Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkHorSe
ÁP

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe
ott fent nagy piros betûk

Na lécci fontos lenne. Téged meg valahonnan ismerlek...

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

XCoMA
Elfelejtettem!😄

Helló, honnan lehet letölteni a magyarosítást?

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

XCoMA
Az egész occsó!

Csacsi
Köszi.....látszik már rég jártam arra, azthiszem megvan délután hova megyek...😊

Ezer köszönet, így sokkal jobb lesz, mert meg lesz eredetibe.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Takanohana
Hi!
A Budaörsi Auchanban Gothic2 4990.-Ft. Gondoltam szólok.

Methylisocloro
Angol Night of Raven mikor várható? A végén még végigjátszom németül 😊

Hunnenkoenig
Ja, az oldalam epp nem megy, mert valami atszervezes van a szerveren, szoval lealltak az elöbb ugy fel-egy orara....
Nezzetek vissza holnap, ha ma nem sikerül!

Hunnenkoenig
Köszi!!! Megvan! Csekkoltam! :-))

rorr
;
; G O T H I C
;
; INI-File
;
; contains different settings
; ... some can be modified in gothics menu
; ... some not (feel free to hack, but don't cry if something strange happens ... 😊
; ... others won't take any effect (they will be reset during gameplay)
; ... and a few may cause a crash or some other funny things 😊
;
; Be careful but DON'T PANIC !!
;

recalc=0
; ... indicates if your performance-settings should be recalculated (1) {analyses you computer} or not (0). Replays Intro-Video.

sightValue=4
; ... range of visibility: 0=20% ... 14=300%, default is 4 (100%)

modelDetail=0.5
; ... detail of models (LODing) from 0.0 to 1.0, default is 0.5

subTitles=1 ITT VAN KIRÁLYOM!!!!!
; ... choose if you want to see windows with spoken words (1) or not (0), default is 0

animatedWindows=1
; ... turn fading of game-internal windows(views) off (0) or on (1), default is 1

; ... mouseSpeed in game between 0.0 and 1.0, default is 0.5

KERESD A SUBTITLE SORT KIRÁLYOM!!!!

Esrohnoil
Hát LOL vazze...
Nem tudom h. sírjak-e, v. nevessek inkább.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Érdekes, nálam jó volt...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hunnenkoenig
Meg tudnatok mondani, melyik sort kell szerkeszteni?

pikk8
A Gothic1-en elõször beállítottam a feliratot és utána telepítettem a magyarosítást. Elõször nekem sem adta be a feliratot.

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

nem lesz gothic 1 gémsztárba bázzzzz!
Nálam meg hiába van új gép, ugyanúgy fagy a G2 mint régen...

War. War never changes.

PAYNE
sajnos nekem már nem fut a játék nem tudom felrakni! 😞(

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

pikk8
Ha bolti a cd és angol verzió akkor érdekelne. Az enyémek netrõl töltött crack-es szarok. Telis tele hibával. elõre is kössz

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

Hmuda
Melyik a legújabb peccs, és honnan szedhetem le?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hunnenkoenig
Köszi! Majd ranezek!

rorr
ha van valakinek legacy of kain1, 2 és blood omen 1, 2 és megírná nekem kérem jelentkezzen!mail címem [email protected] KÖSZÖNÖM!

Kurty
Ha valakinek kell a Gothic 1-2 angolul akkor írjon mailt a [email protected]! Emléxem amikor nekem kellett volna akkor kértem neten és senki sem akarta megírni! Én szívesen megírom nektek!

rorr
FELTETTEM A TIEDET ELÖTTE RANDALÉT NEM MÜKÖDÖTT!megnéztem a gothic.ini-t és rájöttem ,hogy csak úgy állíthatom be a feliratot ha kézzel beírom azt !!!mármint az ini-be mert amúgy semmi nem történt csak a kérdéseket írta ki sajnos!!!

Hunnenkoenig
Üdv! :-)

A 2.0-asat tetted fel?
Randalnak pl. müködött azt mondta.
Probaltad atalitani az .ini-t?
Utana ment?

rorr
hát én nem tudom! én két gépre raktam fel egyiken sem müködött a feliratozás...!üdv Királyom!

Hunnenkoenig
ha ez masnal is elöfordul, akkor csinalok olyan telepitöt, ami berakja a helyes gothic.ini -t....
csak szoljatok!

rorr
ÜDV Randal!Megvan a megoldás!
Hiába kapcsoltam át a menübe a feliratot nem hajtja végre!túrkáltam egy kicsit a Gothic.ini-ben És ott nincs változás a feliratoknál úgyhogy manuálisan kell átkapcsolni és kész!!!Hi!

rorr
sajnos nem vagyok ennyire lame mindent próbáltam már 5x telepítettem,máshová nyitottam a magyarosítást majd bemásoltam ezeken túl vagyok és mégsem !!!hát ez van !neked angol a gothic1-ed nekem igen!azért köszönöm!üdv!

Bond 007
Látom Randal azért kimostad az emberek száját azon a bizonyos fórumon. Az a gothic1-es beszólás meg aztán télleg nagyon fájt! Nektek meg pláne : "unalmukban lefordítanák...." hát nem tom, szerintem csak az mond ilyet, aki nem tudja milyen óriási munka egy játék honosítása!

Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!

"A bányavölgyi térképen találhatsz egy viszonylag jó íjat (jobb, mint a számszeríjad), ami miatt esetleg még az íjakat is érdemes megtanulni, sot, ezt még akár 90-ig is feltornázhatod." írja a giude. És ezt az íjat hol találom?
Randal
Gothic 3 hírre történõ reagálások, az elsõ nem durva, ott kezdõdööt amin felhúztam magam:

"Hat az elejen nemetul fog megjelenni,de aztan angolul is kiadjak az tuti!"

