Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
A gothic eleve nem lenne jó multiban...
Mindenki fõhõs szeretne lenni.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

huu azt én is megnézem! jo hogy szoltál! csá

Ottto
Naná. De most megyek. Kezdõdik a rémálom az elm utcában 4 (rtl) Nem hagyhatom ki. Pá pá

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

ja! Gothic Online! állat lenne!

Ottto
Mind1 nem érdekes. Lényeg hogy ha igen jót akarsz játszani, nem szabad szûkre fogni a pénztárcádat, mert megérti 😊

Hé! Most jut eszembe! Gothic Online. Nem is rossz ötlet nem?

semmi semmi... 😊 (lelancelolod, bankkártyaszám? most meg én nem tudom hogy miröl beszélsz 😊

Ottto
(Gyu? Gamestar? Nem tomm mirõl beszélsz)
Van az ingyen is. Runescape. Hát olyan is, de attól még nem rossz.
Vagy az AO 7 day trial. Kell bankkártyaszám, de ha idõben lecancelolod, akkor nem fogsz fizetni érte.

mintha csak Gyu-t hallanám a Gamestar-tol na mindegy, én itt falun modemmel nem fogok fizetni egy mmorpg-ért. esetleg ha szélessávú netem lenne.

Ottto
Persze, jók is azok. Mostanában én is csak azokkal játszok (Tomb raider 6, Nfs <-bár ez nem rpg), de mit nem adnék még egy hétért az Anarchy Onlineon

nekem megteszik a sima rpg-k is. itthon ücsörgök: gothicozok + morrowindezek meg stb...

Ottto
Ne fogadj rá. Egy Online gamehez nincs fogható. Nem csoda hogy fizetnek érte 😊

sztem egyáltalán nincs elcseszve! inkább játszok ezzel mint egy fizetös mmorpg-vel.

Ottto
Én soha nem játszottam a morrowindal. De azt monják sokan hogy nagyon elcseszett (Lásd:Esrohnoil #10652 😊) Szal nem sajnálom nagyon.

teljesen igazad van, ezzel egyet értek! elsöre nagyon bonyolultnak tartottam a Morrowindet. a Gothicban (1) pedig a realitás tetszett, (egy bottal a farkas ellen) Nagyon eltalálták!

Esrohnoil
Viszont a morrowindtõl azért ment el a kedvem, mert a Gothic után élettelennek tûntek a figurák. Nem tették a napi dolgukat. Akkor buktam ki mikor vmelyik NPC elküldött azzal h. nem ér rá beszélgetni, mert más dolga van, holott egy helyben ácsorgott és nem csinált semmit. Azóta nem Morro-zok.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Ottto
Morrowind kimaradt 😞

a Gothic király! az egyik legjobb a müfajban, de mégsem annyira szabad mint pl a Morrowind. én mindkettöt szeretem!

Ottto
Az enclave is rpg, csak nem szabad. Ezért nem is jó. Sztem ha rpg, akkor a szabadság legyen az elsõ. Ezért jók az AD&D-s játékok, Online rpg/scifi játékok, vagy a Gothic 😊

Ottto
Nem egészen. A gothic1-ben addig nem is tudtál megsebezni egy bizonyos szörnyet, amíg nem volt meg a megfelelõ szinted/fegyvered hozzá. Így egy nyomorult farkast se bírtam megölni 3-as szinten. A 2-ben nincs ilyen. Ott nekimehetsz 1-es szinten, botocskával egy trollank, meg fogod ölni. Iszonyatosan sokáig fog tartani, de meg fogod.

Esrohnoil
Nem egészen a 0-ról. Emlékezz csak h. a 2.-nak már az elején elég egyszerû volt goblint ölni, míg az elsõben azért már kellett kicsit fejlettebbnek lenni hozzá.

az Enclave is jo játék sztem. bár nem annyira rpg. a Gothic 1-et elöször 2001-ben egyik barátomnál láttam, akkor nem fogott meg igazán. amikor olvastam a Gothic 2-röl, egyböl meg akartam szerezni. a vége az lett hogy a 2-ót elöbb vittem végig mint az 1-et.

