Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd az új helyszinen.

tibor16
G2: Figyuzzatokmáá, -át lehet mászni az ork falon...persze nincs ott csak csupasz sziklás táj...de akkor is, mindig izgatta a fantáziám...hehe ....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Kurty
A missing poeple küldiben hány ember kell keresni?? megvan a pasi meg a csaját keresem. Zsoldos akarok lenni, van egy csomó watermages küldi mikor lesz befejezve?? Ja és Vatras Stone Tables küldetése mikor van befejezve?? Na thx! csá!

jol vanna nem vtudok irni
nem,elötte kint van amikor a város felé mész xardastol akkor ott áll az uton lobart tanyájánál a szántoföld alatt az uton.!
akkor elöször bemegyek a városba, majd odaadom gregnek a ruhát??

Yang: Skandi- senior shao wari

Greg miután bemegy a városba a piactéren van, késõbb pedig orlan tavernája elött üldögél.

Kurty
Sikerült megcsinálnom, az angolosítás modból kivettem a fáljokat és betettem a játék szövegeire, tehát nem modként megy a fordítás hanem direkt. Már 6-os szintû vagyok 😊)
Van egy küldi amit még nem fejeztem be Greg adja és odaadtam neki a paraszt ruhát bement és utána rákérdeztem, mire õ azt mondja fontos dolga van még beszélünk!!? Hol találom meg Greget??? Most a zsoldosokhoz akarok belépni. Hova éri meg belépni?? Amúgy 256Mb-rammal Max grafikán a városon kívül tükörsimán fut a városba meg leveszem F2-sre a grafikát és semmi küszködés!

tibor16
Nállam is 512-vel megy (G2) egy darabig, hol 20 hol 40 percig, így aztán folyton nyomogatom az F5-öt....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Na fél év után felraktam újra a játékot, hátha most nem fagy ki. Detto ugyanolyan szar 😞 hú de ideges lettem, azt hittem menni fog

War. War never changes.

nem kö neki nálam 512-vel is elvánszorog a drága de azért erösen ajánlott

akko' kõ az aranyosnak 1gb memória?! de drága!
hát ez sajna télleg igy van😞
ezzel csak a hardwergyártok járnak jol!

mármint nem a videókártya memóriára gondoltam, mert pl. XP alatt game 512MB alatt nem fog futni simán, ma már. 😞

256MB? a videókártya memóriája? mert, akkor az nem kevés.
ha, nem akkor mninimum 512 kéne. úgy, már ok.

a beliar's claw tényleg ilyen ratyi vagy csak nekem tünik annak igy elsö látásra(94-et sebez)

Próbáld meg leszedni az angolosítást.
tibor16
Régebben vki beírta, ha kivagdos a játék az memória hiba. Nekem csak a G2 (sima) van fennt, az is kivág hosszabb rövidebb idõ után. Az általad leírt is mintha memória címet tartalmazna, de nem igazán vagyok ítész, csak tippelek.... Nállam tényleg az 1-ik memóriblokk hibás.... (na meg a 256 - nem kevés???)

Kurty
Ja ez 2.5-ös hotfixes, de a 2.6-os crackel van szerintem a gond!!

Kurty
Mindent a leírásnak megfelelõen csináltam!! Feltelepítettem, majd belépek-> kezdek egy új játékot, bejön beszélek Xardassal majd mikor menteni akarok úgy 20%-nál kilép és ezt a hibaüzenetet adja::
======================================= UNHANDLED EXCEPTION OCCURED ======================================================
======================================= CRASH INFOS: =====================================================================
Gothic II - 2.5, Parser Version: 50
User: Kurtán Balázs, CPUType: 586, Mem: 256 MB total, 5 MB free
Camera: Pos(29877.5078/5368.53516/-15771.8242), At(0.434718341/-0.0782356784/0.897161722)
Startup Options:-game:g2att-g2tnotr.ini
=============================================== CALLSTACK : ==============================================================
001B:77F755E9 (0x18B31211 0x00000000 0x18A20034 0x09A849E4) ntdll.dll, RtlEnterCriticalSection()+11 byte(s)
001B:0043F207 (0x57454E5C 0x4C524F57 0x455A2E44 0x53000A4E) Gothic2.exe

Na ha valaki tud segíteni az kérem segítsen!!!

A portál mellett van a falon valmi bigyusz 😊) Oda kell elé menni és klikk... A gyûrû szerintem oda kell. Felvenni nem lehet.

Bond 007
Látom már van aki végigvittet a játékot és így talán választ tudok kapni egy primitív kérdésemre. A portálnál nem hajlandó felvenni azt a nyamvadt gyûrût, pedig a wasser ringes ruhán kívül mindent leszedtem magamról. Mit kell csinálni akkor a gyûrûvel, hogy megnyíljon a portal?

Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!

Ha jól emlékszem (angolul már nem tudom):
Halott õrzõk
Harcosok kasztja
Papok
Harcosok kasztja
Todósok
Gyógyítók
az utolsónál pedig van egy olyan válasz, hogy: Nem tudom

AZ! jobb nics. Kovácsolást nem éri meg, megtanulni. Én is elnyomtam rá pár xp-t 😞(. Amúgy csalóka a dolog, mert az rendben, hogy az elsõ fejezetben már vehetsz brutális fegyvert...., de amíg eléred a hozzá való erõt 😊))

Mikor jön már ki végre a teljesen angol nyelvû változat?

