16062
-
#49 3 auto van a masodikhoz 50 credit kell a harmadikhoz 200. És az egér nem is olyan gááz... -
Cobra11 #48 hány autó van egyébként? -
Cobra11 #47 ok. köszi. akkor ez volt a gáz. billel nem lehet sehogy irányítani? mert egérrel qrva gáz. -
Cobra11 #45 nagyon láma kérdés, de hogyan kell kocsit választani? amikor indul a verseny a játék kitömörítése után nekem csak 1 kocsi van és annak a színeit lehet váltogatni. -
#44 Baromi jo a jatek szerintem is. A fizikaja jol el van talalva, es ez a legfontosabb egy szimulatorban. A grafika is jo, de ahhoz kepest egy kicsit eltulzottnak erzem a gepigenyet. Valoszinuleg meg nincsen teljesen optimalizalva a code... -
dav #41 Szasztok!
Ez egy nagyon király játék! Tegnap próbáltam ki, és odaszögezett a monitor elé. Bár még csak az elsőkerekes kocsit tudtam kipróbálni, mégis úgy érzem, hogy ennek a játéknak van az eddigi legjobb fizikája. A kocsik grafikája nekem kifejezetten tetszik, a fémfelületeket szerintem nagyon jól eltalálták a fejlesztők. Az egeres irányítást is jól megcsinálták. Szerintem mindenképpen jobb a bilentyűzetnél, mert analóg, még ha kicsit fárasztóbb is így vezetni. Nagyon állat, ahogy a pilóta fogást vált a kormányon, ilyet se sok játékban lát az ember. Ha a fejlesztők továbbra is ilyen remek munkát végeznek, ebből egy nagyon jó játék lesz, ami minden szimulátorrajongónak kötelező darab.
Üdv:
dav -
dashed_ #39 ugy se gaz.. kapcsold be a gyorsitas rasegitest :) throttle help vagy mi.. akkor nem csuszkal a segge.. -
dashed_ #37 az..
amugy meg kell szokni, nem olyan veszes.. -
dashed_ #34 menny egy par koros versenyt es a helyezesedtol fuggoen kapsz creditet.. mind a ket autohoz oda van irva mennyi kell hozza. -
dashed_ #32 meg nincs teljes. -
Mihaii-san #31 teljes játékot honnan töltsem???? -
#28 egérrel -
#27 1:38:89 -
experience #25 nekem 1:47 körül volt asszem,egérrel -
#24 kinek mi a legjobb köre?
nekem:1:52:75 -
#22 mi a magyar szerver IP-je? -
#21 végre 1 gém amit egérrel kell irányítani -
MrTressy #20 ffbt is támogat még hozzá egész jól -
Air #16 Ezek szerint lehet kormannyal is iranyitani?? Nem is probaltam.. De lamer vagyok... -
Madman #13 Szerintem fantasztikus az egerrel iranyitas,elkepzelni se tudom mostmar az autos jatekokat nelkule! -
dashed_ #10 hat igen , ha nincs kormanyod akkor nem az igazi..
de hidd el meg lehet az egeret is szokni.. nekem mondjuk van kormanyom is, de tegnap jatszottam neten 1-2 orat egerrel es egesz jol ment..
iranyitast be kell jol loni [ mennyire huzzon kozepre a kormany stb. ]es akkor nem veszes.. -
Air #9 Csak az iranyitas... Botrany!! Miota iranyitunk egy autot egerrel?? Akkor mar inkabb bill... -
experience #6 A hangok szintje Kb a GP4-nél jár. :)
De lehet hogy jobbak? :)) -
experience #4 Tényleg nem rossz.A fizika nagyon állat.A hangok meg a grafika egy kicsit gyatra,de nem az a lényeg. -
MrTressy #3 csaj=csak -
MrTressy #2 ahhoz képest csaj 18 mega elég sok minden féle dolog van benne én talán az autó csúszását sokallom kicsit de ettöl eltekintve nagyon jó és ahogy nézem még multit is belezsúfoltak... -
dashed_ #1 Hy.. minden szimulator rajongonak ajanlom a hsw rol letolteni ezt a demot!!!!
nem fogjatok megbanni foleg ha van egy kormanyotok..
letoltes innen = > klikk