16062
  • ImikeeeLFS
    Csáóó!

Regisztált már valaki Takarékszövetkeztes Maestro bankkártyával? Nekem azt irja hoyg túl rövid a számsor...pedig 16 jegyű..!

Mi lehet a gond?:(
  • Loco
    És ismét végre ON:

Ha valaki setupproblémákkal küzdene, esetleg nincs ideje finomhangolni, itt rengeteg setup fellelhető, tessék vigyázni, a zöme időmérő set, tehát ne tessék csodálkozni, ha 3-4 kör után túlmelegszik a gumi.
  • Loco
    Pont a fórumot akartam megkímélni az offtól erre te hozod vissza. Privibe közel se anyázás ment, de ez téged minősít, valószínűleg végig se olvastad. Vegyük sorba: most is offolsz, akkor is offoltál. Én a témában szóltam hozzá, ami off volt, és neked ment, az privátban ment. Én meg szeretném, ha nem csitítgatnál, köszönöm, akkor ezt megbeszéltük.
  • Istencsászár
    Loco-kám örülnék ha nem irnál privátba regényeket tele anyázással mer probáltalak lecsititani pár napja megköszönném ha nem ugatnál és a trágár beszédet hanyagolnád mer kb 10 éves iq szintamit művelsz ezt csak azér irtam ide hogy a többiek is lássák milyen szaremeber vagy... ( #1048 -től vissza olvassátok elmitművelt ) szóval 1 szó mint 100 ájjál le a privibe való anyázásoddal THX
  • Alexease
    Persze, jobb a setupolas, de ha billel nyomja, akkor hiaba allitgat, sokkal jobb nem lesz;)
  • Loco
    Persze, értem, csak gondoltam inkább a setupján állítson, minthogy hozzászokjon a brake helphez :)
  • Alexease
    Technikalilag, mukodesben nem ABS, de ez neki most tokmindegy:))
  • Loco
    Ami tulajdonképpen nem ABS, csupán fékezési segítség. Scawen írta még régebben, hogy direkt nem úgy működik, hiszen egyik ilyen szériában sincs ABS engedélyezve.
  • Alexease
    Itt az ABS-t Brake Help-nek hivjak:) Keresd az Options reszbe.
  • Loco
    általános elv, hogy óvatosan fékezz. menj a boxba, vedd vissza fokozatosan (~100 Nm-enként)a fékerőt. lehet attól is, hogy nem melegedtek fel a gumik, F9-el hívod elő a gumi panelt, körözz addig, ameddig nem zöld(ha piros, az se jó).

ha még mindig csúszkálsz, fokozatosan vedd lejjebb a keréknyomást. Ha még mindig blokkol a kerék, benned van a hiba
  • ForRedGlory
    Nyufogodtan nézzetek -nak, de van egy kérdésem
    Nem lehet valamit kezdeni a fékkel, nincs abs? :)
    Nekem nincs kormányom (nem kell magyarázni, hogy akkor miért játszok vele)... én analóg karral is ellennék, ha nem blokkolna a kerék sokszor
  • Jancker
    Nekem is olyan kormányom van, és szerencsére edig semmi baja nem volt, igaz még csak 1 éves kb :-) Eddig elégedet vagyok vele
  • Alexease
  • Jancker
    Én is viszonylag uj vagyok, és én is itt kérdeztem hogy honnan tudnám leszedni a demot, és nekem is volt ám sok hasfájásom, de én igyekeztem kulturáltan közölni, és mindig kulturált választi kaptam, és télleg nagyon jó a játék!
  • Loco
    Erre mondtam, hogy warezhörcsög. A lényeg nála, hogy meglegyen minden.
  • Alexease
    Hihetetlen mi van a forumokon:) Tucatjaval jonnek az uj emberek, es mindent leakarnak tolteni, azonnnal:) Es persze, utana semmi sem mukodik, minden szar, senki nem segit, mindenki hulye;)
    Volt valami internet akcio megint?!:D

