Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Nálam csak egyszer fagyott, de 3* végigvittem.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

A gond csak az hogy a felsõ városrészbe nem tudok bejutni csak ha már sikerült teljesíteni a tûz próbáját.

De egyébként már találtam ként, méghozzá Isgorathnál (remélem jó írtam a nevét) a Kolostor elõtti szentélyben. 😄
Köszönöm azért a segítséget.

Ottto

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

CarajoEsp
Ráadásul auto save sincs benne. Nah mindegy. Most fél órát nyomtam és nem akadt ki. A Szekta táborban vagyok és 2. szinten érdekesen fogok visszalavírozni a Régi táborba😄 Amúgy a játék:ISten
Fordítás:Mégjobb

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Ottto
A gothicnak nagy hibája hogy néha kifagy, vagy kilép a windowsba 😞(((
Sajna eez ellen nincs mit tenni. Néha elõ fog jönni. Metsél gyakran

Üdv,

Nem a piacon, hanem a felsõ városban van egy kereskedõ, aki az utcákon mászkál. Nála láttam ként. Mivel szén is volt a tatyójában, elkezdtem keresni a salétromot, hátha beállhatok a tûzszerész kasztba...
CarajoEsp
Tud valaki valamit mondani arra ,hogy miért fagy ki a Gothic 1 15 percenként? az 1.08j-s patch van telepítve egy : Celeron1200Mhz,Gef Ti200,512mbram-os gépre. Nem értem mitõl lehet.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

És a piacon kinél? Mert már mindenkinél megnéztem.

Ottto
Vegyél a piacon 😛
Ha jól emléxem, a híd alatt is van a széttört szekérnél, a molerat-oknál.
(a híd Akil tanyájához vezet. Na az alatt)

Sziasztok!

Nem találok ként az elsõ rúnám elkészítéséhez. A végigjátszás azt írta, hogy a városban több helyen is van. Ott sem találok sehol. Valakinek ötlet, tipp. Elõre is kösz.

Használni használta, de a kard megmarad (ha jó az enlékezetem...)
A helyszín hangulata meg igencsak jó. Ellenfél már nagyon nincs is

Yang: Skandi- senior shao wari

tibor16
G1: hmmmmm...remélem amikor kinyitottam vmi ajtót valahol otta barlangban, a karakterem nem ezekbõl használta vmelyiket....(basszus, most kóvályoghatok ott, pedig egyébként is egy nagyonnemszeretem helyszín :-()

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Esrohnoil
Azok kellenek, amiket nem tudsz még használni, de mind az 5 az ork barlangokban van, csak párat nehezebb megtalálni.
Csak keresgéld kicsit. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

tibor16
Köszi :-) -és a kardok?, -szted a 4 Grachtnak kell a végére?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

a világítótorony meg nemis ott van, hanem a paron.

2,3:
A torony alján lesz egy halott muksó, akinél megtalálhatod az 1. "Cromanyint" -könyv. Ebböl kell összeszedned 6-ot. Mellékküldi, pár apróság meg jóérzés :o)) lesz a jutalmad.
a sorrend nembiztos:, de
2-öregtáborral (föbejárat)szenbeni szigeten
3-hegytetején a romoknél, aholmegmented Ursakot lesz a toronyban (fölkell mászni)
4-Lesz egy az újtáborral szemben- átúszni a tavat, ahol az a "lurker volt"
5-hajóroncs mellett, ahol a tüzgyíkok voltak
6-vissza a kezdethez, ahol utánna eljön megint a ....

tibor16
G1: van egy kis gondom. Az utólsó fejezet elõtt vagyok. Meg van az uruziel, és vannak sámán kardjaim de - a fegyverek között szerepel 4 Grachtnak, és az egyébnél csak 2 db használhatatlan sámánkard (pl. : világok közti hasadék). Ha a 4 Grachtnak kell a végén, akkor renben van, mert az 5. a még legyõzésre váró sámánnál kell legyen. De ha a másik fajta - hát akkor balhé van, mer az ugye nem lesz így 5.
-Másik, -olvasgatom a fórumot, és így tudom, hogy van valamilyen küldetés, ami nem következik a játékmenetbõl, de nem sikerült beleszaladnom. Mintha valamilyen könyveket kéne összeszedni? Tud ebben segíteni vki?
- A harmadik - van a parton az Ork temetõ elõtt egy világítótorony, tele csontival, annak van valami szerepe a a következõkben? Mert kiírtanám õket, csak nem akarok belkerondítani a játékba, nehogy szerepe legyen vmi küldiben.
Így a vége elõtt jó lenne korrekten mindent megcsinálni, úgyhogy ha vki tud még felszedhetõ küldit, megkérem ne tartsa vissza magát írjon.... elõre is köszi.

ollie
Nem értem pontosan mit kérdeztél, de ha arra célzol, hogy a német kieg menne e az angol alapjátékkal valami patch-el, akkor a válaszom az, hogy nem valószínû.

Hunnenkoenig
Sziasztok!
Nem tüntem el, csak nem jarkalok mostanaban erre :-)

Sajnos rengeteg mas dolgom van.

Egy ideig Pesten voltam es most eppen probalom magam utolerni.

Legelsö sorban az SWG oldalammal foglalkozok. Az annyi idömet elvesz, hogy meg jatszani sincs idöm, nemhogy Gothic2-vel foglalkozni.

