Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Átléptük a 11000 határt, de senki nem vette észre vagy csak nem érdekes?

Lehet hogy nálad is van valami. Hiába no...manapság minden szar van fenn a neten 😞(
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Akkor viszont futtas le egy gépellenõrzõ progit mert valamivel gebaszol.
Egyébként nemtom észrevettétek-e, hogy az angol G2-t simán ki lehet írni cd-re és arrólo futtatni, mert én így csináltam😊
Igaz így a játék kicsit lassabb, de ha az install.txt-ben átírod a telepítõ helyet a virtuális meghajtó jelére akkor a vinyón lévõ image fájlt fogja futtatni.
Hunnenkoenig:
Kb. jöv hét keddig nem leszek netközelbe, szóval légyszi mailt írj, majd barátnõmet megkérem nézze meg.
A címem: [email protected]
War. War never changes.
vagy nem lehet, pl rögtön diego beszéd után ha balra ekmegyek, ott van sör meg érc a földön, de nem sikerül felvennem semmivel...
Nekem is volt memóriahibám, igaz nem ennél a játéknál.
A gef3ti200 az szépen viszi a G1-et.
A honlapokat megnéztem, sajna nincs angol.
Hunnenkoenig:
Valszeg pénteken kapom meg a diákhitelt ami nekem 125.000 Ft...szal ha megnéznéd nekem az angol verziójú Gothic 1-et😊))
Szedj le egy ram-tesztelö progit es nezd meg!
A legjobb, ha markas ramot veszel es ha több van bennt, akkor egyformak legyenek.
Kingston, Infinion, Samsung ilyesmi.
Ovakodj a Nanya, Soyo meg hasonlo badarsagoktol :-)
War. War never changes.
Hunnenkoenig!
Herbrechtingenböl kívanok,kicsit megkésve Neked
Boldog....mindent Születésnapod alkalmából.

Yang: Skandi- senior shao wari
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Híbámat kijavítva helyesen így néz ki.
Boldog Szülinapot HunnenKöenig!
Csak utana kell neznem, mennyibe kerül...
Adtam fel hirdetést is, írtam a CdGalaxisnak is. Remélem lesz valami eredmény.
Egyébként mi ez a pangás?😊))
Egyébként szvsz a kieget azt kiadják áprilisban.
Tavaly csak azért késett a game mert nem volt kiadója, most viszont ott az Atari😊
Boldog szülinapot! ...(még1x)
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Majd meglatjuk...
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Hallgatnak, mint a sir.
Zoleeca, ok, akkor majd a kiegeszitönel szolok :-)
Van egy másik is, nem olyan jó, de van 1-2 hülyeség a tavernához közeli temetõben is 😄
HornOx már vagy egy hónapja csücsül rajta, meg még régebben.
A videók meg nemsokára(valamikor) felkerülnek a Gamestar szerverre. Errõl majd Zerocool értesít.
A rövidítés nemtom micsoda, de egy-két fansite-on biztos leírták.
Ja igen, kis G2 humorcsomag:
Menjetek el a Nagybirtokos felé, arra van egy kripta (remélem tudjátok melyikre gondolok) és olvassátok el a sírfeliratokat😊
Hunnenkoenig:
Gondolom a kiadó még nem válaszolt a leveledre...