévo odubol sem )
Na ott volt már valaki?????

Yang: Skandi- senior shao wari
Végre vízmágus lettem

Naon jó érzés volt, amikor Saturas végre elkezdett tanítani.
Egybol megtanultam mind az 5-szintet.
Kiérdemeltem a "Fomágusi kopenyt"
Ezentúl csak varázsolok

Mit nem értesz?
Remélem nem azt csináltad, hogy bemész a Régi táborba és mindenki halálra gyilkolsz.
Eccer egy osztálytársamnak kölcsön adtam a Thief-et. Az meg egybõl az elején nekiesett gyilkolni az õröket. Kicsit félreértelmezte a játékot 😄. Aztán amikor már elfogyott a nyílvesszõje mivel lõtt rájuk? Vizes nyílveszzõkkel!!!!! 😄DD
T.m.181-nek: Képzeld azt, hogy te vagy a csákó akit irányítasz. És hogy ez egy valódi világ. Viselked úgy, mint ahogy kell, beszélgess emberekkel stb. Ennyi! 😄
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Amúgy most újra elkezdtem, mágus karival. majd meglátjuk mi lesz belõle.
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Mán megin' kezded?

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Nem tudom mit csináljak... Plíz help!!!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
küldtem neked ímélt, olvasd el.
csak ennyit akartam.
sziasztok többiek.
Sajnálom... -de jó lett volna teljesen magyarul játszani...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Hamarosan ha minden jól megy nekem is +lesz a gém, és azt szeretném kérdezni, h Ti lovagok vagy mágusok vagy harcosok vagy mik vagytok? Nekem a gothic2.huról a Lovag tetszik, de ha a gém nagyon jó többször is végig fogom vinni és lehet h egyszer majd kipróbálom a mágust vagy az ijászt (úgy gondolom a mágisnak lenni elég nehéz)
Elrõe is köszi a válaszokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
?:P
Azt hiszem el kell neki vinni valamit.
Mind1 nézd meg a végigjátszást ott minden levan írva, hogy mit kell csinálni emlékezetbõl nem tudom leírni ahhoz elég bonyolult.

Igen. Emlékszem egy jó magas falmélyedésre. De én felpattantam. Lehet, hogy neked azért nem megy, mert rossz helyrõl ugrassz. Ahogy bemész, ballra lesz egy beomlás (szikla, sziklta hátán). Na itt fel lehet mászni. Legalábbis ha jól emlékszem. Nézzd meg ott. Aztán ha nincs, akkor passz...
Kötöszködöm? Nem! Dehogy!
Mi az,hogy:"varázsló:Shámán"?:-)))
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nem lehetne visszafejteni a meglévõ fordításból az eddigieket? Aztán már ugyis csak az ujjakat kell lefordítan.
Szal szerintem meglehetne csinálni, vagy rosszul gondolom?
G1
egyszer már végigjátszottam, de:_
az orktemetoben van két lik,ahol a mumiák vannak, ahova nemtok beugrani.Elég magasan vannak. Neked sikerult oda béugrani??

Régi táborban:
elõször:árny
utána
varázsló:tûzmágus
harcos:õr
Új táborban:
elõször:zsivány
utána
varázsló:vízmágus
harcos:zsoldos
Szekta táborban:
elõször:tanonc
utána
varázsló:Shámán
harcos:templomos
asszem, a 3. Chapterben válthatod át a kasztodat (aztán ha az új táborban vagy, akkor az 4. madj megint)
Amúgy a legrosszabb választás a szekta tábor, mert egy nagyrakás jutalomtól elesel. Mertugye a szektatagok, ingyenbérért csinálják.
[email protected] vagy simonenrde&primposta.hu

Mi szeretnél lenni?
Sziasztok valaki dobna egy mailt, hogy honnan lehet letölteni Gotgic1-et?
Nagyon megköszönném.
De hát van G1 fórum, csak ez forgalmasabb

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
ott megtalálsz mindent amit nem tudsz, az is h mit hol találsz,bocs csak kurvalustavagyok leirni h ezek hol vannak...
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

nemlessz se éjjelem se nappalom.