Ottto
"Akkor a 3-ban is 0-ról kell majd indulni az átok miatt??"
Egyértelmû 😊

"Ha Tomb Raiderbõl csináltak egy viszonylag sikeres filmet, akkor a Gothicból egy sok faszábbat lehetne csinálni."
Az a baj hogy fantasy filmeket nemigen gyártanak, mert drága, és nincs akkora nézetssége mint egy Angelina Jolie akciónak. A Gyûrûk urát is igen drága és nehéz volt megcsinálni, de be is futott. A legtöbb filmstáb sajnálja a pénzt, így nemm vágnak bele.

"Mondjuk fogalmam sincs, h miért csak ilyen "kevesen" Gothicoznak"
Nem csak a fejlesztõcég nemismertsége miatt. Hanem megint hogy kevesen kedvelik a mûfajt. Õszintén bevallom, én úgy töltöttem le a gothicot, hogy nem is tudtam milyen játék. Az Enclave után kutattam. Nemm volt. Néztem, gothic 2 hasonló game, letöltöm. És aztán nem bírtam letenni. A legtöbben ezt nem csinálnák meg. Ha nem ismernek egy játékot, ott hagyják a francba. És ez lesz a végzetük.

Esrohnoil
a Summonert ismeritek? Nekem nagyon bejött a története, az események, a hangulat... És a zenéi is egész jók. Csak ajánlani tudom.
RPG kategóriában a Gothiccal együtt ez a kettõ a kedvencem

Johnyy
A Brocken Sword3 nem rpg ez tény

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Johnyy
Nem az a lényeg hogy a Bs rpg hanem az hogy a Gothic sorozat hús-vér rpg és a legjobban eltalált hangulatú stbstb , nem dícsérgetem mert aki itt van mindenki tudja!!
Részemrõl csakaz 1. részt játszottam végig 3szor,(templomos zsoldos tûzmágus) ezt nem azért írom hogy én jajj de mennyire jo vagyok hanem azért mert az a célom hogy még õrel is végigjátszam és akor elmondhatom hogy az1 rész minden négyzetminliméterét megismertem és átéltem , és akor lesz kiirva az oldalra hogy g2 hun 100 sz és akor kezdek neki a 2-nek. A gothic szerintem sokkal jobb a morowindnél és ugy az összesnél amit emlitettél Der , na jo a Kotor hát ami star wars az csak jó lehet épp ezért ennek a játéknak a neve adta a reklámot és a téma az egekfelé minõsítette, természetesen a nwn karakterfejlõdése és a skill meg minde iszonyu jó de akkor is a gothic az jék a javából.
Haveromman pl sokszor aról dumálunk hogy " kegyetlen jo a játék és ez minden mondatunk. hehe...

Bandew
A Broken Sword mióta RPG?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hunnenkoenig
Ja, en is beszeltem valakivel mostanaban, aki a legnagyobb RPG-snek vallotta magat es mikor mondtam neki a Gothicot, csak nezett es azt se tudta eszik-e vagy isszak?

Akkor a 3-ban is 0-ról kell majd indulni az átok miatt??

Amúgy a történet szerintem is király. Ha Tomb Raiderbõl csináltak egy viszonylag sikeres filmet, akkor a Gothicból egy sok faszábbat lehetne csinálni. Csak az gond, hogy a játékot kevesen ismerik, ezért nem érné meg megfilmesíteni.

Mondjuk fogalmam sincs, h miért csak ilyen "kevesen" Gothicoznak. De szerintem ez is a média miatt van. Igaz, a számítógépes játékok terén még nem igazán beszélhetünk a média építõ és (inkább) romboló munkájáról, de azért érdemes megfigyelni, h a magyar pcgamer lapoknál (Gamestar, PC Guru, Gamer) említésre sem méltatják ezt a szenzációs játékot. Amikor megjelent a G2 írtak egy-két cikket, h jó meg minden, de aztán totál feledésbe merült az egész. Ez nem így van a többi RPG-nél (NWN,KOTOR, Diablo, Broken Sword, Morrowind). Szal' nem tudom. Talán a kiadó is népszerûsítgethetné egy kicsivel nagyobb lendülettel. Folyton sírnak, h kevés az eladott példányszám. Hát persze, h kevés, ha a kutya se ismeri a játékot!
Ottto
Méghogy gáz az elõtörténete. A gothic 1 története 10/10 pontot érdemel, mert nagyon jól kitalálták. Totál összeáll meg minden.
Ez a haláleset csak azért kellett, hogy karink 0-ról induljunk. (A 3-ban meg megátkoznak minket. Ennyi)

Johnyy
Amugy sztem tök jo hogy az 1. részt folytatták történetileg és a volt térkép is bejárható, az egyik ujságban azt ítrák hogy a 2 elõtörténete "bugyuta". Na most ez nem igaz mert a elötörténet maga az elõzõ rész és szerintem totál jól kapcsolták össze a folytatással , választ adva arra is hogy mért kezdünk ennyire alap szinten
és 13 nap alatt éhen halt volna a csávó da az ércpáncél táplálta meg tartotta a köveket.