War. War never changes.

quarohodron kerdeseire mi a valasz pontosan,pls help thx

Minden bizonnyal már készen van a fordítás, tehát már megvan minden angol(német?) szöveg lefordítva, csak ugye azt még használható formába kell gyúrni. Na ezért kell még várni SZVSZ.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

quarohodron qurd;seire pls mik a valaszok<THX

kiegben milyen zsoldosol legjobb fegyvere?
csak mert onar hazaban 1. fejezetben lehet 200-at sebzo baltat vennni onar házában és igy vagy nagyon brutális dolgokat lehet csinálni vagy semmit sem érnek

Na kérem 😊)) G2+Addon kivégezve zsoldos-sárkányvadásszal.
~83 óra tiszta játékidõ. 50 szintig jutottam. Mindent összevetve, az addonnal nehezítettek a játékon, bár a végefelé a sárkányokon kívûl komolyabb ellenfél itt sincs 😞( Kicsit pihi és utána végigviszem mágussal is.

Passzzzzzzzz.... Ha rendesen felteszed, semmi gond vele...
Próbáld meg még1x, elõlrõl az egész telepítést.

Kurty
A kieget felraktam és mikor mentenék kilép, mit tegyek???? Írjatok!!!

uge a kieg nem fér össze a magyyaritassal😞
ja és terveztek a kieghez magyarosítást?

A magyarítással kapcsolatban: ez a konvertálás miért tart ilyen sokáig?Nem értek hozzá,de szerintem nem lehet ennyire idõigényes a dolog.Az sem igaz,hogy vki ennyire elfoglalt legyen.
Most már tényleg csak azt sajnálom aki idõt nem kímélve befejezte a magyarítást.

Valaki magyarázza már el nekem,hogy miért csak 1 ember tud
konvertálni?És ez az 1 ember miért nem mondja el a másiknak
hogy hogy kell?

Eh...az igazság az,hogy én is nagyon várom és a fordítás nehézségei után egy egyszerû konvertálásra kell várni....
Ja. Uninstall 😊
amúgy az utolsó fejezetben fogyott el a türelmem
talán a kiegészítõtõl megjavul majd

War. War never changes.

Mészy
Megoldottad valahogy?

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Shaman
hmmm Hunnekoenig oldalán fennt a linkben azt írják hogy 75%-os a magyarítás,de mintha 1-2 hete azt olvastam volna itt,hogy kész van teljesen. Most hogy is van ez?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

tibor16
Csatlakozom, már a 4. fejezetet csinálom, lassan végig érek, és attól félek már nem fogom élvezni a 100 %-os magyarítást ...ehem

Nekem is ez volt a gondom...

War. War never changes.

Egészen egyszerûen odaállsz és nyomsz egy action gombot vagy click. Ennyi. nem kell a kezedben sem a hátadon lennie a pick axe-nek

Mészy
Köszi!
Mûködik, csak soxor lefagy a játék... 😞

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

lwb
úgy láccik fogtam egy méretes bugot, mert akármit csinálok abba rohadt barlangba, sehogy nem dobja be az ásást a piros X-nél. lehet a pick axe a hátom v a kezemben, zsír mind1. 😞

CarajoEsp
Lehet tudni ,hogy mikor kerül ki az oldalra a 100%-os magyarítás? Mert már rég befejeztem az egyet ,de majd megõrülök ,hogy végre játszhassak ezzel a gyöngyszemmel. Viszont örülnék a teljes fordításnak.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Etikus kihasználni a programhibákat? Azaz, cheat vagy nem?
Pl.: G1-ben bármilyen magasról leeshetek sérülés nélkül, ha a hátra és valamelyik oldazás (jobb/bal) gombot nyomvatartom. Sajnos a G2-ben már nem jön be.
A G2-ben a terep adta lehetõséget kihasználva 5. szinten lecsaptam (na jó, vagy 10 percig ütögettem 😊) egy Fekete Trollt nyamvadt 1000 xp-ért 😊 (párbajtõrrel, ami 18-at sebez)
Az érdekes még, hogy 4. szinten egy disznópatkánnyal küzdve (párbajtõr rulez!😊) nem úszom meg sérülés nélkül, viszont csont nélkül leölök egy tárnarák harcost...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Methylisocloro
Nem kell hogy equipped legyen a csákány meg nem kell battle üzemmódban sem lenni.

lwb
ok. kösz, megnézem.

Pedig csak simán ki kell ásni a "kincset". Ha megfelelõ távolságra állsz a kereszttõl és van nállad csákány, automatikusan kiássa azt. A kapott cuccot õrizd meg, mivel Greg elkéri majd. Lesz még vagy 6-7 ilyen hely. Greg elmondja, hogy hol vannak. Ha mind kiásod és odaadod neki a lomokat, megjutalmaz 😊)

Kösz. Közben már tegnap rájöttem. De azt nem tudtam, hogy ki is kell nyírni Dextert hogy azt a levelet megszerezzem.
Így már persze megy minden simán tovább. Valószinûleg minden problémám ebbõl adódott. Az új területen már tudok továbbfejlõdni, van ice lance-m is 😊 .
lwb
csinálta már valaki a kiegben greg barlangos küldetését? levertem a goblinokat és ott állok a piros keresztnél, de nem tudom mit kell csinálni. hiába hadonászok a pick axe-szel, amit kaptam tõle.

lwb
az elejétõl újra végig kell nyomni ...