Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iminyó
Helló! A kiegészítõ lemezrõl van valami hír vagy valami oldal ahol utána lehetne nézni (Ha lehet angol legyen) köszi

Takanohana
Hi Randal!

Feltettem a legújabb magyarítást a G1.-hez, igazán nagyon jó! Nem kritika, csak észrevétel, Gomez várában volt egy ürge, Cutter (jelentéktelen alak egyébként), annak a neve most "Vájár" lett.

Hahó
Ma végéreértem a Gothic 2-nek.
Király volt!
vigyori14
Biztos hogy a májusiban benne lessz a Gothic 1???????????

ahhoz van magyarosítás?
Bond 007
Helló! Van egy jó hírem azoknak akik a Gothic I-et szeretnék megszerezni! Sajnos nem egy letõlthetõ gamet találtam, de most olvastam, hogy a májusi Gamestarban a mellékelt teljes játék nem más lesz, mint a Gothic elsõ része! Nos tudom ez sovány vigasz, de legalább tuti, hogy nemsokára mindenki megszerezheti, aki eddig még nem tudta!

Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!

Botond
csak paladinos küldi
Hunnenkoenig
Ja, ez az uj magyarositassal kapcsolatos :-)

Hunnenkoenig
Sziasztok!

Ma kaptam egy olyan jelzest:

"a tûzmágussal megcsináltam minden
feladatot és kész "megállt a tudomány" a próba ne kezdödik el mert
egyik pap sem mond semmit pedig mindennel kész vagyok. És a
vérserlegek összegyûjtésénél nem aktív a lámpa amelyik nyitja a
titkosajtót."

eszrevett mas is hasonlot????

gothic1
Itt nemetben eleg jo, csak ne beszelne mindenki nemetul 😊)
Lassan majd belejovok a Gothic (vagy Goethe) nyelvebe 😊

Egy evem van ra, csak eleg lesz...

El szoktam nezegetni ide a forumban, ugyanis itt is van netem, csak ritkan szolalok meg, legutobb talan nehany honapja. 😊 Kicsit masfele terelodott az agyam es a figyelmem, de azert tegnap delelott vegigcsinaltam negyedszerre a Gothic 2-t, pl. most jottem ra, hogy a 4 vagy 5. fejezetben az orc csapatok kiirtasat eddig meg nem csinaltam meg sose, amikor a gyuruket kell gyujtogetni. Vagy ez csak paladinos kuldetes?? Na mindegy jo moka volt! 😊

Bond 007
Nem volt ott,de mostmár megoldottam! FIGYELEM, mert bárkivel megeshet.
Ha nem követ minket a temetõben sehova az ipse, akkor elõször tisztítsuk meg a környéket minden orktól, majd menjünk vissza Lukorhoz, változzunk mondjunk farkassá és így már el tudjuk csalni a 4 kõ közé!
Egy angol FAQ-ban olvastam, nekem bejött!

Ottto
Nézd már meg az inventoridat. Ott lesz egy teleporttekercs, amit hasznánlnod kel.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Bond 007
de az baj, hogy nem adja ide a teleportot és amikot beszélni akarok vele, akkor nincs semmi amit kérdezni tudnék...

Ottto
Használd a teleporotot, menyj be és húzz meg egy kart minek hatására kinyílik az ajót.

Bond 007
Miért van az, hogy az elsõ részben, az ork temetõben Baal Lukor nem hajlandó egy tapottat sem mozdulni a fõbarlangbol, miközben minden orkot már kiírtottam és megkapta a ték papírtekercset is, amibõl megcsinálta a teleportot, de kész ezek után nem csinál semmit!!! ismét egy bug, vagy én nem csinálok jól vmit?

Hunnenkoenig
Helloka!
Na milyen nemetben? :-)

Mikor jössz ujra sürübben?

Ottto
Naná. Egy ilyen nicknevet elfelejteni......

gothic1
Akkor jo!! Remelem tenyleg lesz aprilisban, mert a vegen kenytelen leszek vegigcsinalni ötödször, hogy szembesulhessuk ujra azzal, hogy ennel jobb jatekot mar nem tudnak csinalni!!

Egyebkent RANDAL, HUNNENKÖNIG !

Udvozollek benneteket! Reg jartam erre! 😊
Remelem emlekeztek meg ram!

Ottto
Áprilisban jön a kieg. Már nem sok idõ 😄

gothic1
Sziasztok!

Mikor jon mar ki az angol Gothic 2 kieg?? Tudja valaki?

Itt nemetorszagban a Mediamarkt polcain mar reg ott virit a Gothic 2 GOLD Edition (a kieg meg az eredeti egyutt) 39.9 Euroert, de nem akarodzik megvenni, mert angolul azert csak jobb... 😊

A fejlesztoket kene a tehen helyett neha belogatni a pirahnjak koze talan akkor gyorsabban dolgoznanak... Ejnye-bejnye!

Hunnenkoenig
Nem tudom mi lehet a baj az oldallal. Nekem mindig megy es eddig nem sokan panaszkodtak. SZoval szerintem nalatok van a hiba.

