Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ottto
Én sehol nem tanultam meg. Sztem fölösleges. Pénzem mindig volt szarásig, a 2-ben meg eleve megtaláltuk a legjobb fegyvereket.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Mészy
KÖszi. Már bánom, hogy megtanultam. Ez nagyon gáz. A kettõben sokkal jobban tetszik a zsebelés. Nem is loptam semmit. Akitõl kell valami attól inkább leveszem erõvel, ha pénzért nem lehet.

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Johnyy
Sztem várd meg az angolt

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Kurty
Valaki nem tudná megmondani honnan lehetne a Gothic 2 ADDONT letölteni? THx csá!

Hunnenkoenig
Nem tudom mi lehet a baj.
Egy nemet szerverre került fel a cucc es komplikalt lenne visszarakni a regi helyre. Jobban szeretem az egesz oldalt egy helyen.

Ha nem tudod lehivni, akkor valoszinüleg az internet provider nem engedi a csatlakozast valamiert.

Lehet, hogy utaljak a nemeteket, ezert a nemet ip szamokat szürik :-)
Kerdezz utana a szolgaltatonal.

Minden esetre az oldal biztos elerhetö. A szerver nincs korlatozva külföldre (nem ugy mint magyarorszagon sok esetben), söt nagyon gyors es 100%-os elerese van. Ami azt jelenti, hogy sosem hagy ki (amig fizetem ).

Ottto
Kezd el lopakodni, és úgy kattints rá valakire hogy ellopd az erszényét.

Mészy
Sziasztok.
A Gothic 1-ben mire jó a zsebmetszés? megtanultam mester szintre, de nem tudom használni... Mondjuk csak az elsõ fejezetben vagyok.

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Duzsuki
Mindent megpróbáltam amit mondtál, de ígysem mûködik.
Pedig ADSL elérésünk van. Ahonnan netezem az egy MO-i Gimnázium. De van egy másik vonalunk is az pedig a megyei könyvtárnak a netelérése és azon sem mûködik. Ti honnan neteztek? Nem lehetne visszarakni a régi címre?

Takanohana
Mûködik, gond nélkül.

Johnyy
Ja és vizipisztollyal

Ottto
A rendõrség manapséág tankal jár (DÕL AZ AJTÓ 😊)

Ottto
Nem lesz? Kár. Bár így is van mire várni 😊

Hunnenkoenig
Van eredeti verziom :-)
Igaz a blokkja mar nincs meg szerintem :-)

Randal
Ha van eredeti verziód akkor ne izgulj.
Egyébként a Shadowrunból idézve (vagy Cyberpunk?):

A rendõrök nem az ajtón át hanem a tetõn keresztül jönnek😊))

Ok, akkor töltök le quickTime-ot, kóddal.

Hunnenkoenig
Na, irtam a sracoknak egy szep levelet (a peticiot is belinkelve hozza). Mostmar csak varnunk kell, hogy valaszolnak-e?

Elküldtem vagy 10 különbözö helyre, mivel a honlapokrol nem egyertelmü, ki a felelös az ilyesmiert :-)

Remelem nem kopogtat a rendörseg ket nap mulva az ajtomon :-)

Hunnenkoenig
A hivatalos oldalrol:

Piranha Bytes kijelenti, hogy nem lesz masodik addon a gothic2-höz!

a Gothic3 2005-ben lesz kiadva!

Zu den seit der Veröffentlichung des JoWood Jahresberichtes für 2003 kursierenden Gerüchten über ein weiteres AddOn zu Gothic II im Jahre 2004 erklärt Piranha Bytes:

"Wir entwickeln derzeit kein zweites AddOn zu Gothic II und beabsichtigen auch nicht, dies zu ändern."

Ebenfalls aus dem Jahresbericht ersichtlich ist der Termin für die Fertigstellung eines weiteren Teils (Gothic III) - dieser lautet im Jahre 2005 wie auch in der Meldung bekanntgegeben.

Hunnenkoenig
When I compressing or converting some movies, I don't get any sound or I get an "error opening audio file" message - what's up? Make sure you have the latest version of QuickTime from www.apple.com installed. The RAD Video Tools uses QuickTime to import compressed sound formats.

If that doesn't help, then you may be trying to convert a protected movie. QuickTime allows the movie creators to mark a movie as playback only - no saving or exporting allowed. When this happens, Bink can still read the video, but the audio is locked into the QT file. This is just a QuickTime copy protection feature - there is no way around it.

Randal
Látod-látod.
Ezért mondtam, hogy küldje el hogyan kell konvertálni, nomeg ezért kellene minél hamarabb írni a gothicos srácoknak, mert ha minden csak rajtunk múlna akkor nem lenne probléma.
Na mentem. VAgy leszek még ma vagy nem.
Bye!

