Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi szépen! Sikerült abszolválni a problémát!😊 Hála!

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Johnyy
Névszerint "AR" nevezetû exe file, azt is muszály felülírni, tuti hogy ez a probléma!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Ottto
Kell hogy legyen egy másik crackfile is az indító crackfile mellett. Már nem tom a nevét. Ha nincs, akkor szivacs....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

az összes crack file-t be kell másolni. ennyi.

Lehet hogy láma vagyok de nem egészen értem mi az hogy "nem installált" cd-vel játszom! Egyébként meg Nightwish forever!

Esrohnoil
nem installált Gothicot írtál cd-re és arról nyomod? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hi All!

Most kezdtem el játszani a gameval és rögtön egy olyan próblémaával szembesültem,hogy amikor ütöm a goblinokat akkor kiirja: "copy protection error". Senki nem tudok megsebesíteni, Mit lehet ilyenkor csinálni? Végigolvastam vagy 25 oldalnyit de nem találtam választ. Please help!!!

Hunnenkoenig
Mailt megkaptam, köszi!

A videoknak a szövege szerintem ugyanaz. Legalabbis lenyegeben.

Csak en azt hiszem egyszer elirtam Beliar nevet az egyik videoban. Arra ügyelj :-)

Randal
Hali!
Hunnenkoenig: Mail ment.

Nos a fordítás már teljesen kész van. Remélem. Tesztelve kb 30%-a lett, de nem hinném, hogy a többi rossz lenne, de majd meglátjuk.

Az a pár mondat már eddig is le volt fordítva, csak lehet, hogy a konvertáló progi nem fogadta el vmiért.

A videók is készen vannak. Már ki vannak írva cd-re és majd mennek a Gamestar szerverére még a hét folyamán.
Összesen 124 mega lett. Remélem nem sok.

Ja igen, Hunnenkoenig: Lehet, hogy a G2 angol videóit is lefordítom, persze a te szövegedet használom majd hozzá.
Remélem ugyanazok a szövegek😊)))

Hunnenkoenig
Na, elküldtem ma az uj anyagot konvertalasra!

65% kesz!

Amint megkapom, felkerül a lapra.
Remelem ez legkesöbb hetvegen megtörtenik.

Azt tom, már nem egyszer kivittem csak azt hittem lehetek rögtön Vízmágus tizes level után és nem kell zsoldos legyek.Ugy mint a régitáborba Thorus megkérdezi hogy õr vagy varázslo.De tévedtem.azért THX

Shongi
Épp ellenkezõleg, mindenképpel RÉGI Táboros legyél ha a Gothic1ben mágust akarsz!!! A történet folyamán úgyis vízmágus is leszel!!!

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

A gothic 1ben nem lehetek simán vízmágus mindenképp zsoldos kell legyek elõször??THX

kösz! megvan, sikerult ott a job oldalt... fenn voltam a fal tetején leugruk és meghal az emberke, megint felmászok aztán egy karcolásnélkül leugrik ugyan arra a pontra ->
Shongi
KÖsz hogy írod, de ott nekem nincsenek, nem lehet hogy fejezettõl függõen jelennek meg???

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Hunnenkoenig
Elegge a jobb vegen fel tudsz ra maszni.
Ha szemben allsz az ork fallal, akkor jobbra.

Probalkozz több helyen!
En kb 10 perces ugrabugralas utan megtalaltam. Kicsit nehez, de azert fel lehet ra jutni.

Ottto
Én tok egy módot, de kell hozzá egy dragon snapperré változás tekercs.
Szal ha felmész a hegyre ott délnyugaton, van egy hatalmas tó, amibõl egy folyó indul tovább. Itt le kell úszni, majd a legvégén menj ki jobbra. Itt használd a tekercset, és próbálj felugrálni a kõfalon. Nekem sikerült.

hol lehet átmászni az orkfalon mer én nem találtam "átkelõt"... és ha fel ugrok egy vizszintes gerendára egybõl leesik a fószer..
Johnyy
14,5 MB (15 263 332 bájt)

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Á, én is szivattam õket, de ez nincs hatással a farm többi lakójára.

