16062
-
#1315 az az f1 es kocsi ugye?
az téleg kurvára megy,én is próbálgattam a demo pályán,1.09. vmennyit mentem vele,de még nagyon sok volt benne,nem könyű menni vele...főleg bill el,ahogy én tolom,, -
#1314 fo8 -
#1313 ööö
billel tolod? :D
ha kormánnyal akkor meg tapasztald ki szépen lassan elösször...
de én így startolok: padló gáz hogy pörögjön a motor, mikor elindul hirtelen felengedem és jó erősen megfogom a autót és mikor megfogtam lenyomom újra a gázt nem túl lasssan de nem is gyorsan!
télleg! meik a legjobb autó a gémben? tehát meik autóval lehet legjobb időket menni? -
#1312 talán mert hátsókerekes? -
#1311 mert szimulátor ;) -
Loco #1310 Azért van, mert ha egy ekkora teljesítményű autót padlógázzal indítasz, az ugyanígy fog viselkedni.
A program meglehetősen valósághű. ESP, ASR, ABS nincs benne, a legtöbb szériakupában nem használhatóak, így itt sem. Amit megtalálsz segítségnek, az a brake, és throttle help, próbáld ki. Az alapszabály: óvatosan a gázzal.
Egy jó setup segíthet az autó instabilitásán,online kérj az adott autóhoz beállítást, előbb utóbb sikerül ráérezni az autóra. :) -
bgabor #1309 Lehetséges. Mondom, nem vagyok otthon a témában.
Mellesleg miért van az, hogy a játékban a hátsó kerekes autók azonnal megpördülnek elindulás után? Így teljesen irányíthatatlanok. -
#1308 hát neten biztos hogy nem megy mivel a master server ellenőrzi -
bgabor #1307 Nem tudom neten hogyan megy ez, de crackelésneél be lehetett írni, kinek a nevére szóljon a licensz, és LANozni tudtunk vele. -
#1306 szóval nem sokat értél a crackelt verzióval :) -
bgabor #1305 Csak singleben próbáltam. Nem tudom hogy neten műxik e. De LANon működött. -
#1304 és neten hogy játszol vele? -
bgabor #1303 Én a www.gamecopyword.com -ról töltöttem le a demohoz egy cuccot (no cd cracknek nevezi magát). Beüzemeltem, és azóta az LFS-em S2 licensz módban üzemel.
Csak gondoltam szólok róla, hátha másnas sincs X dollárja ilyesmire. -
#1302 A combined, dologgal már próbálkoztam mielőtt postoltam :((((((((( -
#1301 hát ez mókás :D -
#1300 attól függ melyik pályán, milyen géppel van az 1.26.72
nem mind1. -
#1299 nekem sincs kormányom,én azée tudok vel jáccani,jó nem oan szinten,de azér megyeget a gém...1.26.72 a rekordom,az ne mszámt jónak,de sokan még ien időt se tudnak,főleg bill -el... -
#1298 nézzél szét a játékon kívül és belül is a separated/combined pedálbeállítás körül. hátha azzal van a gond... -
#1297 Na ezzel már nincs gond, mert a probléma az volt hogy billel képtelenség játszani, ezért beaktiváltam hozzá a kormányt, de ezzel is gondom aladt. A játék nem akarja baállítani a pedálokat. Érzékelni érzékeli, de ha rákattintok az accelerat-re, és gázt adok hpgy baállítsa, egyszerűen nem történik semmi. Logitech Wingman fprmula GP-m van... -
#1296 kérjél vkitől 1 jó setupot...aki jól megy,oantól...:) -
Loco #1295 Menj fel egy szerverre, ahol épp az adott autóval játszanak és kérj setupot! Érdemes. -
#1294 Az miért va hogy ha egy kocsinak a tuningolt változatával el akarok indulni akkor csak forog összevissza a kocsi?? Baszott nagy a fordulat, és kemény a gumi, de erre nincs valami megoldás?? -
#1293 de én a demo szerverre gondoltam...
s2 -m sajna nincs,nem futja rá,minden zsém a motorra megy el...
szval marad a demo ... -
#1292 hogyne lennének...van vagy 8-10 S2-ben...asszem már mindegyik privát, de ez köszönhető a sok bunkó tulok állat külföldi gecinek akik bejöttek és gányoltak -
#1291 lol
de hiába,mer neten úgyis csak demo verzioba tudsz menni...
nézegettem,de mostanába nincs magyar szerver...:( -
#1290 minden elismerésem. -
#1289 Már mind1, találtam egy crackelt verziót(s2 P) -
#1288 -
#1287 amit letöltesz az a teljes, de csak demo modban müködik, amíg meg nem veszed. ugyanott tudsz hozzá venni licenszet, ami 12+12 font.
ezután elérhető lesz a többi pálya+kocsi is. -
#1286 Ja még valami, ha ez nem a teljes, akkor mondanátok egy oldalt ahonnan le lehet tölteni? -
#1285 *töltöm
baszki a t meg az r egymás mellett van, bocs :S -
#1284 Amit a hivatalos oldaláról lehet letölteni az próbaverzió amit regelni kell vagy demó?? Mer én most kezdtem el letölteni, és ha teljes akkor érdekelne hogy honnan tudok hozzá cracket letölteni(google-el néztem, az az első). Az s2-t rölröm. -
bgabor #1283 Van némi különbség a kettő között.
Más elírni valamit, és más egy falusi tahó szóhasználatával arcolni egy olyan motorral, amiért semmit sem dolgozott. -
#1282 -
#1281 nyelvtankorepetálás=nyelvtan-korrepetálás?
sry,nem tudtam kihagyni -
bgabor #1280 "Monnyuk"? "jöt vagy 5"? "pattog"? "h ez"?
Hú, és az ilyeneknek vesz motort apuci nyelvtankorepetálás és logopédus helyett...
No comment. -
#1279 nem,de ha már kérdezte..:)
nah vége a motor témának...
monnyuk még úgyis jöt vagy 5,aki elkezd maj pattogni,h ez nem motor topic...:) -
Loco #1278 Kajak itt kell kibeszélni? -
#1277 hát az aprilia eléggé jó,ha a tied széthullot,akkor az azér volt,mer vmi széthajtot szart vettél,ezek azér nem robogók,kell külteni rájuk....de ha szépen karbatartod,nem hullik az szét,jól megvannak csinálva azok...
az olasz gépek eléggé ottvannak a szeren..:) -
#1276 Hehe, királyul rákönyököltem a mehet gombra.
Mito elég vérestorkú jószág, mondjuk az összes olasz az, nekem aprilia rs-em volt régen, abban is széthullot ami széthullhat egy motorban.Gumifüstölést azért ne erőltesd, mert ha jól emléxem lamellás kuplungja van ami elég xarul viseli ezeket.
Még mindig nem tudtam 1.33-as kört menni xf gti-vel, /me lama.