Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bond 007
Úgy tudsz visszaváltozni ha megnyomod a hátra+enter kombinációt ha jól emléxem, de ha nem akkor bocs... De a hátra tuti benne kell, hogy legyen 😊

ui: Örülök, hogy nem csak nekem tetszett a Beyond Good & Evil..., még a Gothic is leállt miatta egy 7re 😊 Lesz egyébként folytatása?

Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!

CarajoEsp
Rorr te tudsz valami megoldást erre? Vagy csak akkor tok visszaváltozni ha Rúnával használom?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

rorr
köszi!minden jó

CarajoEsp
Vettem egy Varázstekercset ,amivel Lukort tudom elcsalni, de nem tudok visszaváltozni😄 Mivel lehet?

CarajoEsp
Eljutottam arra a részre, ahol a Patch miatt nem lehet továbbjutni, ráadásul (Mivel harcos vagyok) Csak 5 mannám van ,ígymost fejlõdhetek gyorsan még1 szintet. Amúgy a játék idáig nagyon jó ,csak kicsit furcsa ,hogy a második részben alig volt mellékküldi. Amúgy a Szekta táborban vagyok ,mert ez volt a legszimpibb.

lwb
ja

Bond 007
A Koli hubról szedtem igaz csak egy emberkének volt meg, ezért tartott olyan sokáig... Apropó ha már itt tartunk, nem tud vki egy jó nagy német hubor, vmi olyasmit mint a magyar koli?

hiba
ez a kieg nemet?

lwb
melyik hub?

Bond 007
Nekem Dc-rõl jött le 4 nap alatt, de úgy látszik sz*rt sem érek vele, mert még mindig eredeti cdt kér az install elején 😞((

nekem hamar lejött(0,5-1 röl kezdte és 55-tel fejezte be)

lwb
sajnos nem fog. szerintem jópár partner fennakad a router tûzfalán, amit nincs jogom lebontani. szal még kb. 3-4 nap és lent van. 😞

tibor16
Hi, sajnos helyem az nincs, csak kévánságom........nem tud vki segíteni????

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

szépen lassan gyorsulni fog ha folyamatosan töltes

lwb
azt használom, de nekem nagyon lassan jön onnan. most épp 8k-val. pedig a 110-120k-t simán szokta bírni a kábeles kapcsolatom. 😞

No, fölbuzdulva az angolosításon elkezdtem én is reggel tölteni, már le is jött 150 mega. Javaslom az Overnet nevû progit használni. Ez az edonkey fejlettebb változata, nagyon egyszerû és viszonylag gyors. Most épp 25-30k -val jön. DC-n sajnos nem találtam akárhol kerestem

Hali

Nekem most jött le. Ha mond valaki egy helyet, fel tudom tenni.

tibor16
...és tessék mondani, nem-e lehetne-e annak feltenni vhová aki letöltötte, vmi olyan helyre, ahol nem ekkora macera leszedni...
........hmmmmmmmmmm... mer jó lenne leszedni, de jó ám...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

De ha 1x lejön!! 😊)) A rar kódja: www.goldesel.6x.to

lwb
bezzeg rólam tartósan 15-20k-val töltenek 😞((

lwb
én már néhány napja töltöm, de eddig még soha nem ment 10k fölé. sõt, rendszerint 1-2k alatt van, perpill o.6k-val jön. 😞((

CarajoEsp
10óránál tartok és az új táborba már tudok jelentkezni, a Mocsárba két szektatag szavazata hiányzik a Réginél pedig csak Dexternek kéne Elixirt lopnom és Egy másik tagé ,akinek meg kell tanulnom a lopakodást.

rorr
légyszíves add meg a gothic2 addon rar kódját és a 2.6-os patch-ét is köszi !!!!www.goldesel-rõl szedem!

tibor16
G2: Nemtalálom Lobart tanyájánál a kõkörnél azt a nyavajás királyszárat. Nem tudja vki, hogy hol lehet. Már fût fát átvizslattam centirõl centire. Pont ezért pontosan kellene, mer már mindent megnéztem (sztem), oszt még se nincs....

