16062
-
Marco #1235 Szerintem sem kell parázni, még sehol sem hallottam, hogy valakitől az LFS licensz vásárlás során nyúltak le lóvét. -
#1234 nincs gáz vele. mi mindig így vettük volt mikor egy egészi bajnoki mezőny részére -
#1233 Nagyon kéne nekem ez a gém, de még azé meggondolom ezt az átutalásos dolgot, max az lesz h kiveszem a pézem a kártyáról és csak egy kicsivel többet hagyok rajta mint amennyi az ára és akkor tuti nem tudnak levenni többet.
Köszi a tanácsokat meg a hsz-eket! -
Marco #1232 Igen, én így vettem az S1 és S2 licenszemet is.
Egyébként sokan nem bíznak a netes átutalásokban, mivel elvileg sehol nincs garancia arra, hogy az eladón és a vásárlón kívül más nem fér hozzá ezekhez az adatokhoz. Ha engem kérdezel, akkor nagyon kicsi az esélye a lenyúlásnak, de sajnos már nekem is volt benne részem. Egyszer 196 dollárt emeltek le a számlámról és csak úgy sztornóztam az átutalást, hogy azonnal szaladtam a legközelebbi OTP-be visszamondani az egészet. Jelzem: nem az LFS vásárlása során történt a gikszer és nem is arról a kártyámról emelték le az összeget. -
#1231 Jah 1ébként ez hogy megy?
Csak annnyit vesznek le a számlámról amennyi az ára?
Hogy lehet ezt ellenőrizni?(persze utána megnézem az egyenleget), de honnan lehetek biztos benne hogy nem többet veszenk le a kártyámról?
Nem bízok én ezekben az átutalgatásokban. -
#1230 Akkor ezek szerint te is így vetted meg és már van licenszed?
Köszi a válaszért mostmár nekem is lesz! :))) -
Marco #1229 Card Number: dombornyomott bankkártyád száma,
Payment method: fizetési módszer,
Carholder Name: a kártyatulajdonos neve (vagyis a név ami a kártyán van),
Valid From: érvényes ... óta, (én ezt kihagytam)
Expiry date: meddig érvényes a kártya,
Issue No.: kihagyható
Security Code: háromjegyű kód, ami a kártya hátoldalán az aláírásnál az uccsó 3 számjegy,
Billing adress: számlázási címed,
Billing post code: irányítószám. -
Loco #1228 S2 szervereken azért lényegesen jobb a helyzet, mivel komoly banlistek vannak, és nem tud nicket cserélni a páciens. S2-ben is sok a noob, de általában csak annyi baj van velük, hogy nem tudják kezelni az autót, vagy nem ismerik a pályát, ha figyelsz, max szép kicsúszásokat látsz, de elég ritka a 'reckless' driver. -
#1227 Hi all!
Megszeretném venni az LFS-t, de mivel Mo-n faszán nem lehet kapni ezért ugyebár neten kell megvenni.
Én ezt el is kezdtem, de nem tom h hova mit kell beírni. Vki mondja már meg légyszíves vagy ha tud vki vmi egyszerűbb módot akkor azt is elárulhatná.
Válaszokért előre is köszi! -
#1226 Aki normalisan szeretne jatszani, szervezett es rendezett keretek kozott, annak mindenkepp erdemes befizetni egy szerverre, ami mindennap napi 24 oraban mukodik, 3-5 alando host-tal, korrekt keretek kozott. Evi 3-4000 Ft-ot meger;)
-
#1225 és mikor írsz neki hogy normálisan vezessél légyszíves akkor fel van háborodva hogy ha nem tetszik menjek a picsbe...
-
#1224 Istenem, tele van seggfejekkel a demo.Nemtom mit élveznek azon hogy szétbaxák a többiek játékát.Legszebb tegnap történt mikor az utolsó kör utolsó kanyarjában felborított vmi állat mikor kihajtott menetiránnyal szemben a boxból. -
#1223 Ahaaa, ez lesz az, koszi.
Kerdezgettem german tesvereinket is hogy miert diszkvalifikalnak, erre az egyik benyogte hogy pit, de ebbol nem sokat ertettem elsore.
Meg akarom majd venni kesobb, csak bankkartyas embert kell szereznem hozza. -
juzosch #1222 Lehet, hogy kihagytad a kötelező pit-stopot. Nézd meg futam elején, hogy be kell e állni futam közben. Egyébként vedd meg az eredetit, ott már jóval normálisabb ellenfelek vannak. -
#1221 Hello!
Leszedtem a demot, felmentem vele par nemet szerverre, de akarmit csinalok mindig diszkvalifikalnak a futam vegen.Ez most mi? :)
Direkt vigyaztam a tobbiekre, nem vagtam le a kanyarokat meg ilyesmi, szoval nem ertem.
Amugy elegge barom modon jatszottak, tiszta destruction derby-s feeling-em volt. -
#1220 megjelent a q verzióju patch. részletek -
IzI #1219 Mar nem kell,megoldottam -
IzI #1218 Megtudja mondani vki mi lehet a problema?
A gaz es a fek elvileg 1 gombon mukodik es igy nem tom berakni mind2-ot a megfelelo helyre(separate)van allitva -
Marco #1217 Nem tudom még melyik bajnokságban induljak. :) -
#1216 ". Már csak a megfelelő progit kellene kiválasztanom."
ezt hogy érted?? -
Marco #1215 Van egy liveforspeed.hu oldal, ahonnan több infót is kaphatsz. Anno az S1 demo bajnokságban én is indultam 1-2 futamon, de időhiány miatt abbahagytam. Most viszont újra érzem a késztetést az online gurulásra. Már csak a megfelelő progit kellene kiválasztanom. Az LFS éppen jó lenne, hiszen megvettem a licenszet már jó ideje. -
#1214 nem... :)
hát persze, hogy IGEN :) -
#1213 szoktátok multiba tolni??? -
#1212 Azt hiszem ALtGr+3 utánna 1-7? ig vannak a szinek. -
#1211 Mégegy kérdés:
A nevemben levő betűket hogyan tudom színesre állítani? -
#1210 köszi! -
#1209 Egy rajzprogram megteszi. -
#1208 Srácok honnan tudok leszedni a játékhoz skin editort, amivel szerkeszteni is lehet ill. újakat készíteni? -
#1207 szedd le vhonnan a bitcometet aztán a torrentspy oldalán keress rá a játékra és szedd le -
#1206 a 0.5P-t leszedheted a hivatalos oldalról. az is demo, amig meg nem veszed. -
#1205 kocc. -
Gyuri10 #1204 Anyit mondjatok honnan tudom leszedni a Live for Speed S2 0.5A demóját.
PLEASE!!!!!!! -
#1203 LEBONTALAK!!!!!!!!!!444444444444 -
K.András #1202 Ez cumi :P -
Gyuri10 #1201 azért a Live for Speed S2 0.5A kéne mert ahoz van crack -
The Shitlord #1200 még csak most töltöm -
The Shitlord #1199 ez a teljes lenne? -
#1198 Ket hozzaszolassal alattad van a link!! -
The Shitlord #1197 ingyenes vagy fizetni kell érte? -
The Shitlord #1196 honnan lehet leszedni?