Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bond 007
én kicsit késõbb mentem õket írtani, így nem volt szükségem segítségre 😊

Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!

tibor16
G1 probléma, - amikor elõször bemegyek a bányába, a legalján a tárnarákokkal való küszködéseim során meghalt egy tempkomos, nem tudom volt-e neve, de most került a kezembe a magyar végigjátszás és abban az áll, ha ott 1 templomos is meghal, nem lehet a játékot majd befejezni.. -igaz ez?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
G1 : újra elkezdtem játszani vele, de elfelejtettem, van-e gyors mentés betöltés funkciója, mert nmintha nem mûködne... tud errõl vki vmit?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Az is lehet ,hogy úgy gondolják ,hogy azért mert német többen meg veszik.(már mint németországba) Szerintem azért kéne elöbb az angolt kiadni mert így sokkaltöbb országban kiadnák. És talán többen meg is vennék. Szerintem. De ha a németetet nem csináják meg akkor valami németesítõ csapat úgy is megcsinája.
ollie
Talán azért, mert csak így találtak kiadót

hiba
na meg1x:

Sztekben: szamtech. korokben 😊, meg plane a jatekoknal...

hiba
En az egesz gothic mizeriat az elejetol kezdve nem ertem.
Az elso es terjesztes szempontjabol is a legnagyobb problema amirol ugylatszik meg sok ev fejlesztes utan sem hajlandok lemondani az a NEMET nyelvu verzio elsobbsege.

Sztekben, meg plane a jatekoknak mindig hatterbe szorultak az angoltol eltero nyelvezetu jatekok, raadasul ha az angolt csak utolagosan tobb honap kesessel adjak ki akkor nincs is mit csodalkozni, ugyanis ezesetbe csak es kizarolag a fanatikusokat fogja erdekelni.

Remelem 1x lesz egy olan gold edition is ami g1 + g2 + g3addon + g3 + g4 +gx 😊 es akarmennyi lenne megvennem, de csak ha angol...

Miert nem latjak be, hogy ezt a nemet nyelvu fejlesztest hanyagolni kene?

ollie
háténse

Duzsuki
Egy terjesztõt sem érdekli, hogy az emberek jó játékkal játszanak. Mindenkit csak a pénz és a haszon mozgat, ha látszólag nem üzlet nem adják ki.
Ezért nem is törekednek a játékok honosítására mert ugyis megveszik angol nyelven akkor meg minek költsenek feleslegesen? Az angol nyelv itt speciel német, de ez mindegy, a lényeg a hozzáállás ami nekem nem tetszik. Ennek a kibolulásnak sincs semmi értelme!

Esrohnoil
"pl mindenki tudja, hogy a német G1-ben benne van az In Extremo vagy milyen nevû zenekar. Az angol nyelvûben meg pénzügyi okok miatt nincsen..."

Én nem tudtam.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Randal
Annyira nem növeli. Én is azon filózom már jóideje, hogy benyomok nekik egy hirdetést csak félre kellene kaparni egy kis pénzmagot.

Õszintén szólva kicsit gondolkodtam miért nem akarják még kiadni az angol addont.

Gondoljatok csak bele:
Német nyelven a G2 megjelent xy idõpontban, rá 1 évre jelent meg angol nyelven, mindeközben a német nyelvû addon fejlesztése már folyt.
Az Atari nem kis pénzt nyomott bele az angol verzió terjesztésébe és ez még mindig csak a G2!
Közben kijön az addon németül, kinyomják a G2+Addont németül, egy dobozban.
Ezután ki veszi meg külön-külön õket?
Ráadásul kijelentik, hogy ápr.-máj.-ban jön az angol nyelvû addon. Szerencsétlen lúzerek gondolják, akkor majd megveszik a kettõt együtt.
A sima G2 vásárlása meg lecsökken szinte a nullára.
Szerintetek ez mekkora veszteség az Atarinak?
Szóval nemigen hinném, hogy más oka lenne.
A Gothicnak mindig is a pénz volt a baja.

Az angol és német nyelvû G1 is különbözik, pl mindenki tudja, hogy a német G1-ben benne van az In Extremo vagy milyen nevû zenekar. Az angol nyelvûben meg pénzügyi okok miatt nincsen...

Szóval errõl ennyit.

ollie
Soha nem szoktak itthon német nyelvû játékot terjeszteni, akkor meg pláne nem, ha az alapjáték meg angol nyelvû volt.

Bond 007
Én még anno az Amazon.com-nál nézegettem hírdetéseket, és egy amerikai cégtl meg lehetett rendelni a az elsõ részt angolul. Nyílván apostaköltség jócskán megnöveli az árát

Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!

Egyáltalán az elsõ részt hol lehet megvenni?
Shongi
Lenne egy kérdésem, nem tudjátok hogy MO-n mikor lesz megvehetõ a gold, mindegy ha német nyelvû is, de már nagyon kéne.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

torrente
Honnan lehet letölteni? Jó priviben is.

Bandew
Ájjj...
Ez nagggggyon durva!!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

gothic
Hát igen neked van "némi" tapasztalatod ... 😊))

Hunnenkoenig
Es ezt most mindenhova beirtad?
Gondolod ha erdekelne, nem mennenk el oda?

Moböl gondolod, hogy pont mi fogunk tudni segiteni?

