16062
-
#1355 Jaj, kicsit gatyába ráztuk az oldalt. -
partotmos #1354 megfogtad a lényeget;) -
#1353 összehoztam a bannert a főoldalon...
mostmár villog, indexel a verda :) -
#1352 pár napja, amikor beírtad a címet, azután. de most megvizsgálom még1x :)
valamivel jobb. a legtöbbször előfurduló helyesírási hiba: lessz
ezt igy irják helyesen: lesz -
#1351 mikor nézted utoljára az oldalt??
sz.tem most elég jó
folyamatosan csinálgatjuk, a helyesírási hibákér elnézést kérünk azokat is javítjuk ha észrevesszük -
#1350 ohh, bocs fiúk.
de ha komolyan gondoljátok, akkor nem egy igénytelen honlappal kellene hirdetni. vagy legalább a helyesírási hibákat javítsátok ki. mert ez így elég komolytalannak tűnik. -
bea82 #1349 thx -
#1348 rá=be -
#1347 rámész a játékba ott multiplayer aztán fönnt kiválasztod a demo-t és a legfölső menüpontot a hhárom közül aztán kiadja a hostokat és tudsz csatlakozni... -
bea82 #1346 hogy tudom a demot neten kiprobalni? lehet ilyet? -
#1345 akkor ne jelentkezz,ha nem teccik..lol -
#1344 nem tetszik nem kell jelentkezni... -
#1343 nah átolvastam a "honlapot" is.
hát erre csak annyit, hogy: lyully
:) -
#1342 ez komoly _:?ASD:S?D -
#1341 mért nem jó a régi?
zavaró, hogy 40-50 ember játszik benne? -
#1340 sziasztok.
CSinálok 1 új Live For Speed DEMO Kupát.
további nfo a liveforspeed hungarian cup by Ger1 oldalon.
-
bundee #1339 amugy, jol erzem, hogy fekezes kozben, gaz nelkul, meg elsokerekessel is nehez elesen kanyarodni? -
bundee #1338 orulnek, ha lenne - dehat, ajandek lo, meg az axisok :) -
#1337 bocsi vmiert abban a hitben voltam hogy logi momo-d van. -
bundee #1336 elobb irtam, a kormanynak nincs drivere, usb p&p, a gyarto is annyit mond, nincs driver, az xp kezeli, azt jovan... most kutatok, hatha letezik megis hozza valami
logic3 topdrive usb (pc236u) -
#1335 tedd fel a kormány driverét és ott lesz4 -
#1334 kérdeznék én is 1et.
mostanabán simes forumokon olvastam azt hogy a kormány középre húzását be kell kapcsolni viszont az erősségét 0-ra kell venni. ezt állitolag valami driverbug miatt kell csinálni. hallott már valaki erről?
illetve lfs forumokon meg azt irták hogy a spring és damper effektek erősségét is 0-ra kell állitani, mert ezek az effektek megtalálhatóak magában az lfs ben is és sokkal jobbak a logitechesnél. én kiprobáltam igazábol nem nagyon vettem észre mi is lehet a különbség. van vkinek erről vmi tapasztalata, vagy olvasott már valaki erről valami konkrétabbat hogy miert is jó vagy nem jó ez? -
bundee #1333 ahha
akkor itt van a kutya elasva, ugyanis a gemecontroller resznel nalam nincsenek ilyen beallitasi lehetosegek, es a kormanyhoz nincs kulon driver, cska a windowsos beepitettet hasznalja, letolteni se lehet, mert mondja, hogy hasznaljam a windowsot.
de erdekes, mert mintha a richard burns rallyban kulon hasznalta volna a ket pedalt -
#1332 pl így:
-
#1331 windows bana játékvezérlőknél a kormánybeállitásoknál állitsad be hogy ne combined legyenek a apedálok, ezután játékban is állitsad be separated re. -
#1330 nem is béta, alfa:) és teljes játék abban az esetben ha a full-t szedted le és aktiváltad. -
bundee #1329 valamit nemertek - ez most egy teljes komplett jatek? mert en eddig azthittem, hogy az s2 alpha aztjelenti, hogy nem beta allapotu valtozat :) -
#1328 ez az új alpha q-s verzó
marha jól sikerült ajánlom mindenkinek!
lelehet tölteni a liveforspeed.net-ről -
bundee #1327 Nalam az a gond, hogy osszesen 2 darab axis-t lat a program. Az egyiket a kormany hasznalja, a masikat a pedalok - barhogy probalkoztam, nem tudtam elerni, hogy kulon axist kapjon a gaz meg a fek. Pedig a kormanyt most nem is hasznalom, mert kolcsonkerek a draga, es nem a legjobb - erzekenyseg 0, durvan forog, es pont a legszuksegesebb reszen, a finom minimalis kormanyzasnal hasznalhatatlan. Ugyhogy most pedalok es eger kombot nyomok - nagyon jol hasznalhato, csak zavaro, hogy nem tudok fekezni meg gazt adni egyszerre. Amugy, ilyen alapkormany, logic3 topdrive a draga. -
Loco #1326 Talpraállítás: space billentyű alapértelmezésként.
Ha separated axissal használod, akkor a játékon belül is kalibráld újra a kormányt. Ha fordítva működik, az adott tengelyt invertálhatod a programban, nekem is így működik.
Remélem segítettem, ha nem megy, szólj. -
bundee #1325 Hali...
Na, kiprobaltam en is a jatekot - nagyon komoly :) es lenne par kerdesem rogton.
Ha felborulok, hogy tudok talpraallni? Lehet egyszerre fekezni, meg gazt adni? Mert nalam a kormanyhoz csak 2 axis-t erzekel, az egyikre a kormanyt rakja, a masikra a ket pedalt - es vagy a gaz megy, vagy a fek - a ketto egyutt nem - ha gaz melle nyomok feket, akkor visszavesz a gazbol, ha felengedem a gazt, csak akkor fekez.
Ha separatedre rakom, akkor meg elegge furan kezdi kezelni a pedalokat... hasznalhatatlan lesz - alapbol pedalnyomas nelkul feleros gaz van, ha ralepek a gazra, akkor lemegy nullara, ha a feket nyomom, tobb gazt ad :) es fek abszolut nincs
-
#1324 -
#1323 -
partotmos #1322 szoval:
igazat irsz
elnezesed kerem, én tanulni tápigolás -
partotmos #1321 igazat irsz
elnezesed kerem, én tanulni tápigolás -
#1320 szerintem az lx6 egy gt az fo8-hoz képest :)
mondjuk S1-ben könnyebb volt valamivel menni vele, de itt sem nehéz -
partotmos #1319 igen, de lx6 A bestia
sztem -
#1318 S2-ben már sok autó gyorsabb az LX6-nál -
partotmos #1317 LX6? -
#1316 igen az erősebbik. 1.00.530 a wr