Hunnenkoenig
A videok megvannak, persze, csak ugye nemetül :-)
Na mindegy.
Sok sikert :-)

HornOxnak tegnap irtam, de nem jelentkezik a dög :-)

Randal
Mindegy, majd máshol megnézem.
A videókat nem tudom felrakni. De a G2-é megvannak neked is, gondolom. A G1 meg tökéletesen mûködik.
Szóval szórakozok majd egy kicsit.
Legfeljebb bik-bõl bikbe nyomom át, hogy legyen hang majd aviba és majd vissza bikbe.
Nyugi megoldom, hisz valamilyen szinten ilyet tanulok😊

Hunnenkoenig
Randal, fel tudod tenni valahova a videokat? Egy ftp-re?Akkor letöltenem es megneznem. Vagy DC++ -on, csak olyan hub kell, ahol nincs limit...

Az oldalhoz:
Biztos nem a gepem nyitja meg, mert nekem a browser ugy van beallitva, hogy automatikusan törli a temporary internetfilest es a cookie-kat mikor becsukom.

Tehat üresen indul a browser minden alkalommal.

Haveroktol is müködik, söt jonehanyan vannak a forumon Magyarorszagrol is, szoval nekik is megy!

Szerintem nalatok van a hiba. A browseretek be van allitva automata frissitesre?

Az internetes beallitasoknal a "mentett oldalak uj verziojanak keresese" -> "Mindig"

Randal
Na mindegy majd összeszenvedem vhogy.

Hunnenkoenig
Mivel a gothic meg a regi audiocodecet hasznalja, ezert a binkplayerben 100-at hozza kell adni a tömöritesi szinthez!

Randal
Ez megtörtént, mivel a G1 videóit is csak így tudtam megcsinálni, de a 2-nél vhogy nem mûködik...

Randal
A honlap egyik címrõl se jön be...
Nemtom miért nem.
Úgy nézted már, hogy töröltél mindent amit a net letöltött?
Lehet hogy neked a gépedrõl nyitja meg..

Hunnenkoenig
Valasz itt:

<b>How do you create a Bink audio stream using the old audio codec format (for use with applications using an old version of Bink)? </b>

To do this, just add 100 to the compression level in the compressor or mixer. For example, instead of level "4", use level "104".

Hunnenkoenig
Naja, igazi vegigjatszast nem lehet irni a Gothic2-höz, mivel annyira indivudalisan jatszhato, hogy lehetetlen egy semat irni :-)

Randal
hunnenkoenig:

A videókat hogyan konvertáltad?
Nekem ha átkonvertáltam bik-bõl aviba, akkor hang helyett csak sercegés jött.
A G1 videók hamarosan felkerülnek a Gamestar honlapjára, csak most költözött el a cég, és így egy dobozban kallódik a cucc.

Hunnenkoenig
Felraktam egy redirectort azoknak, akik a members.chello.at/dungeonsiege/gothic2.htm -re közvetlenül linkeltek...

Remelem igy mostmar megtalaljatok!

Randal
Nekem a rácson egyáltalán nem akart átugrani.
A Végigjátszást lementettem, csak késõbb kiderült, hogy az "csak" egy leírás.

Hunnenkoenig
menj a www.honositasok.com -ra!
Ott az oldal!

Duzsuki
Nekem sikerült kijutnom ugy, hogy egy kicsit rámentem a rácsra és ugrottam egyet. Igaz vagy 15ször megpróbáltam mire sikerült így kijutnom a kincses helyrõl. Különben a végigjátszásban benne van, hogy a fákját kell meghúzni. Én is csak utána néztem meg miután kijöttem.
A honosítások oldalhoz visszatérve mindenkinek mûködik, mert mekem még mindig nem. Azt irja ki, hogy a cím nem található. Takanohana neked müködik?

Ottto
Mond ezek a hibák mindenkinél, mindenkor elõfordulnak? Spec nekem csak a 2. ismerõs, mert csak azt csináltam meg. Már nem emléxem ponosan, de sztem nekem kivette a küldit mikor megcsináltam.

Hunnenkoenig
A helyesirasi hibak termeszetesen javitva lesznek!

Mar most is sokmindent kijavitottam, ami a következö adagban helyesen lesz.

A többi problemadra mar kaptal valaszt :-)

Szepenkerö levelröl annyit, hogy inditottunk egy peticiot, amit te is alairtal, ha jol lattam. Az el lesz küldve nekik is.

De, azert lehet, hogy beszolok nekik külön is :-)

Takanohana
Szia!
A várostérkép gonddal én még nem találkoztam, Constantino-féle küldetés tényleg aktív marad, én is észrevettem.
A Kincses Szigetrõl annyit, hogy mielõtt bemész a barlangba, az egyik fáklyával, ami valójában kapcsoló, hatástalanítani kell a csapdát, különben bennt ragadsz. (Vagy egy gyorsaság elixírrel kirohanhatsz a csapdán át, úgy kevesebbet sebzõdsz.)

