16062
  • W4r3Z
    Loál, ezek a problémák.
  • fireball
    mit pattogsz már,montam,hogy haggyuk a témát,fasznak kell pattognod...mindenki ien kemény csávó itt...
    írkáljál te is a játékról...
  • Shortstop
    1262
    megcáfolom is magam gyorsan
  • Shortstop
    nem de már egyszer megkérdezted és akkor is mindenki keresztbeszarja hogy milyen motorod van, 14 éves létedre..Nekem pl. képzeld van egy biciklim mert önerőből másra nem futja.. Apuci meg nincs... Ajánlom a topik címét!!!
  • fireball
    jól van már ,nem kell pattogni egyből,ezt úgy nem bírom,amikor valaki oan okosnak hiszi magát,a cagiva elég nagy márka,jó motorokat gyárt...emtom mennyire vagy othon mocikba,kcisit nézz utána:)
    polini tuning,csak elírtam,nah zárjuk le a témát,mer vkik itt vnagyon tudnak pattogni..:P:)
  • ÁjjLe BoBBi
    azért ennyire nem kéne.
  • ÁjjLe BoBBi
    150-es táblától az fxo-val pedig le kéne tudni annyira lassulni hogy a kanyart simán és gyorsan be tudd venni :\
  • bgabor
    Nem kellene ebben a topicban motorokról értekezni. Főleg nem vagyunk kíváncsiak arra, melyik 15 éves kis tacskónak milyen motort vett apuci télapóra. Szóval nem kéne belemenni. Legalábbis biztosan nem ebben a topicban.
  • bgabor
    Senkit sem érdekel a motorod, más topicot szemetelj tele vele.
  • csm
    nem polliini tuning? na mind1, de én egy cagivával nem lennék oda, mer lehet h holnapra szét is esik. vmi nagyobb márkában gondolkodj inkább
  • Loco
    Ezt demoban érted? Mert ott a gumi simán kibírja akár a 100 km-es versenytávot is...
  • Shortstop
    lehet rosszul látom de itt senkit sem érdekel a motorod már bocsi
  • fireball
    :):)
    oké,mondom én még kezdő lfs es vok,nincs nagy tapasztalatom,vhonnan taulni kell:)
    ja,a mito eléggé megy,165cc mes polnin tuuning heger,sport puff,ien finomságok..:)
  • Shortstop
    most léptem ki épp a game-ből...
    4 kör. FXO TURBO Blackwood GP-n a hosszú egyenes végén kb 215-ről fékezve a 150m-es táblától a kanyar már nem sikerült... megnéztem a kavicságyat közelebbről :)
  • ÁjjLe BoBBi
    10 kör? :)
    nálunk az a versenysetup, qual kb 2-3 kört ha kibír :)
  • Shortstop
    a gumi úgy müxik mint az életben. Ha rángatod a gépet mint a szart akkor gyorsabban kopik azt 10 kör után már nincs faca tapadás...
    Szóval ha sok körös a verseny akkor nem kilincscsel előre kell haladni :)
  • csm
    én is csak ritkán jutok ki :(
    jó gyors az a mito!!!!
  • Marco
    Hát attól függ hogyan mész.
    Időt nem tudsz autózni hideg gumikkal, először fel kell melegítened. Érezni fogod mikor jól tapad.
  • W4r3Z
    F9-et nyomd be, aztán lárod mi a pálya a ggumival
  • ÁjjLe BoBBi
    ;)))
  • fireball
    mer a ggumi mennyi idő alatt melexik be?
    1kör?
  • ÁjjLe BoBBi
    hát vannak olyan állatok akik az elején hideg gumival is jó köröket mennek :)
  • W4r3Z
    Gumik melegedésének mennyi jelentősége van?Valahogy az első körökben nem tudok jó időket menni.(Mondjuk amúgyse:))csak figyelem mások elejétől fogva nyomják az 1.33-as köröket.Nekem legjobb Xf Gti-vel 1.34.300, átlagban 1.35-36-okat megyek, szal van még mit gyakorolni.De elején rohadtul lehagynak mindig:)
  • fireball
    ok.elolvastam,amúgy nem szoktam olvasni azt a forumot..
  • b-type
    off:
    engem sem, de remélem ezt olvastad:
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1086610280]#5029 hsz[/URL]
    on:
  • Ch_Slater
    engem nem.
  • Loco
    rendben, de ne ebbe a topikba
  • fireball
    nah érdkel vkit a mocim vagy nem?:)
  • ÁjjLe BoBBi
    csak sajnos ez nem mindenkinek adatik meg...a kis utcákban van csak lehetőség rá itt, pályára még nem jutottam ki
  • ÁjjLe BoBBi
    jó nem is vártam el hogy rögtön wr-t menj mert az eléggé durva lenne :)
    az igaz hogy jobb és gyorsabb kocsikkal is mehetek de ezt az időt a GTT-vel mentem :)
  • fireball
    hát nem mindenkinek van lehetősége igaziból körözgetni a pályán..:)
    én pl 15éves vok..:)
    monnyuk mont most vettem 1 cagiva mitot,165ccmes polini tuningos speed moci,oan 1190 körül van a vége ,azzal már lehetne pályán körözni..:)
    ha érdekel vit az új mocim,szivesen teszek be képet róla..:)
  • csm
    nem tudom ti hogy vagytok vele de én jobban szeretek valóságba vezetni pályán, gondolom ti is vagytok ezzel így
  • fireball
    gondoltam,h ti profibb szinten vagytok,de én még kezdő vok,1× lehet én is eljutok oan szintre...jó fizika ugyanaz,de jobbb kocsikkal mehecc,amivel jobb időt leeht menni..:)
  • ÁjjLe BoBBi
    nekem van licenszem, és mindegy hogy demo módba vagy S2-be megyek a fizika ugyanaz :) 4500 forint körül van az S1 és ugyanannyi az S2 is. S2 csak akkor megy ha van S1 licenszed is.
    hmm hát nem igazán mentem még ott azzal a géppel, de asszem 1.24.0x
  • fireball
    elég hoki játék,csóri arcade,de azér végigviszem,aztán törlöm a gecibe,jöhet az lfs multi..nektek mennyi a legjobb időtök multiba?demo verzioba,én is azzal tolom,nincs licenszem..amúgy mennyi a licensz?
    elég új vagyok lfs be,mw elött kb 3hétig nyomattam,nincs még túl sok tapasztalatom,de egyre fejlődök..:)
    legjobb idő a versenypályán turbossal 1.26.72 :)
  • Marco
    Örülök a kellemes tapasztalatodnak. Remélem ez a dolog így is marad.
    Az én korábbi ügyemben még zajlik a belső vizsgálat így nem tudom ki, mikor és miért akarta ellopni a számlámról a lóvét. Annyi bizonyos, hogy idegenkezűség van a dologban.
  • K.András
    Nekem soha nem tudtak lenyulni pénzt pedig százezreket fizettem neten, kell csináltatni egy társkártyát, és csak annyit lovét rárakni amennyi kell!
  • ÁjjLe BoBBi
    MOST WANTED
    magyar server mindig van, csak privát :P
  • fireball
    fasza ez a gém,mostanába monnuyk nem toltam,mer a most wantedot akarom végig vinni,már minnyá végzek vele,de már nagyon elegem van a hoki arcade ból,végre visszatérhetek a suimulátorokra,és persze az lfs mutlira..:)
    szokott m,ostanába magyar szerver lenni??
  • games4ever
    Ok!

Meggyőztetek, mostmár akkor tuti megveszem!

Mégegyszer kösz a hsz-eket!

Jó 8 mindenkinek!