16062
-
#1475 Day 4
Tyre physics
kicsit hosszabb szöveggel mint a többi -
#1474 -
#1473 LFS ezután is alpha marad, de ez annyira mindegy, a lényeg, hogy minden nagyobb hiba ki lesz javítva. Idézném Scawent:
Just a note about BETA / ALPHA.
LFS must be called ALPHA while there are blatantly unfinished things. Such as : AI drivers can't pit. F11 and F12 don't work in single player. These have still not been fixed, because there were more important and more interesting things to be done for this patch.
BETA has a clear definition : The software is 100% finished, and is in final testing before release. So... in Beta stage, only very minor changes and bug fixes can be made. Beta is a shorter stage of development, unless the developer seriously underestimated how complete the software was.
So... the next patch is still Alpha, just a better Alpha than you have at the moment, and with some new features and improvements, which I am sure you will like. -
Csak dogoztak az elmult evben rendesen:) Valszeg, lesz meg meglepetes:) -
#1471 Day 3
Single seater dashboards
-
#1470 Day 2
Aero physics improvements -
Loco #1469 Hmm, nem hinném, hogy az alpha állapoton változtatni fognak. Amúgy számít az, hogy mi van odaírva? Én nem a verziószám függvényében játszom valamivel:P Aki meg igen az menjen netkarPro-zni! Ott az 1.0 LOL! :D -
#1468 Majd' egy ev alfa allapot utan, ideje volt hogy foglalkozzanak vele;) -
#1467 nagyon helyes. ideje lesz fontolóra vennem a visszatérést -
#1466 Valami készülődik,még ebben a hónapban lesz új patch, minden nap egy apró info az újításokról:
Live For Speed oldal -
#1465 Live for Speed hangulatos videó -
Horci #1464 Ittis ez a kirekesztés ... de nincs ellenvetésem :) -
Loco #1463 Felejtsd el öcsém, hogy unlockeresnek bármikor is segítünk! -
Horci #1462 Egyenesbe ne tekergesd ! :)
Meg érzékenységet hogy állítasz? 270 fokot fordul (vagy mennyit) és kész. -
#1461 nemtud valaki egy normális kormány beállítást? nekem nagyon érzékeny, egyenesbe szinte nemlehet vele végigmenni -
#1460 működik bár nekem így összerakosgatva nem volt jó, leszettem egybe az egészet unlockal együtt. hát csiszolni kell az érzékenységén a kormánynak, és menni fog, de elég nehéz hozzászokni a richardburns tournament-je mellett. good luck all:)) -
#1459 új progress report. meg sms alert.. vagy mi a rák :D :D
szerk: remélem nem az sms alert volt a meglepetés... -
#1458 már nagyon itt volt az ideje....:@@@@@@@vv -
#1457 Én demóba töltöttem le és ha kell az unlock írjon e-mailt és elküldöm -
Loco #1456 Le lehet tölteni fizetés nélkül a teljest, de csak a demo részét tudod ingyen használni. -
#1455 hát a pályákban és verdálban, meg abszolút az egész játék megérne annyit, de épp most vettem a gépbe egy giga ramot és a keretek véglegesek:) Na majdcsak lesz valami, kösz mindent, később jelentkezek, addigis, írjatok ha esetleg lelehet tölteni fizetés nélkül a teljest:) És további jó játékot -
#1454 hát elvileg 129.95MB a letöltés és demoként működik, amig nem unlockolod.
és igen, én megvettem 24 fontért (meg még sokan mások)
ennyit megér ennyi pálya és verda -
#1453 johogy fizetni kell érte:D -
#1452 komolyan? 57MB az egész játék? ilyen grafikával és fizikával? hogy a francba? Uh, szóval CSAK pénzért lehet játszani vele teljesbe? Ti regeltetek? -
#1451 az a teljes, csak aktiválni kell.
a liveforspeed.net-en lehet kódot venni hozzá (12+12 font), aztán egy pikk-pakk aktiváció és már teljes is. -
#1450 Nekem sajnos csak a demo van meg (ami őrületes hogy csupán 57MB), de nagyon tetszik a játék. Nemtudátok egy címet adni ahonnan letölthető? -
#1449 reméljük ez nem olyan elszólás, mint 2004 őszén ("..S2 karácsonyra..") -
#1448 Vegre az S2 Alfa megjelenese utan 10 honappal (plusz ket mini patch:D), ugy nez ki valami keszul:) Aprilisban lesz valami update szeruseg (aero es gumik) es valami meglepetes:)
Egyebet is ki lehet hamozni ebbol a riportbol: http://www.liveforspeed.dk -
#1447 A felfüggesztés tényleg tuti: tán az első szimulátorom, ahol valóban kőkemény felfüggesztéssel lehet-kell menni :))))
A gumi meg ütközés hangját nem lehet valahogy lejjebb venni, szét megy a fülem tőle :))
A csúszkákat beállítottam de még így is rohadt hangos :))) -
#1446 Nem, S2.
-
DonManó #1445 az s1-ről beszéltek? -
#1444 Na a kerék megvan de nekem elég nyakatekert ez a graf-beálltó-menü :)))
Nem raknál be valami shotot , hogy hogy kell beállítani fullra a grafikát ?
Pl. féknyomok sincsenek...
THX -
#1443 Ez nem ISI engiene, ami parameterekbol taplalkozik, es ha valami "nem stimmel" akkor anomaliak lepnek fel;))))) -
#1442 Amugy meg kezd el allitgatni az autokat, es meglatod, tetszeni fog:) Erdemes neha irrealis, erdekes beallitasokat is csinalni (pl. extra magas felfuggesztes, lagy rugok, nulla lenges csillapitas, nulla oldaltartas, esetleg elol magas hatol alacsony stb.), mert akkor jon ki igazan, hogy mennyire "korrekt" de legalabbis hasznalhato a fizikai engine ami alatta van;)) -
#1441 Ha le van huzva a grafika es/vagy be van kapcsolva a simple wheels es/vagy kicsire van allitva a LOD, akkor igen:) Amugy meg a banneren latszik, hogy nem:) -
#1440 A felnik mindenhol fekete lyukak csak ? :)) -
#1439 ... es ha mar LFS az rF topic-bol:)
Nincs valami info hogy most mit csinalnak a fiuk?! Nagy a csend. 9 honapja kijott az S2 Alfa meg egy Q patch par hoonapja, aztan ennyi... Gondoltam legalabb "veglegesitik"... -
#1438 tessék -
#1437 mondd: kéremszépen!!!!!
;) -