Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
De egyébként már találtam ként, méghozzá Isgorathnál (remélem jó írtam a nevét) a Kolostor elõtti szentélyben. 😄
Köszönöm azért a segítséget.
Fordítás:Mégjobb
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Sajna eez ellen nincs mit tenni. Néha elõ fog jönni. Metsél gyakran
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Nem a piacon, hanem a felsõ városban van egy kereskedõ, aki az utcákon mászkál. Nála láttam ként. Mivel szén is volt a tatyójában, elkezdtem keresni a salétromot, hátha beállhatok a tûzszerész kasztba...

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Ha jól emléxem, a híd alatt is van a széttört szekérnél, a molerat-oknál.
(a híd Akil tanyájához vezet. Na az alatt)
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Nem találok ként az elsõ rúnám elkészítéséhez. A végigjátszás azt írta, hogy a városban több helyen is van. Ott sem találok sehol. Valakinek ötlet, tipp. Elõre is kösz.
A helyszín hangulata meg igencsak jó. Ellenfél már nagyon nincs is
Yang: Skandi- senior shao wari
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Csak keresgéld kicsit. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
A torony alján lesz egy halott muksó, akinél megtalálhatod az 1. "Cromanyint" -könyv. Ebböl kell összeszedned 6-ot. Mellékküldi, pár apróság meg jóérzés :o)) lesz a jutalmad.
a sorrend nembiztos:, de
2-öregtáborral (föbejárat)szenbeni szigeten
3-hegytetején a romoknél, aholmegmented Ursakot lesz a toronyban (fölkell mászni)
4-Lesz egy az újtáborral szemben- átúszni a tavat, ahol az a "lurker volt"
5-hajóroncs mellett, ahol a tüzgyíkok voltak
6-vissza a kezdethez, ahol utánna eljön megint a ....
-Másik, -olvasgatom a fórumot, és így tudom, hogy van valamilyen küldetés, ami nem következik a játékmenetbõl, de nem sikerült beleszaladnom. Mintha valamilyen könyveket kéne összeszedni? Tud ebben segíteni vki?
- A harmadik - van a parton az Ork temetõ elõtt egy világítótorony, tele csontival, annak van valami szerepe a a következõkben? Mert kiírtanám õket, csak nem akarok belkerondítani a játékba, nehogy szerepe legyen vmi küldiben.
Így a vége elõtt jó lenne korrekten mindent megcsinálni, úgyhogy ha vki tud még felszedhetõ küldit, megkérem ne tartsa vissza magát írjon.... elõre is köszi.
Nem tüntem el, csak nem jarkalok mostanaban erre :-)
Sajnos rengeteg mas dolgom van.
Egy ideig Pesten voltam es most eppen probalom magam utolerni.
Legelsö sorban az SWG oldalammal foglalkozok. Az annyi idömet elvesz, hogy meg jatszani sincs idöm, nemhogy Gothic2-vel foglalkozni.
A közeljövöben ujra nekiveselkedem, de nem tudom pontosan, hogy mikor.
Ne haragudjatok, de en is emberböl vagyok :-)
Majd jelentkezem...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Èn meg azért jegelem a G2+kieg, hogy legalább valamennyi szöveg érthetö legyen belöle
Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Vagyis 4*-5* akkora. 😊
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Akkor még szerencsénk is lesz, ha télleg csak fél év...

De egyébként jó volt a "meló" 😊) Jó érzés volt valamit letenni az asztalra. Bár asszem elég sok hibát vétettem, de hát ez van. Remélem még dolgozunk együtt 😊 (Mondjuk nyáron a G2 kieget, ha kijön addig angolul)

Hunnenkoenig eltûnt.
Vagy csak nem szólal meg?😊
Tom, hogy nem ide kellne, de:
German magazine Gamestar reveals parts of the Gothic 3 story on their website!
Gothic 3 will start where the predecessor left off - the hero will land his ship at the mainland which is four to five times bigger than the world of Gothic 2. The mainland will consist of rolling hills, stretches of jungle and desert... dunes, oases and oriental cities included. All this could be seen at the E3 in the form of an early tech demo.
The developers haven't decided on the means of transportation yet - horses or camels, everything is a possibility at this point. Water supplies will definitely play a role.
It will chagrin many Gothic veterans to hear that the hero will lose at least parts of the abilities and items he acquired last time - but he won't have to start out as a com! pletely blank slate like he did in Gothic 2.
Factions and parties will play a major role, so much is sure; the following story info contains educated guesses by the Gamestar crew, however:
A side effect of the orc wars, the country's major cities have been taken over by feuding warlords. The player will probably have to choose between helping one of the warring parties or alternatively save the king and his realm.
Regarding other game elements, Predators will have several forms of attack moves/animations now, like, for example, 'walljumping' off rocks. The AI has been improved to react better to missile attacks, and controls will be mouse-based by default.
Gothic 3 is supposed to be out by the end of 2005.
Képek:
Gothic 3 artwork
Gothic 2 NoTR angol E3 trailer