Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Most kezdtem el játszani a gameval és rögtön egy olyan próblémaával szembesültem,hogy amikor ütöm a goblinokat akkor kiirja: "copy protection error". Senki nem tudok megsebesíteni, Mit lehet ilyenkor csinálni? Végigolvastam vagy 25 oldalnyit de nem találtam választ. Please help!!!
A videoknak a szövege szerintem ugyanaz. Legalabbis lenyegeben.
Csak en azt hiszem egyszer elirtam Beliar nevet az egyik videoban. Arra ügyelj :-)
Hunnenkoenig: Mail ment.
Nos a fordítás már teljesen kész van. Remélem. Tesztelve kb 30%-a lett, de nem hinném, hogy a többi rossz lenne, de majd meglátjuk.
Az a pár mondat már eddig is le volt fordítva, csak lehet, hogy a konvertáló progi nem fogadta el vmiért.
A videók is készen vannak. Már ki vannak írva cd-re és majd mennek a Gamestar szerverére még a hét folyamán.
Összesen 124 mega lett. Remélem nem sok.
Ja igen, Hunnenkoenig: Lehet, hogy a G2 angol videóit is lefordítom, persze a te szövegedet használom majd hozzá.
Remélem ugyanazok a szövegek😊)))
65% kesz!
Amint megkapom, felkerül a lapra.
Remelem ez legkesöbb hetvegen megtörtenik.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Ha szemben allsz az ork fallal, akkor jobbra.
Probalkozz több helyen!
En kb 10 perces ugrabugralas utan megtalaltam. Kicsit nehez, de azert fel lehet ra jutni.
Szal ha felmész a hegyre ott délnyugaton, van egy hatalmas tó, amibõl egy folyó indul tovább. Itt le kell úszni, majd a legvégén menj ki jobbra. Itt használd a tekercset, és próbálj felugrálni a kõfalon. Nekem sikerült.

Valaki nézze már meg legyenszíves, hogy a SHIP.BIK-je hány mega! Köszi!
Az Ork Fal mögött ott vannak a hullák. Ha nem játszottál az elsõ résszel, akkor annyi, hogy ha már átjutottál, menj a fal mellett balra. Jó sokat kell menned, míg egy olyan részt látsz, ahol egy keskeny szurdok van egy magas hegybe vágva. Abban kell végigmenned, és a végén, egy kis barlangban ott vannak a halottak.
Ha játszottál a G1-el, akkor egyszerûbb a magyarázat, a fal mögötti részben fel lehet ismerni az elsõ rész helyszíneit. Azt keresd, ahol az egyik fókuszkõ megszerzésénél Gorn segített. Mielõtt a kõért mentetek, Gorn elvezetett egy szurdokba (ami fölött kellett aztán egy kidõlt fán átkelni), a szurdok végében lévõ barlanban volt az átváltozás húsbogárrá c. varázstekercs. Na most itt tekercs helyett a halottak vannak.
Azok ki lettek javitva es nehany helyesirasi hiba meg ilyesmi lett Randal altal helyreigazitva.
Hamarosan felkerül a javitott verzio.
Az 1-ben csak akkor mikor gorn szól, hogy wolf beszélni akar veled.
A legújabb gamestarban leírják hogy hogy lehet bejutni az ORK FAL mögé, és hogy ott egy tábla és a régi világ halott NPC-i vannak ( cuccokkal együtt ); namost én bejutottam a fal mögé, a tábla meg is van egy nagyon vicces szöveggel, de egy szál NPC-t se találok se élõtt se holtat, ha eseteleg valaki rájukbukkanna, örülnék ha leírná hogy hol voltak.
Aprilisban jön az angol addon.
Egyebkent mar megvannak hozza a szövegek...
Ha kesz van a G2, akkor talan azt is leforditjuk :-)
Vagy egy masfel evet jatszottam vele - megszakitasokkal - most mi lesz helyette ?
--
csak egykezes Orc Slayerrel zuztam le mindekit pedgi az csak 65os sebzesu volt 😊
--
100as dexterityn se tudtam tigrisbukfencet ugrani - ezt csak elozo gothicba lehetett?
--
mikor jon angolul a kovekezo resz?
http://honositasok.com/g1.html
Jo csevegest!
Mennyi TP-t, ill. anyagi juttatást, v. vmi tárgyat kapok azért ha megszerzem a Vérkelyheket a tolvajcéhnek?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Khorinsos térképet a fickó házában találasz, csak fel kell törnöd a ládáját. Bányavölgyeset a bnyavölgyi várban, a trónteremben.
Hol lehet venni térképet?
Szerintem átnéztem az összes árust de eggyiknél se találtam. Az "M" betüre pedig nem jön be semmi.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Egy kérdés: Hogy a fenébe lehet kétkezes kardot kovácsolni? Én mindig csak egykeezeset tudtam. A kétkezes külön meg keell tanulni? Nem hinném! Akkor hogy...
Sajna epp elöfordult, hogy egy szöveget ketten is leforditottak :-)
valami jobb rendszert kell majd kitalalnom...
Randal: a G1 fordításban volt már javítás azóta? Vagy még mindíg HornOx-ra vadásztok?
Üdv
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc