16062
-
K.András #1395 Persze: fizetsz és már küldik is az unlock kodot! -
#1394 Valaki tudd unlock kódot ??? -
#1393 -The AutoSimSport "Best simulation" award,
-The AutoSimSport "Sim racing personality of the year" went to Victor van Vlaardingen.
And while the BH Motorsports awards are still ongoing,
already we have received:
-The BHM "Best multiplayer" award,
-The BHM "Best physics" award. -
#1392 Csak ugy erdemes... -
speedymtx #1391 csak úgy tudom tudom ativálni a játékot ha megvásárolom a licenszet vagy van valami más lehetőség is? -
#1390 Nem jött össze a dolog!!!
Mert én ezt töltöttem le a torrent oldalról:LFS_S2_0.5Q<Ez nem demo? -
#1389 -
#1388 Itt van olyan -
#1387 Sziasztok!!!
Kéne nekem unlocker a játékhoz!!! -
XRV #1386 Az enyémre tud valaki választ adni? -
#1385 dik:|
ilyen sűrűn van? -
#1384 gyáh kösz, csak összejött:) iszonytat droid vagyok. pedig nem egyszer játszogattam vele anno..:) -
#1383 Lépj át a tengelyekhez a Controls menüben és nyomogasd a pedálokat, közben figyeld melyik sárga izé mozog rá, és akkor azokat tedd be a gázhoz és a fékhez. Ha ez már meglenne akkor meg nyomj egy újrakalibrálást, tekerd el a kormányt balra-jobbra, majd full gáz, full fék, és nyomd vissza a Calibration Lockot. Innentől mennie kéne. -
#1382 halihó!
most dobáltam föl megint az s2-t, egy kicsit tologatni, viszont a pedálokat nem tom belőni (MOMO). hiába nyomkodom, nem eszi meg... kormány zsír, gombok detto. nem a pedál tré, mert más játéknál mindem jó.
van vmi ötlet? -
ghostship #1381 De ez megvan csak nem tudom mit hol és hogyan kell beállitaní!Ha valaki tud akkor segitsen már.Előre is kössz -
XRV #1380 Sziasztok, bajo, a köv
Kormány separated, gameben is separated, és mégis nem jó, mert a gáz/fék közép nem ott van középen. Bal oldali a gázféleség, de nem teljesen az mert nem full gáz, csak olyan negyed :-(
Pedig a axes/ff nél beállítottam hogy a steer -> es jobb oldalon kiválasztottam a kormányhoz tartozó X axist és így tovább a gázzal fékkel.
DE nem jóó a separate -
Marki.. #1379 Vagy használd Kegetys Smokemod-ját, ha van S2 licenszed:
Live For Speed Mods -
#1378 ...tamaszd a falnak az elejet...:) -
K.András #1377 Jobban nyomjad a gázt, vagy a féket :P -
ghostship #1376 Hello!
Azt szeretném megkérdezni hogy a live for speedben hogy lehet megcsinálni hogy jobban föstöljön a gumi? -
#1375 :S_AD?_A:S?DD -
#1374 szerintem ők már kinőtték azt a bajnokságot
eddig az volt az oldalon, hogy
"Kicsit konkrétabbat a két ünnep között tudok mondani."
Biztos karácsonyra és augusztus 20-ra gondolt, mint két ünnep, mert mostmár:
"Kicsit konkrétabbat januárban tudok mondani."
nah nem bunkózok, azt csinálnak amit akarnak. -
K.András #1373 Én csak azt nem értem minek kell kétszer feltalálni a spanyol viaszt?Ott a rendes bajnokság profi pilotákkal stb, sokkal egyszerübb "besorolni" valahova mint uj brigádot-bajnokságot épiteni... -
#1372 magán a kezdőoldalon már a köszöntő szöveg is tele van hibákkal, elég igénytelen -
#1371 átnéztem az egészet remélem mostmár jó mindenhol :) kössz az építő kritikát :P:P:P:D -
#1370 csak egy kis reklám Főnök! -
Dash #1369 bocs , bénáztam -
#1368 Azért hiba van még benne bőven!!
Követelmények pontnál van egy olyan hogy "lögdösődik" ezt k-val kellene írni (gyengébbek kedvéért: lökdösődik)
Valamint, csak ki van írva hogy legjobb köridő 1:40 alatt. Ok, de melyik pályán??
jó lenne a szóközökre odafigyelni.
A versenyenkénti 5 kör az eléggé komolytalan.
Az oldalt lévő üzenőfalról az olyan megjegyzéseket mint a gecikomoly én törölném..
-
#1367 Ez miaszösz? -
Loco #1366 Mivan? nemértem. Miért kéne feltöltened, hogy leszedhess seteket? -
Dash #1365 de nem tudom letölteni mert fel kell tölteni nekem is de nem tudom h kell feltölteni
-
Loco #1364 Az inferno setupfieldjén nagyon sok jó set van. -
Dash #1363 setupokat honnan lehet letölteni 1 oldalt tudok de nekem is fel kell tölteni de nem tudo hogy kell, plz segítsetek -
#1362 Ebbben igazad van, rendben. -
Loco #1361 Akkor ha jól sejtem nem ez a hivatalos fóruma, ne itt menjen szó róla. -
#1360 Én erre szavazok. -
#1359 Erről az oldalról. -
Loco #1358 Hanem? -
#1357 Nem a topik logoról van szó. -
Loco #1356 Semmi nem változott a topiklogon.