Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkHorSe
ki hanyas szinten vitte végig a játékot ??

igyekeztem mindent levadászni questeket megcsinálni de nem tudtam elérni a 40es szintet 😞

Swedish people are albino monkeys

Esrohnoil
Sztem kompatibilisnek kell lennie, mivel az egy kiegészítõ, vagyis eredeti nyelven is az eredeti szövegeket használja a régi eseményeknél, meglévõ szövegeknél.
Jól gondolom?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Bond 007
Srácok lenne egy talán még nem aktuális kérdésem. Szóval a jelenlegi Gothic 2 fordítás kompatibilis lesz-e a nemsokára megjelenõ kiegészítõvel, vagy újra kell majd az egészet konvertálnotok?

Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!

Hunnenkoenig
Csak egy kicsit feljebb kell pillantanod a fejlecre a cim ala! Naaaaagy piros betükkel ott van a link!

XCoMA
Bocsi, egy hülye kérdés:
honnan lehet letülteni a G2 honosítását?
Nem emlékszem már rá, és a gépem is le lett formázva!

én is kérdeztem már a fejeseket de kussolnak!
DarkHorSe
hát a gamestar bekaphassa

Bond 007
Valószínûleg észrevették, hogy a Gothic 2 cds és így dupla cd melléklettet kellene csinálni, ami persze növeli az elõállítási költségeket, illetve a DVD-n kevesebb hely maradna a többi cuccnak. Ez mondjuk csak feltételezés, mivel senki sem akar válaszolni a gamestartól a kérdésekre!

és úgy tûnik a májusiból is ki fog!
Hunnenkoenig
Ki lett rakva egy par napja a Gothic 1 uj telepitöje!

ezt mar tenyleg 2.0-ra irtam. Randal te is azt tedd legyszi.

Egyben telepiti a scripteket es a forditast es automatikusan megtalalja a jatek könyvtarat a merevlemezen!

Ha valami hiba van benne szoljatok legyszi, en nem tudtam letesztelni, mert a demo-nak mas a fajlrendszere.

Köszi!

Mészy
Úgy tûnik az áprilisi gamestarból kimaradt a Gothic...

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Hunnenkoenig
Oksi, este kiarakom :-)

Randal
megkaptam, de nemtom ellenõrizni, otthon tudom csak sajna.
rakd ki, biztos jó.
Ha nem akko meg szólok.

Hunnenkoenig
Randal, en megcsinaltam es küldtem emailt, hogy honnan szedd le!

Vartam a visszajelzest, hogy aztan en is kirakhassam!

Megkaptad a mailt?

Esrohnoil
Mikor lesz 100% a 2. magyarítása?
Csak mert a hugom is nekiállt az elsõ résznek, és tetszik neki. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Randal
Hunnenkoenig:

Nem tudtam, berakni egy telepítõbe a kettõt, mert nem tudtam neki két külön telepítési útvonalat adni, de hogy miért nem azt nemtom.
Újabb verziójú progi kellene.

Már miért lenne égõ? Ez a játék tipikusan az a fajta amivel akár még évek után is szívesen játszik az ember...
Minden tekintetben megállja a helyét, még ma is.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Duzsuki
Az Angol verziót már eleve ezzel a patch-el adták ki ugyhogy, ne keresed mert része a játéknak.

Hali srácok! Tudom, hogy égõ de csak most szerváltam be a gothic 2-t. Érdekelne egy dolog: honnan lehet lekapni az 1.31-es angol patch-et? Eccerûen nem vagyok képes megtalálni. Ha valaki megdobna egy linkkel azt nagyon megköszönném...Kösz elõre is.
PTW
en azt hallottam hogy most aprilisban jon.. de nem tuti..

Faki
Olyat tudtok-e, hogy hol lehet (ha lehet egyáltalán) fellelni a Gothic zenéit. Nagyon bejövõsek és nagyon meg szeretném szerezni.

DarkHorSe
hurráh

mikor lesz angolul a gothic 2 kiegje?
ja és akinek kell a Gothic 1 annak csak annyit hogy a 9-én megjelenö Gamestarhoz az lesz a full játék

Hunnenkoenig
Aha, most leszedtem, de ket telepitö van egy rarban. Ez miert van?
Miert nem lehet mindet beletenni egy telepitöbe?

Amugy en annak idelyen 2.0-ra kereszteltem az en honlapomon, Randal meg 1.1-re...ez most egy kis zavarodast okozott szerintem....

Esrohnoil
sztem nem telepíti, azt manuálisan teheted meg, csak beletette a rar-ba.

Hunnenkoenig
Na most akkor a telepitö telepiti a scripteket is?
Kicsit zavaros most ez nekem....

tibor16
Prímán megy.....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Sziasztok, szia Bond 007. Bocs, de azért nem reagáltam mert újra kellett telepítenem az XP-t. Most megtaláltam Randal honlapján a peccset, örök hála akárki is volt az elkövetõ. mindjárt ki is fogom prószálni. köszi a segítséget.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Randal
Bele van rakva a telepítõbe. Én már megcsináltam.
Igaz külön van a magyarosítás meg a scriptek, de egy rar fájlban vannak benne.
Az oldalamról lekaphatod.

Hunnenkoenig
Randal, akkor azt is bele kene tenni a telepitöbe, nem?

Majd akkor holnap megcsinalom es felrakom.
Bocs ezt nem tudtam :-)

Köszönöm szépen mindegyikõtöknek. Neki is veselkedek letesztelni, hogy sikerül-e.
Mégegyszer THX!

Ottto
Szép 😊

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Randal
Anemtommi.