Valaki nézze már meg legyenszíves, hogy a SHIP.BIK-je hány mega! Köszi!
Takanohana
Nem szórakoztál azzal, hogy Akil tanyáján a két testvért, (valami E-betûsek) egymásnak ugrasztottad? Mert ha igen, akkor elõfordul, hogy Akil nem bízik benned.

Takanohana
Így van, csak az 1-ben érdemes volt, a 2-ben viszont nem éri meg szenvedni vele. Ugyanabban a fejezetben, amikorra elkészül, ha kiszabadítod Bennettet, zsoldosként kapsz tõle jobbat, ha meg milicista vagy, akkor lovaggá léptetnek elõ, és úgy lesz jobb vérted, mint a rákpáncél.

Takanohana
Igen, de ráérsz akkor megtanulni a kovácsolást az alapoktól a végéig, csak ezért nem muszály kezdettõl fogva a kovácshoz beállni.

Az Ork Fal mögött ott vannak a hullák. Ha nem játszottál az elsõ résszel, akkor annyi, hogy ha már átjutottál, menj a fal mellett balra. Jó sokat kell menned, míg egy olyan részt látsz, ahol egy keskeny szurdok van egy magas hegybe vágva. Abban kell végigmenned, és a végén, egy kis barlangban ott vannak a halottak.
Ha játszottál a G1-el, akkor egyszerûbb a magyarázat, a fal mögötti részben fel lehet ismerni az elsõ rész helyszíneit. Azt keresd, ahol az egyik fókuszkõ megszerzésénél Gorn segített. Mielõtt a kõért mentetek, Gorn elvezetett egy szurdokba (ami fölött kellett aztán egy kidõlt fán átkelni), a szurdok végében lévõ barlanban volt az átváltozás húsbogárrá c. varázstekercs. Na most itt tekercs helyett a halottak vannak.

Hunnenkoenig
Kesz van, csak nehany mondatot meg csak most talaltunk meg, amik meg angolul voltak.
Azok ki lettek javitva es nehany helyesirasi hiba meg ilyesmi lett Randal altal helyreigazitva.

Hamarosan felkerül a javitott verzio.

Ottto
Ez még mindig nem a teljes? Mikor lesz fenn a végleges gothic1hun? Egyáltalán kész van már? Arra emlékszem hogy igen, de nem biztos 😛

Ottto
A 2-ben? Ott meg kell tudakolnod hogy ki csinálja (bányavölgy), ekkor megmondják hogy wolf, és ha elviszel neki pár lemezt, megcsinálja.

Az 1-ben csak akkor mikor gorn szól, hogy wolf beszélni akar veled.

Ottto
Nincs ott az égvilágon semmi. A szöveg is mondja, amit a törpe írt.

Shongi
Lenne egy érdekes kérdésem.
A legújabb gamestarban leírják hogy hogy lehet bejutni az ORK FAL mögé, és hogy ott egy tábla és a régi világ halott NPC-i vannak ( cuccokkal együtt ); namost én bejutottam a fal mögé, a tábla meg is van egy nagyon vicces szöveggel, de egy szál NPC-t se találok se élõtt se holtat, ha eseteleg valaki rájukbukkanna, örülnék ha leírná hogy hol voltak.

a wolf csak a negyedik fejezetben csinal mineclarel armoet vagy lehet elöbb is?
Hunnenkoenig
Akrobatika nincs a kettesben. Mint ahogy letrara maszas sincs.

Aprilisban jön az angol addon.

Egyebkent mar megvannak hozza a szövegek...
Ha kesz van a G2, akkor talan azt is leforditjuk :-)

hiba
Na vegigvittem - allat nem gaz a vege csak konnyu 😊
Vagy egy masfel evet jatszottam vele - megszakitasokkal - most mi lesz helyette ?

