Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ja, en is beszeltem valakivel mostanaban, aki a legnagyobb RPG-snek vallotta magat es mikor mondtam neki a Gothicot, csak nezett es azt se tudta eszik-e vagy isszak?"

Lehet a Doom - ra gondolt. Ott volt ilyen fegyver, ha jól tudoom

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Hunnenkoenig
Na akkor egy boldogot!

Ottto
Je. Szülinapom van 😄

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

torrente
Helló!

Honnan lehet letölteni a Gothic2-öt?

ShadowLord
Help!megkapom a feladatot Nagurtól elmegyek Baltramhoz elküld Akillal tanyájára de nem kapom meg a csomagot most akkor mi van???

Asus A7N8X AMD Athlon XP 2500@3200+ 2x256/400 DDR Ati Radeon9800Pro 378/675 3dMarkt2001Se-16731 pont 3dMarkt2003 5602-pont

Hunnenkoenig
Randal, CRC hibaval van a rar fajl!

Küldd megegyszer!

Ez most az a szöveg, amit HornOx küldött forditasra?

elküldtem még egyszer, remélem ez már meg is érkezik.
csö
Ottto
Vagyis ez a teljes, végleges, hibátlan, 100%-os, tökéletes fordítás?

Johnyy
Király , kongret

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Johnyy
Angol videók vannak fordítva?

Randal
Halihó!
Elkészült a Gothic 1 videóinak feliratozása meg minden( végre valahára)
A fordítást most küldtem el Hunnenkoenignek, meg beszélek még a gamestaros fiúkkal, hogy nem tudnák-e felrakni a videókat.

A listás küldit akkor is lehet teljesíteni, ha nem õt választod mesterednek. Lehet nincs meg még minden. Én megtanultam mástól az alkimista alapjait és miután odaadtam neki a listát, tanulhattam tõle is!
Hunnenkoenig
Syabi, szerintem nem kaptam meg!

El tudod küldeni megegyszer?

Egyebkent az elözö irast nem rosszindulattal irtam, hanem gondoltam, hatha egy kicsit motival mindenkit :-)

Szoval nincs harag :-)

Ottto
Haradnál a leg$z@rabb melózni, mert nincs idõd leállni kovácsolni, ráadásul nehéz beszerezni az alapanyagot, míg a másik két mesternél a meló adja magát (gomba, állatprémek)

Ottto
Paladinrúnát nem tanítanak a hajón, de majd találni fogsz egy igen ütõset 😉

Takanohana
Ne bánd, szerintem az a jobb. A farkas, warg, árnyékfutó és troll bõröket jó pénzért veszi meg, és ezeket úgyis kinyírnád a játék során.

ShadowLord
bakker hogy igy mondod szerintem az ijászhoz csatlakoztam😞

Asus A7N8X AMD Athlon XP 2500@3200+ 2x256/400 DDR Ati Radeon9800Pro 378/675 3dMarkt2001Se-16731 pont 3dMarkt2003 5602-pont

Takanohana
Nem csatlakoztál közben másik mesterhez? A kovácshoz vagy a vadászhoz, aki a prémeket veszi át? Csak egyhez lehet. Ha a vadásznak szállítasz, az alkímistának már nem lehet.

ShadowLord
Help!A játék elején az alkimistának öszekell szedni egy lista alapján gyógynõvényeket!Összeszedek mindent odamegyek az alkimistához és nem tudom odaadni neki nincs olyan beszélgetéstéma mint pl a farkasprémnél ahol volt egy olyan megszólalása a karinak hogy itt vannak a prémek és a feladat teljesítve lesz a feladat menüben!Mi a megoldás segítsetek!!!!

Takanohana
Szuper!

Mágussal megvárom a teljes magyarítást, úgy szeretném végigvinni. Zsoldossal már lenyomtam, most lovaggal vagyok.

Jut eszembe, mikor lovag lettem, Albrecht megtanított a szent nyíl rúna használatára. Az ötödik fejezetben a gonosz elpusztítását, (vagy mi is volt), tanította meg, és a hatodikra pedig kellene a lovag csúcsvarázslat, a Destroy Evil. De a hatodik fejezet már a hajón ér minket, hogy fogja ez megtanítani nekem, forduljak talán vissza érte? Vagy a hajón megtanítja majd valaki?

mein könig! megkaptad az én kis száz akárhány lefordított soromat? mert elküldtem neked, de a primposta sajna még mindíg nem megbízható. pl miután elküldtem neked a levelet és kiléptem a címemrõl, már nem tudtam visszalépni egy kicsivel késöbb, lehet nem is jutott el hozzád? ha eljutott küldhetsz nagyobb adagot is, az lehet jobban motivál és gyorsan kész leszek vele.😊
tiszteletem
Hunnenkoenig
Na nehogyman a 3. oldalon legyen! :-)

Csak hogy mondjak is valamit:
A forditas jol halad!
Szerintem lassan lesz uj verzio!
Schakal nagyon belehuzott! Naponta lefordit több szaz sort!

