21229
-
#13337 Vagypedig ide erre az oldalra teszed fel a képed -
#13336 Túl hosszú a neved,... rövidebben is le lehet írni. :) -
Xp3rT #13335 köszi... -
#13334 kaptál karira vip reget, ugyhogy egy galériát létrehozol az acountodba, feltöltöd a pikcsört és belinkeled, és mi ámulunk -
Xp3rT #13333 Nem tudod, h hova tudnám feltölteni??
-
#13332 Ezt senki nem látja rajtad kívül.
Saját gépről nem, csak netről linkelhetsz... -
Xp3rT #13331 Na, végül csak sikerült... Nem tudom, h megtalálta-e már vki, nekem ma sikerült.. -
Xp3rT #13330 -
Xp3rT #13329 Hi! hogy tudok képet beszúrni? /mer lenne vmim, ami esetleg érdekes lehet... / -
#13328 én onnan nem tudtam leszedni. vmi más hely nincs? -
#13327 de ott a német videok vannak,, nem?? -
Prince007 #13326 Innen. -
#13325 Sztem semmmire. Biztos jutalom valamiért, de erre a talizmánra már nem emléxem.... -
#13324 sztem magyarositasok portal! -
#13323 Hy All.
nem tudjátok honnan szedhetném le a Gothic2 videoit magyar felirattal? -
Vortodox #13322 de nem az ulumulut kaptam még meg, hanem egy ilyen ork talizmánt, na za mire való? véd 20-at valami ellen... -
Vortodox #13321 ja tényleg... vettem egy inno3d fx 5700as videókártyát, és nem megy a gothic 1280×1024-es felbontásban!!! mi a hiba?? az fx 5700 essel ment ez a felbontás. Plz HELP! és bocsi, hogy nyaggatlak titeket! képzeljétek mi lesz, ha elkezdek gothic2zni:))) -
#13320 jah, viselned kell a hátadon. -
GDI #13319 Az ULUMULU arra van, hogyha nálad van nem támadnak meg az orkok.Azt hiszem nem elég ha csak hátizságba hordod elö is kell venni. -
Vortodox #13318 köszi! nagyon köszi! az a bigyusz amit az ork sámán adott, az kell? azt muszály hordanom?? thx: Vortodox -
GDI #13317 Gothic 2 + Addonhoz kellene nekem teljes angol szöveg, mer már kiütést kapok a német szövegektöl.Honnan lahet pontosan letölteni.Elöre is THX -
Nekünk a Free Mine kell, oda kell bejutnod. Hogy kerülsz te a Régi bányába mikor az beomlott? Napersze már volt rá bug hogy ez megtörtént..... -
Vortodox #13315 bocsi, a régi bányában vagyok, és ott mindenki meg akar ölni. onnan menjek ki? és hol van a szabad bánya? esetleg msn? ([email protected])
Bye, és köszi! -
#13314 Boldog Új évet!!!!!!!!!!!! -
#13313 Nos, valóban, utólag már persze, csak az ember előbb telepít Windowst és utána a Gothic 2 addon-t - azért az ötlet nem rossz :-) -
GDI #13312 Nem látom ott.Lehet én vaok vak.-) -
Xp3rT #13311 www.worldofgothic.com Itt sztem megtalálod... -
GDI #13310 Nekem német verzio eredet. Honnan tok hozzá letölteni angol szöveget teljeset,Addonnal együtt.THX -
#13309 az SP2-ről - sokáig pont a G2 miatt nem telepítettem. most viszont megtörtént, és érdekes módon a G2A megy TELEPÍTÉS NÉLKÜL!!! Azaz bennt hagytam a másik partíción, és indul - csak parancsikonokat köllött csinyáni... hehe -
#13308 ld. #13274. hozzászólás. -
#13307 Üdv, a night of the raven-hez van magyarosítás, vagy angolosítás a német verzióhoz? -
#13306 Ott mindenkit meg kell ölni. Az ork akit keresel mélyen lent van a bányában, egy emelvényen ül -
Vortodox #13305 hi! a gothic 1-ben, melyik bányában van az az ork rabszolga, amelyik meg tudja csinálni az ulumulut? ott vagyok a szabad bányában, és az egyik ork se reagál, nem is beszélve arról, hogy mindenki meg akar ölni! bye: Vortodox
msn: [email protected] -
GDI #13304 Csak ezzel az egyel csinálja.De tuti azért, mert valami fent van a gépen ami nem tetszik neki és Én nemtom eltüntetni, mert nem engedi.Formatállás lesz a vége megint.Sajna.-(( De azé köszi mindenkinek a helpeket. -
Tusy #13303 - A regisztrációs adatbázisban van olyan bejegyzésed, ami a "tlpelib.dll" programot akarja indítani, ami időközben törölve lett, de legalábbis átnevezve, a hibaüzenet ennek hiányára figyelmeztet (ettől még lehetne jó a CD olvasása).
- w2k-n LSASS.EXE van, lehet, hogy XP-n ezt ISASS.EXE-nek hívják (tehát tényleg rendszerfolyamatnak tűnik, és valóban nem lehet leállítani)
- a leállításnak egyébként az lenne a lényege, hogy utána kellene megpróbálni a VX2-s állomány kiiktatását, nagyobb sikerrel járhat
- egyébként más CD-vel is tesz ilyet, vagy csak ezzel? (Személy szerint a daemon tools használatát javasolnám - egy próbát az is megér) -
Vortodox #13302 Sziasztok! 10%-ra tudom a kétkezes kardot a gothic1-ben és azt írjaki, hogy meste szint..Mi jön még, és mivel lesz jobb? -
maxius #13301 Hé! Én már megtanultam a leckét, csak másokat okítok.
Az svchost elég kritikus rendszerfolyamat, de le lehet állítani, és kezdő júzerek ezt nem tudják kezelni -
#13300 akor ne tedd!! enyyi!! -
maxius #13299 Kritikusokat sehogy sem lehet leállítani....
svchost-ot meg nem ajánlott... -
#13298 ha a felhasználó (te vagy) a futatója akkor leállíthatod,, elvileg!!!