Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenki fõhõs szeretne lenni.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Hé! Most jut eszembe! Gothic Online. Nem is rossz ötlet nem?
Van az ingyen is. Runescape. Hát olyan is, de attól még nem rossz.
Vagy az AO 7 day trial. Kell bankkártyaszám, de ha idõben lecancelolod, akkor nem fogsz fizetni érte.
na mindegy, én itt falun modemmel nem fogok fizetni egy mmorpg-ért. esetleg ha szélessávú netem lenne.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Egyértelmû 😊
"Ha Tomb Raiderbõl csináltak egy viszonylag sikeres filmet, akkor a Gothicból egy sok faszábbat lehetne csinálni."
Az a baj hogy fantasy filmeket nemigen gyártanak, mert drága, és nincs akkora nézetssége mint egy Angelina Jolie akciónak. A Gyûrûk urát is igen drága és nehéz volt megcsinálni, de be is futott. A legtöbb filmstáb sajnálja a pénzt, így nemm vágnak bele.
"Mondjuk fogalmam sincs, h miért csak ilyen "kevesen" Gothicoznak"
Nem csak a fejlesztõcég nemismertsége miatt. Hanem megint hogy kevesen kedvelik a mûfajt. Õszintén bevallom, én úgy töltöttem le a gothicot, hogy nem is tudtam milyen játék. Az Enclave után kutattam. Nemm volt. Néztem, gothic 2 hasonló game, letöltöm. És aztán nem bírtam letenni. A legtöbben ezt nem csinálnák meg. Ha nem ismernek egy játékot, ott hagyják a francba. És ez lesz a végzetük.
RPG kategóriában a Gothiccal együtt ez a kettõ a kedvencem
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Részemrõl csakaz 1. részt játszottam végig 3szor,(templomos zsoldos tûzmágus) ezt nem azért írom hogy én jajj de mennyire jo vagyok hanem azért mert az a célom hogy még õrel is végigjátszam és akor elmondhatom hogy az1 rész minden négyzetminliméterét megismertem és átéltem , és akor lesz kiirva az oldalra hogy g2 hun 100 sz és akor kezdek neki a 2-nek. A gothic szerintem sokkal jobb a morowindnél és ugy az összesnél amit emlitettél Der , na jo a Kotor hát ami star wars az csak jó lehet épp ezért ennek a játéknak a neve adta a reklámot és a téma az egekfelé minõsítette, természetesen a nwn karakterfejlõdése és a skill meg minde iszonyu jó de akkor is a gothic az jék a javából.
Haveromman pl sokszor aról dumálunk hogy " kegyetlen jo a játék és ez minden mondatunk. hehe...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Amúgy a történet szerintem is király. Ha Tomb Raiderbõl csináltak egy viszonylag sikeres filmet, akkor a Gothicból egy sok faszábbat lehetne csinálni. Csak az gond, hogy a játékot kevesen ismerik, ezért nem érné meg megfilmesíteni.
Mondjuk fogalmam sincs, h miért csak ilyen "kevesen" Gothicoznak. De szerintem ez is a média miatt van. Igaz, a számítógépes játékok terén még nem igazán beszélhetünk a média építõ és (inkább) romboló munkájáról, de azért érdemes megfigyelni, h a magyar pcgamer lapoknál (Gamestar, PC Guru, Gamer) említésre sem méltatják ezt a szenzációs játékot. Amikor megjelent a G2 írtak egy-két cikket, h jó meg minden, de aztán totál feledésbe merült az egész. Ez nem így van a többi RPG-nél (NWN,KOTOR, Diablo, Broken Sword, Morrowind). Szal' nem tudom. Talán a kiadó is népszerûsítgethetné egy kicsivel nagyobb lendülettel. Folyton sírnak, h kevés az eladott példányszám. Hát persze, h kevés, ha a kutya se ismeri a játékot!
Ez a haláleset csak azért kellett, hogy karink 0-ról induljunk. (A 3-ban meg megátkoznak minket. Ennyi)
és 13 nap alatt éhen halt volna a csávó da az ércpáncél táplálta meg tartotta a köveket.
(Igen, jövõhéten péntek 13. szülõi a suliba és én elõre félek
)\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Ki is probaltam.
Menj el a kupiba es ott ül egy csaj a fotelban. ha jol beallitod a kamerat, valami szepet latsz! :-)
jobb ötletem nincs, viszatérve gyakorlatilag mindegy mert 13 napot sem lehet kibírni csak a mágikus érc páncél tartotta a csávót életben , ilyne szempontból mindegy csak a játék szempontjából logikus, a 13 meseszám( ja jövö héten péntek 13) meg lehet 2 hétre kerekíteni
Te kibírnád étlen-szomjan mozdulatlanul 1 hónapig?

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
azaz 13nap dekolás a kövek alatt 1 nap idézgetés és xardas tornya , ami már a második rész kökemény valójában!!!!!!!!!!
Na jo , ugye a játékban is telik az idõ de az 1outro és a 2intro körött 2 hét a külömbség, de javítsatok ki ha nem így van.
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])