Bond 007
Nekem az addon egy mdf és egy mds fileban van meg, az lenne a baj?

én is és most töltök elöször és elég gyors akárki akármit mond.
És méég a CoD sem laggol közben😊

rorr
köszi!nem volt sok tapasztalatom bár ez nem gothic2 téma de pont a német kieget töltöm vele!

nekem alapbol is sokkal gyorsabb mint pl. dc

Hunnenkoenig
Az edonkey elöre lefoglalja maganak a helyet, amennyi kell a letölteshez. Ha 2 gigat töltesz, akkor annyit elvesz alapbol, hogy legyen hely.

Az Edonkey alapbol lassu!
A rendszere miatt, minel tovabb vagy rajta es minel több adatot osztasz meg, annal gyorsabb lesz.

Normalis (össz)sebesseget 3-5 nap folyamatos üzemeltetes utan tapasztalhatsz.

Az egyes fajlok sebessege attol is függ, hogy hany embernek van meg az a fajl es azok milyen gyorsan tudjak feltölteni, illetve meg hanyan töltik roluk!

30 körül tölt nekem

rorr
neked ez az edonkey milyen sebességgel tölt?miért vesz le 2gb-ot a vinyómból? kérlek ha tudsz segíts!köszi!

végre nemsokára tudok jáccani kiegggel ha jo amit mnodtál😊
ugyhogy legyszives nyugtass meg hogy telleg mukodik!

Methylisocloro
Souldrinker verziójú kieg van nálad?
sd-g2ndr.cue
sd-g2ndr.bin

Bond 007
beállítottam neki a rendes könyvtárat, el is kezdte volna az installt, de az egérnyíl helyett egy forgó cd jelent meg és kérte, hogy rakjam be az eredeti ADDON cdt... Aztán próbáltam crackelni az alapgamet, de hiába, akkor már el sem kezi a települést 😞(

Methylisocloro
Bekéri a kieg install az eredeti cd-t? Ilyen nekem nem volt.
Viszont keresi az alapjátékot a registryben - ha nem találja akkor neked kell megadni az utvonalat ahová installálva lett. Láttam már olyat is hogy a német alapjáték a c:\program files\jowood\gothic II konyvtárba tette magát az angol meg a c:\program files\jowood\gothic2 -be. Erre is oda kell figyelni.

Methylisocloro
Igen az az addon.

Bond 007
az a baj, ha felülírom a crackkel, akkor meg nem hajlandó feltelepülni 😊

Ottto
#11516 <- ez az addon?

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

nekem meg az a gondom hogy addon kéne😞(

német verziohoz crack gondolom én

Bond 007
Télleg marha jó ötlet ez a szedjük ki az exet, csak az a baj, hogy most meg azért nem tom felinstallálni az ADDON-t mert eredeti cdt kér, annak meg híján vagyok , vagy esetleg vmi jótékony crack megoldást jelenthet?

na valaki segiccsen pls!!

de ezt 1szer mar leirtak

1. Angol Gothic 2 install
2. Letölteni a netrõl a német 1.30-as peccset, a Gothic2_130_de.exe /X paranccsal kiszedni belõle a gothic2.exe-t és bemásolni a gothic2/system könyvtárba, ettõl hiszi azt a kieg install hogy némettel van dolga
3. die nacht des raben felinstallálása
4. 2.6-os patch felrakása (+crack)
5. angolositó mod felrakása, lásd 11432-es hozzászólás

Bond 007
Hogy lehet becsapni a kieget, mert már vagy másfél hónapja fennt van, de nem tok vele semmit sem csinálni?

ez már volt😊

aztata halottam hogy belehet csapni a német night of the ravent h angol g2re is fellehessen tenni és a felirat de angol lesz de német hanggal... semmi konkrétum csak ennyi...
THX 😊) Letöltési listában....

Methylisocloro
Edonkey klienssel
www.edonkey2000.com

Tényleg van ott valami, de hogyan/mivel lehet leszedni?