De nézzétek emg eztet:
Alul vanna a térképek sok hasznos infoval

http://www.mondgesaenge.de/G2DB/EN/

Ottto
Végülis nem baj. Addig Lineage 2zünk 😉

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Randal
'Tallica rulez(kivéve két album)😊
Az angol nyelvû az állítólag áprilisban jön ki, valszeg a végén, szal május elején lesz.

SecMan
A Gothic 2-höz mikor jön ki az angol nyelvû kiegészítõ? Vagy már kijött?

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Bond 007
Nekem is volt problémám Lukorral. Ölj meg mindenkit a temetõben majd változz át valamilyen gyorsabb szörnnyé, mondjuk farkassá és csald el a bal oldali lyukba, oda ahol 4 oszlop van. Ott változz vissza és akkor meg fog szólítani. Elfut a falig majd megint megszólít, a dumcsi után pedig használd az ork teleportot a fal mellõl!

Randal
rorr:
Elméletileg felnyomod a magyarosítást, meg a scripteket és úgy megy. Kipróbáltam.
Ellenõrizd le, hogy jó helyre telepíti-e a fájlokat.

Hunnenkoenig:
Ja azok is kellenek, szedd le a honlapomról. Van ott minden, ha gondolod ellenõrizheted a videófeliratozásomat is, hogy egyezik-é😊

Hunnenkoenig
Randal, HornOx nekem küldött scripteket, de nem tudtam mire kell. Az is kell a forditashoz? Akkor felrakom azt is.

Valoszinüleg az is hozza van akkor allitva a legujabb forditashoz....

rorr
ja! a gothic1 magyarosításáról van szó!

zoozoo
Sirály

Takanohana
Hi!
A Baal Lukor féle bug elég sok gondot tud okozni. Nekem például jött egy darabig, de aztán valahova elmászkált, és alig találtam meg...
Szóval ha már mindkét fél tekercs nála van, akkor még egyszer beszélnie kellene hozzád, valahol a nagy terem elõtt még. Akkor kéne azt mondania, hogy sikerült lefordítania a szövegeket, és már dolgozik a varázslaton. Aztán a nagy teremben pedig a négy oszlop közé ha állsz, akkor mondaná, hogy elkészült, és itt a tekercs.
Valaki nemrég írta itt, hogy ha átváltozol valami vadálattá, mondjuk farkassá, akkor Lukor megtámad, és elcsalhatod mindenfelé, amíg végre megszólít. Próbáld ki, mit veszíthetsz. Ha nagyon nem megy, csalj egy kicsit.
"S" MARVIN "S", aztán állj a fal elé, ahol át kéne teleportálnod, és nyomj "K"-t. Beteleportálsz ezzel, nyisd ki a csörlõvel a kaput, és beszélj Lukorral. Ha még mindig nem követ, támadd meg, vagy változz át, és így csald el az áldozati kõig, itt már csak neked esik...
Ha így sem, akkor passz.

Mármint úgy értem, hogy nem õ fogja felolvasni a tekercset. Neked kell. 😊)

Hello,
Már bent vagytok a baloldali teremben? Lukor egy fal mellett áll? Csak azért kérdezem mert nem õ, hanem Te fogsz elteleportálni. Elvileg adott neked egy teleport tekercset. Nézd meg az inventorydban. Ha ott van akkor használd. Remélem ez volt a baj.

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Igaz ez az elsõ résszel kapcsolatos, de hátha itt tud valaki segíteni.
A szitu a következõ: Cor Angar elküldött Baal Lukor után az orkokkal teli barlangokba. Lukor-nak össze is szedtem a két darab fél tekercset. Ezután semmi. Megnéztem a végigjátszást, ott az van írva, hogy már alapból velem kéne futkosnia, a bal oldalon lévõ teremben felolvasná a tekercset, és átteleportáltatna egy másik terembe. De õ csak kint áll, és nem csinál semmit.
Olvastam valami lukor_bugfixbook-ot, de azt nem igazán értem, hogy mit csinál. Valami könyvet adott, ennyi, nem tudok mire menni vele.
Örülnék ha valaki tudna segíteni, mert az elõzõ mentésem több órával elõtti mentés.
Elõre is köszi!

rorr
HI Randal!légyszives írd le mit kell csinálni ,hogy kiírja a szövegeket és nem csak a válaszokat nekem nem müködik az 1.1-es magyarosítással sem!!!!!!!!köszi!

Randal
lehet tölteni.

Randal
Sziasztok!
Volt egy kis gondom a freeplanettel, kb 1 óra múlva letölthetõ lesz minden, ami az oldalon van. Itt vannak az elérhetõségek:

http://user.sync.hu/randal
http://randal.fpn.hu
http://randal2.fpn.hu
http://randal3.fpn.hu

Bond 007
Még a fenruáriban írták, hogy tavasszal lesz 3 teljes játékok, köztük a gothic, és mivel a márciusiban nem az volt, és elõreláthatólag az áprilisiban sem az lesz, így marad a május, persze ez nem 100%. Lehet, hogy csak nyáron lesz.Addigis megpróbálok pontosabb infokat szerezni!

Randal
Sziasztok!
Látom vki csinált egy kis javítást a G1-gyel.
Nekem volt olyan problémám, hogy felraktam a cuccot, viszont a válaszokat nem írta ki. Aztán észrevettem, hogy kell a script is hozzá.
Nemsokára csinálok a "honlapomon" egy kis frissítést, majd írom miko lehet nézni.

Gothic: Hogyne emlékeznék rád😊))
Hunnenkoenig: Az gáz, az Amazon meg elég soké szállít, meg ott se nagyon van, csak kérni lehet.