A közeljövöben ujra nekiveselkedem, de nem tudom pontosan, hogy mikor.
Ne haragudjatok, de en is emberböl vagyok :-)

Majd jelentkezem...

Ja. Kár! De nem lehet hogyha a kieghez letölti az ember a patchet akkor menni fog az angolal telyes játékkal is?
ollie
nekem angolra fordítsd 😄D

Randal
Az angolhoz nincs patch, csak a német verzióhoz, meg a kiegjéhez.

Hát csk mert én valahol mint ha letöltések között olvastam volna egy pachet. (aszem a GameStaron)
Bandew
Akkor nyomás fordítani! :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Methylisocloro
Az utobbi néhány napban sikerült elvégeznem egy villám német tanfolyamot, most már tudom használni a német Gothic 2-öt 😊 És még mondja valaki hogy haszontalan a PC játék.

Nehogy´má!!!
Èn meg azért jegelem a G2+kieg, hogy legalább valamennyi szöveg érthetö legyen belöle

Methylisocloro
Kipróbáltam és sajnos nem megy a német gothic2+die nacht des raben-nel a magyarositás 😞

Methylisocloro
Pont az a helyzet hogy mivel az angol alapjáték verzió minimum 1.31 a német meg korábbi - a német kieg. azért nem hajlandó települni. Valahol ezt olvastam, lehet hogy pont ezen a fórumon.

Shan
Megjelent DVD-n is a gothic 2, mert ott van dvd borító is..
Shan
http://www.cdcovers.cc/pc_g.php
vigyori14
Gothic 2- es cd borítót tud valaki?

Bond 007
Milyen pachre gondolsz? Tudomásom szerint az angolhoz nincs patch, de lehet, hogy tévedek...

Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!

Próbáld meg egy pachel!
Bond 007
elindul a telepítõ, de nem hajlandõ az 1.32es verzióra feltelepülni és aztán kilép

Ja télleg, de hülye vagyok. Pedig a cikkben értettem...

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Esrohnoil
Four to five TIMES bigger...
Vagyis 4*-5* akkora. 😊

Szerintem 4/5

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

magus
four to five az azt jelenti hogy 4x 5x akkora vagy hogy 4 az 5hoz akkora?😄

"fél-egy évre rá az angol változat"

Akkor még szerencsénk is lesz, ha télleg csak fél év...

Megszállottak...

Hö, hö! Csak az nem tetszett, hogy a fõnököm halálra dolgoztatott, miközben a fogyasztók is a fülemet rágták 😊))))))

De egyébként jó volt a "meló" 😊) Jó érzés volt valamit letenni az asztalra. Bár asszem elég sok hibát vétettem, de hát ez van. Remélem még dolgozunk együtt 😊 (Mondjuk nyáron a G2 kieget, ha kijön addig angolul)

Curze
2005 vége? Remélem nem jó szokásukhoz híven elõször a német aztán fél-egy évre rá az angol változat.... Kiadhatnák a két nyelvet egyszerre is! Nem értem az üzleti logikát ebben. Na mindegy, reméljük nem így fog történni!

Esrohnoil
Nah, azt hiszem ezután nem lesz annyira népszerû a "hatókörén kívülre megyek oszt onnan lelövöm, aztán elszedem mindenét" effekt.

Randal
Figyuztok...
Hunnenkoenig eltûnt.
Vagy csak nem szólal meg?😊

Tom, hogy nem ide kellne, de:

German magazine Gamestar reveals parts of the Gothic 3 story on their website!

Gothic 3 will start where the predecessor left off - the hero will land his ship at the mainland which is four to five times bigger than the world of Gothic 2. The mainland will consist of rolling hills, stretches of jungle and desert... dunes, oases and oriental cities included. All this could be seen at the E3 in the form of an early tech demo.

The developers haven't decided on the means of transportation yet - horses or camels, everything is a possibility at this point. Water supplies will definitely play a role.
It will chagrin many Gothic veterans to hear that the hero will lose at least parts of the abilities and items he acquired last time - but he won't have to start out as a com! pletely blank slate like he did in Gothic 2.
Factions and parties will play a major role, so much is sure; the following story info contains educated guesses by the Gamestar crew, however:

A side effect of the orc wars, the country's major cities have been taken over by feuding warlords. The player will probably have to choose between helping one of the warring parties or alternatively save the king and his realm.

Regarding other game elements, Predators will have several forms of attack moves/animations now, like, for example, 'walljumping' off rocks. The AI has been improved to react better to missile attacks, and controls will be mouse-based by default.

Gothic 3 is supposed to be out by the end of 2005.

Képek:
Gothic 3 artwork

Gothic 2 NoTR angol E3 trailer

Esrohnoil
Miért, máshogy meglesz szerinted 10 napon belül?

van már kieg angolul?

Hogyhogy? Csak nem indul el a telepítõ vagy ijesmi?
Bond 007
Meg, de sajna nem hajlandó feltelepíteni magát az angol verzióra, a classic németet, meg nem tom honnan lehetne megszerezni. Néztem már a dc-n is, de nem találtam egy normálisabb német hubot is sem, illetve ahol megtaláltam ott csak pár k-val lehet szedni a cuccot, kb ilyen cd/5 nap lenne a sebesség, én meg annyit nem várok...

Neked meg van a kieg?
Fenébe!