Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dzsonesz
nya elvileg átment

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

dzsonesz
pillanat ha nem megy át akkor felteszem valahova mingyárt kiderül

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Stranger
ja😊

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

dzsonesz
majszólok

Stranger
nem tudnád feltenni valahová?

dzsonesz
várj még át se ment

Stranger
nemigazán jön😞(

Stranger
nézem köszi😊

dzsonesz
Küldtem csak kérdés h tudsz e fogadni freemailen 4.80 mb ot😊

Stranger
jön már?

Stranger

dzsonesz
na én olyan ügyes vagyok h van nekem az angolhoz is na erre varj gombot😊

Stranger
de😊

dzsonesz
nem a gothic 1-hez kell?

Stranger
eddig akárhol néztem mindenhol csak a német verzióhoz van meg és az olyan 8 MB körül van...

Stranger
de most milyen peccset küldesz el nekem?

Stranger

dzsonesz
adgy mélcimet küldöm a pecstet...

Stranger
és honnan lehet letölteni? nekem angol verzióm van meg

dzsonesz
ja van

Stranger
Lenne még egy kérdésem: a gothic elsõ részét most kezdem el, van valami peccs hozzá? A magyarosítás megy peccs nélkül is?

dzsonesz
Hali Randal olvasd el a mailt amit irtam!!

Randal
Azzal nem tudsz mit kezdeni, ugyanis a mocsáron kívülre nem megy. Asszem az egyik Baalos küldetésnél vagy valamelkyiknék lesz egy kis haszna a faszinak.

G1
egyszer már végigjátszottam, de:_
az orktemetoben van két lik,ahol a mumiák vannak, ahova nemtok beugrani. Járt már valaki ott???

Yang: Skandi- senior shao wari

G1
Van egy faszi a mocsárban. Kalandozni akar, de nemszál le rólam sehol, IDE aKARTAM JONNI- felkiáltással, meg némi xp átadásával.
Csak hazakuldhetem. Lehet vele valami értelmeset kezdeni???

Gothic: Köszi az emailt!

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

#9251. Hozzászólás

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Kurty
Az a piramisnál van. Te én már a Gothic 2-t kijátszottam, én a gothic 1-ben kérdeztem, az RT= Régi Tábor. Te félreértettél! Sebaj! Ja Az ORK KALAPÁCSOT, nem az ork könnyû fegyvert keresem. Az piramisnál fönt találod a kinyitása: J=Jobbra B=Balra : JBBJJJBJ, ennyi! Csá!

Kurty
Hol találom meg az ork kalpácsot? A végigjátszás azt írta, hogy mennyek az RT felé és egy barlangban most merrõl az rt felé? Valaki HLP ME!

Bandew
Ja tom! Azóta már észrevettem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Stranger
Sziasztok, ha jól hallottam van magyarosítás az 1. részhez. Honnan lehet letölteni?

Szia Randal!
Dusty addig nem megy Veled, barmiben is egyeztek meg, amíg az ujembereket kereso Baal-al nem beszéltél. Tapasztaltam.
---
Van két hibám. nemtom említettem már a nyilvesszot meg a nyilvesszot(számszeríjjbevelot)
Meg egy SKIP-hez intézett mondat:
Azt gondoltam, hogy visszajovok és megkérdezem azt a tárgyat
Erre SKIP: Meglog
---
Lenne egy kérdésem is azon emberekhez, akik voltak már "Zsiványok" Ha zsoldos lettem lehet még belolem (3Chapter) lehetek még vízmágus, ha igen akkor mikor??? Mert már van 100Tp-m

Randal
Lehet, hogy kaptam egy elbaszott, bugos mentett állást.
Mármint bugosan mentettem el és kezdhetem elölrõl.

Randal
A tulajdonképpeni megjelenítés, fõleg a grafika, NEM VÁLTOZIK - ez egy szerepjátéknál nem jelentõs, de ez a Gothic 3-ig még változhat.

Asszem valami lyesmit jelent...