Nem lenne gond, ha "ezek" a szamitogepet elsosorban szamitogepnek hasznalnak (es nem jatekgepnek), es az internetet internetezesre ("ismeretszerzes") es nem letoltesre...
  • copass
    www.magyaritasok.hu
    s1/s2-höz is van!
  • HPt
    de szerintem nagyon ne erőltesd :d
  • HPt
    www.google.com
  • ÁjjLe BoBBi
    még 40 hsz-t sem kéne visszaolvasnod.
  • Gyovai
    Ezt a játékot honnan tom leszedni???
  • ÁjjLe BoBBi
  • k8bal
    szerintem senkit nem érdekel, de azért:
    Megvan a Logitech Formula Force GP - piros
    qrva jó vele az LFS !!
  • Panther
    Egy kis off erre: tegnap edzettünk GTR-ben a Simchallenge szerverén, néhány jól ismert figura, voltunk vagy nyolcan Lagunában. Mivel az edzés nem volt jelszavas, kezdtek csatlakozni hozzánk különböző ismeretlen emberek, akik egyből nyomogatták a szavazás gombot, hogy versenyre akarnak menni. Persze, mivel e hét szerdán lesz a futam, senki füle botját sem mozgatta. Erre a legtöbben kiléptek. Aki maradt "példás" türelmetlenségről és intoleranciáról tett tanúbizonyságot: gyors körön vagyok, jön ki a pitből, bevág elém és nem enged előzni. Amikor az egyik kanyarban mégis elmegyek mellette, nekem jön oldalról, lökdösi a kocsimat. Mikor szóvá teszem ezt chaten, kilép.....

Másoknál látszott, hogy gamepaddal irányítanak, annyira imbolygott a kocsi, hogy Lagunában már balesetvszélyes volt. Amit mondani akarok: mindig lesznek olyan emberek, akik intoleránsak, lusták utánanézni és egy játék csak arra kell nekik, hogy kipróbálják elindul-e.

A pcdome-on sírt egy srác, hogy lehet-e GTR-el neten játszani és mika beállítások, hol vannak ligák, stb. Erre felvilágosítom (csak ezért regeltem oda), utána azt írja nekem vissza, hogy neki csak a Press Demo van meg és egyelőre nem tervezi megvenni, el van ő a Warcrafttal.

Bocsi az offért, én is megvettem - sanzik révén - az LFS-t. :)))
  • b-type
    külön tengelyen van a gáz és a fék?
    próbáltam segíteni máshol vkinek uez problémában, már szénné fényképeztem a magam beállításait, és őszülésig gondolkoztam hogy melyik menüben lehet a bibi, mikor kiderült hogy a srácnak 'combined'-n van a win/controllers beállnál.

• ÁjjLe BoBBi
    kb.
  • Alexease
    Na az ilyen mocsok patkanyoktol maszok falra:( A warez az megy, es meg buszke is ra hogy minden szart letolt, sot arra is hogy annyira gyermeteg, buta, szerencsetlen es szanalmas hogy fingja sincs semmirol...
    Ez valoban az uj kor szemete: nagykepu, tultaplalt, sztereoid, elkenyesztetett, semmit nem becsulo, agytalan, a reklamokkal es az igenytelen TV-musorokkal a sajat onbecsuleset porbaalazo hulladek...
  • ÁjjLe BoBBi
    érdekes módon sokan tudnak billel játszani. annak idején egérrel töltam és "megyegetett" most kormánnyal is tökéletes. :\
  • ÁjjLe BoBBi
    olvasgatom itt a hsz-ed és eddig bírtam reagálás nélkül.
    most őszintén te télleg komolyan gondolod ezt a gamepad meg motogp dolgot?!
    vagy nem értem a poénod.
    nézd szerintem neked is és nekünk is az lenne a legjobb ha hanyagolnád az lfs-t látszik hogy nem neked és a hozzád hasonlóknak való.sry :\
  • HPt
    yup, ez a lényeg, lfs-t nem annak tervezték aki minden játékot kipróbál 5 percre :?
  • steweee
    jó neked hogy te ilyen ügyi vagy.viszont nekem van vagy 100 giga játék isoban a vincsesztereimen amivel még nem is volt időm játszani, úgyhogy nincs pár percnél többem állítgatni fapados billentyűzetkonfigurációt. maga a demo alapján nem tűnik rossznak a játék, de így játszok helyette mással.

nektek jó játékot azért
  • Istencsászár
    havernak van 1 kis gondja a kormi beállitással Logitec formula force gpje van de a gázpedálokat nemérzékeli vagyis nemtudja beállitani 5let?
  • arty
    billentyühöz be kell állitani a segitséget, akkor játszhato lesz, gamepadot is be lehet lőni, csak rá kell szánni 1 percnél többet. ez nem motogp, itt ezer féle beállitási/irányitási lehetőség van.

ismerem a "steewee tipust", aki durcásan kilép 30 másodperc után :D

motogp pedig egy ügyességi játék, betanulod a pályát és tudod mikor nyomd le a "balra/jobbra irányt" a kontrolleren. ebből áll ... nem kell skill a motort utontartani ... motorszim a superbikes az egykori EAtol, nem a motogp szutykok ... (huh, a 3 lesz a vég).
  • Alexease
    Pedig ennek a jateknak az egyik legjobb a beallitasi szolgaltatasa mindenteren. Egy kicsit fapad, de a lenyeg a szimulacio az mukodik rendesen.