A hugomnak peldaul egy proxy beallitas miatt a chellonal nem ment nehany napig a magyar web, csak a külföldi :-))

.hu -s cimeket nem tudott lehivni pesten :-)

Azt a rosz linket kijavitom. Köszi, hogy szoltal! :-)
Hat energiank hol van, hol nincs :-)

Meg össze kene raknom az uj szövegeket, de most epp nincs hozza energiam :-)

Amugy valoban hamarosan kesz lesz. Mar kb 90% megvan

Duzsuki
Szia HunnenKoenig

Nekem sem mindig müködik a honositasok.com cím, ugyértem, hogy pl. ezen a héten háromnapig nem mûködik ma meg mûködik és nagyon sokáig eggyálltalán nem étem el. Nem tudom hol lehet a hiba.
Más: Az oldaladon a Gothic1 alatt van egy link ami a régi honosításra linkel ami már ugye nincs meg ezért hibás a link. Ez az a link amit közhirré tettél, hogy azt a fájlt linkeljék be más oldalak.
Csodállak benneteket, hogy honnan van ennyi energiátok.
A GothicII honosítása tényleg nemsokára készen lessz?
Ne haragudj ha esetleg kritizáltam. További jó munkát.

Ha nem is mind, de egy részük biztos.
De csak ÖLD MEG ÖKET

Yang: Skandi- senior shao wari

vigyori14
Hali!
Ha pl. az 3. fejezetben megölök minden szörnyet amit tudok akkor azok a következõ fejezetre visszajönnek?

Bond 007
figy és most szedtem le az 1.08k-t az NDC nevû progival, ha akarod holnap berakom a letõltési listába és átszedheted magadnak is, de ha ez nem jó irc-n is átküldhetem (emailbe nem jó, mert ahhoz túl nagy)

tibor16
Igen tényleg kevertem. De a gond továbbra is gond maradt. Honnan tudnám leszedni ezt a 1.08 pecset a GOTHIC 1-hez (és persze másolt tehát kellene a krek is hozzá)

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Bond 007
Neten olvastam, hogy a legjobb páncélt az 5. fejezetben vmi rescue stone-nál lehet megszerezni... DE HOL VAN AZ A RESCUE STONE és mit kell ott csinálni?

Mészy
Szerencsére nekem lejött!
Királyok vagytok! Mindkét rész fordítása ott van a szeren.
Sok sikert!

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Zotya123
Dungeon Siege, csak az alap van lefordítva?
mert én nap mint nap játszom multiban a LOA-t, és érdekelne az is.. :o)
ezt csak azért, mert ott a link az oldaladon, és nagyon jól sikerült oldal, Grat!

Hunnenkoenig
Kiru:

Nem tudom miert nem ered el a honositasok.com -ot!

Milyen browsert hasznalsz?

Probaltad mar mas gepröl?

Hunnenkoenig
Randal:
Sajna nem talaltam sehol gothicot angolul, csak nemetül.

Talan meg kene amazonnal rendelni, vagy ilyesmi.

Bond 007
Nekem az 1.08j-vel is kitûnõen fut az elsõ rész! Nem kis meló volt megcsinálni ezt a fordítást, pláne úgy, hogy csak elvétve van benne egy-két magyartalannak tûnõ rész! Le a kalappal srácok, bennetek aztán van elhivatottság!
Remélem majd a Gothic 3nál is ilyen szorgosak lesztek 😊

Randal
Mindenkinek mûködik a letöltés?

Randal
Hali!
a G1 az az 1.08k-val megy.
Szvsz te a G2-re gondfolsz.

Shan
Gothic 1 nekem is kellene eredetiben is jó...boltban már nincs is sehol...(ahol én néztem)....😞((
tibor16
Gothic 1
Srácok, leszedtem az új magyarosítást, és mostantól nem megy a gamma.
Mintha olvastam volna, csak 1.3-as peccsel üzemel. Viszont nem tudom honnan szedhetném le, a hivatalos oldal is megszûnni látszik.
Tudna vki egy linket??? de olyan kellene ami bizt másolatos.
Elõre is köcce...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Én miért nem tudom elérni a honositasok.com honlapot??
Takanohana
Szia!
Ha G1-ben közelharcolni akarsz, akkor tulajdonképpen mindegy, melyik táborhoz csatlakozol, a fegyverek, a páncélok egyformán elérhetõek. A Szekta tábor egy hajszállal azért elõnyösebb, mert itt harcosként némi mágiát is lehet tanulni. Amúgy nézd meg mindegyiket, és amelyik szimpatikus, ahhoz csatlakozz. Ha egy másik végigjátszásban mágus akarsz majd lenni, akkor viszont csak a Régi Tábor jöhet szóba, más lehetõség nincs.

Randal
töltéstek a G2 videóit innen:
ftp://eplanet.hu
login: free-randal
passw: e15e4960

szotyisztok!

CarajoEsp
Nagyon szépen köszönöm.
Egy kicsit megmutatkozott rejtett egoizmusom és rögtön be kellett írnom,hátha észreveszi valaki😄
Még1x köszi.😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Randal
Sok Boldog Szülinapot!!!!!!!!😊))

A javított magyarosítások már mindegyik honlapon fennt vannak.

CarajoEsp
Ezaz!!!!

CarajoEsp
Jujj ,de várom már a javított magyarítást😄

Szuper!
Csak így tovább, remélem, mire hazamegyek fentlesz a 100% és nekiállhatok "varázsolni"

Yang: Skandi- senior shao wari

Hunnenkoenig
A Gothic 1 javitott 100%-osa is fent van!

Ottto
Amúgy az 1ben is benne van. A térképárustól vehetjük meg valamelyik fejezetben

DarkHorSe
grat

Swedish people are albino monkeys

Hunnenkoenig
A csajszi kepe a kolostorban van egy tanoncnak a ladajaban. Azzal kell megzsarolni egy feladat elvegzesehez.
G2-ben...

Hunnenkoenig
Felkerült a 75%-os forditas a honlapra!

http://honositasok.com

A 100%-os hamarosan jön!

Hunnenkoenig
Randal, nekem is epp most küldte!
Mar csinalom az installert. Hamarosan felrakom a honlapra az uj anyagot!