Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma megin sarkanyokat kell olni?😞 Vagy az elejetol ujra vegig kell tolni?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

köszi a választ

#11523-ban részletesen leírva. Tökéletesen mûködik. Amúgy valaki tart már a sárkányoknál? A 2.-t próbálom kinyírni, de eddig csak szenvedek vele. Nagyon felerõsítették õket. Megszünt az "odamegyek oszt 2 kardcsapás"

csak angolosítás

nincs még angol kieg

#11686-ra valaki?

Dexter-nél van 1 levél, azt kell megmutatni vatrasnak!

Mészy
Sziasztok!
A kieg semmiképpen nem jön össze a magyar fordítással?
Az angolosítás mûködik?
Felraktam, de minden felirat német maradt?
Tud erre valaki megoldást?

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Mágusokkal játszóknak: A 3. részben, az egyik vízmágusnál (neve nem jut eszembe) lehet kapni egy vízmágia recept könyvet + 5 üres rúnát 😊)) (jégvihar, jéglándzsa stb...)

Az a gond, hogy a STR-re mentem rá, az már 73-nál jár, a dex-em csak 20...
Más:
Hogyan és mikor tudok bekerülni a circle of water-be?
Egy helyen azt írja, hogy Vatras addig nem akar beengedni, amíg a missing people küldetés nem sikerült. De a hiányzó emberek egy része szerintem a másik területen van.
Ugyhogy egyelõre csak Elvrich lett meg.
asszen sajna 6. circle-s varázslat😞

Inkább a 60 dex - master epee kombóra. Ice blockkal nagyon hatásos.

Használi kell a tûzvihar varázslatot. Mondjuk én harcossal nyomulok, de a talált tekercseket kipróbáltam. (csak 5 mana kell hozzá) A bányvárnál "összecsalogattam" egy rakás orkot és wargot és elsütöttem.... Mit mondjak, csak az elit orkok élték túl, õk is csak minimális élettel. (1 kardcsapás) Azt viszont nem tudom, hogy a mágusok hanyadik körtõl tudják megtanulni. Ja, és a dragon snapperek szintén
fekszenek tõlle.

tibor16
G2: Nem csináltam meg az innos szemét készre, mert a végigjáccásban az van, hogy azt hagyjuk a kör legvégére, mer a többi küldi elveszhet.
re Takanohana: Paladinnal már végigjáccottam, és úgy emléxem rögtön a 3. elején megkaptam (?). Most azér is csodálkozom. Lehet, hogy mágusként meg se kapom???

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Kösz. Akkor azt hiszem még rágyúrok egy picit a kétkezesre.
azt csak a pala/milicista-ként kapod meg

Duzsuki
Valamit elszurtál, vagy kihagytál.
Innos Szeme meg van javítva?
Xadras adott egy kulcsot?
Xadrast és Vatrast a lagkönnyebb elküldeni a kökörhöz, nem tudom mi lehet a gond. Talán nézd meg a fenti linken a végigjátszást hátha az segít!

Vele csak annyit kellett csinálni hogy Xardas-tól kellet hozni egy könyvet hogy bizonyítsam neki hogy Xardas a mioldalunkon áll!

Akkor most mit csináljak elmenetem a tûzkörhöz is ott még nem csinálnak semmit mert hiányzik Xardas!

Te miket csináltál hogy xardas jöjjön?
Takanohana
Hi!

Érdekes, mert Xardas nem akadékoskodik, hanem rögtön megy. Pyrokar szokott okoskodni, tényleg õt hogy gyõzted meg?

Takanohana
Én ezt a küldit paladinként kaptam meg, biztos, hogy mágusnak is feladják?

Hi!

Megint elakadtam! A 3-om varázslót kell összehozni hogy innos szemét megcsinálják!
Szerintem kihagytam valamit mert a két varázsló ott van már csak Xardas hiányzik, de ahoz odamegyek nem mond semmit.
Ezért már mondott valmit amit meg kell csinálnom csak nem tettem meg!

