Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Bocs ez a jó. Nincs a játékban két Lester 😊)
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Amúgy ha rendesen akarosz játszani, akkor legyél milica, és azzal íjász. AZ a game 2. legjobb páncélját tudja viselni.
Megkaptad az emailem?
Ugyanerre a cimre küldtem el a multkor is. Ha esetleg nem, akkor megpróbálom majd egy másik emailrõl(ez primpostás volt)
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Hali!
Nyugi Randal, nekem is elküldted a fordítást, és még meg is van.Persze a javítások nincsenek meg. De persze igy már nem gond.
Na, egy kislemezen rajta voltak a cuccok.
A fordítást elküldtem HornOx-nak, remélem azért nézi a mailjeit.
A videók sajna csak késõbb lesznek készen, mivel a vinyót be kel adnom szervízbe.
ha minden igaz, csak az elektronikája ment tönkre.
Forditassal meg gondok vannak. HornOx nem jelentkezik az emailjeimre es igy nem tudom megszerezni a szöveget (mint tudjatok, elszallt a vincseszterem a szövegekkel együtt). Legyetek meg egy kis türelemmel! Ha valaki megis beszel vele (Randal, mondjuk te :-) ), akkor mondja meg neki, hogy nagyon nagy szüksegem van ra! :-)
Köszi elöre is!
Aki elmegy Veled MindenkiT
Én, szintén Sárkányvadász Wolfon és mégvalakin kívul(talán Biff) Mindenkit vittem. A hajón elférnek.
Kapitány meg Torlof volt. Elvégre a mi fiunk

Yang: Skandi- senior shao wari
Hali.
Próbáltátok az átváltozás "Vérléggyé" varázslatot. Szerintem igen állat, segítségével olyan helyre is ellehet menni ahova kölönben nem. Na ennek a varázslatnak a segítségével még a harmadik fejezetben kinyírtam minden orkot a táborukon bellül és elloptam minden tárgyat a táborból, csak az a hátránya hogy nem tud ugrani és egy adott magasságban tud csak repülni, de így is majd minden emelkedõn felrepül. És gyors mind állat.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
2.Neked sehol. A kulcsot csak a tûzmágusok...vagyis a tanoncok kapják meg, egy küldetéshez. Amúgy egy üres rúnakõ van benne.
Igaz hogy az elején, rengeteget vacakolt, de így a game végefelé, élvezet vele játszani. 166-os manám van, és ez már-már elég. Legalábbis 5 csontit már idézek vele, és ez jó.
Pl. a 10-15 megidézett csontvázam, szana széjjel aprította a kõsárkányt. A jégsárkánnyal meg megszívtam. Megidéztem 4 kõgólemet, erre mind egymásnak estek. Na az szopás volt. De ekor rájöttem, hogy csak 1-et szabad belõle idézni. De nemigen használtam, inkább a csontik. Most megtanultam az 5. mágiakört is, de itt nincs rendesen használható varázslat. Majd a 6.-ban lesz. A sötétség serege, meg a Fire rain.
Lenne egy kérdésem. Az a fickó az alagsorban...aki italokat készít. Odaadtam neki a sárkánytojást, és jutalmul kértem azt a löttyöt, amit éppen csinál. Szóval azt mikor kapom meg, és mi lesz a hatása? Már csak azért is mert ha méreg, akkor még van idõm újrabetölteni.
(Remélem ez nem következik be.)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nah. találtam egy kisebb leírást, hogy mi újak vannak a kiegészítõbe. Csak német, de nagyjából még értem is, úgyhogy megpróbálom lefordítani:
A gothic 2 add on-ban tálálható
-3 új terep (tengerpart, kanyon, "meg mégvalami. Szerintem mocsár, de nem értem"
-1 új zene (???)
-100 új karakter
-10 új szörnyeteg
-30 új varázstárgy (gyûrû, amulett, meg mégvalami...azt nem értem)
-3 új videóbejátszás
-15 új fegyver (ez nem biztos, de szerintem a Waffen az fegyvert jelent)
Hát ennyit értettem. Amúgy még lenne. ha valki talán le tudná fordítani a többit, az ITT megtalálja
Nah. A gothic 2 addon-hoz megjelenet a patch (2.6-os). Sajnálatos módon, még az angol verzió megjelenése elõtt, így várhatóan, az angol már tartalmazni fogja, a patchot. Ezzel fenn áll a veszéj, hogy ismét egy bugokkal teli progit adnak ki. A Gothic 2 the night of the raven, valamikor januárra várható (legalábbis azóta új idõpontot nem mondtak).
Itt van 2.6-os patch.
De neeeeeeeem. Paladin jobb. Na ha befuccsol a mágusom, akkor elidulok zsoldossal. Amúgy már voltam zsoldos, csak a chapter 2-ben bug-al elszált, úgyhogy nem volt idõm rendesen letesztelni.
A zsoldosban az a baj, hogy ABSZOLÚT de semmit nem ért a mágiához. Így a chapter 4-es gólemek, rendesen megnehezítik majd a dolgát, ésmivel szentelt fegyvere nem lehet (max ha ellopja a szentkalapácsot, de azzal se megy sokra) muszáj a mágiát használnia. Legalábbis én így gondolom, de lehet hogy nem így van.
Mindorokké ZSOLDOS
Yang: Skandi- senior shao wari
Velem az istenért nem akart beszélni.
Azóta már visszamentem Khorinsba (egyszer) és megtanultam a csontvázidézést. És nagyon bejött. Csak ezeknél, mindig kifutok a manából, de harcban nagyon jeleskednek.
Például, amikor a bányát megtámadták az orkok, elõre megidéztem 7 csontit, aztán ráuszítottam õket az orkokra. Én félreálltam, és folyamatosan tápoltam magam, és idéztem a csontikat. Próbáltam úgy is hogy 4 csonti, és támogatás tûzgolyóval, de úgy mindig kinyírtak. Elég sokszor újra kellett kezdenem. nem jó ez így. Már nagyon hajlok a zsoldossal való újrakezdésre...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bár ilyenkor az orkok kicsit morcik lesznek ránk Ulu-mulu ide vagy oda.
Jó game volt (örök hála a fordítóknak) ,csak rengeteg buggal találkoztam ami elég sok visszatöltést eredményezett.
Megvan a G2 is,de mivel még nincs hozzá fordítás ,nem kezdek bele,pedig már nagyon várom,hogy elkezdhessem.
Akkor ott vannak még a varázskörök. Az még +5. Aztán rúnánként megint +5. És csak ezután marad manára. Nekem most 106 van, két gyûrûvel (az egyi +10, amásik +5 manát ad). Persze azért adunk az erõre is, mert mondjuk én, rendesen használom a kardomat, a gyengébb szörnyek ellen (vérlégy, vagy patkány). De ez 30-ra elég.
Hát másra nemigen költünk. Valaki még ad az ügyességre is, hát én nem.
Szóval igen nehezen jövünk ki.
Mágusnál nagyon fontos h. a legtöbb pontot manára áldozzátok.
?:P
?:P