Randal
Sziasztok!

Egy új link:
Sajna még csak németül:
http://gothic2network.net/
Egy mod oldal, van angol verziója is. Adtak ki egy új modot, sajna megint csak németül

Egy kis angol komment:

If you read through JoWood's press release, you may have found these lines:
Approximately 30 percent of 2004’s releases will be targeted at the fast expanding console market. The schedule includes another derivative of the highly successful Gothic series as well as Add-ons for the titles SpellForce, Soldner and Wildlife Park.
<...>
JoWooD boasts an impressive line-up for 2005. Among 2005’s key titles will be Soldner II, SpellForce II, The Guild II, Star Gate SG1, another Giant title and a new sequel to the Gothic series.

So, 2004 sees an addon for Gothic 2 and 2005 Gothic 3. I first thought this must be Night of the Raven, but the German version of the PR says exactly the same and also Koch Media just confirmed there will be another addon, at least they know that both the 2nd addon and Gothic 2 will be released through them.
We'll keep you updated - and we also assume, the first addon must be pacing to an English version, as otherwise no one would seriously announce another addon, would they?

Ezek szerint lesz még egy kieg a G2-höz(de lehet hogy ez csak az elsõ???) meg 2005(!!!)-ben jön a Gothic 3.

Asszem megtanulok németül, így legalább nem kell az angol verzióra várnom.

A g2 angol fordítására:
Hunnenkoenig:

A fordításban van jópár helyesírási és elírási hiba, remélem ezeket javítottátok( ha nem akkor elvállalom, de csak hétvégenként tudnám csinálni), meg jópár német(!!!) szöveg van benne, így sajna csak hallás útján értem mit pofáznak.

Észrevettem pár hibát is a játékban ha az:

1. A várostérkép egyszer csak átváltozik nagytérképpé és úgy is marad.
2. Ha feladom a tolvajokat, akkor a Constantino gyûrûje küldetés aktív marad. (ehhez tartozik, hogy a fogadósnét nem tudom feladni, hiába mondta el, hogy mindent tud.

3. A Kincses szigetre bemenni be lehet (beugrottam), de kijutni sehogy se tudok...hacsak nem kell hozzá zárnyitás.
No meg rengeteg álkulcs.

No mégvalami Hunnenkoenignek:
Gondolom próbáltad már, de azért megkérdem:

Nem lehetne írni egy szépenkérõ levelet a Pyranha-Bytesnak, Jowoodnak, Atarinak vagy bárkinek, hogy legyenek szívesek elküldeni a G1, G2 angol és német verzióinka TEJES szövegfájlait, valami kis konvertálóval együtt?

No, nem is terhellek je jobban, mert látom sok dolgod van.
Bye!

A G1 videókról még semmit nem tudok😞

Takanohana
Érdekes, hogy Wolf végig azért könyörög, hogy ha tudok neki valami melót, feltétlenül szóljak, mert az életét elunja már. Mikor meg mondom neki, hogy Bengarnál van meló, pénzt kér tõlem, nem is keveset. Ahelyett, hogy kezet csókolna.

Johnyy
Matrix vagy mi

Johnyy
Azt soha nem teszik meg!!!!!!

nyam-nyam

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Ottto
Hmmm. Lehet hogy lesz a gothic 2-nek egy 2. kiegésszítõje is.

Shan
Mondj egy hub-ot is hozzá, lécci! thx
Ottto
3. oldal? AFFENE! Ha ez így megy, lehúúznak minket a süllyesztõben.

Mikorra várhatunk frisss magyarítást a 1-hez, és mikor a 2-höz.

Johnyy
DC++

Hunnenkoenig
Örülök, hogy be tudsz szallni!

Hat nem sokat alszok az biztos :-)
Galaxiest egesz heten nem tudtam jatszani, mert sok mas dolgom volt :-(

Talan ma sikerül ujra...

Shan
A gothic 1 -et szeretném megszerezni...Tudtok segíteni?

köszi.
yellowcab
soha nem alszol akart lenni,de gyengén gépelek😞

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

yellowcab
doha nem alszolsz?
biztos nyomod a galaxies-t😊))

yellowcab
Szia König

Mostanában van idõm fordítani,hát arégi munkahelyemet otthagytam,úhyhogy arra címre nem tudsz fordítanivalót küldeni
Lökj át ide:
[email protected]

Hunnenkoenig
Ha elnezel az oldalra, ott kint van, hogy hany szazalek van kesz.
Az uj 65%-os anyagot minden nap varom, hogy kitehessem, de hat sajna nem jön...