21229
-
#13577 Sziasztok!
igen olvastam a leveleket, csak szerdától pihin vagyok. asszem mostantól is. Szóval én is mindig minden hét elején leszek majd mint Tusy és akkor fogom kiosztani az infókat.
-
#13576 Szevasz.
Kösz ez igen jól jöhet. Amikor elakadtam sok fejtöréstől megmentett volna. -
#13575 Sziasztok!
Ha már cheatről volt szó, van egy kis segítség, ha az ember nagyon elakad, vagy elfelejtett valamit, ami később kellene. G1-re, G2-re egyaránt érvényes.
Marvin módban F2, insert ch = megjelenik egy pofa, szakasztott, mint a főhős, a neve Character Helper. Vele beszélve megtanulható bármi, amit egyébként a játékban tanítanak. Ha pl. elmulasztotta az ember G2-ben a zsebmetszést, és Cassia már halott, akkor jól jön. De meg lehet tanulni így az akrobatikát is pl. a G2-ben :))
Ha pedig küldetésben akad el az ember, akkor insert sh = Story Helper jelenik meg, akinél meg megoldottá lehet tenni a küldetéseket.
-
#13574 mienek a necro rúnák??? én nem lépegetem át más emberkékben mert elenzem nagyon a csíteket amúgy csak haverom művelte ezt foyton -
#13573 Én anno azt csináltam hogy kutatóknak midnen cuccait,rúnáit,ruháit elvettem felvettem!Nagyon frankó volt vagy 5 necro rúnával és 1 kutató köpennyel gazdagabb lenni:P -
#13572 vagy átköltözök gomezbe leveteted a ruhályát és felveteted vele egy béna ruhát, átírod a nevét, mayd a háznépéét is mayd magadal beleülsz a trónjába,, szoval, vanak egész érdekes dolgok..... -
Prince007 #13571 -
#13570 Marvin modbna nézz rá 1 npcre (hogy lásd a nevét) és nyomd meg az O betűt.Bár én azt hittem tárgyakba is át lehet menni,érdekes lett volna átköltözni 1 kupica sörbe -
#13569 Ferde hajlam rulez. :D -
#13568 átköltözöl ledobod a ruhályát, viszaköltözöl maadba aztán meg felveszed a salyét ruhádat és gyönyörködsz pl hagen gyönyörű felsőtestén!!!!! -
Jimmyke #13567 Melyik gombbal is lehet átköltözni az NPC testébe? -
Jimmyke #13566 Gothic 3 jelenne már meg :) -
Prince007 #13565 Cheat kóddal is meg lehet csinálni.
Én egyszer sárkánnyal kifüstöltem a várat.
De hogy feladatokat kapsz az már érdekesebb... -
#13564 Gothic 2, ill. addon megjelenések!!!
Nah, erre már csak azt tudom mondani, h. magyarul előbb megjelenhet, mint angolul.
Ha vki nem érti a cikket, leírom magyarul. De sztem mindenki érti... -
#13563 pl. Menj át a városba és öld meg Lord Hagen-t? :D -
Szid #13562 Nem.Ez egy készulo Mod. Ahol mint ork kapsz kulonbozo feladatokat,meg minden -
#13561 de úgy mindenel rohangálhatsz!! még!! a sárkányokkal is vagy a piranyával a vízben.... -
Prince007 #13560 Azt simán cheat kóddal is lehet. -
Szid #13559 Pedig van olyan is amiben orkként lehet kóborolni a bányavolgyben. -
Jimmyke #13558 Olvasni olvastam róluk, de kipróbálni nem. -
Szid #13557 Sziasztok!
Valaki próbált már valamilyen modot a G2-hoz v. az adon-hoz? -
#13556 Tusy szerinted megkapta a levelet? -
Tusy #13555 Randal, én is küldtem mailt :) -
#13554 Randal küldtem mailt. -
GDI #13553 Puszi?Na, gyerekek, egy köszönöm is megteszi. -
wendimark #13552 köszi puszi -
#13551 Ok megpróbálom elküldeni. -
#13550 Sziasztok!
akinek megvan a német G2 az légyszi küldej el az ou.bin, gothic.dat és menu.dat fájlokat erre a mailcímre:
[email protected]
Ha megteszitek talán hamarabb lesz kész a fordítás:) -
#13549 Telepítsd a játékot és amikor a legutolsó fájlhoz ér le kell állítani a telepítést, így megmarad minden addig feltelepített fájl. A legutolsó fájlt pedig kézzel kell bemásolni. Ha minden igaz benne van az iso-ban. -
wendimark #13548 német verzí van meg isoban. ha daemonnal benyomom és telepítem a végén kiír vmit és csak ki lehet lépni a telepítőből. utána megnézem a telepítési könyvtárat és nincs ott semmi. ki tud segíteni? -
#13547 Pontositok itt egy link ezt nézd meg.Link -
#13546 Khorinisben a felsönegyedben az egyik kereskedö, aszthiszem rögtön a kapu után balra. -
Madmartigen #13545 Lutero kicsoda és hol találom? -
#13544 Ecsém lvl 8on is már rég átmehettel,max orkok elől elfutsz.
Mondjuk lvl 8on inkább mágus mehet át de ijen harzimarcik inkább olyan lvl 10-11en már simán indulhatnak chapter 2be.
Persze csak über ha már első fejezetben elérted az lvl 15-öt mert nem kell menekülni minden elől
És tényleg nem kéne elcsappantani ezt a jó kis topicot,minnyá itt a Gothic 3 -
#13543 Mehetsz level 15-ön.
Nem minden termelődik ujra, többnyire a barlangokban nem termelődik ujra semmi. -
Madmartigen #13542 nah, megvan a lvl 15 is.. épp most gyűrtem le 2 árnyékharcost:)
A tárnarák harcosok ugye újra fognak termelödni a második fejezetben? Mert én az elsőbe kinyírtam az összeset... -
Madmartigen #13541 Nehogy már elvesszen ez a jó kis topic
szerintetek lvl 14en már mehetek a második fejezetbe? -
#13540 a barakk városfelöli lejárólával majdnem szembe van az ajtaja a háznak -
Chaos Mad #13539 Hanna nem a városban van? ö vezeti a szállodát vagy mit (a tolvaj céh titkos ajtó), ott van ahol vannak az árusok, azon az utcán. nem? -
Madmartigen #13538 tom hogy fogyatékos vagyok, de azért áruljátok el pls hogy Hannat hol találom? valahogy nem tudok ráakadni:(( lehet bug?