--

csak egykezes Orc Slayerrel zuztam le mindekit pedgi az csak 65os sebzesu volt 😊

--

100as dexterityn se tudtam tigrisbukfencet ugrani - ezt csak elozo gothicba lehetett?

--

mikor jon angolul a kovekezo resz?

Hunnenkoenig
A honlapomon fent van a Gothic1 magyaritas es berendeztem egy forumot is!

http://honositasok.com/g1.html

Jo csevegest!

Ottto
Tudom, fõleg ezért is 😊

Shongi
Ha zsoldos vagy MINDENKÉPPEN érdemes kovácsolni, mert 5. fejezetben csak úgy szerezheted meg a játék két legjobb fegyverét ( 1k:90 damage, 2k:110 damage ), ahoz hogy kétkezest tudj kovácsolni meg is kell tanulni!!!

Ottto
np 😉

Ottto
Ha jól emléxem kelyhenként ad 60 xp-t, meg a végén 100-at. Az aranyra nem emléxem.

Ottto
Nem tom pontosan, de nem éri meg. Én is bajlódtam vele, erre adott egy keves xp-t, meg némi pénzt 😞

Zeenoo
Kösz

Esrohnoil
Lenne egy kérdésem:
Mennyi TP-t, ill. anyagi juttatást, v. vmi tárgyat kapok azért ha megszerzem a Vérkelyheket a tolvajcéhnek?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Szerintem érdemes megvenni, úgy értem nem kerül sokba. Az elején lehet, de késõbb úgyis megszereznéd.

Ottto
A kikötõben. Ahogy mész le az fõutcán, menj jobbra. Egy kisebb ház elõtt, egy padon ül a fickó. Õtõle vehetsz.

Khorinsos térképet a fickó házában találasz, csak fel kell törnöd a ládáját. Bányavölgyeset a bnyavölgyi várban, a trónteremben.

Zeenoo
Hol?Hol?Hol?

Ottto
A kikötõben árulja õket egy fickó, de nem érdemes venni, mert meg lehet õket találni is (kicsit nehéz, de meg lehet)

Zeenoo
Hi all !
Hol lehet venni térképet?
Szerintem átnéztem az összes árust de eggyiknél se találtam. Az "M" betüre pedig nem jön be semmi.

Ja lehet hogy nem nyilvánvaló, de angol szöveget küldj

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Ottto
Lehet, de nekem sosem volt idõm kovácsolgatni. De lehet hogy kipróbálom. Zsoldossal úgyis oda akartam menni.

Egy kérdés: Hogy a fenébe lehet kétkezes kardot kovácsolni? Én mindig csak egykeezeset tudtam. A kétkezes külön meg keell tanulni? Nem hinném! Akkor hogy...

sztem a kovácsnál van a legjobb munka mer 100at ad 1 kardért és csak 10be kerül a vas... egyébként meg a Bennetnél mindig tudsz venni vasat csak beszélj vele es ad, de mindig mielött beszelsz vele csinalj vmit (pl: üsd a vasat vagy tedd bele a tûzbe), s ha megint beszélsz vele akkor megind fogadni vasat... Tehát beszélsz, csinálsz vmit, beszélsz, csinalsz vmit... Így könnyedén össze lehet szedni akár több ezer pénzt is...
Hunnenkoenig
Ok, hamarosan küldök, csak elegge komplikalt ide oda, angol-nemet fajlokat menedzselni :-)

Sajna epp elöfordult, hogy egy szöveget ketten is leforditottak :-)

valami jobb rendszert kell majd kitalalnom...

Ottto
Kössz

Bocsi Hunnenkoenig, hogy csak most irok, de sajna elég szoros volt a vizsgaidõszakom(szigorlat), meg bejött egy "asszony" is a képbe és nem volt idõm fordítgatni. De most megpróbálhatom. Majd meglátom, hogyan haladok,de nem igérek semmit. Kezdetnek mondjuk küldhetnél 500 sort: [email protected]

Randal: a G1 fordításban volt már javítás azóta? Vagy még mindíg HornOx-ra vadásztok?

Üdv

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc