16062
  • ÁjjLe BoBBi
    mondd a címed küldök mellé egy álonrúgást is.
  • Ch_Slater
    a drogozás csúnya szokás...
  • david508
    valaki adjon cracket!!!
  • K.András
    LOL
    De kb igy lehet ahogy mondod!
  • Shortstop
  • Loco
    majdnem

jön a sok újrek, hogy mekkora programozózseni, hogy feltörte a s2-t, aztán hátom post múlva elkezd online pass után könyörögni, majd miután tisztul a feje, elküld mindenkit a vérbe

ha kiderül, hogy mi megvettük a programot, szimplán lehülyéz minket, majd beszól, hogy nekünk is tuti tele van a polcunk lopott játékkal

ha meg merem említeni, hogy nekem van 5 db eredeti játékom, mert más nem érdekel, vagy demo alapján el tudom dönteni, hogy érdekel-e, és ha igen akkor megveszem, ekkor

a, hív egy moderátort, hogy offolok meg lehordom őt szegényt, és folytatja szuper sg-s pályafutását

b, nem postol többet, hanem felkeresi a NFSMW topikot, letorrentezi, végigjátssza, a golf gtivel végigveri a mezőnyt, majd két hét után megöli három haverját magával együtt a kettesgolfban
  • Shortstop
    mivel nincs a fórumban érdemi beszélgetés ez már nem szól sáról csak az offolásról
  • ÁjjLe BoBBi
    ^^
  • ÁjjLe BoBBi
    nincs warez bazdmeg! :@
  • SZilaJMaGGoT
    Most vettem észre, a következő oldalon már megtalálható az én postom is. Most így utólag ha még lehet elnézését kérném a társaságnak a hülyeségemér... :D
  • SZilaJMaGGoT
    Kérjél a készítőktől pár dollárér! ;) Nem azér mondom, nekem sincs, de én legalább nem bombázok ilyensmivel, bár nem emlékszem, lehet egyszer már volt hasonló postom, de most készülök pl legális HL2 accot vásárolni, úgyhogy fejlődök... :D
  • kovx
    a másik amit megkérdeznék hogy nem e lehet valamilyen módon skineket feltölteni valamilyen tárhelyre hogy játék közbe mindeki láthassa egymás festéseit???? mert hát s2 liszensz hiányában vagyok.... :))
  • kovx
    ja igen lemaradt ez email címem: [email protected] :)
  • kovx
    hy mindenkinek. nem tudna valaki egy url címet passzolni az s2 online játékoz való unlockkal kapcsolatba????? van nekem egy ilyen feloldó programom de az csak sigleplayerhez jó.
  • Shortstop
    olyat tudsz összevarázsolni nekem mint ami Kőváry Barna trabija volt'99-ben?? :)
    megköszönném
  • Loco
    nice
  • VRSDM
    ez csak egy ijen próba, egy amolyan alap...
  • VRSDM
    http://www.képfeltöltés.hu/060225/jamaika_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    az URL-ből szedd ki az ékezeteketmert igy nem egyébként nem rakja be...
  • VRSDM
    csa, én ps-el foglalkozom, igaz még csak 16 vagyok de elég nagy kocka, mind1, versenyeket nyerek , déglogokat csinálok, stb. szoval értek hozzá... és elkezdtem skineket csinálni... ha valakinek kellenek majd adok...
    vagy ha van valamilyen kérés, teljesítem szivesen...
  • CheAteR88 #1416
    atomot közéjük:DD
  • Shortstop
    csak az a baj hogy majdnem minden szerveren vannak ilyen pöcsök bőven
    napalmot nekik :)
  • CheAteR88 #1414
    figyej a mai világon sok ojan ember van aki szórakozni megy fel egy egy szerverre és nem tudják figyelembeveni hogy néhány ember jáccani is szeretne NEM ezekkel a FA**okkal szórakozni
    ez ellen nem lehet sok mindent tenni
    Remélem végre megértik hogyha szórakozni akarnak akkor használják az egyjátékos módot
    de ha jáccani akkor a multit
  • Ch_Slater
    igaz
  • Shortstop
    már ne haragudj de mikor dodgemeznek verseny helyett a pályán és mikor az első célba ért megfordul és a többiekkel szemben ( a pályán visszafelé) közlekedik és akinek csak lehet nekimegy arra mit mondjak??? Ja és persze ha kérdőre vonom hogy miért jó ez akkor csak mosolyog. Ha ki akarom rúgatni akkor meg megkérdezi miért. Hogy az ilyeneknek miért nem szakadt bele a feje az anyjukba!
  • Alexease
    O sem szereti a fogyatekos, kocsog, buzikat...
  • CheAteR88 #1410
    :D
    de ideges vagy egy ijen s**** játék miatt
  • Shortstop
    basszátok meg ennyi fasszopót ami ebben a demo-ban van. elkezdesz féktávot venni és 180-nal belédmennek és majd szívbajt kapok.. a kurva édes fassszopó anyjukat. holnap első dolgom elintézni az licenszet....
  • RoGeR42
    OK, a Demo bajnokság tagjait leszámítva. Viszont a public szerverekről megvan a véleményem...
  • Ch_Slater
    nah azért nem csak lámák vannak a demóban. :)
  • RoGeR42
    Bábbi, ne légy ennyire negatív!

Szegény droidunk örüljön, hogy offline tud körözgetni az idióta AI ellen (ami természetesen zabálja az erőforrásokat a gépen), de online ugyanúgy csak a lámerek között tud szenvedni a Demoban...
  • ÁjjLe BoBBi
    elképesztő teljesítmény.
  • Imrusssss
    Még nem nagyon értek hozzá
  • king13
    "-The AutoSimSport "Sim racing personality of the year" went to Victor van Vlaardingen."

abszolút megérdemelte
  • Loco
    Ok, gyere nyomjuk a S2-t online
  • Marco
    Ügyes vagy. Este meg dobj össze egy modot néhány új pályával akkor.
  • Shortstop
    Nobel díjat neked :)
  • Imrusssss
    De jó fel tudtam törni
  • Shortstop
    vagy ha a lentebb írtak nem tetszenek akkor használd az eszedet, akarom mondani a google-odat
  • Papailaca
  • Ch_Slater
    utána akár havi 3-at is kaphatsz