A többiekröl ezt sajna nem mondhatom el...
En is dolgozgatok rajta, bar sajna akkora iramban nem tudok, de hat minden egyes mondat elörehaladas.

Johnyy
Csak hogy az a szivacs hogy te legyõztél egy szuper natural creaturát egy ork démot és leromboltad a kupolát, kiszabadítottad a börtönkolónia rabjait és ezután a 2ben semminek sem néznek... Na jó éjt Beliar isten vigyázzon álmaitokra 😉)))))

Johnyy
Ez tény, Beszerezhetetlen a gothic 1, de azért ha valahol warez oldalon megtaláljátok akor szoljatok már mert egyik havernak kéne akit történetesen fórumról ismerek. Egyébként tény hogy nagyon állat amikor odamész a régi ismerõsökhöz a kettõben (persze annak aki játszott az 1et)
és már ugy társaloghatsz vele hogy te már le tetted a részed az asztalra Lásd:Alvó

Ottto
Az ulumulu még hagyján. De az a sok hülyeség ami kell az ulumulu megcsinálásához, na azoknak van egy orknevük 😊

Sztem a Gothic 2 játszható az 1 nélkül, de nem olyan élvezetes. Meg elég hülyén jön ki hogy odamész Miltenhez, és azt mondod:Ki vagy te? Meg fingod sincs ki az az alvó, csak az intó halvány iformációja áll rendelkezésedre. Sztem a két részt együtt kéne árulni a media marktban. Az 1 sajna már szinte beszerezhetetlen, max csak mástól.

Johnyy
Ur-Shak az egy jó pofa, legalább is az egyben tök jó ahogy beszél , meg azok az ork nevek pl ULUMULU, meg az ulumulu alkotóelemeinek is jól hangzanak a nevei...

Johnyy
Köszi ,vettem!

Hunnenkoenig
A nevemet helyesen Hunnenkönig-nek kell irni (az oe a hivatalos tavirati formaja az ö-nek) :-)

Ezeken a cimeken elersz:

[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]

remelem eleg :-)

Johnyy
Hunnenköenig!(Ugye így kell írni helyesen a nevedet?)
Mely címen lehet MOST téged elérni , úgy értve hogy mejik címre lehet írni mert most elméletileg nem mûködik valami.

Johnyy
Éppen ezért kell játszani az 1-el.

Takanohana
Jó, életben hagyom, hadd irányítsa a semmit. Onnan ugyanis az ork ostromot kellett Hosh Paknak is, meg most Ur Shaknak is irányítania, csak ork nincs már, aki ostromoljon.

Egyébként több helyen is kiütközik, hogy ugyan a reklám szerint játszható a G2 minden elõzmény nélkül is, (ami igaz is), de azért az elsõ rész ismerete sok esetben kellene. Pl. aki nem játszotta az elsõ részt, annak fogalma sincs, mirõl beszél Ur Shak, és egyáltalán miért áll szóba velünk egy ork sámán. Vagy mikor a kõsárkányra megyünk és Gorn segít, megkérdezi, hogy mit gondolunk, mi van a hegyen a romok közt? Mire mi mondhatjuk, hogy egy sárkány, vagy azt is, hogy talán Lester? Aki nem játszotta a G1-et, az nem értheti, hogy jön ide Lester.

Ottto
Ur-Shakot nem érdemes kinyírni, márcsak a régi barátság emléke miatt 😊

Nyugodtan lezuzhatod nem származik belöle semmi bajod.Amugy itt ebben a részben leverhetsz mindenkit /a várban/nem baj /+xp ide ugysem fogsz visszatérni /zsoldos/kivéve ha Torloff-ot választod a hajo kapitányának.Amugy egy jo tanács tanuld meg hogy lehet kinyerni a sárkány vért+a sárkány pikkelyeket
Takanohana
Kösz a mailt, de azt hiszem véletlenül kitöröltem, mert most nem találom. Mindegy, mert közben megtaláltam végre a falkavezért, ott, ahol írtad. Mégegyszer kösz.

Más kérdésem is van közben. A negyedik fejezetben a sárkányok nyírása közben összefutottam Fajeth bányája közelében Ur-Shakkal (a G1-ben a kitaszított ork sámán volt, aki segített nekünk). Nem mondott túl sok érdekeset, viszont felkerült a kalandlapra. Mikor meg ismét találkoztam vele Hosh Pak helyén, szemétnek nevezett, és közölte, hogy mostantól ellenségek vagyunk. Ezzel megoldottnak is tekinti a játék ezt a küldetést. Nem volt szívem leverni. Kéne? Vagy hagyjam életben? Felbukkan még a játékban?

Hunnenkoenig
Hasonloan müködik, mint egy forum.

