Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Régen is észrevettem... Sztem aki végigvitte azok töbségének feltûnt.
Most kezdtem el megint, mert meg se akad a mostani videokarin ha minden maxra van húzva. No meg szebb is lett (élsimítás, színmélység növelése...)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
En csak a szövegeket küldtem HornOx-nak. Ö konvertalja *.vdf formatumba es en tömöritem telepitöbe. Utana kerül ki a lapra.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Hozzászokhatnátok, hogyha tudják a választ úgyis írják, ha meg nem, akkor meg nem 😛
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
És mire megjön a 65ös adigra lehet küldeni a konvertálandó anyagot ujra
, Ja a következõ hány %os lesz lehet már tudni?Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Hogy lehet az..Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Megkaptad a fordítást amit átküldtem?
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
Néztem a barlangban de ott csak egy dragonsnapper volt semmi más, please help.
Hunnnenhöenig?
Épp ideje. Már elvonási tüneteim voltak. Komolyan. De addig nem akartam játszani, amíg nincs meg a teljes gothic 1 magyarosításRemélem szombaton átküld, és te felteszed az oldalra, mert már nagyon várom
Szentül megigerte, hogy a hetvegen elküldi az uj forditast konvertalva!
CSak szolni akartam :-)
Akor pontosítsunk + Beliar : éjszaka és halál,,, stb stb . .. hm ez az uj mitológia...
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Vatrastól hallottam vmi olyasmit is h. Adanos a változás, a folytonosság istene.
Beliar=Nekromácia=Sötétség, pusztítás
Adanos=Vízmágia=Tudás, mindenség, víz
Innos=Tûzmágia=Fény, jóság, tûz
Vatras a kedvenc NPC-m a 2. részben. Azt bírtam h. ingyen meggyógyított bármikor.
Nektek ki?
A paplovagok túl lekezelõnek tûntek nekem a 2. részben, ezért álltam elõször inkább zsoldosnak.
A kieg.-ben télleg több szerep jut a vízmágusoknak? Szívesen beállnék közéjük.
Várom már h. angolul is megjelenjen, németbõl nem túl sokat értek...
Vízmágia=Adanos=tudás
Tûzmágia=innos=felkelõ nap
Hogy egészen pontosak legyünk

Ugyanis van meg valaki, aki Zolika neven ügyködik. Biztos összekevertelek benneteket :-)
Akkor küldjek, vagy ne?
Innos legyen velünk, ezekben a nehéz idõkben

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Az angol verzió áprilisban várható

[