Ottto
A fõhõst a halálból hozták vissza. A Páncélja csak abban segített hogy a kövek nem zúzták agyon. De ettõl még akár éveket is kibírt volna. Mindenesetre utánanéztem és igazatok volt. 13 nap.

(Igen, jövõhéten péntek 13. szülõi a suliba és én elõre félek )

Hunnenkoenig
Igen tudunk (en legalabbis)
Ki is probaltam.
Menj el a kupiba es ott ül egy csaj a fotelban. ha jol beallitod a kamerat, valami szepet latsz! :-)

Johnyy
13 nap akor tuti , Payne:Szerezz be egy másik cd-t (gothicot) ha írott , ha meg eredeti akkor reklamálly
jobb ötletem nincs, viszatérve gyakorlatilag mindegy mert 13 napot sem lehet kibírni csak a mágikus érc páncél tartotta a csávót életben , ilyne szempontból mindegy csak a játék szempontjából logikus, a 13 meseszám( ja jövö héten péntek 13) meg lehet 2 hétre kerekíteni

Esrohnoil
13
Te kibírnád étlen-szomjan mozdulatlanul 1 hónapig?

PAYNE
figyi nem tudja valaki hogy az mért van hogy nemtom felvenni mert a harmadik cd nél megáll??

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Ottto
Az 30 days later. Vagy rossszul emléxem?

Johnyy
HM , biztos? Két hét az az egy honap, nem? Az 1 azzal ért véget hogy "elaludt" az alvo azt án a 2 introlyában az van hogy 13 days later xardas was teleporting him to the towr
azaz 13nap dekolás a kövek alatt 1 nap idézgetés és xardas tornya , ami már a második rész kökemény valójában!!!!!!!!!!
Na jo , ugye a játékban is telik az idõ de az 1outro és a 2intro körött 2 hét a külömbség, de javítsatok ki ha nem így van.

Ottto

A Gothic 2 1 hónappal az az 1 után játszódik.

Johnyy
Tök siró hogy ujra fel lehet fedezni az 1. rész térképét egy késõbbi játékban azaz 2 hétel késõbb!

spatz
Mail ment

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Takanohana
[email protected]

Elõre is köszi.

spatz
Az, ami 1.részben volt, attól északra kell menni, és a mocsári sárkány és a tûzsárkányt ha összekötnéd egy egyenessel, a akkor kb. a felénél lefelé a régi démontorony felé, ha mondasz egy mailt küldök Neked térképet.

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

nekem sem volt ragadozo fönök ott!

Takanohana
Hát akkor már az egészet nem értem. A térképet bekutyagoltam a rohadt dögért, de nem találtam. Melyik torony? Az elsõ részben ami az orkföldön állt és most egy láda van a tövében?

Az nem lehet.Csak akkor jelenik meg a torony alat ha beszélsz Bilgottal és megigéred neki hogy elviszed öt a Hágo elejéhez.Akkor elmondja hogy észrevette hogy a ragadozok között van egy fönök akit a többi tisztel BLA BLA BLA na és akkor odamész a toronyalá és kinyírod.Én így csináltam.

Takanohana
Beszéltem már Bilgottal, de így sem ment a dolog. Valószínûleg már elõtte kiiktathattam azt a ragadozót, amikor még nem vettem fel a küldetést. (Bár a küldi kedvéért újratermelõdhetett volna). Na mindegy, majd egy következõ játékban jobban odafigyelek.

Ottto
De. Gothic 2 addon, vagy Gothic 2 The Night Of The Raven, csak ez nagyon-nagyon hosszú

Johnyy
Azaz hogy add on sztem nem kiegészítõ

Ottto
MÉG nincs.
Április Április Április Április Április Április Április Április Április Április Április Április Április Április