Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Ezer köszönet, így sokkal jobb lesz, mert meg lesz eredetibe.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nezzetek vissza holnap, ha ma nem sikerül!
; G O T H I C
;
; INI-File
;
; contains different settings
; ... some can be modified in gothics menu
; ... some not (feel free to hack, but don't cry if something strange happens ... 😊
; ... others won't take any effect (they will be reset during gameplay)
; ... and a few may cause a crash or some other funny things 😊
;
; Be careful but DON'T PANIC !!
;
recalc=0
; ... indicates if your performance-settings should be recalculated (1) {analyses you computer} or not (0). Replays Intro-Video.
sightValue=4
; ... range of visibility: 0=20% ... 14=300%, default is 4 (100%)
modelDetail=0.5
; ... detail of models (LODing) from 0.0 to 1.0, default is 0.5
subTitles=1 ITT VAN KIRÁLYOM!!!!!
; ... choose if you want to see windows with spoken words (1) or not (0), default is 0
animatedWindows=1
; ... turn fading of game-internal windows(views) off (0) or on (1), default is 1
; ... mouseSpeed in game between 0.0 and 1.0, default is 0.5

KERESD A SUBTITLE SORT KIRÁLYOM!!!!
Nem tudom h. sírjak-e, v. nevessek inkább.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"
War. War never changes.
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A 2.0-asat tetted fel?
Randalnak pl. müködött azt mondta.
Probaltad atalitani az .ini-t?
Utana ment?
csak szoljatok!
Hiába kapcsoltam át a menübe a feliratot nem hajtja végre!túrkáltam egy kicsit a Gothic.ini-ben És ott nincs változás a feliratoknál úgyhogy manuálisan kell átkapcsolni és kész!!!Hi!
Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!
"Hat az elejen nemetul fog megjelenni,de aztan angolul is kiadjak az tuti!"
"aztan meg jon a magyaritas gmikinel "
"Nagyon várom, de nem tudnád véletlenül megmondani mikor lesz a teljes játék a Gothic 1. És ahhoz lesz e majd hozzárakva a magyarosítása is.Ja és véletlenül valaki unalmában nem fordítaná le a szöveget magyarra, vagy nincs fent a neten egy angol változat.Ha valaki tud valamit szóljon"
Neveket direkt nem írtam.
Na erre nem tudok mit mondani.
(ráadásul erre az oldalra rakáták fel a G1 videók magyarosítását)
Nézd meg hogy jó helyre lett-e telepítve.
A patch, magyarosítás, script sorrend vagy a patch és a Hunnenkoenig féle 2.0-ás verzió(ami egyenlõ az 1.1-gyel) mûködik, talán szedd le és próbáld mégegyszer, nekem mûködött, vagy másold be manuálisan a fájlokat a helyére.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Azért nem történt annyi fejlõdés, hogy 1-rõl a 2-re ugorjon😊
Ezért lett 1.1
remélem nem fogják a verziószám miatt összekeverni a Gothic 2-vel.
Örülök, hogy müködik!
A 2.0-as szerintem jobb, mert ugye mostmar egybe települ, automatan megismeri a mappat es javitva vannak a szövegek is. Szoval szerintem kesznek tekinthetö! :-)
Mûködik a telepítõd.
A 2.0-ás verziószám sztem nem teljesen jó, de átjavítom.
Ezt újabb verziójú telepítõvel készítetted?
A honlapomra valszeg holnap pakolom fel, vagy késõbb.
Ja akik már nagyon várják a kiegészítõt azoknak itt egy érdekes link:
http://gothic.rpgdot.com/index.php?hsaction=10053&ID=927&sid=d5b68f7648fd28ba69d6a0a5c035886c
Ez egy érdekes angol nyelvû ismertetõ, nekem nagyon bejött!