Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Az elso es terjesztes szempontjabol is a legnagyobb problema amirol ugylatszik meg sok ev fejlesztes utan sem hajlandok lemondani az a NEMET nyelvu verzio elsobbsege.
Sztekben, meg plane a jatekoknak mindig hatterbe szorultak az angoltol eltero nyelvezetu jatekok, raadasul ha az angolt csak utolagosan tobb honap kesessel adjak ki akkor nincs is mit csodalkozni, ugyanis ezesetbe csak es kizarolag a fanatikusokat fogja erdekelni.
Remelem 1x lesz egy olan gold edition is ami g1 + g2 + g3addon + g3 + g4 +gx 😊 es akarmennyi lenne megvennem, de csak ha angol...
Miert nem latjak be, hogy ezt a nemet nyelvu fejlesztest hanyagolni kene?
Ezért nem is törekednek a játékok honosítására mert ugyis megveszik angol nyelven akkor meg minek költsenek feleslegesen? Az angol nyelv itt speciel német, de ez mindegy, a lényeg a hozzáállás ami nekem nem tetszik. Ennek a kibolulásnak sincs semmi értelme!

Én nem tudtam.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Õszintén szólva kicsit gondolkodtam miért nem akarják még kiadni az angol addont.
Gondoljatok csak bele:
Német nyelven a G2 megjelent xy idõpontban, rá 1 évre jelent meg angol nyelven, mindeközben a német nyelvû addon fejlesztése már folyt.
Az Atari nem kis pénzt nyomott bele az angol verzió terjesztésébe és ez még mindig csak a G2!
Közben kijön az addon németül, kinyomják a G2+Addont németül, egy dobozban.
Ezután ki veszi meg külön-külön õket?
Ráadásul kijelentik, hogy ápr.-máj.-ban jön az angol nyelvû addon. Szerencsétlen lúzerek gondolják, akkor majd megveszik a kettõt együtt.
A sima G2 vásárlása meg lecsökken szinte a nullára.
Szerintetek ez mekkora veszteség az Atarinak?
Szóval nemigen hinném, hogy más oka lenne.
A Gothicnak mindig is a pénz volt a baja.
Az angol és német nyelvû G1 is különbözik, pl mindenki tudja, hogy a német G1-ben benne van az In Extremo vagy milyen nevû zenekar. Az angol nyelvûben meg pénzügyi okok miatt nincsen...
Szóval errõl ennyit.
Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Ez nagggggyon durva!!!!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Gondolod ha erdekelne, nem mennenk el oda?
Moböl gondolod, hogy pont mi fogunk tudni segiteni?
Létrehoztam egy fórumot Drakula 2. Van egy kis problémám:Segítsetek!!! A 2. cd-ben megvan a lovag kersztje, a temetõben a piros körök eltûntek, be tudtam menni a sakkszobába, ahol a papírt alátettem a táblának. Nemtok kijutni abból az egyész helyiségbõl, vaygis a temetõbe. MIt tegyek? Van Valami kód? HELP!!!
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
Ez Stuttgart itt minden piszok drága... 😞
De legalabb meg van! Es itt diszeleg! 😊 Mar csak nemetul kene annyira tudni mint angolul es jobb lenne, de majd a Gothicot hasznalom nyelvlecke gyanant, ugyse tudom maskepp magamat ravenni hogy melo utan meg nemetet tanuljak.

Yang: Skandi- senior shao wari
Gondoltam megmutatom, hogyan nez ki a doboz meg a bennelevoõ cuccok:

Gothic II. Night of the Raven gondok!
Iomar Eisenwolf, a hivatalos JoWood fórum moderátora rossz híreket közölt az ANGOL verzióval kapcsolatban: "Beszéltem Plex-el, hogy lesz-e angol változata a küldetéslemeznek. Nos, Plex azt mondta, hogy ez nagyon nehéz kérdés. Számos politikai probléma van a cégen belül és nem biztos benne
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Na szép.
Van egy játék ami elég kelendõ, ráadásul egyre többen szeretik és nem akarják kiadni...
Eszem megáll.
Jó, nem vettem meg a G2-t, de csak azért nem, mert az Addon-nal együtt akartam, egy dobozban.
Ez akkora baj lenne?
mi köze van a Gothic-nak a politikához??

Pedig mar nagyon rakeszultem, hogy aprilisban jon a kieg.
Iomar Eisenwolf, moderator on the JoWood boards, has posted a little bit on the English language release of Night of the Raven, a Gothic 2 add-on.
Bad news concerning the addon. I've talked with Plex if there will be an english version of the addon (Nacht des Raben), and he said that's a very difficult question. Many political problems are here within and it's not sure if there will be ever an english addon. this is out of the hands of JoWooD and Atari doesn't respond. Seems that the addon is temporary on ice or it died long before.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Veled még úgysem vitatkoztam.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
igen 1 db van, az még jelenleg német nyelvû, az angolról lentebb írták, hogy csúszik (szokás szerint).
A cd-idet meg még a héten postázom, csak most rohangálok össze-vissza a fõsuluin.
Megnéztem mi a hiba a magyarosításban😊
Szóval a Gothic.ini fájlban van egy ilyen rész:
subtitle=0
na, ezt kell átjavítnai ilyenre:
subtitle=1
és akkor mûkszik minden😊
A Gothic 1-hez meg van addon😊
Ezt németek csinálták(köztük HornOx is aki a magyarosításban is segített/segít) és Diccuric a neve. A honlapjukról is le lehet tölteni, csak rá kell keresni Googleban.
Bocs, ha pontatlan voltam, de 1-éve játszottam