16062
  • Raho
    Jaj, kicsit gatyába ráztuk az oldalt.
  • partotmos
    megfogtad a lényeget;)
  • r4f1
    összehoztam a bannert a főoldalon...
    mostmár villog, indexel a verda :)
  • Ch_Slater
    pár napja, amikor beírtad a címet, azután. de most megvizsgálom még1x :)

valamivel jobb. a legtöbbször előfurduló helyesírási hiba: lessz
    ezt igy irják helyesen: lesz
  • r4f1
    mikor nézted utoljára az oldalt??
    sz.tem most elég jó
    folyamatosan csinálgatjuk, a helyesírási hibákér elnézést kérünk azokat is javítjuk ha észrevesszük
  • Ch_Slater
    ohh, bocs fiúk.
    de ha komolyan gondoljátok, akkor nem egy igénytelen honlappal kellene hirdetni. vagy legalább a helyesírási hibákat javítsátok ki. mert ez így elég komolytalannak tűnik.
  • bea82
    thx
  • r4f1
    rá=be
  • r4f1
    rámész a játékba ott multiplayer aztán fönnt kiválasztod a demo-t és a legfölső menüpontot a hhárom közül aztán kiadja a hostokat és tudsz csatlakozni...
  • bea82
    hogy tudom a demot neten kiprobalni? lehet ilyet?
  • fireball
    akkor ne jelentkezz,ha nem teccik..lol
  • r4f1
    nem tetszik nem kell jelentkezni...
  • Ch_Slater
    nah átolvastam a "honlapot" is.
    hát erre csak annyit, hogy: lyully
    :)
  • ÁjjLe BoBBi
    ez komoly _:?ASD:S?D
  • Ch_Slater
    mért nem jó a régi?
    zavaró, hogy 40-50 ember játszik benne?
  • r4f1
    sziasztok.
    CSinálok 1 új Live For Speed DEMO Kupát.
    további nfo a liveforspeed hungarian cup by Ger1 oldalon.
  • bundee
    amugy, jol erzem, hogy fekezes kozben, gaz nelkul, meg elsokerekessel is nehez elesen kanyarodni?
  • bundee
    orulnek, ha lenne - dehat, ajandek lo, meg az axisok :)
  • Kaszi46
    bocsi vmiert abban a hitben voltam hogy logi momo-d van.
  • bundee
    elobb irtam, a kormanynak nincs drivere, usb p&p, a gyarto is annyit mond, nincs driver, az xp kezeli, azt jovan... most kutatok, hatha letezik megis hozza valami

logic3 topdrive usb (pc236u)
  • Kaszi46
    tedd fel a kormány driverét és ott lesz4
  • Kaszi46
    kérdeznék én is 1et.
    mostanabán simes forumokon olvastam azt hogy a kormány középre húzását be kell kapcsolni viszont az erősségét 0-ra kell venni. ezt állitolag valami driverbug miatt kell csinálni. hallott már valaki erről?
    illetve lfs forumokon meg azt irták hogy a spring és damper effektek erősségét is 0-ra kell állitani, mert ezek az effektek megtalálhatóak magában az lfs ben is és sokkal jobbak a logitechesnél. én kiprobáltam igazábol nem nagyon vettem észre mi is lehet a különbség. van vkinek erről vmi tapasztalata, vagy olvasott már valaki erről valami konkrétabbat hogy miert is jó vagy nem jó ez?
  • bundee
    ahha
    akkor itt van a kutya elasva, ugyanis a gemecontroller resznel nalam nincsenek ilyen beallitasi lehetosegek, es a kormanyhoz nincs kulon driver, cska a windowsos beepitettet hasznalja, letolteni se lehet, mert mondja, hogy hasznaljam a windowsot.

de erdekes, mert mintha a richard burns rallyban kulon hasznalta volna a ket pedalt
  • Kaszi46
    pl így:

• Kaszi46
    windows bana játékvezérlőknél a kormánybeállitásoknál állitsad be hogy ne combined legyenek a apedálok, ezután játékban is állitsad be separated re.
  • Kaszi46
    nem is béta, alfa:) és teljes játék abban az esetben ha a full-t szedted le és aktiváltad.
  • bundee
    valamit nemertek - ez most egy teljes komplett jatek? mert en eddig azthittem, hogy az s2 alpha aztjelenti, hogy nem beta allapotu valtozat :)
  • MaSzKa
    ez az új alpha q-s verzó
    marha jól sikerült ajánlom mindenkinek!
    lelehet tölteni a liveforspeed.net-ről
  • bundee
    Nalam az a gond, hogy osszesen 2 darab axis-t lat a program. Az egyiket a kormany hasznalja, a masikat a pedalok - barhogy probalkoztam, nem tudtam elerni, hogy kulon axist kapjon a gaz meg a fek. Pedig a kormanyt most nem is hasznalom, mert kolcsonkerek a draga, es nem a legjobb - erzekenyseg 0, durvan forog, es pont a legszuksegesebb reszen, a finom minimalis kormanyzasnal hasznalhatatlan. Ugyhogy most pedalok es eger kombot nyomok - nagyon jol hasznalhato, csak zavaro, hogy nem tudok fekezni meg gazt adni egyszerre. Amugy, ilyen alapkormany, logic3 topdrive a draga.
  • Loco
    Talpraállítás: space billentyű alapértelmezésként.

Ha separated axissal használod, akkor a játékon belül is kalibráld újra a kormányt. Ha fordítva működik, az adott tengelyt invertálhatod a programban, nekem is így működik.

Remélem segítettem, ha nem megy, szólj.
  • bundee
    Hali...

Na, kiprobaltam en is a jatekot - nagyon komoly :) es lenne par kerdesem rogton.

Ha felborulok, hogy tudok talpraallni? Lehet egyszerre fekezni, meg gazt adni? Mert nalam a kormanyhoz csak 2 axis-t erzekel, az egyikre a kormanyt rakja, a masikra a ket pedalt - es vagy a gaz megy, vagy a fek - a ketto egyutt nem - ha gaz melle nyomok feket, akkor visszavesz a gazbol, ha felengedem a gazt, csak akkor fekez.

Ha separatedre rakom, akkor meg elegge furan kezdi kezelni a pedalokat... hasznalhatatlan lesz - alapbol pedalnyomas nelkul feleros gaz van, ha ralepek a gazra, akkor lemegy nullara, ha a feket nyomom, tobb gazt ad :) es fek abszolut nincs
  • fireball
  • ÁjjLe BoBBi
  • partotmos
    szoval:
    igazat irsz
    elnezesed kerem, én tanulni tápigolás
  • partotmos
    igazat irsz
    elnezesed kerem, én tanulni tápigolás
  • ÁjjLe BoBBi
    szerintem az lx6 egy gt az fo8-hoz képest :)
    mondjuk S1-ben könnyebb volt valamivel menni vele, de itt sem nehéz
  • partotmos
    igen, de lx6 A bestia
    sztem
  • ÁjjLe BoBBi
    S2-ben már sok autó gyorsabb az LX6-nál
  • partotmos
    LX6?
  • ÁjjLe BoBBi
    igen az erősebbik. 1.00.530 a wr