"aztan meg jon a magyaritas gmikinel "

"Nagyon várom, de nem tudnád véletlenül megmondani mikor lesz a teljes játék a Gothic 1. És ahhoz lesz e majd hozzárakva a magyarosítása is.Ja és véletlenül valaki unalmában nem fordítaná le a szöveget magyarra, vagy nincs fent a neten egy angol változat.Ha valaki tud valamit szóljon"

Neveket direkt nem írtam.

Na erre nem tudok mit mondani.
(ráadásul erre az oldalra rakáták fel a G1 videók magyarosítását)

Randal
Nem hinném, hogy Xp a gond. Nekem is az van.
Nézd meg hogy jó helyre lett-e telepítve.
A patch, magyarosítás, script sorrend vagy a patch és a Hunnenkoenig féle 2.0-ás verzió(ami egyenlõ az 1.1-gyel) mûködik, talán szedd le és próbáld mégegyszer, nekem mûködött, vagy másold be manuálisan a fájlokat a helyére.

Csacsi
néztem a dc++ progit, de sajnos nincs elég stuffom, hogy fel tudjak menni nagy hubokra, és így nem nagyon találom meg, csak dsl-es kapcsolattal, és azért kicsit lassú az a sebesség.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Bond 007
Ajánlom neked a DC++ nevezetû programot, illetve annak többi változatás is, rengeteg embernek megvan a Gothic 2, így viszonylag gyorsan le tudod szedni!

Nekem megvan mindkét gothic, de csak törtben. Ha mégis érdekel: [email protected]
Csacsi
Nem tudja vki kiírni nekem a gothic 2-õt, vagy esetleg feltölteni vhova, de ha tud sms-webes címet, azt is megköszönném, mert tönkrement a vinyóm, amin rajta volt....és most, hogy lenne idõm elkezdtem volna vele játszani, de sajnos nincs meg. Nagyon kéne, elõre is közsi.

DarkHorSe
levél ment

Kurty
Nekem meg van! Ha nagyon kell megbeszélhetjük a részleteket, küldj mailt a [email protected] ra! Na csá4

DarkHorSe
vki nem akarja nekem kiírni a gothic 1et ?

Hunnenkoenig
Ja ertem...hat mostmar mindegy :-)

rorr
GOTHIC' MAGYARUL V1.1!!! SEGÍTSÉG!!!2gépen próbáltam ki NEM jÓ! felrakom a javítást a scripteket és mégsem írja ki a magyar szöveget csak a kérdéseket már az elején így jártam vele az elsõ párbeszédnél Diegóval!az XP bezavarhat az elején bekapcsolom a szövegek kiiratását is és mégsem!!!ha valaki tud segítsen! köszönöm!!!

Randal
nekem nem azzal volt bajom, hanem a verziószámmal.
Azért nem történt annyi fejlõdés, hogy 1-rõl a 2-re ugorjon😊
Ezért lett 1.1
remélem nem fogják a verziószám miatt összekeverni a Gothic 2-vel.

Hunnenkoenig
Igen ez ujabb verzioju telepitö!

Örülök, hogy müködik!

A 2.0-as szerintem jobb, mert ugye mostmar egybe települ, automatan megismeri a mappat es javitva vannak a szövegek is. Szoval szerintem kesznek tekinthetö! :-)

Randal
Hunnenkoenig:

Mûködik a telepítõd.
A 2.0-ás verziószám sztem nem teljesen jó, de átjavítom.
Ezt újabb verziójú telepítõvel készítetted?
A honlapomra valszeg holnap pakolom fel, vagy késõbb.

Elöször is az nem egy kidõlt fa hanem az orkok faltörõ kosa,másodszor ez nem ujdonság a várban mondja is az ör hogy az orkok nem merészkednek közel a várhoz.Én ugy tom hogy a sárkányvadászok kétkezes fö kerdja 20al sebez többet mint a paladinoké.Így hát egyértelmû hogy õk a jobbak közelharcban.De lehet én tom rosszul.))

Bond 007
Ja mégvalami! Szerintetek közelharcosként a zsoldosok vagy a milicia a jobb? Nézegetvén a táblázatokat láttam, hogy a nehéz sárkányvadász páncél alig marad el a paladinok legerõsebb páncéljától ( amit egyébként gyûrûkkel meg amulettekkel fel lehet turbózni), de a kétkezes fegyverük 10el többet sebez. Én paladinnal nyomtam végig 39es szintig jutottam éppen ezért szeretném megtudni, hogy a kiegészítõt is paladinként nyomjam végig vagy inkább zsoldos/sárkányvadászként?

Ja akik már nagyon várják a kiegészítõt azoknak itt egy érdekes link:

http://gothic.rpgdot.com/index.php?hsaction=10053&ID=927&sid=d5b68f7648fd28ba69d6a0a5c035886c

Ez egy érdekes angol nyelvû ismertetõ, nekem nagyon bejött!

Bond 007
Volt egy marha nagy trükk az orkok kinyírására! Vár körül magunkra kellett csalni párat és elfutna egészen a kidõlt fáig, ha már csak egy kicsit is ráléptünk nem támadtak meg, de én el tudtam õket érni, legalább 5-6 szintet léptem így, minimális sérüléssel, azt is csak azért mert futás közben túl közel kerültek 😊

Ottto
Ha jól emléxem Paladinnal 41 voltam a végén, és így nyírtam ki a fõellensséget, míg mágussal is 41 lettem, de 40es sszinten öltem fõellenséget.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu