Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Halihó!
Sziasztok mindenkinek!
Azt a csajszi képet már láttam vhol.
Hunnenkoenig:ok, ja még egy fordítani való:
Ezt HornOx küldte, sajna német:

Re: Neueste übersetzung!!!!

Hallo,
http://devmode.de/hun/
Entschuldigung das ich mich so lange nicht darum gekümmert habe...
G1scripts.hun.exe sind die übersetzten Scripte, kleinere Fehler kannst du
damit selbst ausbessern und neu parsen. Ich würde die übersetzten G1 Scripte
grene auf meiner HP veröffentlichen, auch wenns unwarscheinlich ist das
jemand damit eine Mod macht.
btw, die Gothic-Modifikation an der ich mitarbeite ist vor 3 wochen
veröffentlicht worden: http://tagmt.devmode.de/downloads.htm

Felix

Ha tudtok egy 100mb-os tárhelyet akkor még ma felnyomom a G2 angol videóinak fordítását. Nem passzol hunnenkoenigével sajna, mivel azt nem tudtam megszerezni és egy-két mondatfordításban nem vagyok biztos.
Szal mondjatok tárhelyet és már ma lehet majd letölteni.

Sziasztok!
Most töltöttem le az iMMERSiON féle Gothic 2. a HLC-rõl.
Sajnos crc hibát jelez kitömörítéskor az elsõ cd!
A 002 file a bûnös
Tud valaki segíteni?

Bond 007
Sziasztok! Ahogy így olvasgattam a forumot láttam, hogy sokan már többször is végigvittétek mind2 részt. Nem tudnátok nekem ahhoz tanácsot adni, hogy melyik táborba lépjek be az elsõ részben ha fõleg közelharccal szeretnék foglalkozni, ill. hogy melyiknek milyen hátránya/elõnye van? elõre is köszike!

Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!

Hunnenkoenig
Randal, hetfön tudok utana nezni a Gothic1 angolnak! majd szolok, ha tudok valamit!

vigyori14
Nekem is szólhatnátok ha lenne valakinek Gothic 1 eladó vagy megírná nekem és elküldené postán én küldenék érte cd- t vagy valamit. Cím: [email protected]

DarkHorSe
vagy ha van vkinek eladó azt megvenném

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe
gothic 1 letöltési helyet tud vki ??

dc felejtõs

Swedish people are albino monkeys

Ottto
Gondolom igen, de marad német a nyelv. Az angol kieg. majd áprilisban jelenik meg.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

raziel.
sziasztok

létezik a gothic2-nek kiegészitõje? amugy tom hogy létezik de németországba asszem.

napokba viszont láttam dc-n hogy gothic2 addon

szal az mûködik az angol gothic2-vel?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Esrohnoil
Sztem ez nem olyan rossz, fõleg ha több hulla van egymáson, mert akkor a jobbra-balra nyilakkal lehet köztük váltani, és így frankón kifosztod mindet.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Shongi
Egyszerû, a Gothic 1nek kicsit fura az irányítása. Ahoz hogy valamit felvegyél vagy használj meg kell nyomnod és rajta kell tartanod az akció kombot( ctrl vagy ball egér gomb)és közben meg kell nyomnod az elõrét!!!

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Bond 007
Sziasztok Gyerekek! Érdekes problémám van. Sikerült letõltenem végre a Gothic Iet, megy is szépen csak egy baj van vele. Akárhogy is próbálom kombinálni a billentyûket + az egeret egyszerûen nem tom elérni, hogy akarakter képes legyen bármilyen tárgyat felvenni, illetve bárkit is megszólítani. Szerintetek mi lehet a baj?

Lobart pizsomában.Biztos kora reggel volt még.Kijõtt nyújtózkodni.)

Ottto
Na most valami olyat kaptok, amin elámultok.....kit akartok én becsapni
Szal aki még neem látta volna:

nekem ugyan ez volt de nekem a páncélját se vette fel,rõgtõn kiött gatyába.)

Köszi fiuk!
Fölvidítottatok.
2hete kint vagyok németben, és ma tudtam meg, hogy a maihazamenetel, csak 7 nap múlva lesz esedékes. Sajna esett a mai randim

Yang: Skandi- senior shao wari

Ottto
Nekem egy ilyen fura esetem volt 😊

Ottto
WOW 😊

Duzsuki
Nekem a GothicII-ben volt egy jó kis szitum. Ez az ötödik fejezetben volt amikor összekellett szedni a hajóra a legénységet. Szóval amikor a Diegot szerveztem be, akkor történt egy furcsa eset. Az esethez tudni kell, ekkor az a rész még német volt és mivel nemigazán tudok németül, többször próbálkozással döntöttem el, melyik sorban lévõ szöveg a helyes megoldás, ebben az estben is így volt. Szóval szóltam neki, hogy jöjjön álljon be a hajómra õ mondta, hogy oké csak elõtte bemegy felveszi a páncélját, ok bement kijött páncélban, énmeg mégegyszer megszólítottam és mondtam nekei valamit amit nem értettem, erre bement és kijött egy száll alsógatyában és elindult a hajó felé. Én meg nem tudtam, hogy most meg mi van. Lehet, hogy ez valami beépített poén nemtudom, de nekem nagyon tetszett.

Istenem!
De régen Gothicoztam. Mondjon már valaki valami jó kis szitut.

Kösz a segítséget!
Minden más játék mûködik, csak ez nem...

War. War never changes.

Esrohnoil
Jahm, v. legfeljebb hozzácsatolni egy már meglévõ videóhoz vmit.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hunnenkoenig
Meg semmi hir sajna. Irtam HornOx-nak de nem valaszolt meg...

Hat videot nem nagyon tudsz belerakni. En a G2-be ugy raktam be a magyar introt (a forditok nevevel), hogy kitöröltem az eredetit es ugyanugy neveztem el az en videomat :-)

Morpheus_v2
Lehet hogy rossz a gépedben valami.
Johnyy
Neten fenn vannak valahol?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Nem tud vki megoldást a sorozatos kifagyásra? (acces violation...) Sajna emiatt nemigen tudok játszani, bár régen végigszenvedtem már egyszer tûzmágussal...

War. War never changes.

Randal
Jaja, de már végig is nyomtam.
Ehh, a gamestarra még nem rakták fel a videókat (az 1-ét), de megint írok mailt.

Esrohnoil
Nézd meg a végigjátszást a fenti linken.

A kiegészítõ sajnos nem viszi tovább a 2-õt, csak kiegészíti: több fegyver, felszerelés, mellékküldetés és majdnem egy új fejezet tán.

Én egyébként végigjátszottam az 1-et és a 2-õt milicistaként, most mint zsoldos nyomom. Akkoriban nem csináltam meg a vérkelyhes feladatot de most elhatároztam hogy összegyûjtöm, de már az agyam elszáll. 4 van meg (1 az uzsorástól, 1 sir Andrenál a felsõ emeleten kirakva, 2 ládában a felsõnegyedben), és fingom sincs hogy hol van a többi. Aki tud lelõhelyeket légyszi írja meg. Elõre is köszi.
Shan
Megveszed a térképet a vén majomnál a kikötõben...😊))
Hali! Régen láttalak 😊

Jól látom hogy elkezdted a G2-t?

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Randal
Mégvalami:
Milyen program segítségével tudom megnézni a Gothic világát felülrõl?
Illetve repülni?
G2-höz persze😊

Egyébként ha elmész Gornhoz amikor már az egyik sárkány hegyénél van akkor át tudsz nézni a kerítésen és vitorlákat láthatsz.

Randal
Hali Hunnenkoenig!
G1 rõl van vmi hír vagy még nem tudtál utánnajárni?
A G2-ben a videókat átbírtam vhogy konvertálni, bár magam se tudom hogyan😊
Már csak feliratoznom kell, visszatömöríteni meg feltölteni.
Ha minden jó ez jöv hétre meglesz.
Mégvalami:
Hogyan tudnék egy videót berakni a játékba, hogy azt is lejátsza?
Mert akkor a videóba beleírnék egy szöveget az elõzményekrõl, amit egy fanpage csomagban találtam.

Amúgy kijátszottam a G2-t.
Igaz nem csináltam meg minden küldetést. A végén már kicsit untam, viszont az 1-hez képest nagyon sokat fejlõdött a játék.
Hiába voltam tápos, ha 3 Elit Ork jött rám akkor lazán legyakhattak.
A végsõ videóban van egy rövidke utalás, hogy hogyan fog kezdõdni a 3. rész... remélem nem teszik meg... (vagy így kapcsolódik a kieg???)

Ottto
Ha nem tudsz németül, mineek vennéd meg? Ha meglesz az angol kieg. akkor biztos kiadják angolban is.

Lenne 1 kérdés.
Nemtom mit csináljak. Láttam a gothic2gold edisönt (2+kiegészítö) németül 40eu-ért. Csak ippen nemtok németül. Most megvegyem, vagy ne oly határozatlan vagyok.

torrente
Gothic 2-õt keresem. Smsweb is jó.

Már megint kifagyott acces violation hibaüzenettl, minden más játék megy csak ez nem, sztem nem nálam van a hiba. Akkor mi a baj?

War. War never changes.

Én is a dc++-ról szedtem le anno az 1-et, nekem 5 nap volt, de megérte 😊

War. War never changes.

Bond 007
Hali gyerekek. Nem tudja vki, hogy honnan lehet leszedni az elsõ részt, mert már jó ideje keresem, de csak a dc++on találtam ott viszont 2 nap alatt csak az 1es cd 45%a jött le. Ilyen tempoval elõbb jön ki a 2 kiegje, minthogy megszerezzem az elsõ részt!
Szóval ha valaki tud segíteni, kérem válaszoljon! Elõre is köszi mindenkinek!

Ottto
lhet hogy egy mod. A gothic1hez is van igen sok, csak mind német nyelven

Johnyy
Egyszerûen! " marvin" insert troll és arnybestia, bár ez nagyon nem jó megolnás nem szeressük a pc domeot
Ááá , de azért mégis 😉

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

hehe és pont az enyém a 11000. hozzászólás!

War. War never changes.

Ottto
PC-dome-on. Olyan hülye képek vannak a gothic 2-rõl. Jópár kép az 1. részbõl került oda.

Bár én itt nem értem, hogy kerül össze egy Árnytroll, egy ÉlõhalottÁrnybestiával az erdõ közepén 😛

vigyori14
Ezt hol találtad?

Ottto
Vááááááááááá. Ez mi????????????????????

Ottto
Na elegem van. Bétamagyarítás ide v. oda ellkezdem a gothic 1-et harmadszorra is, mert már egyszerûen NEM BÍROM TOVÁBB!!!!

Athletic  Bilbo
OK

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Hunnenkoenig
Majd ha megkaptam...

Athletic  Bilbo
Mikor lesz fent a 65%?

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Ottto
Olyan nagyon nem. Ha végre meglesz a kieg. angolul, simán megyünk 20Kig is. Csak gyõzzétek az iramot 😄