Hunnenkoenig
a helyes cim www.petitiononline.com

Bocs, elirtam.

Ott lehet egy peticiot (alairasgyüjtest) szervezni es az emberek elektronikusan irjak ala. Ezutan el lehet küldeni a linket az illetekeseknek e-mailben, vagy kinyomtathato, vagy amit akartok.

Inkabb angolul fogalmazzatok meg es akkor az egesz vilagrol reszt tudnak venni a rajongok :-)

Mar ha komolyan gondoljatok :-)

Ottto
Na lássuk csak. Az itten rendszeres fórumozók beleegyezése, toborozhatunk az rpgdot-on is, akkor a fantasya-s srácok is velünk vannak...Gothic 3 után, gothic online 😊)

hunnenkönig! kész vagyok a fordításommal, csak az a gond hogy a primpost nem müködik már napok óta, nem enged bejelentkezni. nem tudom elküldeni az anyagot. remélem már holnap menni fog, akkor elküldöm. idõközben te küldhetsz még bátran egy újabb szöveget.
csö
Johnyy
Hunnenkoenig: A cím inkább Pericion nem? , Ja és hogy gyüjtsünk "aláírást"

én szavazok a Gothic onlinera! jo ötlet!

Johnyy
Hát ha elegen vagyunk akkor benne vagyok , támogatom az ötletet, csakakkor több emerke kell.

Hunnenkoenig
Irjatok a www.petition.com -on egy peticiot, hogy legyen gothic online :-)

Aztan mar csak el kell küldeni a jowoodnak meg az atarinak.
Persze elötte sok alairast kell gyüjteni :-)

Johnyy
Ja nekem is jo lenne ha lenne! Na most Gothic onlie-t készíteni kell pl amit a #10668 hozzászólásban írtam olyan király lenne mert ennek a játéknak a single playere van kifelylesztve és azon van a hangsúly. DE tünti az onliniért!!!!!! 😊

XCoMA
Tüntessünk a Gothic ONLINE-ért!!!!!!
(Egyébként tényleg jó lenne, ha lenne normális netem!)

Johnyy
Már úgy értettem hogy lehetne a fõhõsnek neve ,vagy adhatnánk neki mi egy nevet.
Tudod én szeretek úgy írni mint egy gép 10 betû/sec
és ebben lehet hogy vannak hibák.

Esrohnoil
Nem azért mondom, h. szekáljalak, de vannak felesleges betûk abban ahogy írsz. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Ottto
"legyõze az alvót kiszabadította a börtönkolónia rabjait és legyõzte az élõholt sárkányt megmentette egész khorinist de KI ez a valaki"

Ejnye-ejnye. HÁT AZ TE VOLTÁL 😊)))))))))))))
meg én, meg mindenki aki játszott a gothical 😊))))))))

Johnyy
Nem azért de a Gothicban az az egy dolog nem tetszik hogy valaki legyõze az alvót kiszabadította a börtönkolónia rabjait és legyõzte az élõholt sárkányt megmentette egész khorinist de KI ez a valaki nincs a csávónak neve így nem lehet róla hõskölteményeket írni és nem szólítják meg az utszán hogy : tényleg te vagy az?...

Johnyy
... Mondjuk adott lenne a vár csatlakoznának különbözõ fing alakok és birtokba vennéka várat és a 1 és 2 + még soksok térképen onlineon ölnék a népet és adnák az xp-t fejlõdnénk és mondjuk az elején meg lenne szabva hogy 5 ember léphet játékba ezek az emberek uralnák a várat.. lenne egy fõmágus egy vezetõ(pl gomez) és ekor lenne egy kezdeti összeg amibõl mesterséges inteligenciáu fix õröket , varázslókat lehetne vásárolni majd ugye kereskedni és gyüjteni a pénzt és táposabb csávókra beruházni, szerkezteni az invertoryjukat . Ugy végtelenül lehetnew fejlõdni az ellen naponta ujra generálódna bizonyos helyeken és be lenne osztva tápos- fing ellenfeles területre mnodjuk minde felylödés 5000 xp különbséget jelenthetne így nem lenne az hogy a 111. szintet ku.va nehéz elérni, ezután csatlakoznának a többi játékosok és akor a fõmenek adnának nekik feladatokat min pl. nesze itt a péz vidd el a másik táborba ezé meg azé stb és nem érhetné el senki sem a fönök keménységét mert ugye a boss is felylõdik, havalaki nagyon elszánt akor a legtáposabb harcost a vezetõt kiüthetné és a helyére éphetne vagy a mágusokat....
ki lehetne egy gothic onlinét élezni professional szintre
mondjuk egy olyat létrehozni ami együtt még nem szerepelt internetes játékoknál.

Ottto
Nem. Azt mondom hogy használjá fel a gothic 1-2 térképeit, harcrendszerét, fegyvereit, páncéljait, kasztjait, egy online game készítésére. Sztem jó lenne.