16062
-
#1195 -
#1194 minek? már van 0.5p..
LFS 0.5P -
Gyuri10 #1193 Sziasztok!
Valaki légyszi küldje el a Live for Speed S2 0.5A LINKJÉT!
Elöre is kössz! -
#1192 megtaláltam a hsz-em után kb. 3 percre a hivatallos LFS oldalról, de köszönöm, a segítséged! -
#1191 http://www.liveforspeed.hu/ -
#1190 Sziasztok!
Nem tudjátok van most valami aktív LFS liga? -
#1189 Parat biztos tud, mondjuk : garazs (garage), pulover (pull over), overal (over all)... :))))) -
Loco #1188 :D
Kinézem belőle, pár szó biztos megy :D Bikes talán megtanította őket pár ízes magyar káromkodásra :D -
#1187 Es Victor tud Magyarul?! :)))))) -
Loco #1186 Alapból 3 licenced van.
Ha unlockolod a progit, akkor az egyik licenc kikerül hozzád. Ha fogyna, akkor havonta egyet ad, ameddig összesen 3 nem lesz újra.
A főoldalon bejelentkezés utána a licence státuszban ellenőrizheted, hogy mennyi van még.
Ha elfogyna, akkor írj Victornak egy levelet (az oldalon bizots fenn van valahol a cím), hogy háát, sajna problémák voltak, és elfogyott, lécci adjon egyet. Persze írd oda az adataidat is.
Nekem nem került még sor ilyenre, de szerintem rugalmasak, és megértők, megoldódik a progléma :D -
#1185 ebben a hónapban többször ujra kellett raknom az windows-t ezáltal az lfst is mindíg unlockolnom kellett. tegnap egy ismételt win felpakolás után azt irta nem lehet, mert ebben a honapban már elhasználtam az összes unlockolási lehetőségem.
emmostmi? pontosabban tudom mi, de ez létezik hogy igaz legyen?:)
lehet hóvégéig demozno kell? -
#1184 jól láttam én hogy a Run Riotba van egy infenos is pedig nem sokáig látható és csak a kocsi elejevan benne :)
nem hiába...jó vagyok ;) -
#1183 hmm a vidijók http://lfs-news.bluepixel.dk/moviespit/ innen vannak az egyik neve Drift Land, a másiké pedig Run Riot.
(drift landos zenecím kellene) -
#1182 első nemjön nincs ott a file, 2. user/pass.. -
#1181 nagyon komolyságos a videó!! totál valósághű az autó mozgása
Nekem most ..:EZ:.. a kedvenc videjóm, ebben benne van minden ami miatt érdemes játszani az lfs-el:)
Ezt a videót is érdemes csekkolni!(aki tudja milyen zene szól alatta pls jelezze!!!!) -
Loco #1180 FXO@Fern Bay Green -
Trabi6012t #1179 Kösz szépen!!!! -
Marki.. #1178 LFS-ben mikor nézed vissza a replayt az esc-es menüben menj rá az output lap data opcióra. Ha beírsz egy fájlnevet, akkor a következő kör adatai mentésre kerülnek a kör végén .raf kiterjesztéssel, amit meg tudsz nézni az elemzőkben. -
Trabi6012t #1177 Szevasztok! Új vagyok LFS terén... qrva jó Gáma :)
Szedtem le Replay analyzereket LFS-hez, de mindegyik .raf fájlokat keres és csak .spr-em van.
Tudnátok ebben segíteni? -
#1176 Láma szeme Láma szeme SÖTÉÉÉÉÉTKÉK :D -
K.András #1175 A legjobb amikor oda irja, hogy láma kérdés de nem lehet...
Ilyenkor miért nem jut eszébe vajon, hogy láma kérdésre láma válasz jár? :P -
Silverracing #1174 pEDIG PÁREZERSZER LEÍRT TÖRTÉNETÉRT SOKAT NEM IS KÉNE:))) -
Silverracing #1173 LÁTOM ZAJLIK A FÓRUMÉLET! :):):):) INGYÉKREKKELT VERZIÓ ÉLBŐL FULLADDONNAL-SETUPAL NINCS MÉG LETÖLTHETŐ? :):):):) -
#1172 "Tudom h le lett irva pár ezerszer már itt de fasznak sincs kedve visszaolvasni.."
ez a kedvencem :DDDDDDD -
#1171 LOL
ez már a második duma amin kifeküdtem tőled, tudsz bánni a sok pöccsel :D -
#1170 Ámen! -
#1169 Nem azt mondtam hogy AZ VAGY amit leirtam, csak ugy viselkedsz! Nagy kulonbseg.
-
#1168 Mind1 azért jó volt a műsör? ide se írok többet meg lehet nyugodni :) Axel te meg egy kicsit fogtál csak mellé de nembaj :) -
#1167 okok köszi.. -
#1166 Nem túlzottan érkel h mit gondolsz. de te tudod, ez az arcoskodás mostanában a trendi? -
#1165 1ébként hogy válaszoljak a kérdésre:
a Crack-es verzióvan nem lehet Neten tolni!
az csak egy Unlock-olt SP! -
#1164 Ha egy kicsit lazabb lennel, nem lennel ekkora tirpak paraszt, nem karomkodnal es nem sulyednel a primitiv-paraszt-cigany-narkos-discopatany-kigyurt bunko szintjere meg komolyabban is venne valaki... -
#1163 még mindig nem jutott el látom. mindegy reménytelen vagy. mehetsz játszani. -
#1162 Tudom h le lett irva pár ezerszer már itt de fasznak sincs kedve visszaolvasni.. mind1. igazatok van úristen meg tudtok bocsájtani kérdeztem egy hülyeséget?? amugymeg ha annyira zavarja azt a kibaszott nagy pofátokat h betéved egy noob és kérdez egy hülyeséget akkor mi a faszért nem csináltok egy FAQ-t? -
#1161 kicsit gondolkozz el a valódi okon aztán szolj ha sejted mi lehet az! -
#1160 Ejpazmeg.. arca az van mindnek. inkább beír egy olyan szar poént h sírni se lehet rajta ahelyett h egyszerüen beírná h jól tudod nem lehet.. NC bazmeg.. -
#1159 tünny már innen te hulladék. cső. -
#1158 én kaptam mellé még 1 éves előfizetést egyik ftp-re!!4 -
#1157 f*szkalap..
-
#1156 Ömm.. direkt oda irtam h láma kérdés mert úgy hallottam h nem lehet.. de nagyon vicces volt ám a poénod. ('nyád!).