Valaki tud segíteni???
Köszi
A mágikus táblákra gondoltam, azokat nem lehet odaadni. Ha megtanultad a nyelvet elolvasva bonust adnak az adott skillhez ill. mana vagy hp. Amúgy van egy 3. circle varázslat thunderstorm, 100 mana/250 hp és úgy tûnik területre hat.

tibor16: az almanachokat megtaláltad? A megszállott embereknél van. De lehet csak a full powered Eye of Innos után lehet megkapni azt a missiont

tibor16
G2: mágus vagyok, a harmadik kört csinálom. Valamiért nem kapom meg az oltárok megtisztítása küldit. Uthar csak nnyit mond amikor belépetem a 3. körbe, hogy kerüljem oltárokat, mert meg vannak szentségtelenítve. Innos szemét már megjavíttattam, írtom a kutatókat.. Az oltároknál van vmi föld esetleg azzal kell vmit kezdeni?...Sztem, vmit nem csináltam meg, de mi a fenét... ötlet???

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Methylisocloro
Mire lehet használni a kõtáblákat? Én eddig odaadtam Vatras-nak.

Nekem az orkok és dragon snapperek 4 ice lance, azaz 80 mana/db. ill. a seekerek 1 ice block aztán közelharc. Master azaz 60%-ot könnyû elérni a kétkezesbõl, rengeteg kõtáblát lehet találni. Ill. a master epee 120-at sebez és 60-as dex kell, egykezes. Vízmágusokhoz a missing people quest kell, dexternél van egy levél amit el kell olvasni, majd Vatrasnak adni. Mondjuk Water mage sosem leszel csak a circle of water-hez csatlakozol.
A beliar's claw-ért kaphatsz egy 100 mana/200 sebzés dolgot, vagy tudsz idézni egy kõszobrot, egész gyönge és értelmetlen. Majd meglátjuk a 4.th circle-ben.
Az hogy tûz vagy jég szerintem semmit nem számít, mert tûz ellen se neked se másnak nincs védettsége. Mágia ellen van ill. sárkány tûz ellen.
Az orkok nagyon föl lettek húzva, a dragon snapperek szintén, lizardmen-eket még nem próbáltam. A világ legnagyobb pofátlansága amikor 5 manapontért 25 learning pontot kell fizetni. Ezt nevezik egyensúlynak? Ráadásul az ital is csak 5 mana-t ad permanensen.

Igen erre gondoltam, azért próbálkoztam ice-block-kal meg stb-vel. Meg a tûz ellen az összes ork, a seeker, dragon snapper ilyen jól védekezik? (Az addon elõtt még a fire lizard-ot is tûzlabdával intéztem el 😊 (az volt a leg hatásosabb) ) Csak tényleg azért kérdezem, mert így tüzvarázslóval milyen lehetõség marad?
kHares javasolta az Ice-lance-t, de én még valamiért nem tudok a vízmágusokhoz belépni. Meg elvileg az is csak 100-at sebez, úgyhogy elég szkeptikus vagyok, mert az Ice-block is 60+19x2-öt sebez aztán az se ér semmit.
Bocs, hogy belekotyogok, de valszeg az enemyk páncélja is olyanformán mûködhet, mint a játékosé, azaz tûz ellen is véd.
Kösz, de inkább én lelném fel õket. Csak meglepett, hogy a játék leírásában 11-et írtak - hangsúlyozottan. De nem baj, így is áldom Drakex-et, mert (többek között) egy-két küldit nem biztos, hogy sikerült volna megcsinálni a Guide és a végigjátszás nélkül.
Most már a harmadik fejezetben vagyok és a small firestorm-ot próbálom ami szintén 100-at sebez de pl. egy Seeker-re kb. 10-15-öt kell küldenem, hogy elpatkoljon, (addon elõtt ugye max 4 elég volt), amit manával, ill. mana-potionokkal se fogok sokáig bírni. Ez tényleg normális így, neked is ennyit kell küldened beléjük, (meg az orkokba) is? Igazság szerint próbáltam már az ice-block-ot, wind fistet is aztán odarohantam csépelni, de a 70-es botommal sorozhatom hosszú percekig. Ez most csak nekem ennyire nyögve-nyelõs?!
Takanohana
Hi!

Igen, csakugyan 15 üres rúnakövet lehet a játékban találni (eddig). Lehet, hogy több is van, csak én nem vettem még észre. Ha kell, leírom, melyik hol van, de csak ha nem akarod magad felkutatni.

bocs all, láma kérdés:
van már kieg angolul? sajnos nagyon le vagyok maradva. 😞

Azt elfelejtettem írni, hogy az alap G2-rõl van szó.
Azon rész környékén ahol a fickó van akinek ruha kell

A varázslók teljesen egyértelmûen elmondják mit kell csinálni. Elmész a kriptájába, egy troll van elõtte meg goblinok. Fölolvasod a tekercset. Válaszolsz a kérdéseire. Pont.

Bond 007
sanyiiiii itt mindent megtalálsz :

http://www.mondgesaenge.de/G2ADB/

Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!

valaki segiccsen pls!!
Quarohodron -t vagy kit hol lehet megidezni?

Lehet, hogy volt már, de nincs energiám visszaolvasni 11 k hozzászólást:
mágussal, 4. fejezet elején járok (minden sárkány él (még...)) 12 db szûz rúnakövet kaptam/vettem eddig (természetesen cheat nélkül). Drakex leírásában 11 szerepel összesen. A guide szerint még lesz 3 db rúnakõ. Azaz 15. Észrevette már valaki?
tibor16
Igen, olvastam, hogy elkészült,..........deeee miiikor lesz fent?......... mert most jáccom vele, és nem vszínû, hogy egy darabig újra kezdem......úgyhogy tûkön ülök.....bocs, de ezt nem lehet abbahagyni, és már a 3. részt csinálom.....és nagyon kellene.....

Takanohana
Hi!
Fajeth megmondja maga, ha megölöd neki a ragadozókat a bánya körül.
Silvestro halott, de az ércrõl majd beszél neked Diego, ha megtalálod, (ott van, ahol az elsõ részben a négy cimbora szokott találkozni).
A harmadik bánya vezetõje elindult a várba az érccel, (ezt megtudod Grimestõl a bányában), ezt a vezetõt kell megkeresni és beszélni vele. (Abban a barlangban van, ami egy ház mögött van, a ház az elsõ részben Cavalorn háza volt).

Esrohnoil
Ravent még az 1.-ben kinyírtam az Uriziel egyetlen ütésével. Minden részben meg kell ölni?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Márr készen van de sszem még nincs fenn(olvass vissza)

Raven az uj területen van, a banditák vezére.Egyébként régen ércbáró volt most viszont elég kemény legény lett belöle.

tibor16
Sziasztok, -srácok, hogy áll a G2 teljes magyarítása?

Hi!
Valaki írja már meg hogy mit kell csinálni akkor amikor a bányavölgyi várból elküldenek a 3-om bányába hogy mennyi ércet termeltek.
Elmentem az alsó kettõhöz valami fajeth-hez meg s.. valaki-hez. Ezt jelentettem a várban de a felsö bányában beszélek azzal a bányásszal és azt nem tudom jelenteni mert nem mondja mennyit bányásztak.
Elküld valahova vagy mit kell csinálni???

Kösszi!!!
thx

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Próbáltam, csak nálam fordítva mûködik 😊
Akkor Vatrasnál kéne még bevágódnom, hogy bevegyenek.
Azt hittem csak késõbbi fejezetekben léphetek be. Azt a Raven nevû fickót hol találom akire Dexter utal? Gondolom akkor ezen a vonalon kell továbbmennem, hogy a "missing people" küldetést megoldjam. ( weapon dealert elkaptam, (és mellesleg igy buktam egy runát) az ornamenteket összeszedtem)
A beliar karmát használhatja varázsló, vagy csak rúnára lehet becserélni?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

és tudsz valami linket adni ?

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.