Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltettem a legújabb magyarítást a G1.-hez, igazán nagyon jó! Nem kritika, csak észrevétel, Gomez várában volt egy ürge, Cutter (jelentéktelen alak egyébként), annak a neve most "Vájár" lett.
Ma végéreértem a Gothic 2-nek.
Király volt!
Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!
Ma kaptam egy olyan jelzest:
"a tûzmágussal megcsináltam minden
feladatot és kész "megállt a tudomány" a próba ne kezdödik el mert
egyik pap sem mond semmit pedig mindennel kész vagyok. És a
vérserlegek összegyûjtésénél nem aktív a lámpa amelyik nyitja a
titkosajtót."
eszrevett mas is hasonlot????
Lassan majd belejovok a Gothic (vagy Goethe) nyelvebe 😊
Egy evem van ra, csak eleg lesz...
El szoktam nezegetni ide a forumban, ugyanis itt is van netem, csak ritkan szolalok meg, legutobb talan nehany honapja. 😊 Kicsit masfele terelodott az agyam es a figyelmem, de azert tegnap delelott vegigcsinaltam negyedszerre a Gothic 2-t, pl. most jottem ra, hogy a 4 vagy 5. fejezetben az orc csapatok kiirtasat eddig meg nem csinaltam meg sose, amikor a gyuruket kell gyujtogetni. Vagy ez csak paladinos kuldetes?? Na mindegy jo moka volt! 😊
Ha nem követ minket a temetõben sehova az ipse, akkor elõször tisztítsuk meg a környéket minden orktól, majd menjünk vissza Lukorhoz, változzunk mondjunk farkassá és így már el tudjuk csalni a 4 kõ közé!
Egy angol FAQ-ban olvastam, nekem bejött!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Egyebkent RANDAL, HUNNENKÖNIG !
Udvozollek benneteket! Reg jartam erre! 😊
Remelem emlekeztek meg ram!
Mikor jon mar ki az angol Gothic 2 kieg?? Tudja valaki?
Itt nemetorszagban a Mediamarkt polcain mar reg ott virit a Gothic 2 GOLD Edition (a kieg meg az eredeti egyutt) 39.9 Euroert, de nem akarodzik megvenni, mert angolul azert csak jobb... 😊
A fejlesztoket kene a tehen helyett neha belogatni a pirahnjak koze talan akkor gyorsabban dolgoznanak... Ejnye-bejnye!
A hugomnak peldaul egy proxy beallitas miatt a chellonal nem ment nehany napig a magyar web, csak a külföldi :-))
.hu -s cimeket nem tudott lehivni pesten :-)
Azt a rosz linket kijavitom. Köszi, hogy szoltal! :-)
Hat energiank hol van, hol nincs :-)
Meg össze kene raknom az uj szövegeket, de most epp nincs hozza energiam :-)
Amugy valoban hamarosan kesz lesz. Mar kb 90% megvan
Nekem sem mindig müködik a honositasok.com cím, ugyértem, hogy pl. ezen a héten háromnapig nem mûködik ma meg mûködik és nagyon sokáig eggyálltalán nem étem el. Nem tudom hol lehet a hiba.
Más: Az oldaladon a Gothic1 alatt van egy link ami a régi honosításra linkel ami már ugye nincs meg ezért hibás a link. Ez az a link amit közhirré tettél, hogy azt a fájlt linkeljék be más oldalak.
Csodállak benneteket, hogy honnan van ennyi energiátok.
A GothicII honosítása tényleg nemsokára készen lessz?
Ne haragudj ha esetleg kritizáltam. További jó munkát.

De csak ÖLD MEG ÖKET

Yang: Skandi- senior shao wari
Ha pl. az 3. fejezetben megölök minden szörnyet amit tudok akkor azok a következõ fejezetre visszajönnek?
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Királyok vagytok! Mindkét rész fordítása ott van a szeren.
Sok sikert!
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
mert én nap mint nap játszom multiban a LOA-t, és érdekelne az is.. :o)
ezt csak azért, mert ott a link az oldaladon, és nagyon jól sikerült oldal, Grat!
Nem tudom miert nem ered el a honositasok.com -ot!
Milyen browsert hasznalsz?
Probaltad mar mas gepröl?
Sajna nem talaltam sehol gothicot angolul, csak nemetül.
Talan meg kene amazonnal rendelni, vagy ilyesmi.
Remélem majd a Gothic 3nál is ilyen szorgosak lesztek 😊
Srácok, leszedtem az új magyarosítást, és mostantól nem megy a gamma.
Mintha olvastam volna, csak 1.3-as peccsel üzemel. Viszont nem tudom honnan szedhetném le, a hivatalos oldal is megszûnni látszik.
Tudna vki egy linket??? de olyan kellene ami bizt másolatos.
Elõre is köcce...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Ha G1-ben közelharcolni akarsz, akkor tulajdonképpen mindegy, melyik táborhoz csatlakozol, a fegyverek, a páncélok egyformán elérhetõek. A Szekta tábor egy hajszállal azért elõnyösebb, mert itt harcosként némi mágiát is lehet tanulni. Amúgy nézd meg mindegyiket, és amelyik szimpatikus, ahhoz csatlakozz. Ha egy másik végigjátszásban mágus akarsz majd lenni, akkor viszont csak a Régi Tábor jöhet szóba, más lehetõség nincs.
ftp://eplanet.hu
login: free-randal
passw: e15e4960
szotyisztok!
Egy kicsit megmutatkozott rejtett egoizmusom és rögtön be kellett írnom,hátha észreveszi valaki😄
Még1x köszi.😄
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
A javított magyarosítások már mindegyik honlapon fennt vannak.
Csak így tovább, remélem, mire hazamegyek fentlesz a 100% és nekiállhatok "varázsolni"

Yang: Skandi- senior shao wari
G2-ben...