Sziasztok!
Létrehoztam egy fórumot Drakula 2. Van egy kis problémám:Segítsetek!!! A 2. cd-ben megvan a lovag kersztje, a temetõben a piros körök eltûntek, be tudtam menni a sakkszobába, ahol a papírt alátettem a táblának. Nemtok kijutni abból az egyész helyiségbõl, vaygis a temetõbe. MIt tegyek? Van Valami kód? HELP!!!
Hunnenkoenig
Ha valamit nem tudsz, kerdezz engem :-)

Toughtful
Há' mán' hetvenöt... hétszázötvenezer... százalékná tartanak

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

gothic
Gratula! 😊
Ez Stuttgart itt minden piszok drága... 😞

De legalabb meg van! Es itt diszeleg! 😊 Mar csak nemetul kene annyira tudni mint angolul es jobb lenne, de majd a Gothicot hasznalom nyelvlecke gyanant, ugyse tudom maskepp magamat ravenni hogy melo utan meg nemetet tanuljak.

Hehe èn szombeton vettem az Ulm-i Mediemarktban 35 Eu-ért

Yang: Skandi- senior shao wari

Mikor lesz Gothic 2 full fordítás?

gothic
Bocs! Egy kicsit nagy lett a kép.

gothic
No "bepöccentem" 😊 és megvettem itten, Deutschlandban, a Gold Editiont. 39,9 Euroert (kb. 10eFt) adtak, csak azt banom hogy a mediamarktba ket hete meg 30 Euroert volt akcioba... na mindegy tamogatom legalabb a keszitoket.

Gondoltam megmutatom, hogyan nez ki a doboz meg a bennelevoõ cuccok:

Akkor mégiscsak jó, hogy megvettem a német verziót

Lacc
Majd a németül tudó magyarítók gondolom ráugranak 😊
Bandew
(Hardwired)

Gothic II. Night of the Raven gondok!

Iomar Eisenwolf, a hivatalos JoWood fórum moderátora rossz híreket közölt az ANGOL verzióval kapcsolatban: "Beszéltem Plex-el, hogy lesz-e angol változata a küldetéslemeznek. Nos, Plex azt mondta, hogy ez nagyon nehéz kérdés. Számos politikai probléma van a cégen belül és nem biztos benne , hogy valaha is lesz angol nyelvû változata a Nacht des Raben küldetéslemeznek. A JoWooD az angol változat ügyében tehetetlen, az Atari pedig nem válaszol a kérdésekre. Úgy néz ki, hogy az angol verziót jegelték, vagy az elkészítésére irányuló törekvés már régen meghalt."

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Esrohnoil
Én szintén így szeretném,... egyben, angolul megvenni!!!

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Randal
Na jó, igazatok van, mod😊

Na szép.
Van egy játék ami elég kelendõ, ráadásul egyre többen szeretik és nem akarják kiadni...
Eszem megáll.
Jó, nem vettem meg a G2-t, de csak azért nem, mert az Addon-nal együtt akartam, egy dobozban.
Ez akkora baj lenne?

Methylisocloro
Remélhetõleg a játékkiadó cég kiadási politikájára gondoltak nem a spanyolországi merényletre vagy az izraeli helyzetre. Remélem!

"Many political problems" - Ez meg mi??
mi köze van a Gothic-nak a politikához??

gothic
Ich muss mit der deutchen Version spielen...

Pedig mar nagyon rakeszultem, hogy aprilisban jon a kieg.

Methylisocloro
Lehet hogy egyáltalán nem lesz angol kiegészitõ a Gothic II-höz?

Iomar Eisenwolf, moderator on the JoWood boards, has posted a little bit on the English language release of Night of the Raven, a Gothic 2 add-on.

Bad news concerning the addon. I've talked with Plex if there will be an english version of the addon (Nacht des Raben), and he said that's a very difficult question. Many political problems are here within and it's not sure if there will be ever an english addon. this is out of the hands of JoWooD and Atari doesn't respond. Seems that the addon is temporary on ice or it died long before.

rorr
de jó ,hogy megmondtam nektek!!!igaz Randal?

Ottto
Sztem is mod. Ezen az oldalon van több mod is. Sztem ez is az.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Esrohnoil
Nem sokat tudok németül, de az szerintem mod. 😊
Veled még úgysem vitatkoztam.

Randal
Igen😊
Nagyon jó, ez a Morrowind.esmnek a kicsomagolt változata😊

Nem, csak közben kijöttem melózni németbe. A Pc meg ottmaradt most a barátnömnél. De majd ha végleg hazamegyek, ami most pénteken lesz...

ollie
próbáld ki 😛

Amiga
Ez a megoldás a fagyásra? Mert nekem magyarosítás után fagyott a betöltés vége felé (Application Error-ral kilökött Win-be). Bocs, nincs idõm visszaolvasni, ha esetleg le volt is írva.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
amúgy mûködik a cucc amit küldtem?

ollie
ok

Randal
Szia!
igen 1 db van, az még jelenleg német nyelvû, az angolról lentebb írták, hogy csúszik (szokás szerint).
A cd-idet meg még a héten postázom, csak most rohangálok össze-vissza a fõsuluin.

ollie
A G2-höz is vannak addonok?

Randal
Sziasztok!

Megnéztem mi a hiba a magyarosításban😊
Szóval a Gothic.ini fájlban van egy ilyen rész:

subtitle=0

na, ezt kell átjavítnai ilyenre:

subtitle=1

és akkor mûkszik minden😊

A Gothic 1-hez meg van addon😊
Ezt németek csinálták(köztük HornOx is aki a magyarosításban is segített/segít) és Diccuric a neve. A honlapjukról is le lehet tölteni, csak rá kell keresni Googleban.

Takanohana
A vérkelyhek elõtte már mind megvoltak, úgyhogy ez kilõve. Lehet, hogy egy ládához, de nem tûnt fel. Mindegy, azt hittem, jelentõsebb a dolog. Meguntad a Gothicot?

Talán az egyik vérkehelyhez nyit 1 rejtekhelyet, vagy csupán egy ládához, amiben varázstekercsek vannak. Ja most vagy ugyanabban a szobában, vagy mellette.
Bocs, ha pontatlan voltam, de 1-éve játszottam