Hacker
Hehe. Nagy poén Fordítsa már le valaki. Csak tud itt valaki németül!!! Tt van mégegyszer:

Das eigentliche Erscheinungsbild, sprich die Grafik, hat sich nicht verändert - sie ist für ein Rollenspiel immer noch überragend, lässt aber für GOTHIC 3 noch Verbesserungen zu...

Na?

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
Nem jelenik meg? Akkor jól van. Mármint hogy nincs jól, de legalább, már tudjuk, hogy nem hiba.

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
De igenis ott van az a hülye. Csak be is kéne nézni a toronyba heh? Amúgy ha a....mit tudom én. Asszem a 4. chaperbe kell megszerezni a fókuszköveket. Na. Miután megszerezted, beszélj Lesterrel, majd kezd követni, a könyvtárig. Na ott lesz. Ha erre már nincs mód, akkor egyszerûen kutasd át a torony 1. szintjét (A bal szárnyat). Ha még mindig nincs meg, akkor lehe pánikolni. Bug. Bár nem hatalmas. Elesel pár xp-tõl.

Randal
Okés, de odamentem Snafhez és semmi szöveg nem volt hozzá kiírva.

Asszem elsõnek melvinnel pofáztam aztán Dustyval, aztán melvinnel, majd dustyval és ekkor mondta a pénzt, de nem jött velem a kötsög.

Randal
volt 900 pézem... és nem jelent meg a szöveg.
Nem tom. Fordítási hiba nem lehet, hisz nem maradhatott ki semmi se.
Az angol szövegekkel még mindig nem tudok mit kezdeni.
Pedig minden le van fordítva.

Takanohana:

Ha jól emlékszem az a szöveg tényleg nem jelenik meg.

BaLeeX
Dustys küldetés. Legyen 100 pénzed és utána megjelenik Dustynél a szöveg, hogy induljatok és a pénzt meg odaadod az õrnek a kapuban.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Randal
Sziasztok!

Köszi a megjegyzéseket.
Eddig kb 200 hibát fedeztem fel a játékban és ez még csak a Chapter 1. Nem is angyon tudtam mászkálni.

Egyéb problémák:
Snafnak megcsináltam a küldetését, kaptam egy adag izét, de utánna akármikor megyek oda, nem szól semmit.

Másik a Dustys küldetés akit el kell vinni a Mocsártáborba.
Az mondja, hogy le kellene fizetni az õröket, de egyik õrnél sem jelenik meg semmi se. No meg Dusty se mond semmit se.

Ja igen, még nem csatlakoztam sehova se.
Meg nem találok alatóvarázslatot amivel a MT-beli egyik Baalt tudnám elkápráztatni.

Nem sokat játszottam még vele, sajna nem sok idõm van. De így már értem mi a probléma. bocs

Angolul ezt mondja: Watch your back! Magyarul igy kellene lennie szvsz: Vigyázz magadra. vagy: Légy óvatos.
ezt már megirtam Randalnak

Ha nem lett volna egyértelmû, akkor az elõbb Takanohananak szoltam.
Te figyu!

Neked a Chromanin küldetéseknél történt valami? Csak mert nekem nem...megnéztem a könyvet, és nem történt semmi, csak írta, hogy ezt már nem fogom megtudni. Talán annyi történt, hogy néhány csonti odakerült. Ez lenne az?
Bandew
Igen, de mondom hogy nincs ott.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

BaLeeX
Nem õ van a hárpiák tornyának a könyvtárában? Mert valaki ott van.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Bandew
G1:
Miután kirúgtak a Régi táborból, Diego megkér, hogy beszéljek meg egy találkát közte, Milten, Gorn és Lester között. A gáz csak az, hogy nem tudom holvan Lester. Utoljára a fókuszkõnél láttam, de most nincs ott, se a Szekta táborban. Plíz help.

Toughtful
Köszönöm

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

Toughtful
Gothic1-hez létezik magyarítás?

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"