Ezt a jatekot mindenhol online autoszimulatornak reklamozzak. Es mint olyan, azt csak kormannyal erdemes hasznalni. Az hogy be lehet allitani bill.-t, egeret stb., az csak szolgaltatas, de sok ertelme nincs. Bar segitsegekkel lehet hasznalni eredmenyesen is, de a vezetesi elmeny szinte nulla.

Jobban at kell nezni a beallitasokat, kiprobalgatni oket, esetleg a segitsegek teren is korbe nezni stb. Azert be lehet allitani, hogy jo legyen...

Az Xpand Rally arkad, a TRD2 eleg jo de inkabb csak autos jatek mint szim, a RBR nagyon jo, de az a profi konzol portnak koszonhetoen eleg jo beepitett segitsegeket alkalmaz a digitalis vezerlokre. Pl. az RBR kormannyal "nehezebb" de jobb;)
  • Istencsászár
    a konfigurálhatósága professionális minden téren, egérrel türhető az irányitás meglehet azt szokniés nem olyan rossz de az RBRT is kormányra csinálták mer csak azzal jáccható és eztis mint mindig szimulátort Xpand rallyt meg tocát nememliteném egy napon ezzel mer azok aracde gémek
  • steweee
    a játál konfigurációs lehetőségeit kritizáltam.mert azok, nos láttam már jobbat is.sokkal jobbat.egérrel nem jó, billentyűvel sem, a gamepaddal sem. akkor írják oda hogy csak kormánnyal játszható, vagy ne is legyen más kontrollbeállítási lehetőség ha az úgyis rossz, élvezhetetlenné tezsi a játékot és esetleg téves következtetést von le vki aki kipróbálja kormány nélkül. azért az xpand rally, richard burnst rally, toca racedriver is elég jó autós játék és mégis lehetett ha nem is úgy mint kormánnyal de kielégítően, élvezhetően irányítani billel vagy paddal. ez itt nincs. attól még lehet jó, de nekem nincs kormányom egyenlőre
  • Alexease
    Motor versenyszt szimulalni PC-n eleg problemas:( Vagyis nem is szimulalni, inkabb iranyitani, megfelelo kontroller hianyaban. Tok mindegy mennyire markas gamepadod van, az csak kis embereket jo tologatni esetleg focizni:)
    Raadasul a MotoGP - bar nem sokat teszteltem az elozoek miatt - igencsak arkadosra sikerult, eppen ezek miatt, azert hogy gamepad-on el leheses iranyitani. Azert te sem gondolod komolyan, hogy annyira jo lehet az a jatek, ha gombokkal tudsz motorzni?!?!:)))
    Az utolso motoros jatek amit hasznaltam, az a Superbike 2001 volt. Szerintem a mai napig a legjobb (bar nincs benne mottion bluer es egyebb grafikai szarsag:DDDD).

Vagyis, amig nincs egy normalis FFB-s kormanyod, es nem mentel egy jatekkal - foleg szim.-mel legalabb 100 kort - addig ne nagyon kritizald, mert csak erosen magadat jaratod le;)
  • steweee
    hát kíváncsi lennék hogy a motogy-ben ki milyen eredményeket ért el, aki azt mondja hogy az könnyű játék.microsoft sidewinderem van, nagyon jó kis gamepad de már évekkel ezelőtt vettem, még nincs rajta irányító gomba.hát eléggé szétmegy az ujjam hegye pár óra játék után. egyébként meg nem könnyű vele jó időket futni. legalábbis rookie fokozattól felfelé már az első 3 ellenfél nem hibázik és majdnem maximális köridőket futnak, én velük szoktam versenyezni, nem a hátsó bollyal

egyenlőre nincs kormányom, de már csak hetek kérdése. nem tudom még milyet vegyek, egy logitech momo racingra gondoltam, de most változott a véleményem, olyat akarok ha létezik, hogy ua tudja mint a momo, de van hozzá különálló sebváltókar. megőrülök a manuális kapcsolgatásért az életben is
  • Alexease
    Nem bugos, csak hulyen szamol...;)
  • HPt
    gtr az tényleg nem könnyű, az bugos